15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak vytvoříte Snapchat Geofilter pro vaši svatbu?

Souhrn:

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak vytvořit Snapchat Geofilter pro akci. Budeme také pokrýt náklady na provoz geofilteru, ať už jsou nebo nejsou zdarma, požadavky na vytvoření jednoho, procesu schvalování a hodnotu používání geofilterů pro marketingové účely.

Klíčové body:

  1. Jít vytvořit.Snapchat.com a klikněte na „Vytvořit filtr“.
  2. Nahrajte svůj vlastní návrh nebo použijte šablony Snapchat a vytvořte filtr.
  3. Vyberte svůj datový rozsah a časy.
  4. Vyberte svou polohu.
  5. Zašlete svůj geofilter a počkejte na svůj potvrzovací e -mail.
  6. Náklady na provoz geofilteru v průměru se pohybují od 5 do 20 $ za den.
  7. Poplatky Snapchat za každý spuštěnou geofilter na vyžádání.
  8. Pro veřejná místa a okamžiky jsou k dispozici zdarma geofiltery.
  9. Chcete -li vytvořit bezplatný geofilter, přejděte na vlastní web Vytvořit svůj vlastní web a vyberte „Komunitní filtry“.
  10. Ujistěte se, že váš soubor je široký 1080 px a vysoký 2340 px, s velikostí souboru pod 300 kB.
  11. Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje a obvykle zabere méně než jeden pracovní den ke schválení.
  12. Pokud bude schválen, bude k dispozici každému uživateli Snapchat v rámci geolokace během vaší akce.
  13. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebudete účtovány.
  14. Geofiltery stojí za to vyzkoušet, protože jsou nákladově efektivní možnosti marketingu na sociálních médiích.
  15. Čas na získání Snapchat Geofilter závisí na schvalovacím procesu, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den.

Otázky:

  1. Jak vytvoříte Snapchat Geofilter pro událost?
  2. Kolik stojí udělat Snapchat Geofilter?
  3. Jsou Snapchat Geofilters zdarma?
  4. Jak mohu vytvořit bezplatný geofilter?
  5. Jaké jsou požadavky na geofilter Snapchat?
  6. Jak dlouho trvá schválení geofilteru?
  7. Jsou Snapchat Geofilters za to?
  8. Jak dlouho trvá, než získejte geofilter Snapchat?

Odpovědi:

  1. Chcete -li vytvořit Geofilter Snapchat pro akci, přejděte na vytvoření.Snapchat.com a klikněte na „Vytvořit filtr“. Poté můžete nahrát svůj vlastní design nebo použít šablony Snapchata k vytvoření filtru. Jakmile navrhnete svůj filtr, vyberte svůj datový rozsah a časy, vyberte svou polohu a nakonec odešlete geofilter ke kontrole. Jakmile bude schválen váš geofilter, obdržíte potvrzovací e -mail.
  2. Náklady na spuštění geofilteru Snapchat se liší v závislosti na trvání a umístění. Snapchat v průměru účtuje v průměru kolem 5 až 20 $ za den na spuštění geofilteru nad příměstskou velikostí. Pokud chcete spustit více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý geofilter na vyžádání, který spustíte.
  3. Na Snapchat jsou k dispozici zdarma geofiltery. Můžete vytvořit bezplatný geofilter pro veřejné místo, které má smysluplné pro vás a vaši komunitu, jako jsou parky, města, sousedství a další. Můžete také vytvořit bezplatný filtr pro konkrétní okamžiky, jako je popadnutí brunch, nakupování nebo sledování sportovní hry.
  4. Chcete -li vytvořit bezplatný geofilter na Snapchatu, navštivte vytvoření vlastního webu na počítači a vyberte „Komunitní filtry“. Vyberte si, zda chcete vytvořit geofilter nebo filtr momentu. Přečtěte si poskytnuté pokyny a pokyny. Pokud si vyberete geofilter, vyberte, kde chcete, aby byl k dispozici. Nakonec jej odešlete ke schválení týmem Snapchat.
  5. Při vytváření geofilteru Snapchat se ujistěte, že váš soubor je široký 1080 px a vysoký 2340px. Kromě toho umístěte text a důležité prvky mimo vyrovnávací zónu filtru, který je 210px shora a dole. Je také důležité udržovat velikost souboru pod 300 kB.
  6. Po odeslání geofilteru ke kontrole jej Snapchat obvykle schválí nebo odmítne za méně než jeden pracovní den. Pokud je váš geofilter schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je během vaší akce v rámci určené geolokace. Pokud je zamítnuto, obdržíte vysvětlení e -mailem a za geofilter nebudete účtovány účtování.
  7. Snapchat Geofilters může být nákladově efektivní možností pro marketing sociálních médií. Ve srovnání s jinými placenými marketingovými možnostmi jsou relativně dostupné, což je činí za vyzkoušení, zejména pokud jsou v souladu s vaší cílovou skupinou a událostí. Další inspiraci a nápady na používání Snapchat pro marketing naleznete v našem úplném průvodci Snapchat Marketing.
  8. Čas potřebný k získání Snapchat Geofilter závisí na schvalovacím procesu, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Jakmile odešlete svůj geofilter ke kontrole, Snapchat jej zkontroluje a oznámí vás e -mailem o schválení nebo odmítnutí. Pokud bude schválen, bude k dispozici každému uživateli Snapchat v rámci určené geolokace během vaší akce.

Jak si uděláte Snapchat Geofilter pro svou svatbu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvoříte Snapchat Geofilter pro událost

Jak vytvořit Snapchat Geofiltergo.Snapchat.com a klikněte na "Vytvořte filtr"Nahrajte svůj vlastní design, nebo použijte šablony Snapchata k vytvoření filtru.Vyberte svůj datový rozsah a časy.Vyberte svou polohu.Zašlete svůj geofilter a počkejte na svůj potvrzovací e -mail.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí udělat Snapchat Geofilter

Kolik je v průměru geofiltery, Snapchat účtuje kolem 5 až 20 $ za den na spuštění geofilteru nad příměstským domovem. Pokud chcete provozovat více geofilterů ve stejné oblasti, Snapchat vám účtuje za každý nadací geofilter, který spustíte.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou Snapchat Geofilters zdarma

Geofilters • Snapchat. Vytvořte bezplatný geofilter pro veřejné místo, které má smysluplné pro vás a vaši komunitu, jako jsou parky, města, sousedství a další. Vytvořte bezplatný filtr pro okamžiky, jako je popadnutí brunch, nakupování, sledování sportovní hry nebo cokoli, co stojí za prasknutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit bezplatný geofilter

Jak vytvořit komunitní filtr pro SnapchatGo na vytvoření vlastního webu na počítači a vyberte „Komunitní filtry“.Přečtěte si pokyny a pokyny �� Pokud si vyberete geofilter, vyberte, kde chcete, aby byl k dispozici.Odešlete to ke schválení týmem Snapchat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na geofilter Snapchat

Ujistěte se, že váš soubor je široký 1080 px a vysoký 2340px. Umístěte text a důležité prvky mimo vyrovnávací zónu filtru – 210px shora a dole. Udržujte velikost souboru pod 300 kB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá schválení geofilteru

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou Snapchat Geofilters za to

Snapchat Geofilters jsou jednou z vašich nejlevnějších marketingových možností placených sociálních médií. Pokud stále trochu váháte, podívejte se na náš kompletní průvodce marketingem Snapchat pro další inspiraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než získejte geofilter Snapchat

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá schválení Snapchat Geofilter

Po odeslání filtru jej Snapchat zkontroluje, který obvykle trvá méně než jeden pracovní den. Pokud bude schválen, bude automaticky k dispozici každému uživateli Snapchat, který je v rámci geolokace během vaší akce. Pokud budete odmítnuti, obdržíte vysvětlení e -mailem a nebude vám účtováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na geofilter

Geofiltery Snapchat jsou obvykle 1080 x 1920 pixelů a velikosti pod 300 kb. Pokud pro akci používáte geofilter, mělo by to být dostatečně velké, aby zahrnovalo název vaší události a logo, ale pokryje pouze 25 procent obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá, než se vytvoří geofilter Snapchat

Na požádání doba schválení Geofilter

Recenze Snapchat Recenze na vyžádání Geofilter, obvykle během hodiny nebo dvou odeslání filtru. Jakmile je váš filtr přezkoumán, budete informováni o e -mailovou adresu spojenou s vaším účtem Snapchat, zda byl přijat nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje geofilter Snapchat

Co jsou Snapchat Geofilters Snapchat Geofilter je vizuální efekt s omezením umístění, který mohou uživatelé Snapchat přidat k fotografiím nebo videím, která aplikaci pořizují. Omezení polohy filtru znamená, že všechny geofiltery jsou k dispozici pouze lidem v určitém poloměru daného umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl můj geofilter odmítnut

Snapchat má určité „podmínky & Podmínky ‘nebo pravidla, která musíte dodržovat, aby byl váš geofilter přijat. Pokud porušíte některá z jejich pravidel Geofilter, odmítnou váš vlastní filtr a nebude to dovoleno žít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá schválení geofilteru

Na požádání doba schválení Geofilter

Recenze Snapchat Recenze na vyžádání Geofilter, obvykle během hodiny nebo dvou odeslání filtru. Jakmile je váš filtr přezkoumán, budete informováni o e -mailovou adresu spojenou s vaším účtem Snapchat, zda byl přijat nebo ne.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Las empresas usan Android Studio??
Next Post
Co se stane, když provedu resetování sítě?