15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se připojím k IP kameře?

Souhrn:

1. Jak připojím svou IP kameru k telefonu?

Stáhněte si aplikaci fotoaparátu z obchodu s aplikacemi nebo obchodu Google Play, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

2. Jak mohu přistupovat ke svým bezpečnostním fotoaparám z IP adresy?

Krok 1: Najděte IP adresu fotoaparátu.

Krok 2: Přejděte na tuto IP adresu ve svém prohlížeči.

Krok 3: Zkontrolujte nastavení při přihlášení prohlížeče a zjistěte, který port fotoaparát používá.

Krok 4: Restartujte kameru a přihlaste se do ní v prohlížeči.

Krok 5: Najděte adresu WAN/Externí IP vašeho routeru.

3. Proč se moje kamera IP nepřipojí?

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

4. Jak poprvé nastavím svůj IP fotoaparát?

Konfigurace sítě: Připojte síťovou kameru k místní síti oblasti (LAN). LAN je často domácí sítí spotřebitele. Najděte IP adresu síťové kamery. Existuje několik způsobů, jak to udělat. Opravte adresu IP (i.E. Udělejte statickou adresu IP). Začněte používat Wi-Fi. Najděte novou IP znovu.

5. Jak připojím svou IP fotoaparát k mému iPhone?

Pokud používáte iPhone, iPad nebo iPod Touch, před připojením povolte Wi-Fi v nastavení. Klepněte na ikonu Nastavení na domovské obrazovce. Klepněte na Wi-Fi. Povolit Wi-Fi. Stiskněte tlačítko, na které byla bezdrátová komunikace přiřazena nebo vyberte bezdrátovou komunikaci v nabídkách fotoaparátu. Vyberte požadovanou kameru.

6. Jakou aplikaci mohu použít pro IP kameru?

IP kamera monitor s bezpečnostním monitorem Pro je perfektní kombinace, když potřebujete ovládat bezpečnostní monitor pro kamery na dálku na vašem zařízení Android. Security Monitor Pro je profesionální software pro video dohled, který přeměňuje váš PC a IP kamerami na plný systém zabezpečení videa.

7. Jak najdu svou IP kameru v místní síti?

#2. Najděte adresu fotoaparátu IP prostřednictvím konfiguračního softwaru routeru: Zadejte IP adresu brány routeru. Zkontrolujte MAC adresu IP kamery pomocí softwaru fotoaparátu. Přejděte na stránku nastavení WiFi> Stránka serveru DHCP a najděte adresu fotoaparátu IP podle adresy MAC kamery.

Otázky:

1. Jak mohu připojit svou IP kameru k telefonu?

Chcete -li připojit IP fotoaparát k telefonu, stáhněte si aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

2. Jak mohu přistupovat ke svým bezpečnostním kamerám z adresy IP?

Chcete -li získat přístup k bezpečnostním kamerám z IP adresy, musíte najít IP adresu fotoaparátu, přejděte na tuto IP adresu v prohlížeči, zkontrolujte nastavení v přihlášení prohlížeče a zjistěte, který port fotoaparát používá, restartujte kameru a přihlaste se zpět do Je to ve vašem prohlížeči a najděte adresu WAN/Externí IP vašeho routeru.

3. Co mám dělat, když se moje IP kamera nepřipojí?

Pokud se váš IP fotoaparát nepřipojí, nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně připojené. Zkontrolujte také, zda jsou vaše bezpečnostní kamery správně připojeny k WiFi a zda váš router funguje správně.

4. Jak poprvé nastavím svůj IP fotoaparát?

Chcete -li poprvé nastavit fotoaparát IP, musíte připojit síťovou kameru s místní oblastí sítě (LAN), najít IP adresu síťové kamery, opravit IP adresu (i.E. Udělejte to statické) a začněte používat Wi-Fi.

5. Mohu připojit svou IP fotoaparát k mému iPhone?

Ano, můžete připojit svůj IP fotoaparát k iPhone. Chcete-li to provést, povolte Wi-Fi v nastavení před připojením, klepněte na ikonu Nastavení na domovské obrazovce, vyberte Wi-Fi, povolte Wi-Fi a vyberte požadovanou kameru.

6. Jakou aplikaci mohu použít pro svou IP kameru?

Pro vaši IP fotoaparát můžete použít aplikaci IP Camera Monitor s Security Monitor Pro. Tato aplikace umožňuje ovládat bezpečnostní monitor Pro kamery na vašem zařízení Android.

7. Jak najdu svou IP kameru v místní síti?

Chcete -li najít svou IP fotoaparát v místní síti, můžete zadat IP adresu brány routeru do konfiguračního softwaru routeru, zkontrolovat adresu MAC IP kamery pomocí softwaru kamery a najít adresu IP kamery podle adresy MAC fotoaparát Stránka nastavení WiFi nebo stránka DHCP serveru.

Jak se připojím k IP kameře?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP kameru k telefonu

Jak připojím fotoaparát k telefonu bezdrátově stáhnout aplikaci kamery z obchodu s aplikacemi nebo Google Play Store, zaregistrujte se na účet a klepněte na „Přidat zařízení“. Spárujte kameru přes QR kód nebo se k němu připojíte jako bezdrátová síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svým bezpečnostním fotoaparám z IP adresy

Zobrazení suroviny fotoaparátu 1: Najděte adresu IP fotoaparátu.Krok 2: Přejděte na tuto IP adresu ve svém prohlížeči.Krok 3: Zkontrolujte nastavení při přihlášení prohlížeče a zjistěte, který port fotoaparát používá.Krok 4: Restartujte kameru a přihlaste se do ní v prohlížeči.Krok 5: Najděte adresu WAN/Externí IP vašeho routeru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj ip kameru Connect

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak poprvé nastavím svůj IP fotoaparát

Síťová konfigurace připojte síťovou kameru do vaší místní sítě (LAN). LAN je často domácí sítí spotřebitele.Najděte IP adresu síťové kamery. Existuje několik způsobů, jak to udělat.Opravte adresu IP (i.E. Udělejte statickou adresu IP).Začněte používat Wi-Fi.Najděte novou IP znovu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP fotoaparát k mému iPhone

Pokud používáte iPhone, iPad nebo iPod Touch, před připojením povolte Wi-Fi v nastavení.Klepněte na ikonu Nastavení na domovské obrazovce.Klepněte na Wi-Fi.Povolit Wi-Fi.Stiskněte tlačítko, na které byla bezdrátová komunikace přiřazena nebo vyberte bezdrátovou komunikaci v nabídkách fotoaparátu.Vyberte požadovanou kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou aplikaci mohu použít pro IP kameru

IP kamera monitor s bezpečnostním monitorem Pro je perfektní kombinace, když potřebujete ovládat bezpečnostní monitor pro kamery na dálku na vašem zařízení Android. Security Monitor Pro je profesionální software pro video dohled, který přeměňuje váš PC a IP kamerami na plný systém zabezpečení videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu svou IP kameru v místní síti

#2. Najděte adresu fotoaparátu IP prostřednictvím konfiguračního softwaru routeru The IP adresy brány routeru.Zkontrolujte MAC adresu IP kamery pomocí softwaru fotoaparátu.Přejděte na stránku nastavení WiFi > Stránka serveru DHCP a najděte adresu fotoaparátu IP podle adresy MAC kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do IP kamery mají svou vlastní IP adresu

Na rozdíl od běžné webové kamery je to samostatná jednotka s vlastní IP adresou, která pro přenos obrázků nevyžaduje nic jiného než síťové připojení. IP kamera se připojuje k síti přesně stejným způsobem jako jakékoli jiné standardní síťové zařízení, jako je notebook, tablet nebo tiskárna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kamery se připojí k Wi-Fi

Internetový protokol fotoaparáty, také nazývané IP kamery nebo síťové kamery, poskytují digitální video dohled zasíláním a přijímáním záběrů přes internet nebo síť místní oblasti (LAN). Jak navrhuje jejich jméno, IP kamery se připojují k síti prostřednictvím WiFi nebo napájecího kabelu Ethernet (POE).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje IP fotoaparát funguje

Zkontrolujte stav LED dioda v kamer pro zabezpečení IP

K zablokování světla padajícího na váš bezpečnostní fotoaparát můžete použít knihu nebo jakékoli obálky. Pokud vidíte, že světla zčervená, znamená to, že bezpečnostní kamera je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí heslo pro IP kameru

Správce/admin

Výchozí přihlašovací údaje (uživatelské jméno/heslo) jsou admin/admin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výchozí IP adresa pro kameru

Výchozí IP všech kamer je 192.168.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je ID zařízení mé IP kamery

UID své IP fotoaparátu můžete zjistit následujícími způsoby: UID jsou často vytištěny někde na samotném zařízení. Nachází se také na nálepce QR Code a je také vytištěna těsně pod QR kódem na nálepce. Můžete použít průvodce NVR ke sledování jedinečného identifikátoru zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechna zařízení IP v mé síti

Zadejte příkaz "ARP -A" Chcete -li zobrazit seznam všech IP adres připojených k vaší síti. Tím se také zobrazí adresa MAC a typ alokace (statický a dynamický) všech vašich síťových zařízení. Typ "nslookup" následovaná jakoukoli IP adresou získanou prostřednictvím "ARP" Příkaz v předchozím kroku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tato IP adresa umístěna

Klikněte na „Start“, poté „Nastavení“, „Síť & Internet “,„ Wi-Fi “. Vyberte síť, na kterou jste připojili. Klikněte na „Vlastnosti.„Přejděte dolů na dno okna – vaše IP se zobrazí vedle„ IPv4 Adresa.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je IP připojen k Wi-Fi nebo zařízení

Internet zná vaši IP adresu, protože je přiřazena k vašemu zařízení a je nutný k procházení internetu. Vaše IP adresa se však mění, pokaždé, když se připojíte k jiné síti Wi-Fi nebo routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do IP kamery potřebují wifi

Ne. Navzdory názvu „Internet Protocol“, IP Security Cameras nevyžadují vnější připojení k internetu. Vše, co je vyžadováno, je připojení k vaší síti místní oblasti. Ve své nejzákladnější podobě by tato LAN mohla vypadat, jako by se vaše IP kamera připojila přímo do portu Ethernet na vašem PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kamery do IP potřebují IP adresu

Každé zařízení potřebuje IP adresu pro odesílání a přijímání dat přes síť. Po konfiguraci se vaše zařízení připojí k IP adrese a IP adresa se v průběhu času často mění. Připojí se k nové IP adrese pokaždé, když restartujete bezpečnostní kameru nebo zařízení, ke kterému je připojeno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když jste zapomněli heslo IP kamery

V tomto videu vám ukážu, jak resetovat heslo správce pro vaši IP. Bezpečnostní kamera, pokud jste ztratili heslo nebo zapomněli. Zde přistupujeme k webovému rozhraní IP kamery

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně resetovat heslo IP kamery

Takže to, co musíte udělat, je, že musíte otevřít fotoaparát a já vám teď ukážu, takže to jen připojíte, je to kamera, kterou jsem uzamčen od odšroubujte šrouby, že na tlačítku není žádné resetovací tlačítko na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat IP kameru s IP adresou

Jak na dálku zobrazit svou IP fotoaparát prostřednictvím IP adresy prohlížeče vašeho fotoaparátu.Otevřete webový prohlížeč a zadejte adresu IP.Přejít na nastavení > ZÁKLADNÍ > Síť > Informace pro nalezení čísla portu HTTP používané kamerou.Po změně portu budete muset restartovat kameru, abyste změny uložili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je výchozí uživatelské jméno a heslo pro IP kameru

Co je výchozí uživatelské jméno správce a hesla IP Camera. Výchozí uživatelské jméno a heslo pro správce je „Admin“ a „Admin“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k zařízení podle IP adresy

Zadejte příkaz "ARP -A" Chcete -li zobrazit seznam všech IP adres připojených k vaší síti. Tím se také zobrazí adresa MAC a typ alokace (statický a dynamický) všech vašich síťových zařízení. Typ "nslookup" následovaná jakoukoli IP adresou získanou prostřednictvím "ARP" Příkaz v předchozím kroku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je IP adresa tohoto zařízení

Na hlavním panelu vyberte síť Wi-Fi > Síť Wi-Fi, se kterou jste připojeni > Vlastnosti. Pod vlastnostmi vyhledejte svou IP adresu uvedenou vedle adresy IPv4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k zařízení pomocí IP adresy

Připojení přes místní síť:

Na klientském počítači stiskněte Win + R a do dialogového okna spusťte zadejte „MSTSC“ a otevřete připojení vzdálené plochy. Krok 2. Klikněte na Zobrazit možnosti, zadejte IP adresu a název hostitelského počítače a poté klikněte na připojení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el propósito de una habitación segura??
Next Post
Co je cloud v SAP HANA?