15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohou online proktory vidět vaši obrazovku?

E testovací terén během zkoušky. Tato osoba, známá jako proctor, může být fyzicky přítomna nebo monitorovat dálkově prostřednictvím video technologie. Během zkoušky proctored bude proktor sledovat testovacího takera, aby zajistil, že dodržují pravidla a nezabývají se žádné nepoctivé chování.

Jedna běžná metoda používaná online proktory k potvrzení identity testovače je pomocí webové kamery. Proctor porovná tvář testovaného s jejich obrázkem na platném ID fotografie, stejně jako by to propracoval na místě. To pomáhá zajistit, aby osoba se zkouškou byla skutečně stejná osoba, která by ji měla brát.

K detekci podvádění během zkoušek online se často používá software pro proctoring založený na AI. Tento software může sledovat proces zkoumání v reálném čase a označit jakékoli podezřelé zvuky nebo činnosti v testovací oblasti. Může také detekovat další zařízení, jako jsou telefony, tablety a chytré hodinky, které by mohly být potenciálně použity k podvádění.

V případě Proctoru, populární online proctoringové služby, bude prokur moci během zkoušky vidět obrazovku testovaného testovače během zkoušky. To jim umožňuje pomoci testovacímu testovi s jakýmikoli technickými potížemi, které mohou nastat. Proctor bude také schopen vidět a slyšet testovacího takera prostřednictvím jejich webové kamery a mikrofonu.

Zkoušky zvětšení zoomu také umožňují proctorovi vidět obrazovku testovaného testovaného. Proctor může požádat testovacího takera, aby sdílel svou plnou obrazovku počítače s vybraným počítačovým zvukem, což jim umožňuje sledovat webovou kameru, mikrofonu testovaného testovače a obrazovku a zvuk počítače a zvuk počítače a zvuk.

Existují různé metody monitorování online zkoušek. Proctoring AI zahrnuje použití softwaru pro proctoring AI, který monitoruje zkoušku, zatímco živé proctoring zahrnuje živého proktoru sledujícího testovaného takera během zkoušky. Míchané proctoring kombinuje AI Proctoring s Live Proctors, s AI sledováním zkoušky a upozorněním živého proktoru, pokud detekuje potenciální nepoctivost.

Proctoring online přichází s určitými pravidly, která musí testovatelé dodržovat. Tato pravidla mohou zahrnovat nepoužívání sluchátek nebo jakéhokoli poslechového vybavení, ne komunikace s žádnou jinou osobou během zkoušky, nepoužívat telefon z žádného důvodu a neopustit místnost, pokud to není výslovně povoleno pravidly zkoušky.

Profesoři a systémy online zkoušek mohou skutečně detekovat podvádění během online zkoušek. Postupy ověřování, monitorování webu, datový forenzní a proctoring jsou některé z metod používaných k prevenci a detekci podvádění. Tato opatření ztěžují pro testovací pracovníky podvádět, aniž by byli chyceni.

Během zkoušky, ať už osobní nebo vzdálené, někdo opravdu sleduje testovacího příčinou. Úlohou Proctora je monitorovat a dohlížet na zkoušku, aby byla zajištěna její integrita. Toto monitorování lze provádět proktorem fyzicky přítomným v místnosti nebo prostřednictvím vzdáleného proctoringu prostřednictvím video technologie.

Stručně řečeno, online proktoři používají různé metody k potvrzení identity testovače a detekci podvádění během zkoušek. To může zahrnovat porovnání tváře testovače s jejich ID fotografií, sledování zkoušky v reálném čase se softwarem založeným na AI a umožnění proctoru vidět obrazovku testovače a sledovat jejich akce. Online zkoušky jsou pečlivě sledovány, aby se zabránilo podvádění a udržení integrity procesu hodnocení.

Mohou online proktory vidět vaši obrazovku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vidí online proctor

Jak vzdálený proctor potvrzuje identitu testovače pomocí webové kamery počítače, vzdálený proctor porovná tvář testovače s obrázkem na platném ID fotografie, podobně jako by na místě proctor.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak detekují podvádění online zkoušek

Proctoring software založený na AI může detekovat další zařízení, jako jsou telefony, tablety, chytré hodinky atd. Monitoruje proces vyšetření v reálném čase a označuje jakékoli podezřelé zvuky a činnosti v testovací oblasti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může proctor vidět vaši obrazovku na Proctoru

V době zkoušky se připojíte pomocí videochat s proctorem v Proctoru, který zkontroluje vaši identitu a pomůže vám při procesu zkoušky. Budou moci vidět vaši obrazovku, když provedete zkoušku a pomohou s jakýmikoli technickými potížemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zkoušky zoom můžete vidět vaši obrazovku

Zobrazit plochu. Požádejte studenta, aby se podělil o svou úplnou obrazovku počítače s vybraným počítačovým zvukem. Proctor by měl být schopen vidět/slyšet studentskou webovou kameru, mikrofon a jejich počítačovou obrazovku a zvuk. Poznámka integrity zkoušky: Ujistěte se, že studenti sdílejí svou celou obrazovku s viditelným na panelu na ploše.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou sledovány online zkoušky

AI Proctoring (automatizovaný): Monitoruje online zkoušky s AI Proctoring Software. Live Proctoring: Živý proctor sleduje testovatele po celou dobu, kdy se zúčastní zkoušky. Míchané proctoring: Kombinuje AI Proctoring s Live Proctors. AI monitoruje zkoušky a upozorňuje živého proktora, pokud detekuje potenciální nepoctivost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla online proctor

Nesmíte používat sluchátka, ušní pupeny ani žádný jiný typ poslechového vybavení. Nesmíte s žádným způsobem komunikovat s žádnou jinou osobou. Nesmíte používat telefon z žádného důvodu. Během zkoušky nesmíte opustit místnost z jakéhokoli důvodu, pokud vám to zveřejní pravidla pro zkoušku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou profesoři říct, zda podvádíte online zkoušku

Krátká odpověď je ano. Online zkoušky mohou detekovat podvádění. Postupy ověřování, monitorování webu, datová forenzní a proctoring (jen abychom jmenovali alespoň některé), ztěžují pro zkoumání, aby se dostali pryč s podváděním.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo, kdo vás sleduje během zkoušky proctored

Proctored zkouška je zkouška, ve které je přítomna osoba, která během zkoušky sleduje a dohlíží na studenty. Tito proktoři obvykle ověřují ID studentů, sledují čas a sledují studenty, aby se ujistili, že dodržují pokyny a pokyny pro testování a pokyny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co vás přiměje označit na Proctoru

Akce a chování, které budou označeny během zkoušky: Talking A nahlas: Pokud během zkoušky nemáte nahlas, mluví nebo šeptá nahlas. Být z pohledu kamery: Vaše tvář, brada na čelo, musí být vždy v pohledu kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může prokazovat software vidět vaši obrazovku

Proktoři mají schopnost zobrazit obrazovku a využívat myš a klávesnici, jako by seděli vedle vás. Jakmile zkouška začne, váš proctor bude monitorovat vše na obrazovce počítače, ale již nemůže využívat myši a klávesnici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává zaznamenávání monitoru zkoušky vaši obrazovku

ExamMonitor je software, který bude propracovat vaše hodnocení pomocí vašeho zapisovače obrazovky, kamery a mikrofonu během zkoušky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou online zkoušky online

Pokaždé, když vzdálený proctor přistupuje ke studentově zařízení, mohou být schopni zobrazit nebo načíst vysoce citlivé informace, jako jsou hesla nebo osobní informace. I když je důležité znovu zdůraznit, že takové chování je velmi vzácné, je to možné a zbytečná odpovědnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody online proctoringu

Live Online Proctoring: Neoprávněná pozornost – v mnoha scénářích živých proctoringu jediný proctor monitoruje několik studentů najednou – v některých případech až deset najednou.Nepohodlné plánování – živé proctoring vyžaduje přesně to – někdo, kdo může propracovat studentovu zkoušku naživo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proctoring online nelegální

A zákon o ochraně soukromí v Kalifornii, který vstoupil v platnost. 1, zakazuje společnostem, které poskytují proctoringové služby ve vzdělávacím prostředí, aby shromažďovaly nebo používaly osobní údaje mimo to, co se považuje za nezbytné pro poskytování služeb proctoringu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak profesoři chytí online podvádění

Webové stránky plagiátorství

Webové stránky jako Copyscape.com, turnitin.com a plagiarismchecker.com jsou oblíbenými profesory, kteří chtějí zkontrolovat věty, fráze a celé dokumenty. Tyto stránky porovnávají, co profesor vstupuje s papíry, které jsou online, a v databázích stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může profesor opravdu zjistit, zda při zkoušce otevřete novou kartu

Ne, učitel nebude informován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo vstoupí během zkoušky

Pokud do místnosti přijde někdo jiný, zákony o ochraně osobních údajů vyžadují, aby prometric okamžitě zavřel zkoušku, protože jednotlivec vstupující do místnosti nesouhlasil s zaznamenáním. Další informace naleznete v příručce pro kandidát AP Candidate a Uživatelskou příručku proproctor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Během zkoušky máte povoleno jít do koupelny

Během zkoušky na místě je dovoleno používat toaletu, ale zde je třeba mít na paměti několik úvah: Nebudete mít povoleno přístup ke svým osobním věkům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje proctoru pohyby očí

Má proctorio monitorovat pohyby očí č. Proctorio nesleduje pohyby očí, ale můžeme použít detekci obličeje, abychom zajistili, že testovatelé se od jejich zkoušky nevztahují po delší dobu. To jednoduše detekuje přítomnost obličeje interagující s oknem zkoušky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může proctorio vidět obrazovku mého telefonu

Ne. Proctorio nemůže detekovat telefony, ale webová kamera se ukáže, zda se díváte dolů nebo na stranu, abyste použili telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak detekuje software proctoring podvádění

Tuto technologii řídí proctor, který sleduje studentovu zkoušku prostřednictvím webové kamery a mikrofonu. Proctor může detekovat nelegální chování sledováním pohybů a obrazovky studenta během online zkoušky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proctored zkoušky používají fotoaparát

Proctored zkoušky jsou časované zkoušky, které provedete, zatímco software Proctoring monitoruje počítač na plochu, webovou kameru a zvuk. Data zaznamenaná proctoringovým softwarem jsou přenesena do proctoringové služby ke kontrole. Zkoušky proctored mohou nebo nemusí být vyžadovány pro váš kurz a zápis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se chytit podvádění na zkoušce proctored

Proctoru vám neřekne, pokud se během zkoušky označí, pokud nedojde k závažnému problému podvádění, v takovém případě zruší vaši zkoušku. Jinak lidský proctor jednoduše nahlásí vlajky (příznaky) testovacímu tvůrci, který se poté rozhodne, zda vaše chování ospravedlňuje jakékoli porušení testovací etiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dokazujete, že jste nepodváděli online test

Co dokumentovat dotyčné přiřazení nebo testování odpovědí, pokud k nim máte přístup.Jakékoli jiné relevantní práce, kterou jste v této třídě odvedli.Obvinění vašeho profesora – e -mail, oficiální korespondence ze školy atd.Jakékoli relevantní korespondence s ostatními studenty nebo profesory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké procento lidí podvádí online zkoušky

Podvádění online zkoušky bylo hlášeno samostatnou menšinou (44.7%) celkem studentů. Pre-Conovid to bylo 29.9%, ale během podvádění Covid vyskočilo na 54.7%, ačkoli tyto vzorky byly heterogennější.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo hacer de mi habitación una habitación segura??
Next Post
Jak mohu použít OpenVPN se soukromým přístupem k internetu?