15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køkkendesign i brun for at lukke for enhver stil

køkkendesign brun overflade højglans gulv hvid

Det køkken, som vi gerne vil introducere for dig i denne artikel, er meget originalt og ekstraordinært. Ser på dette Køkken design i brun når det er lukket, tror du måske, at det er et møbel, der består af flere skabe. Dette er faktisk et køkken. Ja du har læst rigtigt! Med et enkelt tryk på en knap kan du åbne en foldedør, og køkkenet bliver synligt. Hvis det ikke længere er nødvendigt, kan det lukkes igen på samme måde. Dette giver dig mulighed for hurtigt at skjule vasken, når du ikke har tid til at vaske opvasken.

Køkkendesign i brunt ligner et skab

køkkendesign i brun rustik middelhavsstil

Køkkendesignet i brunt kommer fra den tyske producent Warendorf. Den ydre overflade er holdt i en elegant og varm brun nuance med et mønster, der ligner ruskind. Når den er åben, er flere hylder synlige. Disse er velegnede til opbevaring af tallerkener. Der er også en moderne vask og komfur.

Køkkendesign i brunt med foldedøre

køkkendesign i brun foldedør idé til at åbne en knap

På trods af det moderne design, som du kan se, er køkkenet også fantastisk velegnet til en rustik eller middelhavsmøbleret stil, hvilket sandsynligvis skyldes den brune overflade. Så hvis du er til praktiske møbler og møbleringssystemer, så er dette køkkendesign i brunt lige noget for dig. Det fylder lidt og tilbyder stadig nok arbejdsplads til at tilberede dine yndlingsretter. Tag et kig på nogle flere billeder af dette unikke køkken og se køkkenet åbne sig. Er det ikke virkelig imponerende??

Lang arbejdsflade i køkkenet

kuechen design brun sten væg design idé moderne accent

Effektiv belysning i køkkenet

kuechen design brun praktisk møbel ide warendorf

Original designidé fra Warendorf

køkkendesign i brun åbner op for moderne stil

Designet af Warendorf.

Previous Post
Det moderne hus i Rumænien – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvid stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer