15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu získat přístup ke svému NAS z VPN?

Shrnutí článku: Přístup k NAS vzdáleně

1. Máte přístup k NAS na VPN?

Můžete nastavit server VPN pro každé ze dvou zařízení Synology NAS umístěných na různých místech. Lidé na jednom místě mohou navázat připojení VPN s VPN serverem nastaveným na Synology NAS umístěné na jiném místě pro přístup k zdrojům.

2. Mohu na dálku přistupovat?

Externí přístup je schopnost vzdáleně přistupovat k vaší synologii NAS z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu. DSM umožňuje snadno nastavit vzdálený přístup k vaší synologii NAS, takže se můžete přihlásit do DSM nebo jiných služeb jednoduše zadáním vlastního názvu domény do webového prohlížeče.

3. Jak mohu přistupovat ke svému NA ze své sítě?

Přístup k NAS pomocí prohlížeče:

  • Ověřte, že váš počítač je připojen ke stejné síti jako NAS.
  • Otevřete webový prohlížeč na vašem počítači.
  • Zadejte IP adresu NAS do adresního řádku.
  • Volitelné: Přihlaste se QT pomocí HTTPS. Vyberte zabezpečené přihlášení.
  • Určete své uživatelské jméno a heslo.
  • Klikněte na Přihlášení.

4. Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN?

Obecné řízení:

  • Klikněte na Synology VPN na levém panelu a přejděte na vzdálenou plochu.
  • Tick ​​Povolit vzdálenou plochu.
  • Níže uvedete nastavení:
    • Název domény samoobsluhy: Klepnutím na Upravit nakonfigurujte nastavení domény.
    • Kliknutím na Použít dokončit nastavení. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

5. Má NAS svou vlastní IP adresu?

Zařízení NAS obvykle nemají klávesnici ani displej a jsou nakonfigurována a spravována pomocí nástroje založeného na prohlížeči. Každý NAS sídlí na LAN jako nezávislý síťový uzel, definovaný svou vlastní jedinečnou IP adresou.

6. Má server NAS svou vlastní IP adresu?

Pokud používáte Ethernet, je možné připojit NAS k síťovému centru nebo přepínání. Zařízení NAS má ve vaší síti svou vlastní IP adresu.

7. Jak mohu přistupovat ke svému pravému NAS na dálku?

Jediný způsob, jak to zajistit bezpečné (a velmi snadné!) pro přístup na dálku znamená použití SSH Forwarding aka AKA SSH tunel s ověřením veřejného klíče. Zpřístupňuje vzdálené porty lokálně a druhy jedná jako VPN, i když je mnohem snazší nastavit.

8. Jak přistupovat k NAS bez předávání portů?

Pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete používat předávání portů, řešením je nastavit VPN nebo tunel (někdy nazývaný proxy) prostřednictvím služby třetí strany, abyste mohli získat přístup k vašemu systému.

15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Mohu nastavit server VPN pro každé zařízení Synology NAS na různých místech?

Odpověď: Ano, lidé na jednom místě mohou vytvořit připojení VPN s VPN serverem nastaveným na Synologii NAS umístěné na druhém místě pro přístup k zdrojům.

2. Jak mohu vzdáleně přistupovat k mé synologii NAS?

Odpověď: Můžete snadno nastavit vzdálený přístup ke své synologii NAS prostřednictvím DSM, což vám umožní přihlásit se do DSM nebo jiných služeb pomocí vlastního názvu domény ve vašem webovém prohlížeči.

3. Jak mohu přistupovat ke svému NAS z mé sítě pomocí prohlížeče?

Odpověď: Ujistěte se, že je počítač připojen ke stejné síti jako NAS a poté otevřete webový prohlížeč. Zadejte IP adresu NAS na adresním řádku, volitelně se přihlaste pomocí HTTPS a zadejte své uživatelské jméno a heslo pro přístup k NAS.

4. Jaké jsou kroky k přístupu k synologii na dálku s VPN?

Odpověď: V nastavení obecného řízení přejděte na Synology VPN a povolte vzdálenou plochu. Určete svůj název domény samoobsluhy a použijte nastavení, abyste získali přizpůsobenou adresu URL pro webový portál VPN plus.

5. Jak jsou nakonfigurována a spravována zařízení NAS?

Odpověď: Zařízení NAS jsou nakonfigurována a spravována prostřednictvím nástroje založeného na prohlížeči, protože nemají klávesnici ani zobrazení. Každý NAS má svou vlastní jedinečnou IP adresu na LAN.

6. Jak je server NAS připojen k síti?

Odpověď: Servery NAS mohou být připojeny k síťovému centru nebo přepínači pomocí Ethernet. Mají svou vlastní IP adresu v síti.

7. Jak mohu bezpečně přistupovat k mému NAS na dálku?

Odpověď: Nejbezpečnější a nejjednodušší způsob, jak vzdáleně přistupovat k vašemu NAS, je použití SSH Forwarding, také známé jako tunel SSH s ověřením veřejného klíče. Působí jako VPN, a poskytuje lokální k dispozici vzdálené porty.

8. Co mohu udělat, když nemohu použít předávání portů?

Odpověď: Pokud předávání portů není možnost, můžete nastavit VPN nebo tunel (proxy) pomocí služby třetí strany pro přístup k vašemu systému NAS.

Jak mohu přistupovat ke svému NAS z VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Máte přístup k NAS na VPN

Můžete nastavit server VPN pro každé ze dvou zařízení Synology NAS umístěných na různých místech. Lidé na jednom místě mohou navázat připojení VPN s VPN serverem nastaveným na Synology NAS umístěné na jiném místě pro přístup k zdrojům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na dálku přistupovat

Externí přístup je schopnost vzdáleně přistupovat k vaší synologii NAS z jakéhokoli zařízení s připojením k internetu. DSM vám umožňuje snadno nastavit vzdálený přístup k vaší synologii NAS, takže se můžete přihlásit do DSM nebo jiných služeb jednoduše zadáním vlastního názvu domény do webového prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému NA ze své sítě

Přístup k NAS pomocí prohlížeče, který je váš počítač připojen ke stejné síti jako NAS.Otevřete webový prohlížeč na vašem počítači.Zadejte IP adresu NAS do adresního řádku. Tip: Volitelné: Přihlaste se QT pomocí HTTPS. Vyberte zabezpečené přihlášení.Určete své uživatelské jméno a heslo.Klikněte na Přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN

Obecná managementClick Synology VPN na levém panelu a přejděte na vzdálenou plochu.Tick ​​Povolit vzdálenou plochu.Zadejte níže uvedené nastavení: Název domény samoobsluhy: Klepnutím na Upravit nakonfigurujte nastavení domény.Kliknutím na Použít dokončit nastavení. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má NAS svou vlastní IP adresu

Zařízení NAS obvykle nemají klávesnici ani displej a jsou nakonfigurována a spravována pomocí nástroje založeného na prohlížeči. Každý NAS sídlí na LAN jako nezávislý síťový uzel, definovaný svou vlastní jedinečnou IP adresou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má server NAS svou vlastní IP adresu

Pokud používáte Ethernet, je možné připojit NAS k síťovému centru nebo přepínání. Zařízení NAS má ve vaší síti svou vlastní IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke svému pravému NAS na dálku

Jediný způsob, jak to zajistit bezpečné (a velmi snadné!) pro přístup na dálku znamená použití SSH Forwarding aka AKA SSH tunel s ověřením veřejného klíče. To zpřístupňuje vzdálené porty lokálně a druh působí jako VPN, i když je mnohem snazší nastavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přistupovat k NAS bez předávání portů

Pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete používat předávání portů, řešením je nastavit VPN nebo tunel (někdy nazývaný proxy) prostřednictvím služby třetí strany, abyste mohli získat přístup k vašemu systému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu mého NAS zařízení

Chcete -li určit IP adresu systému NAS, musíte ji vyhledat v síťovém nastavení počítače. V systému Windows přejděte na „ovládací panel“, klikněte na „Síť a sdílení centra“ a poté klikněte na „Změnit nastavení adaptéru“. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu síťového připojení a klikněte na „Stav“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke svému externímu pevnému disku odkudkoli

Přejděte na rozhraní zařízení, vyberte vzdálené zařízení, které chcete připojit, a klikněte na One-Click Control. Nyní máte přístup k externímu pevnému disku na dálku. Soubory můžete také přenášet pomocí možnosti „Soubory“ z panelu nástrojů nebo přetažením a upuštění souboru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své synologii NAS odkudkoli

Přejděte na ovládací panel > QuickConnect. Zaškrtněte políčko Enable QuickConnect. Pokud nemáte účet synologie, klikněte na přihlášení nebo zaregistrujte účet synologie. Zadejte požadované informace a klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výchozí IP adresa serveru NAS

Pokud připojíte NAS přímo nebo v síti není žádný server DHCP, NAS použije 169.254. 100.100 jako jeho IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá VPN bypass předávání portů

Je to proto, že předávání portů vám umožňuje obejít firewall ve vaší VPN nebo místní síti. Pokud má vaše VPN ve výchozím nastavení přísný typ NAT, může zabránit správnému fungování příchozích připojení P2P.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je alternativní způsob předávání portů

Upnp Wizard. Zdarma • Proprietární. Okna.Multi Port Forwarder. Freemium • Proprietární. Okna.Autapf. Freemium • Proprietární. Okna.Pfconfig. Placené • Proprietární. Okna.Mapa portů. Zdarma • Open Source. Mac.Robusta Port Forwarder. Zdarma • Proprietární. Okna.Portfwd. Zdarma • Open Source.Předávání portů routeru. Placené • Proprietární.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak na dálku přistupuji

Chcete -li se připojit ke vzdálenému počítači z administrativních nástrojů pro správu zdrojů souborového serveru, klikněte na správce zdrojů souborového serveru.Ve stromu konzoly, klikněte pravým tlačítkem myši na správce zdrojů souborového serveru a poté klikněte na připojení k jinému počítači.V dialogovém okně připojení k jinému počítači klikněte na jiný počítač.Klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k informacím na svém externím pevném disku

Externí pevné disky budou obvykle uvedeny do diskových jednotek nebo univerzálních řadičů sériových sběrnic (bude uvedeno jako zařízení pro hromadné úložiště USB.) Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Windows na panelu nástrojů a poté klikněte na Správce zařízení. Rozšiřte diskové jednotky a najděte pevný disk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přistupovat k souborům na synologii NAS mimo místní síť

Získejte externí přístup ke své synologii NAS ve 4 krocích. Není těžké nastavit rychlé připojení na vaše NAS.Krok 1: Nastavte QuickConnect na vaše NAS.Krok 2: Vytvořte ID QuickConnect.Krok 3: Připojte zařízení pomocí QuickConnect.Krok 4: Zajistěte připojení vašeho NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přímo přistupuji k synologii

Přiřaďte statickou IP adresu Mac nebo Windows PCGO k preferencím systému -> Síť.Vyberte port Ethernet nebo externí adaptér USB Ethernet.Změňte nakonfigurujte IPv4 na ruční.Zadejte IP adresu jako 192.167. 1.201.Zadejte masku podsítě jako 255.255. 0.0.Vyberte Použít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na synologii NAS

VPN routeru je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Tím je zajištěno, že všechna zařízení připojená k routeru budou anonymizována. Nejjednodušší metodou je nainstalovat VPN k routeru a poté se připojit k synologickému zařízení NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít port s VPN

Nastavení předávání portů pro váš server VPN ServerAn Uživatelské rozhraní routeru.Najděte obrazovku/kartu pro předávání portů.V závislosti na typu protokolu VPN, který používáte, zadejte toto: Nyní můžete nastavit připojení VPN na jiném počítači pomocí veřejné IP serveru VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používání VPN otevřených portů

Předávání portů VPN umožňuje příchozí údaje obejít váš firewall NAT a zrychlit vaše připojení k internetu. Existuje několik důvodů pro použití předávání portů VPN. Může to zvýšit rychlost stahování, pomůže vám získat přístup k počítači, když jste pryč, a vytvořit přímé spojení s herním serverem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete místo předávání portů použít VPN

Můžete použít předávání portů, nebo můžete použít virtuální soukromou síť nebo VPN. Zatímco obě možnosti vám umožní přístup k zdrojům, které potřebujete-servery, síťové úložné zařízení nebo dokonce konfiguraci routeru-jeden je lepší než druhý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se vpřed s VPN

Ano můžeš. Přestože předávání portů nemusí být pro většinu uživatelů VPN nezbytné, existují důvody, proč by to mohlo být užitečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak na dálku přistupovat k serveru podle IP adresy

Vzdálená plocha na server z místního Windows Computercclick Tlačítko Start.Klikněte na runtype „mstsc“ a stiskněte klávesu Enter.Vedle počítače: Zadejte IP adresu vašeho serveru.Klikněte na Připojení.Pokud vše půjde dobře, uvidíte přihlašovací výzvu Windows.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo ver cámaras de seguridad pública??
Next Post
Jak dlouho žijí kuřata a položí vejce?