15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu otevřít webroot na Mac?

Souhrn: V tomto článku budeme diskutovat o různých tématech souvisejících s Webrootem na Mac. Pokrýváme, jak najít Webroot na Mac, jak otevřít Webroot, odstraňování problémů, když se Webroot neotevře, kde najít aplikaci Webroot, jak najít antivirový software na Mac, jak nasadit ikonu Webroot na Desktop, pokud má Webroot prohlížeč, nejnovější verzi Webroot pro Mac a další.

1. Kde najdu Webroot na mém macu?
Chcete -li najít Webroot na vašem Macu, musíte se přihlásit na svůj účet na účtu https: //.karbonity.com. Přejděte na kartu stahování a pod ochranou Webroot Secureanywhere, klikněte na “Získejte aplikaci.„Pak klikněte na“ kopírovat “vedle vašeho klíčového kódu. Z rozevírací nabídky vyberte MacOS a klikněte na „Stáhnout.„Postupujte podle pokynů specifických pro váš webový prohlížeč a otevřete Webroot Secureanywhere.

2. Jak mohu otevřít webroot?
Chcete-li otevřít Webroot na počítačích Windows, klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky System Tray a vyberte “Otevřít”.„Pokud je ikona zásobníku systému skryta, otevřete nabídku Start Windows a vyberte všechny programy> Webroot Secureanywhere> Webroot Secureanywhere.

3. Proč se na můj Mac neotevře?
Pokud se Webroot neotevře na vašem počítači Mac, ujistěte se, že máte nainstalovanou nejnovější verzi softwaru. V případě potřeby si jej můžete stáhnout z webu Webroot. Zkuste restartovat počítač. Pokud problém přetrvává, zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat software.

4. Kde je moje aplikace Webroot?
Aplikaci Webroot najdete v nabídce zásobníku systému Secureanywhere. Hledejte ikonu Webroot v zásobníku systému, která se nachází na panelu nástrojů podél spodní části obrazovky. Poskytuje rychlý přístup k běžným úkolům.

5. Kde najdu svůj antivirový software na Mac?
Chcete -li najít svůj antivirový software na MAC, klikněte na „Seznam zařízení“> „Seznam zařízení“> „Správa zařízení.„Pak klikněte na název zařízení Mac a přejděte na kartu„ Antivirus “. Tato karta Zobrazuje všechny soubory, které jsou v současné době v karanténě na zařízení.

6. Jak mohu dát ikonu Webroot na plochu?
Pokud dáváte přednost programu zkratku na ploše, postupujte podle těchto pokynů: Otevřete svůj software Webroot, klikněte na „Pokročilá nastavení“ v pravém horním rohu a klikněte na „Nastavení instalace.„Vyhledejte zaškrtávací políčko“ Zobrazit zkratku na ploše, “Zaškrtněte políčko a klikněte na“ uložit.”

7. Má Webroot prohlížeč?
Webroot má prohlížeč, který se otevírá s bezpečným povoleným prohlížením. Tento prohlížeč můžete použít k otevření webových stránek.

8. Jaká je nejnovější verze Webroot pro Mac?
Nejnovější verze Webroot pro Mac jsou následující:
– Mac Agent verze 9.5.3 vydáno 9/8/2021
– Mac Agent verze 9.5.2 vydáno 18/18/2022
Na webových stránkách Webroot najdete dřívější poznámky k vydání pro Mac.

9. Má Webroot zákaznickou podporu?
Ano, Webroot poskytuje zákaznickou podporu. Nabízejí různé možnosti podpory, včetně podpory telefonu a chatu. Jejich tým podpůrného týmu můžete kontaktovat o pomoc s jakýmikoli problémy nebo dotazy, které můžete mít.

10. Jak mohu aktualizovat Webroot na mém Macu?
Chcete -li aktualizovat Webroot na vašem Mac, otevřete aplikaci Webroot, klikněte na kartu „Můj účet“ a vyberte “Aktivujte nový klíčový kód.„Zadejte nový klíčový kód a postupujte podle pokynů k dokončení procesu aktualizace.

11. Mohu použít Webroot na více zařízeních?
Ano, Webroot vám umožňuje chránit více zařízení jediným předplatným. Webroot můžete nainstalovat a aktivovat na více zařízeních podle pokynů poskytnutých společností Webroot.

12. Kde najdu uživatelskou příručku Webroot?
Uživatelskou příručku Webroot najdete na webových stránkách Webroot. Přejděte na jejich stránku podpory nebo vyhledejte „Webroot User Manual“ ve svém preferovaném vyhledávači. Příručka poskytuje podrobné pokyny a informace o použití funkcí a nastavení Webroot.

13. Nabízí Webroot bezplatnou zkušební verzi?
Ano, Webroot nabízí bezplatnou zkušební verzi pro jejich bezpečnostní software. Můžete navštívit jejich webové stránky a zaregistrovat se na bezplatnou zkušební verzi a zažít funkce a ochranu, kterou nabízí Webroot.

14. Mohu přizpůsobit nastavení Webroot?
Ano, Webroot vám umožňuje přizpůsobit různá nastavení podle vašich preferencí. Můžete upravit možnosti skenování, naplánovat skenování, konfigurovat ochranu v reálném čase, spravovat soubory v karanténě a další prostřednictvím nastavení aplikace Webroot.

15. Je Webroot kompatibilní s jiným antivirovým softwarem?
Webroot je navržen tak, aby pracoval s jiným antivirovým softwarem. Obecně se však doporučuje mít najednou aktivní pouze jeden antivirový program, aby se zabránilo konfliktům. Konkrétní informace o kompatibilitě s jiným bezpečnostním softwarem můžete konzultovat dokumentaci Webroot nebo podpora.

Toto jsou některé z klíčových bodů a často kladeny otázky týkající se Webroot na Mac. Podrobnější informace a pomoc najdete na oficiální dokumentaci Webroot nebo kontaktujte jejich podpůrný tým.

Jak mohu otevřít Webroot na Mac?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu Webroot na mém macu

Přihlaste se do svého účtu na účtu https: //.karbonity.com.Přejděte na kartu stahování.Pod ochranou Webroot Secureanywhere klikněte na Získejte aplikaci.Klikněte na kopírovat vedle svého kódu klíčů.Z rozbalovací nabídky vyberte MacOS a klikněte na Stáhnout.V závislosti na vašem webovém prohlížeči použijte níže uvedené pokyny k otevření Webroot Secureanywhere.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít webroot

Otevření Secureanywhere v počítačích Windows

Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky zásobníku systému a poté vyberte Otevřít. POZNÁMKA: Pokud je ikona zásobníku systému skrytá, otevřete nabídku Start Windows a vyberte všechny programy > Webroot Secureanywhere > Webroot Secureanywhere.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se na můj Mac neotevře

Nejprve se ujistěte, že máte nainstalovanou nejnovější verzi softwaru. Pokud tak neučiníte, můžete si jej stáhnout z webu Webroot. Dále zkuste restartovat počítač. Pokud to nefunguje, zkuste odinstalovat a znovu nainstalovat software.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje aplikace Webroot

Nabídka zásobníku sekundy. Ikona Webroot v zásobníku systému (na panelu nástrojů podél spodní části obrazovky) poskytuje rychlý přístup k některým běžným úkolům Secureanywhere.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj antivirový software na Mac

Klikněte na „Zařízení“ > ‘Seznam zařízení’ > ‘Správa zařízení’ > Klikněte na název MAC zařízení > Karta „Antivirus“. Karta „Antivirus“ zobrazuje všechny soubory v současné době v karanténě na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát ikonu Webroot na plochu

Pokud dáváte přednost programové zkratce na ploše, postupujte podle níže uvedených pokynů.Otevřete svůj software Webroot.Klikněte na Pokročilá nastavení v pravém horním rohu.Klikněte na Nastavení INSTAY.Najděte zaškrtávací políčko označené zobrazením zkratky na ploše.Zaškrtněte políčko a klikněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Webroot prohlížeč

Prohlížeč Webroot se otevírá s povoleným zabezpečeným procházením. Použijte prohlížeč k otevření webových stránek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejnovější verze Webroot pro Mac

Mac NotesMac Agent verze 9.5.3 vydáno 9/8/2021.Mac Agent verze 9.5.2 vydáno 18/18/2022.Dříve poznámky k vydání pro Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Webroot na Mac

Okno Webroot Secureanywhere se změní na modré, když začne skenovat váš Mac pro viry, spyware a další potenciální hrozby. Pokud skenování nenajde žádné hrozby, okno se po dokončení skenování stane zeleně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu otevřít aplikaci na MacOS

Možná nemáte oprávnění k otevření aplikace, aplikace může být poškozena, nebo ji nemusí být nainstalována. Pokud nejste administrátorem vašeho Mac, může vám administrátor zabránit v používání aplikace. Kontaktujte správce vašeho Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Webroot aplikaci

Nejpokročilejší zabezpečení a ochrana Android ™ pro chytré telefony a tablety. Hledání zabezpečení soukromí a dat na sítích WiFi Podívejte se na aplikaci WEBROOT® WiFi Security VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu spustit skenování viru s Webrootem

Otevřete Secureanywhere. Klikněte na ikonu ozubeného zařízení vedle zabezpečení PC. Skenování & Zobrazuje se panel Shields, s tlačítkem vlastního skenování ve spodní části levého panelu. Klikněte na tlačítko vlastní skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dochází k nainstalovaným macům s antivirem

DO Mac mají vestavěné antivirové Mac mají vestavěný antivirový a bezpečnostní software, ale nejsou spolehlivé. Mac potřebují pro celkovou ochranu antivirus třetích stran. Přečtěte si naši recenzi BitDefender, nejvyššího hodnoceného softwaru se 100 procentním detekcí viru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází Mac s postaveným antivirem

Technicky sofistikovaná ochrana runtime v MacOS pracuje v samém jádru vašeho Mac, aby se váš systém v bezpečí před malwarem. To začíná nejmodernějším antivirovým softwarem zabudovaným pro blokování a odstranění malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je Webroot nainstalován do mého počítače

Poklepejte na ikonu zkratky Webroot na ploše: Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky systému System a poté klikněte na Zobrazit stav. Pokud nemůžete najít ikonu zásobníku systému, otevřete nabídku Start Windows, klikněte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere, pak Webroot Secureanywhere znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na plochu vložit ikonu bezpečnosti Windows

Klepněte pravým tlačítkem myši na Defender Windows nebo Windows Security a vyberte PIN pro spuštění. Klikněte na aplikaci Windows Defender na startovní obrazovce, podržte a přetáhněte myš na plochu a vytvořte stolní zkratku pro Windows Defender v systému Windows 11.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít antivirus Webroot

Je snadné začněte založit aplikaci Webroot® Wifi Security VPN ve vašem počítači, tabletu nebo smartphonu.Otevřete aplikaci.Pokud jste již vytvořili bezpečnostní účet WiFi, zadejte své přihlašovací údaje.Sledujte jakékoli výzvy, které vás provedou procesem přihlášení nebo nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu do Google Chrome

Chcete -li nainstalovat rozšíření Chrome: Přihlaste se do konzoly Google Admin.Z řídicího panelu správce konzoly klikněte na správu zařízení.Vlevo klikněte na Chrome Management.Klikněte na správu aplikací.Vpravo klikněte na tři tečky a vyvoláte nabídku přetečení.Vyberte Přidat vlastní aplikaci.V dialogu vlastní aplikace zadejte ID:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot kompatibilní s Apple

Webroot – Antivirová ochrana a zabezpečení internetu (6 zařízení) (1 -rok předplatné) – Android, Apple iOS, Mac OS, Windows [digitální]

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně otevřít aplikaci na Mac

Nejrychlejším způsobem, jak otevřít aplikaci v Mac, je kliknout na ikonu aplikace v doku. Pokud ikona není v doku, existují i ​​jiné způsoby, jak otevřít aplikaci v Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit otevřít aplikaci na mém Mac

Chcete -li zkontrolovat oprávnění aplikace – například, pokud se později rozhodnete poskytnout přístup k odepřené aplikaci do vašeho Mac – Apple Menu Apple > Nastavení systému, klikněte na soukromí & Zabezpečení na postranním panelu a poté klikněte na přístupnost vpravo. (Možná budete muset překročit dolů.) Zapněte nebo vypněte povolení pro jakoukoli aplikaci v seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Běží Webroot automaticky

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere spustí automaticky každý den, přibližně ve stejnou dobu jste nainstalovali software. Plán skenování můžete změnit tak, aby spustil v různých časech, změnit skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skenují Webroot automaticky

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere spustí automaticky každý den, přibližně ve stejnou dobu jste nainstalovali software. Plán skenování můžete změnit tak, aby spustil v různých časech, změnit skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji svůj virový skener

Vyberte Start > Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows a poté virus & ochrana hrozeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu antivirus na mém Macu

Klikněte na „Zařízení“ > ‘Seznam zařízení’ > ‘Správa zařízení’ > Klikněte na název MAC zařízení > Karta „Antivirus“. Karta „Antivirus“ zobrazuje všechny soubory v současné době v karanténě na zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto dura una batería de anillo??
Next Post
Je tunelbear zcela zdarma?