15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

V domě prsten prstencového zvonu?

Souhrn:

1. Jak přiměji svůj prsten zvonek, aby zazvonil v mém domě?

Otevřete aplikaci prstenu, přejděte na zařízení, přejděte na nastavení zařízení, vyberte nastavení zvonění domácí. Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

2. Je prstenkový zvonek, který má zazvonit uvnitř?

Zrušení prstenu s poháněným na baterii bude slyšitelné mimo váš domov 100%.

3. Může prsten zvonek slyšet konverzace uvnitř domu?

Ano, zvonek na prsteny umožňuje obousměrnou komunikaci, takže ve svém domě můžete slyšet konverzace. Když někdo stiskne zvonek, váš telefon zazvoní, což vám umožní odpovědět na hovor a mluvit s osobou u předních dveří pomocí mikrofonu smartphonu.

4. Proč můj prsten nohou nezazvoní?

Pokud váš prstenový zvonek nevodí, může to být způsobeno nízkou baterií. Zkuste nabít baterii po dobu 5-10 hodin. Kromě toho zkontrolujte zdroj energie, pokud máte kabelové prstencové zařízení, protože dočasný výpadek napájení by mohl zabránit správnému fungování.

5. Můžete použít zvonek, pokud váš dům nemá zvonek?

Ano, prsten nabízí zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli. Pokud váš dům nemá existující zvonek, můžete stále nainstalovat zvonek a nabíjet ho samostatně.

6. Jak funguje zvonek prstenu bez zapojení?

Zvory prstenců mají dobíjecí baterii, která pohání zařízení bez nutnosti externího zapojení. Baterie se však bude muset pravidelně dobíjet.

7. Potřebuje zvonek na prsten?

Aby byla vaše kruhová jednotka slyšena v celém domě, budete potřebovat zvonění prstenu. Tyto reproduktory se připojují k jakékoli nástěnné zásuvce a zvonění, když je zvonek.

8. Jak zjistím, zda je můj prstenový fotoaparát na interiéru?

Vaše vnitřní vačka má vpředu LED světlo, které označuje stav zařízení.

Otázky:

  1. Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil do mého domu?
  2. Chcete -li povolit oznámení o zvonku ve vašem domě, postupujte podle těchto kroků:
    1. Otevřete aplikaci prstenu na smartphonu.
    2. Přejděte do sekce zařízení.
    3. Klepněte na nastavení zařízení.
    4. Vyberte nastavení zvonění domácnosti.
    5. Vyberte automatickou detekci zvonku.
    6. Klepněte na Ring My Home Chime.

  3. Je normální, že zvonek prstenu nezazvoní uvnitř domu?
  4. Ano, je normální, že 100% prstencový zvonek s baterií je slyšitelný mimo váš domov, ale ne zazvoní vaši interní soupravu Chime Kit.

  5. Mohu slyšet konverzace uvnitř mého domu se zvonem prstenu?
  6. Ano, prstenový zvonek umožňuje obousměrnou komunikaci, což vám umožní slyšet konverzace ve vašem domě, když někdo stiskne zvonek.

  7. Co by mohl být důvod, proč můj prsten zvonek nevoní?
  8. Pokud váš prstenový zvonek nevodí, může to být způsobeno nízkou baterií. Zkuste nabít baterii po dobu 5-10 hodin. Kromě toho zkontrolujte zdroj energie, pokud máte kabelové prstencové zařízení, protože dočasný výpadek napájení by mohl zabránit správnému fungování.

  9. Mohu použít zvonek, pokud můj dům nemá zvonek?
  10. Ano, prsten nabízí zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli, i když váš dům nemá stávající zvonek.

  11. Jak funguje zvonek na prsteny bez zapojení?
  12. Zaručovač prstenců pracuje bez zapojení pomocí dobíjecí baterie k napájení zařízení. Baterie je třeba pravidelně dobít, aby se zajistila nepřetržitá provoz.

  13. Potřebuji zvonek pro můj prsten?
  14. Chcete -li zajistit, aby byla vaše kruhová jednotka slyšet v celém domě, budete potřebovat zvonek prstenu. Tyto reproduktory se připojují k jakékoli nástěnné zásuvce a zvonění, když je zvonek.

  15. Jak mohu zkontrolovat, zda je můj prstenový fotoaparát uvnitř?
  16. Můžete zkontrolovat, zda je váš prstenový fotoaparát interiérově zapnutý hledáním LED světla před zařízením. Pokud je světlo zapnuto, je kamera aktivní a funkční.

Zazvoní prsten zvonek v domě?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj prsten zvonek, aby zazvonil v mém domě

Automatická detekce chimeopenujte aplikaci prstenu.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení zvonění domácího.Klepněte na automatickou detekci zvonku.Klepněte na Ring My Home Chime.Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prstenkový zvonek, který má zazvonit uvnitř

Některá obecná pravidla o prstencích jsou: 100% baterie poháněná zvonek bude slyšitelný mimo váš domov, ale nebude zazvonit vaši interní soupravu zvonění.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může prsten zvonek slyšet konverzace uvnitř domu

Ano, můžete slyšet konverzace s prstencovým nohou ve vašem domě! Zvonek prstenu je navržen tak, aby umožňoval obousměrnou komunikaci, takže když někdo stiskne zvonek, váš telefon zazvoní, což vám umožní odpovědět na hovor a můžete s osobou u předních dveří mluvit pomocí mikrofonu smartphonu pomocí mikrofonu smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten nohou nezazvoní

Pokud je nízká, budete muset nabít baterii, aby váš zvonek fungoval. (PLNÝ NÁVRHUS může trvat 5-10 hodin). Pokud máte kabelové prstencové zařízení, zkontrolujte svou sílu. Dočasný výpadek by mohl zabránit správné práci vašeho zvonku.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít prstenový zvonek, pokud váš dům nemá zvonek

Existuje spousta video zvonků, které je třeba pevně zapojit, což znamená. Prsten však má zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli. Zde je návod, jak nainstalovat zvonek na prsteny bez existujícího zvonku a jak nabíjet zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu bez zapojení

Síla baterie

Dobíjecí baterie, která je součástí součásti vašeho prstenového video zvonu, je navržena tak, aby napájela vaše zařízení, aniž by byla připojena k externímu zdroji energie. Bude muset být pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje zvonek na prsten

Aby byla vaše prstencová jednotka slyšet v celém domě, budete potřebovat zvonění prstenu. Jedná se o reproduktory, které se připojují do jakékoli nástěnné zásuvky vašeho domova a, jak by název napovídal, zazvonil, když je zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj prstenový fotoaparát na interiéru

Vaše vnitřní vačka má vpředu LED světlo, které ukazuje stav vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou mě moji sousedé slyšet na jejich prstencovém zvonku

Obecně však odpověď zní ano – vaši sousedé vás pravděpodobně slyší, pokud používáte zvonek na prsten. Zvonek prstenu je populární domácí bezpečnostní systém, který umožňuje majitelům domů vidět a mluvit s lidmi u jejich dveří, i když nejsou doma. Publikováno 14. října 2021.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistit, kdy vás někdo sleduje na indoor kameře na prsten

Můžete zjistit, zda vás někdo sleduje na prstenu, pokud vidíte, jak se infračervené světlo v noci zapne, zatímco je bezpečnostní kamera v režimu odzbrojení, může si prohlédnout váš živý kanály někdo jiný. Změňte heslo svého routeru a ujistěte se, že na vaší kruhové kameře je povoleno šifrování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje zvonek na prsten

Aby byla vaše prstencová jednotka slyšet v celém domě, budete potřebovat zvonění prstenu. Jedná se o reproduktory, které se připojují do jakékoli nástěnné zásuvky vašeho domova a, jak by název napovídal, zazvonil, když je zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten zvonek nevodí na mém telefonu nebo zvonění

Přejděte na nastavení zařízení v aplikaci Ring a ujistěte se, že tlačítka pro oznámení o kruhu a oznámení o pohybu jsou nastavena na modrou polohu „ON“. Poznámka: Nastavení oznámení je specifické pro mobilní zařízení, nikoli vaše skutečné kruhové video zvonek nebo zabezpečovací kamera.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu bez zapojení

Síla baterie

Dobíjecí baterie, která je součástí součásti vašeho prstenového video zvonu, je navržena tak, aby napájela vaše zařízení, aniž by byla připojena k externímu zdroji energie. Bude muset být pravidelně dobije.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje zvonek prstenu, když není doma

Když někdo stiskne tlačítko pro zvonek, obdržíte také oznámení o mobilním zařízení z aplikace Ring. I když nejste doma, pokud je zařízení připojeno k internetu, vždy budete vědět, kdy je někdo u dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nutné pro práci s prstencovým zvonem

Produkty prstence vyžadují existující domácí síť WiFi pro nastavení a použití, inteligentní zařízení (telefon nebo tablet) a aplikaci Ring, která vám umožňuje monitorovat a ovládat všechna vaše prstencová zařízení na jednom místě. Všechna prstenová zařízení jsou kompatibilní s 2.4 GHz WiFi sítě. Některá prstencová zařízení mohou také používat sítě 5 GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zazvoní na zvonek bez kabelového zvonku

Existuje spousta video zvonků, které je třeba pevně zapojit, což znamená. Prsten však má zvonek na baterii, který lze nainstalovat kdekoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prstencové kamery vždy nahrávání

Ringové kamery neustále nezaznamenávají a neukládají záběry z vašeho majetku, když tam nejste. Místo toho je kamerový systém nastaven na zaznamenávání a ukládání záběrů, když je detekována jakákoli forma pohybu. Pokud chcete neustále monitorovat svůj domov, musíte se zaregistrovat do plánu prémiového plánu společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozsvítí se prstencový zvonek, když se někdo dívá

Neexistuje žádný způsob, jak zjistit, zda vás někdo sleduje na prstencové kameře – alespoň ne prostřednictvím fyzického pozorování. Je však možné, že v noci můžete vidět infračervené světlo, pokud je kamera aktivní – za předpokladu, že je noční vidění a jste ve správném úhlu, abyste si jej prohlédli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo zazvoní na zvonek

Zatímco na volání jednoduše klepněte na ikonu mikrofonu klepněte. Je to znovu na to, aby se neobjevil. Tato ikona vám umožňuje přiblížit. Pokud chcete přiblížit, stačí klepnout na stejnou ikonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji sousedé zvonit kameru vidět do mého domu

Dokud jejich bezpečnostní kamery nezaznamenávají soukromé informace, nic jim nebrání v nahrávání vaší nemovitosti do zorného pole fotoaparátu. Nejpravděpodobněji, bezpečnostní kamera vašeho souseda není schopna vidět nic, co by chodec, který procházel po ulici, nemohl vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou barvu se otočí prstencová kamera, když se někdo dívá

modrý

Normálně bílý prsten LED kolem tlačítka je modrý, což naznačuje, že kamera je aktivní a někdo ho sleduje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modré světlo na mé kameře pro vnitřní prsten

Pevné modré světlo: Pevné modré světlo znamená, že kamera začíná a/nebo nahrává. Pomalu blikající modré světlo: Pokud modrá LED světla pomalu blikají, pak to ukazuje, že fotoaparát je v režimu nastavení. Blue Light bliká a vypne, pak je zapnuté na dvě sekundy: to znamená, že probíhá aktualizace firmwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvolí můj prsten

Když někdo stiskne tlačítko na vašem prstencovém zvonku, zvonek bude hrát předem nastavený tón, který vás upozorní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda funguje můj zvonek

Takže jděte do toho a otevřete aplikaci prstenu a poté na pravou stranu nahoře tři vodorovné čáry klepněte na to. A pak chcete jít dolů na zařízení. Nyní chcete jít na svůj chime, dobře je můj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje prstenská kamera uvnitř domu

Používání vnitřní vačky je podobně jako použití jakékoli jiné kamery pro domácí zabezpečení: připojíte ji, nastavíte ji ve své síti Wi-Fi prostřednictvím aplikace Ring a poté přistupujte k videoklipům a živým proudem z telefonu. Z krabice nabídne vnitřní vačka pouze živé streamování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Quién es la mejor compañía de Android del mundo??
Next Post
Co je klaustrofobie?