15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorer køkkenskabe og frisk op uden ombygning

Køkkenopfriskende skuffer

Køkkenskabe, der ser daterede ud, kan virkelig ødelægge køkkenets overordnede udseende. Desværre er skabe en af ​​de dyreste komponenter, når det kommer til renoveringstid. Det er muligt at dekorere skabene og uden at strippe og omarbejde eller male. Her lærer du at dekorere enkle måder og friske op uden ombygning. Med et par enkle tilføjelser kan du omdanne køkkenet helt og forbedre udseendet af dit yndlingsrum i huset.

Håndtag og knapper på køkkenskabene

Køkkenskabe-frisk-op-dekoration-håndtag-knapper

En af de letteste og mest dramatiske måder at opdatere et køkkenskab på er med nye håndtag og knapper. Når hardwaren endelig ser dateret og slidt ud, skal du udskifte de gamle håndtag og gøre en bemærkelsesværdig forskel. Hvis skabe og skuffer ikke havde håndtag eller knapper, kan de kun tilføjes. Med omhyggelig udjævning og dimensionering er tilføjelse af hardware en meget enkel opgave, og dette alene vil give køkkenskabene et helt nyt udseende.

Køkkenskabe med falske udskæringer

Køkkenskabe-dekorere-falske-træ-udskæringer

Vidste du, at der er trærelieffer, der kan limes på træmøbler og skabe? Besøg næsten enhver lokal træforhandler, og du finder snesevis af udskæringer. Det eneste du skal gøre er at fjerne skabsdørene eller skuffefronterne, og efter at udskæringerne er plettet og forseglet, skal du sikre dem med trælim af god kvalitet. Opbevar døre og skuffefronter på en vandret arbejdsflade, indtil limen tørrer helt. Når dørene og skuffefronterne er geninstalleret, ser de helt nye og bemærkelsesværdigt anderledes ud.

Køkkenskabe-frisk op-dekorér-falske træ udskæringer

Lister og klistermærker

Tilføjelse af dekorative træelementer er en anden let måde at dekorere og friske op på skabene uden ombygning. De tynde strimler fås i mange farver, designs og bredder. De er lette at skære og limet på plads langs kanterne. Du får et unikt køkkenskabsdesign og tilføjer appel til køkkenet.

Foldeskabe

Køkkenskabe-fold-ud-vask

Du kan opfriske foldeskabe og skuffer ved at tilføje lidt ekstra opbevaringsplads. Skuffefronter kan udstyres med praktiske klapdøre, hvor du kan rumme svampe, små køkkenredskaber eller andet. Du vil opdage, at disse er meget billige online eller i de fleste større isenkræmmere.

Køkken-skabe-klistermærker-dekorere

Når du har tilføjet ny hardware og andre dekorative tilføjelser, ser køkkenskabene helt anderledes ud, ikke sandt? For langt mindre end omkostningerne ved fuldstændig ombygning af køkkenet eller tilføjelse af en ny køkkenfront, kan du give dit køkken et friskt nyt look. Hvis de eksisterende modeller af skabe er solide og i god stand, er der flere måder, du kan finde forskellige måder at bringe dem til i dag og forbedre rummets generelle udseende.

Køkkenskabe-opfrisk-fold-ud

Køkken-skabe-opfriskende-dekorere-flytte-enheder

Køkkenskabe-opfrisk-dekorér-skuffer     skabsdøre -friske-knapper-skift

Køkken-frisk-op-maling-håndtag-skift

Køkkenfriskende-løftemekanisme

Køkkenopfriskning-udsmykning-mekanisme-løft

Previous Post
Moderne væg enhed – modulsystem giver stuen individualitet
Next Post
Maling af vægge – 24 kreative ideer med vægstenciler inklusive vejledning