15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když provedu resetování sítě?

Shrnutí článku:

1. Resetování nastavení sítě v telefonu

Pokud se potýkáte s vaším síťovým připojením, jako je pomalá rychlost internetu, chyby DNS nebo problémy, které se připojují k jiným zařízením, může resetování síťových komponent pomoci vyřešit problém vyřešit problém. Resetování nastavení sítě odstraní některá data ze zařízení, ale ne všechna. Vymaže uložená síťová a data zapojená do internetu, jako jsou přihlašovací informace o síti, názvy WiFi a hesla a informace o jakémkoli párovém hardwaru.

2. Kdy provést resetování sítě

Resetování sítě může být užitečné pro problémy s řešením problémů.

3. Alternativy k resetování sítě

Před resetováním nastavení sítě můžete vyzkoušet alternativní metody, jako je zapnutí zařízení a zapnutí nebo restartování routeru nebo modemu. Resetování nastavení sítě je však bezpečné a nezpůsobí žádnou ztrátu osobních údajů.

4. Resetování nastavení sítě na iPhone

Resetování nastavení sítě na iPhone odstraní uložená hesla WiFi a přizpůsobení sítí, jako je nastavení DNS. Po resetu možná budete muset znovu vstoupit do hesel a provést nezbytné změny.

5. Bezpečnost resetování sítě na PC

Resetování nastavení sítě na počítači je bezpečné a neublíží vašim souborům. Měl by však být použit jako metoda posledního řešení problémů, aby se zabránilo nepříjemnosti opětovného nastavení všeho.

6. Čas potřebný pro resetování sítě

Proces odinstalace a přeinstalování síťových adaptérů během resetování sítě může trvat až 5 minut. Je vhodné počkat, až se tento proces ujistí, že proces bude dokončen.

7. Odstraňování problémů s připojením k internetu

Pokud váš internet nefunguje, mohou existovat různé důvody, jako jsou výpadky sítě, problémy s routerem nebo modemem nebo problémy s nastavením sítě vašeho zařízení. Zkuste metody odstraňování problémů, jako je resetování nastavení sítě, restartování zařízení nebo kontrolu aktualizací firmwaru.

Otázky:

  1. Ztratím cokoli, pokud v telefonu resetuji nastavení sítě?
  2. Resetování nastavení sítě v telefonu odstraní některá data týkající se sítě a internetu. Nezdržuje však veškerý obsah v telefonu.

  3. Kdy byste měli provést resetování sítě?
  4. Resetování sítě může být užitečné pro problémy s řešením problémů, jako je pomalá rychlost internetu, chyby DNS nebo problémy, které se připojují k jiným zařízením v síti.

  5. Je bezpečné provádět resetování sítě na iPhone?
  6. Resetování nastavení sítě na iPhone je bezpečné a nezpůsobí žádnou ztrátu osobních údajů.

  7. Obnovení nastavení sítě zkazí můj iPhone?
  8. Resetování nastavení sítě na iPhone odstraní všechna uložená hesla WiFi nebo přizpůsobení pro síťové sítě, jako je nastavení DNS. Možná budete muset znovu zadat hesla a provést nezbytné změny po resetu.

  9. Je bezpečné provádět resetování sítě na PC?
  10. Resetování nastavení sítě na počítači je bezpečné a neublíží vašim souborům. Doporučuje se však použít jako poslední metodu odstraňování problémů.

  11. Potřebujete počkat 5 minut na resetování sítě?
  12. Ano, doporučuje se čekat 5 minut během resetování sítě, aby se zajistilo, že proces bude dokončen.

  13. Proč můj internet nefunguje?
  14. Mohly by existovat různé důvody pro problémy s připojením k internetu, jako jsou výpadky sítě, problémy s routerem nebo modemem nebo problémy s nastavením zařízení.

Co se stane, když provedu resetování sítě?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím cokoli, pokud obnovím nastavení sítě

Pokud problém přetrvává s Bluetooth, Wi-Fi nebo buněčným připojením, budete muset resetovat nastavení sítě v telefonu. Resetování sítě je jednoduchý a neodstraňuje veškerý obsah v telefonu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byste měli provést resetování sítě

Tento proces může být užitečný v několika situacích: Problémy s odstraňováním problémů: Pokud máte problémy s vaším síťovým připojením, jako je pomalá rychlost internetu, chyby DNS nebo problémy, které se připojují k jiným zařízením v síti, může resetování síťových komponent pomoci pomoci vyřešit problém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím cokoli, pokud resetuji nastavení sítě na iPhone

Resetování nastavení sítě odstraní některá data ze zařízení, ale ne všechna. Vymaže všechna uložená síťová a internetová data na vašem iPhone, jako jsou informace o přihlášení k síti (uživatelské jméno, heslo atd.), Názvy a hesla WiFi, stejně jako informace o jakémkoli párovém hardwaru, jako jsou reproduktory a náhlavní soupravy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je síťový resetování v pořádku

Existuje řada alternativ, které lze před resetováním jejich síťového nastavení vzít (i.E., zapnutí zařízení a zapnutí zařízení, restartování routeru nebo modemu atd.). Resetování nastavení sítě je však zcela bezpečné a na cestě neztratíte žádné osobní údaje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obnovení nastavení sítě zkazí můj iPhone

Mějte na paměti, že resetování nastavení sítě na iPhone ztratí všechna uložená hesla Wi-Fi nebo přizpůsobení pro vytváření sítí, jako jsou přizpůsobení DNS, takže možná budete muset tyto změny provést a znovu zadat hesla Wi-Fi poté.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné provádět resetování sítě na PC

Vzhledem k tomu, že resetování sítě odstraní všechna nastavení nastavení připojení, měli byste to vždy používat jako svou poslední metodu odstraňování problémů. To pomůže vyhnout se zbytečným potížím znovu nastavit vše. To znamená, že síťový reset není v žádném případě škodlivý pro váš počítač. Jak již bylo zmíněno, vaše soubory zůstávají nedotčeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete počkat 5 minut na resetování sítě

Síťový resetování Odstraní všechny síťové adaptéry, které jste nainstalovali v počítači, včetně nastavení pro ně. Tento proces zahrnuje odinstalování a přeinstalování síťových adaptérů a 5 minut je přidělený čas, aby se zajistilo, že celý proces bude dokončen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj internet nefunguje na mém iPhone

Restartujte zařízení iOS nebo iPados. Restartujte router a kabel nebo modem DSL odpojením zařízení a poté jej připojíte zpět. Po restartování každého zařízení zjistěte, zda problém vyřešíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím své připojení k internetu

Restartujte zařízení.Restartujte zařízení. Může to znít jednoduše, ale někdy je to vše, co je zapotřebí k napravení špatného spojení.Pokud restartování nefunguje, přepněte mezi Wi-Fi a mobilními daty: Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na síť & internet nebo připojení.Vyzkoušejte níže uvedené kroky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit své připojení k internetu

Pomocí Chrome na mobilu přejděte na ⋮ (Android) nebo… (iOS) > Nastavení > Soukromí > Smazat údaje o prohlížení > Vymazat data prohlížení (iOS) nebo Clear Data (Android). > Safari > Jasná historie a data webových stránek > Průhledná. Přejděte na adresu URL stránky, kterou chcete vynutit obnovení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá resetování sítě iPhone

Resetování nastavení sítě na vašem Apple® iPhone® Resetuje sítě a hesla Wi-Fi, mobilní nastavení a nastavení VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych měl resetovat nastavení sítě pro iPhone

Pokud se zdá, že se nemůžete připojit k Wi-Fi nebo hledat obecné, konzistentní problémy s připojením k internetu, resetování nastavení sítě vyřeší problém častěji než ne. Pokud se zdá, že to nefunguje, můžete vyzkoušet jiné opravy pro připojení iPhone nebo iPad k Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratím data, pokud resetuji svůj počítač

Resetování počítače vymaže všechny osobní soubory a dokumenty z pevného disku počítače, takže byste měli nejprve zálohovat své soubory. Můžete použít vestavěný záložní nástroj Windows nebo záložní software třetích stran, jako je zálohování Easteus Todo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím své síťové připojení

Chcete -li resetovat nastavení sítě a klepněte na nastavení > Systém > Pokročilý > Resetování možností > Resetování nastavení sítě.Nastavení resetování klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj Wi-Fi připojen, ale žádný internet

Restartování vašeho modemu a routeru by mělo být první věcí, kterou uděláte při setkání s problémem s internetem signálu. Nepřeskočte tento krok! To je téměř vždy to, co vás technická podpora požádá, abyste to zkusili jako první, protože to často řeší problém. Chcete -li restartovat zařízení, odpojte napájecí kabel po dobu 60 sekund a připojte jej zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nepřipojuje k internetu

Restartujte zařízení.

Otevřete aplikaci Nastavení a klepněte na síť & internet nebo připojení. V závislosti na vašem zařízení se tyto možnosti mohou lišit. Vypněte Wi-Fi a mobilní data a zkontrolujte, zda je rozdíl. Pokud ne, vypněte mobilní data a wi-fi zapněte a znovu zkontrolujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se znovu připojím k internetu po jeho resetování

Všechny vaše konfigurace jsou po restartu stále uloženy.Odpojte svůj router a modem. Nejprve budete chtít odpojit svůj router i modem z výstupu na zeď.Připojte svůj modem zpět do zdi.Připojte svůj router zpět.Aktualizujte svůj firmware a aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit své Wi-Fi, které není připojeno k internetu

Internet & NetworkUnPlug router a modem napájecí kabely z výstupem po dobu 15 sekund.Připojte napájecí kabely zpět.Zkontrolujte, zda jsou všechny šňůry a kabely zabezpečené na obou koncích.Počkejte několik minut, dokud světla na modem a routeru nefungují správně. (Viz příručka k zařízení nebo na základě podpory výrobce.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená resetování připojení k internetu

Co znamená „err_connection_reset“, pokud chcete přistupovat k webu s prohlížečem a místo toho obdržíte zprávu „err_connection_reset“, to znamená, že spojení nelze správně navázat. Výsledkem bylo, že spojení bylo „resetováno“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svůj router, abych získal lepší internet

Restartujte ModemunPlug Vypuštění kabelů napájení a ethernetu z modemu.Počkejte 2-3 minuty, než se modem plně vypne.Znovu připojte kabely napájení a ethernetu do modemu.Počkejte, až se internetové světlo stane pevně a poté zkontrolujte, zda internet správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obnovení nastavení sítě zkazí můj telefon

Resetování nastavení sítě by odstranilo veškerá uložená data a síťová data na zařízeních. Informace o VPN, Ethernetu, Bluetooth, buňce by mohly být vymazány v procesu resetování. Naštěstí bude nedotčena nastavení jako hotspot, bezdrátový displej a Airdrop (na iOS).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat počítač, aniž bych ztratil všechno

Související odkazy. Chcete -li resetovat počítač, přejděte na to > Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zotavení > Resetujte tento počítač > Začít. Poté vyberte Ponechte si své soubory, vyberte cloud nebo místní, změňte nastavení a nastavte předinstalované aplikace na ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Opravuje resetování problémů s počítačem

Ano, tovární resetování úplně vymaže všechno a bude okna tak čistá jako na začátku, tak můžete začít znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svou síť Wi-Fi

Internet & NetworkUnPlug router a modem napájecí kabely z výstupem po dobu 15 sekund.Připojte napájecí kabely zpět.Zkontrolujte, zda jsou všechny šňůry a kabely zabezpečené na obou koncích.Počkejte několik minut, dokud světla na modem a routeru nefungují správně. (Viz příručka k zařízení nebo na základě podpory výrobce.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená resetování síťového připojení

Co je err_connection_reset Chyba err_connection_reset znamená, že váš prohlížeč nedokázal vytvořit spojení se serverem webu. Jednoduše řečeno, web se nenačítá, protože server nemůže odesílat data do vašeho prohlížeče.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se hace un geofilter de Snapchat para su boda??
Next Post
Proč je oheň tak hlasitý?