15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Má PIA server DNS?


Shrnutí článku:

Funkce Smart DNS PIA lze nalézt v ovládacím panelu klienta, níže vyhrazená IP. Je navržen pro přístup k geooblokovanému obsahu z jiných regionů a může být přidán do různých zařízení.

Chcete -li změnit DNS v aplikaci PIA, postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete aplikaci.
  2. Přejděte do nastavení aplikace výběrem tří vodorovných čar v levém horním rohu.
  3. Klikněte na „Změnit DNS“ a poté „Možnosti DNS“.
  4. Uvidíte varovnou zprávu.
  5. Vyberte možnost „Vlastní DNS“.
  6. Znovu se připojte k aplikaci změn.

PIA skrývá vaše požadavky DNS od vašeho poskytovaného internetového internetu přesměrováním vašeho provozu prostřednictvím svých vlastních serverů DNS. ExpressVPN také chrání váš internetový provoz a dotazy DNS spuštěním vlastního šifrovaného DNS na každém serveru VPN.

Nordvpn je považován za jednu z nejlepších alternativ k PIA. Poskytuje silné zabezpečení, spolehlivé aplikace, plně auditovanou službu a bez disskes se nacházejících v 60+ zemích. Nordvpn má přísnou politiku bez lůžku, přepínač zabití, zablácené servery, multi-hopové připojení a TOR přes VPN.

Soukromý přístup k internetu (PIA) je stále považován za jednu z nejlepších služeb VPN. Nabízí uživatelům velkou síť serveru v různých zemích, vynikající bezpečnostní funkce, spolehlivou rychlost a výkon, možnosti přizpůsobení a cenově dostupnou cenu. Odborníci a odborníci oceňují mnoho možností nastavení poskytuje PIA.

Své DNS můžete změnit prostřednictvím VPN, protože nevyžaduje žádné další nastavení od instalace aplikace VPN. Nastavení vlastního serveru DNS se může lišit na základě vašeho zařízení.

VPNS Změňte nastavení DNS spolu s šifrovacím datovým přenosem, zasažením jej a změnou IP na spoof své polohy. To může trvat více vaší šířky pásma internetu ve srovnání s pouhým používáním inteligentních DNS, což pouze mění vaši DNS adresu.

Netflix blokuje PIA VPN z různých důvodů, což ztěžuje přístup k obsahu Netflixu při používání PIA.

Otázky a odpovědi:

1. Má PIA DNS?

Ano, PIA má funkci inteligentního DNS, kterou lze použít k přístupu k geooblokovanému obsahu z různých regionů.

2. Jak mohu změnit své DNS na PIA?

Chcete -li změnit DNS v aplikaci PIA, přejděte do nastavení a vyberte možnost „Změnit DNS“, poté vyberte „vlastní DNS“ a znovu připojte k použití změn.

3. Skrývá pia dns?

Ano, PIA přesměruje svůj provoz prostřednictvím vlastních serverů DNS a skrývá vaše požadavky DNS před ISP.

4. Který VPN má DNS?

ExpressVPN provozuje vlastní šifrované DNS na každém serveru VPN, chrání váš internetový provoz a dotazy DNS.

5. Existuje lepší VPN než pia?

Jednou z nejlepších alternativ k PIA je NordVPN, která nabízí silné zabezpečení, spolehlivé aplikace a širokou škálu funkcí.

6. Je PIA stále nejlepší VPN?

Na základě své velké serverové sítě, vynikajících bezpečnostních funkcí, přizpůsobitelné nastavení a cenově dostupné ceny je PIA stále považována za jednu z nejlepších služeb VPN.

7. Může VPN změnit vaše DNS?

Ano, VPN může změnit nastavení DNS. Nevyžaduje žádné další nastavení od instalace aplikace VPN.

8. Změní nastavení VPN DNS?

Ano, VPN nejen změní vaši adresu DNS, ale také šifruje váš datový provoz, zasahuje jej a spoofuje vaši polohu změnou IP.

9. Má Netflix blokuje PIA VPN?

Netflix může blokovat PIA VPN, což ztěžuje přístup k obsahu Netflixu při používání PIA.

10. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)

11. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)

12. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)

13. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)

14. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)

15. (Přidejte svou otázku a odpověď zde)

(Přidejte svou odpověď zde)


Má PIA server DNS?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má PIA DNS

Inteligentní DNS najdete při přihlášení do ovládacího panelu klienta, níže vyhrazená IP. Inteligentní DNS má být použit k přístupu k geo blokovanému obsahu z jiných regionů a přidán do různých zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit své DNS na PIA

Chcete -li změnit DNS v aplikaci PIA, postupujte podle níže uvedených pokynů: Krok 1: App. Otevřete aplikaci.Krok 2: Nastavení. Přejděte do nastavení aplikace výběrem tří vodorovných čar v levém horním rohu.Krok 3: Změňte DNS.Krok 4: Možnosti DNS.Krok 5: Varování.Krok 6: Vlastní DNS.Krok 7: Opětovné připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá pia dns

Premium VPNS, jako je PIA, přesměrujte svůj provoz prostřednictvím vlastních serverů DNS, které zakrývají vaše požadavky DNS od vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN má DNS

ExpressVPN chrání váš internetový provoz a dotazy DNS spuštěním vlastních šifrovaných DNS na každém serveru VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší VPN než pia

Nejlepší alternativa PIA: Nordvpn má silné zabezpečení, spolehlivé aplikace, plně auditovanou službu a bez disskes se sídlem v 60+ zemích. Má přísnou politiku bez lhostů, přepínač zabití, zablácené servery, multi-hopové připojení a TOR přes VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PIA stále nejlepší VPN

"Soukromý přístup k internetu má relativně velkou síť serveru VPN, pokud jde o země k dispozici pro připojení. Nabízí uživatelům vynikající bezpečnostní funkce, spolehlivou rychlost a výkon, spoustu přizpůsobení a fantastickou cenu." "Odborníci a odborníci budou milovat mnoho možností nastavení nabídek PIA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může VPN změnit vaše DNS

Nastavení vlastního serveru DNS je snadné, i když se proces liší mezi zařízeními. Kromě manuálního nastavení můžete také změnit DNS pomocí VPN. To nevyžaduje žádný druh nastavení od instalace aplikace VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změní nastavení VPN DNS

Ano, protože inteligentní DNS mění pouze vaši adresu DNS, zatímco VPN šifruje datový provoz, zasahuje jej a spoofuje vaši polohu změnou IP – efektivně přebírá více šířky pásma internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Netflix blokuje PIA VPN

Jak Netflix blokuje PIA práci. Je to vlastně docela jednoduché. Blokování Netflix PIA funguje detekcí, když je uživatel připojen k serveru VPN a poté blokuje jejich přístup. To se provádí při pohledu na IP adresu uživatele a zjištěním, zda odpovídá jakýmkoli známým serverům VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu věřit PIA VPN

Ano. Přestože mají zásady ochrany osobních údajů, které by mohly využít větší průhlednost, PIA VPN nabízí skvělé možnosti zabezpečení. Umožňuje vám vybrat super-bezpečné šifrování AES-256, nabízí některé z nejbezpečnějších protokolů tunelování (OpenVPN a Wireguard) a má některé úhledné bezpečnostní prvky, jako jsou proxy a rozdělení tunelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji DNS, pokud mám VPN

Ano, musíte při používání virtuální soukromé sítě změnit DNS. Hlavním problémem je, že DNS pracuje s názvem domény, zatímco VPN závisí na adrese IP (internetový protokol). Pokud tedy používáte DNS s VPN, pak to vyžaduje stejnou webovou adresu VPN a DNS, aby fungovaly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím DNS pro VPN

Vyberte Nastavení > Síť & Internet > VPN. Klepněte na profil VPN, který chcete upravit. V textovém poli DNS Search domény zadejte příponu DNS, kterou chcete, aby klient použil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pia rychlejší než nordvpn

Zatímco výsledky byly docela blízké a oba poskytovatelé zajišťují stabilní a rychlé spojení, NordvPN je stále rychlejší možností vybrat. Celkově je NordVPN rychlejší než PIA, pokud jde o rychlosti stahování i nahrávání, protože si zachoval více počátečních rychlostí. Získejte nordvpn, nyní 63% sleva!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší pia a ipvanish

Oba mají skvělou pověst pro poskytování vynikajících služeb a spoustu relevantních funkcí pro zvýšení bezpečnosti. Všichni poskytovatelé však mají své výhody a nevýhody, takže jsme se rozhodli otestovat ipvanish vs. Pia vidět, který je lepší. Na základě našich výsledků testů je vítězem Ipvanish.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN je silnější než pia

Shrnutí: Nordvpn je lepší VPN pro streamování. Na rozdíl od PIA, který vyžaduje, abyste se připojili ke konkrétním streamovacím službám, NordVPN nás odblokuje Netflix na všech svých amerických serverech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji DNS, pokud používám VPN

Ano, protože inteligentní DNS mění pouze vaši adresu DNS, zatímco VPN šifruje datový provoz, zasahuje jej a spoofuje vaši polohu změnou IP – efektivně přebírá více šířky pásma internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit DNS s VPN

Otevřete aplikaci Nastavení z panelu rychlého nastavení. Na následující stránce vyberte název Wi-Fi a název sítě Wi-Fi Wi-Fi. Vyberte síť pro rozbalení nastavení konfigurace sítě. Pod názvy servery vyberte Servery vlastního názvu a zadejte novou IP adresu DNS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co VPN nemůže detekovat netflix

Pokud vaše VPN nepracuje s Netflixem, služba streamování zakázala IP adresu vašeho serveru VPN. Nejjednodušší způsob, jak to napravit, je použít VPN optimalizovaný streamování. Alternativně zkuste připojit k jinému serveru ve stejné zemi nebo vyčistit cookies a mezipaměť prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělá pia odblokuje Netflix

Sečteno a podtrženo: PIA pracuje s Netflixem

Soukromý přístup k internetu je dobrý VPN pro streamování americké knihovny Netflix z celého světa. Služba VPN také odblokuje další populární služby streamování, jako je BBC Iplayer, Disney+, Hulu, HBO Max a Amazon Prime Video.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je PIA nejsilnější VPN

Ano. Přestože mají zásady ochrany osobních údajů, které by mohly využít větší průhlednost, PIA VPN nabízí skvělé možnosti zabezpečení. Umožňuje vám vybrat super-bezpečné šifrování AES-256, nabízí některé z nejbezpečnějších protokolů tunelování (OpenVPN a Wireguard) a má některé úhledné bezpečnostní prvky, jako jsou proxy a rozdělení tunelů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změní VPN váš server DNS

Na rozdíl od DNS, VPN změní vaši IP adresu a skrývá vaše data prostřednictvím pokročilého šifrování. Většina dobrých VPN také zahrnuje ochranu DNS a převzetí zpracování požadavků DNS od vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mají VPNS svůj vlastní server DNS

Většina služeb VPN používá své vlastní servery DNS, které potlačí veškeré vlastní nastavení DNS nebo inteligentních DNS, která máte na svém zařízení. Můžete zkontrolovat, které servery DNS vaše zařízení používá pomocí nástroje DNS Checker. Je také možné koupit předplatné VPN, které také zahrnuje inteligentní službu DNS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat DNS do VPN

Vyberte Nastavení > Síť & Internet > VPN. Klepněte na profil VPN, který chcete upravit. V textovém poli DNS Search domény zadejte příponu DNS, kterou chcete, aby klient použil.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zakázat Netflix, pokud používám VPN

Přestože Netflix chce zablokovat VPN ze služby streamování, není to vždy úspěšné kvůli geo-restrikci (kvůli autorským zákonům). Netflix sleduje IP adresy, o kterých ví, že jsou spojeny s VPN a blokuje tyto IP adresy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zakázat od Netflixu za použití VPN

Zakazuje uživatelé VPN Netflix Ne, Netflix nezakazuje uživatelům, kteří používají VPN. Nebudete však moci nic sledovat, pokud Netflix detekuje, že používáte VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
OpenVPN admite túneles divididos?
Next Post
Jak mohu vyřešit problémy s připojením k síťovému připojení?