15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

K čemu se používá tunelbear?

Shrnutí článku: Co je tunelbear a jak to funguje?

Tunelbear je populární služba VPN, která šifruje vaše připojení k internetu, aby vaše online aktivita byla v jakékoli síti soukromá. Je to bezpečná a bezpečná služba VPN, která používá standardní metody šifrování k zajištění zabezpečení vašeho připojení. Hlavním účelem TunnelBear je chránit vaše online soukromí šifrováním vašich dat pro prohlížení a brání tomu, aby někdo jiný viděl, co děláte.

Jednou z klíčových rysů TunnelBear je bezplatná služba VPN, která je jedním z mála poskytovatelů, kteří nabízejí skutečně bezplatnou možnost VPN VPN. Volná úroveň však má omezení, protože vás omezuje na pouhých 500 MB dat za měsíc. Další data můžete získat tweetingem o společnosti, která zvyšuje váš limit na 1.5 GB po dobu jednoho měsíce.

Tunnelbear je také známý svými silnými šifrovacími standardy. Ve výchozím nastavení používá OpenVPN ve spojení s nejpokrokovějším šifrovacím standardem na trhu, AES-256. Toto šifrování zajišťuje, že vaše data zůstávají bezpečná a chráněna před případnými úniky nebo porušeními.

Pokud jde o sledování a sledování činností, TunnelBear po vytvoření připojení VPN neukládá žádné informace týkající se vašich online činností. To znamená, že jej nelze vysledovat nebo sledovat, poskytovat další vrstvu soukromí a zabezpečení.

Pokud jde o ceny, tunelbear nabízí bezplatnou úroveň s omezenými údaji, ale pro neomezené údaje jsou náklady 3 $.33 za měsíc pro osobní použití nebo 5 $.75 na uživatele za měsíc pro individuální použití.

Pokud jde o své vlastnictví, společnost Tunnelbear získala americká společnost pro kybernetickou bezpečnost McAfee před několika lety. V současné době sídlí v Kanadě.

Klíčové body:

  1. TunnelBear je služba VPN, která šifruje vaše připojení k internetu pro soukromí
  2. TunnelBear je bezpečný a bezpečný pomocí standardních metod šifrování
  3. TunnelBear chrání vaše online soukromí skrytí vaší činnosti pro prohlížení
  4. TunnelBear nabízí bezplatnou službu VPN s omezením využití dat
  5. Tunelbear nelze vysledovat, protože neukládá žádné informace o aktivitě
  6. Náklady TunnelBeara závisí na množství údajů, které požadujete
  7. TunnelBear používá silné šifrovací standardy, včetně OpenVPN a AES-256
  8. Při používání VPN je nepravděpodobné, že bude sledován, ale ne nemožné
  9. Tunnelbear získal McAfee a sídlí v Kanadě

15 jedinečných otázek:

  1. K čemu lidé používají tunelbear?
    Lidé používají tunelbear k šifrování jejich připojení k internetu a udržení své online aktivity v jakékoli síti.
  2. Je tunelbear bezpečný používat? Je tunelbear bezpečný?
    Ano, tunelbear je bezpečná a bezpečná služba VPN, která používá standardní metody šifrování, aby vaše připojení udržovalo zabezpečení. Jejich obchodní umístění v Kanadě však může vyvolávat obavy o ochranu osobních údajů.
  3. Co se skrývá tunelbear?
    TunnelBear skrývá vaši online procházení a chrání vaše soukromí před poskytovateli internetových služeb a inzerenty.
  4. Je tunelbear volně používat?
    Ano, tunelbear nabízí bezplatnou službu VPN. Volná úroveň však má omezení a omezuje využití dat na 500 MB za měsíc. Další údaje lze získat tweetingem o společnosti.
  5. Může být tunelbear sledován? Může být tunelbear stopován?
    Ne, tunelbear nelze vysledovat, protože po vytvoření připojení VPN neukládá žádné informace o vašich online činnostech.
  6. Co stojí tunelbear? Kolik stojí tunelbear?
    Tunnelbear je zdarma až pro 500 MB dat, ale pro neomezená data jsou náklady 3 $.33 za měsíc pro osobní použití nebo 5 $.75 na uživatele za měsíc pro individuální použití.
  7. Je tunelbear dobrý pro Netflix?
    Článek se nezmiňuje konkrétně, pokud je tunelbear dobrý pro Netflix nebo ne.
  8. Můžete sledovat hackera s VPN? Mohu být sledován pomocí VPN?
    I když je teoreticky možné sledovat někoho pomocí VPN, je velmi nepravděpodobné, že by byl sledován při používání VPN.
  9. Je tunelbear ve vlastnictví společnosti Google?
    Ne, tunelbear není vlastněn společností Google. Získala ji americká společnost pro kybernetickou bezpečnost McAfee.
  10. Má tunelbear jakékoli úniky?
    Článek nezmiňuje žádné úniky nebo zranitelnosti v oblasti tunelů.
  11. Funguje tunelbear v Číně?
    Článek se nezmiňuje konkrétně, pokud tunelbear pracuje v Číně nebo ne.
  12. Jak tunelbear chrání mé soukromí?
    TunnelBear chrání vaše soukromí šifrováním vašeho připojení k internetu a brání tomu, aby někdo jiný viděl vaše online aktivity.
  13. Je tunelbear rychle?
    Článek se nezmiňuje konkrétně, pokud je tunelbear rychlý nebo ne.
  14. V jakých zemích má tunelbear servery?
    Článek konkrétně nezmiňuje, ve kterých zemích tunelbear má servery.
  15. Pracuje tunelbear na mobilních zařízeních?
    Článek se nezmiňuje konkrétně, pokud tunelbear pracuje na mobilních zařízeních nebo ne.

Na co se používá tunelbear?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu lidé používají tunelbear

TunnelBear šifruje vaše připojení k internetu, aby vaše online aktivita byla v jakékoli síti soukromá.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tunelbear bezpečný používat

Je tunelbear Secure TunelBear je bezpečná služba VPN, která používá standardní metody šifrování, aby vaše připojení udržovalo zabezpečení. Jediným skutečným problémem s jejich službou je jejich obchodní umístění, což není nejvíce země vhodná pro ochranu osobních údajů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se skrývá tunelbear

Chraňte své online soukromí

Ať už je to váš poskytovatel internetových služeb, který sleduje vaše připojení nebo inzerenty, které vás sledují, je to obtížnější vykonávání práva na soukromí je obtížnější. S tunelbear VPN je veškeré vaše prohlížení šifrováno, takže nikdo jiný nemůže vidět, co děláte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tunelbear volně používat

Tunnelbear VPN je jedním z mála poskytovatelů, které jsme zkontrolovali, a nabízí skutečně bezplatnou službu VPN. Úroveň bezplatného předplatného vás však omezuje na pouhých 500 MB dat za měsíc. Více dat můžete získat tweetováním o společnosti, což zvyšuje váš limit na 1.5 GB po dobu jednoho měsíce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být tunelbear sledován

Může být tunelbear vysledován ne, nelze jej vysledovat, protože po vytvoření připojení VPN neukládá žádné informace o vašich online činnostech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co stojí tunelbear

Kolik je tunelbear tunelbear zdarma až za 500 MB dat, ale za neomezená data jsou náklady 3 $.33 za měsíc pro osobní použití nebo 5 $.75 na uživatele za měsíc pro individuální použití. Je tunelbear dobrý pro Netflix

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být tunelbear stopován

Nebyly zjištěny žádné úniky

TunnelBear ve výchozím nastavení používá OpenVPN, spárovaný s nejpokročilejším a nejvýznamnějším šifrovacím standardem na trhu v AES-256.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat hackera s VPN

Mohu být sledován pomocí VPN podobně jako u pokusů o hackování, je teoreticky možné sledovat při používání VPN, ale je to velmi nepravděpodobné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tunelbear ve vlastnictví společnosti Google

TunnelBear je známá kanadská VPN služba, kterou získala americká společnost pro kybernetickou bezpečnost McAfee před několika lety.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční limit pro tunelbear

500 MB

Naše bezplatné účty TunnelBear vám umožňují přístup k 500 MB dat za měsíc. Tato data se resetují o měsíčním výročí vytváření vašeho účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda někdo používá VPN

Podívejme se na různé způsoby, jak potvrdit, že se používá VPN.Zkontrolujte IP adresu.Sledujte internetovou aktivitu osoby.Použijte čichání paketů.Spusťte test detekce VPN.Použijte IP a reverzní vyhledávací nástroje DNS.Zkontrolujte síťový provoz zařízení.Testujte připojení k internetu.Kontaktujte poskytovatele služby VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, pokud používám VPN

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo použít VPN k špionáži na vás

Software VPN šifruje vaše online připojení. To někomu znemožňuje vidět, co děláte. ISP může říct, že používáte jinou IP adresu od té, kterou vám přidělil, a zjistíte, že používáte VPN. Nelze však sledovat, co jste na online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda je vaše IP adresa sledována

Neexistuje žádný způsob, jak vědět, kdo běží vaši IP adresu prostřednictvím jakéhokoli typu IP vyhledávací služby. Mohla by to být vaše banka, váš realitní agent nebo technicky zdatný teenager, který je také hacker. Je možné vysledovat někdo – stalker, vyšetřovatel nebo dokonce zločinec – Via vaše IP adresa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je tunelbear 100% zdarma

Tunelbear: Základy

Zatímco Tunnelbear nabízí bezplatný model, je většinou známý pro svou placenou službu VPN. Za pouhých 3 $.33 Měsíčně můžete použít službu VPN TunnelBear, bez datového stropu. Toto je neomezený plán TunnelBeara. Můžete se také zaregistrovat do plánu týmů poskytovatele za 5 $.75 na uživatele, za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo sledovat, i když používáte VPN

VPN jsou užitečné pro mnoho věcí a pokud jsou používány správně, mohou vás chránit před sledováním několika způsoby: Webové stránky vás nemohou sledovat pomocí skutečné adresy IP. Váš poskytovatel internetových služeb (ISP) nemůže sledovat, co děláte na internetu. Vaše vláda nemůže sledovat, co děláte na internetu prostřednictvím vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat moji polohu, pokud mám VPN

VPN však udržuje vaši aktivitu pro prohlížení. Dokonce i ti, kteří vidí, že používáte VPN (i.E., Váš poskytovatel poskytovatele internetových služeb, webových stránek, které navštívíte nebo dokonce hackeři) nemohou získat přístup k vašim datům, skutečnému umístění nebo jakýmkoli citlivým informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat při používání VPN

VPN vás neudělá úplně anonymní.Vaše soukromí závisí na vaší službě VPN.V některých zemích je nezákonné používat VPN.Dobré služby VPN stojí peníze.Použití VPN zpomaluje rychlosti vašeho připojení.VPN zvyšují spotřebu dat.Některé online služby zakazují uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat můj telefon, pokud mám VPN

VPN však udržuje vaši aktivitu pro prohlížení. Dokonce i ti, kteří vidí, že používáte VPN (i.E., Váš poskytovatel poskytovatele internetových služeb, webových stránek, které navštívíte nebo dokonce hackeři) nemohou získat přístup k vašim datům, skutečnému umístění nebo jakýmkoli citlivým informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat moji IP adresu, aniž bych to věděl

Za určitých okolností může být osoba schopna najít město nebo obecnou oblast. Ale nemohou získat vaši fyzickou adresu; Ačkoli vaše IP adresa odkazuje na geografickou polohu, není to dost konkrétní, aby vás našlo. Každý, kdo sleduje vaši IP adresu, se mohl dostat pouze k poskytovateli internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může na vás někdo špehovat s vaší IP adresou

Vaše IP adresa je nezbytná pro odesílání a přijímání informací online. Ale pokud hacker zná vaši IP adresu, mohou ji použít k zabavení cenných informací o vás. Použili jej jako výchozí bod při širším útoku, mohli by hacknout vaše zařízení nebo zachytit váš online provoz, jen pro začátek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zabrání VPN sledování telefonu

Tím, že vás připojíte k internetu prostřednictvím zabezpečeného a šifrovaného tunelu, VPN udržuje veškerou vaši webovou aktivitu soukromou a zabrání tomu, aby někdo sledoval telefon nebo jak jej používáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může FBI sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existují nějaké nebezpečí s VPN

VPN jsou nejisté, protože vystavují celé sítě hrozbám, jako jsou malware, útoky na DDOS a útoky spoofingu. Jakmile útočník porušil síť prostřednictvím kompromitovaného zařízení, může být celá síť snížena.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué Exodus Redux no funciona??
Next Post
Co znamená střídavý výkon při kouřovém poplachu?