15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak víte, zda je test zpracován?

Proctored zkoušky: Co potřebujete vědět

1. Zkoušky načasované zkoušky jsou časované zkoušky které vyžadují, abyste používali software proctoringu, který monitoruje plochu, videokamii a zvuku vašeho počítače.

2. Data zaznamenaná proctoringovým softwarem je přenesen do proctoringové služby ke kontrole.

3. Proctored zkoušky mohou nebo nemusí být vyžadovány Pro váš kurz a zápisovou stopu.

4. Můžete zjistit, zda je test na plátně propracován Navigací na místo, kde jsou vaše zkoušky umístěny, a kontrola, zda název kvízu říká: „vzdáleně proctored.”

5. Proctors mohou sledovat testovací příručku prostřednictvím webové kamery a vždy je můžete vidět a slyšet.

6. Test Proctoring je pod dohledem autorizovaného, ​​neutrálního proctora kdo zajišťuje totožnost testovače a integritu prostředí testování.

7. Online Proctoring Monitores Test Teréři chování Použití softwaru nebo služeb, jako je monitorování videa a zvuku, software pro uzamčení prohlížeče a ověření ID.

8. Pokud do místnosti během zkoušky vstoupí do místnosti někdo jiný, Zkouška může být uzavřena, aby se zachoval soukromí a dodržoval zákony o ochraně osobních údajů.

9. Pro všechny testy na plátně může nebo nemusí být vyžadováno online proctoring;; Závisí to na požadavcích instruktora na kvízy nebo zkoušky.

10. Plátno může detekovat a zabránit podvádění Zamykání prohlížeče uživatele během online testu a zajištění toho, že studenti nemohou snadno podvádět.

Otázky a odpovědi

1. Jak vypadá zkouška?
Proctored zkouška je načasovaná zkouška, která je monitorována pomocí proctoringového softwaru. Software zaznamenává desktop, webovou kameru a zvuk vašeho počítače, který je poté zkontrolován proctoringovou službou.

2. Jak mohu zjistit, zda je test propracován na plátně?
Chcete -li zjistit, zda je test propracován na plátně, přejděte na místo, kde jsou vaše zkoušky umístěny, a hledejte název kvízu, který říká „vzdáleně proctored.”

3. Může se tě prohlédnout na zkoušku?
Ano, Proctors mohou sledovat testovacího takera prostřednictvím webové kamery a mohou je vždy vidět a slyšet.

4. Co to znamená, pokud je test proctored?
Proctored test dohlíží autorizovaným neutrálním proktorem, který zajišťuje identitu testu a udržuje integritu prostředí testování.

5. Co mohou zkoušky proctored vidět?
Zkoušky Proctored mohou monitorovat chování příjemců testů pomocí softwaru a služeb, jako je video a monitorování zvuku, software pro uzamčení prohlížeče a ověření ID, aby se zabránilo podvádění.

6. Co se stane, když někdo vstoupí během zkoušky?
Pokud během zkoušky vstoupí do místnosti někdo jiný do místnosti, zákony o ochraně osobních údajů vyžadují, aby zkouška byla okamžitě uzavřena, aby chránila soukromí jednotlivce.

7. Jsou všechny testy na plátně proctored?
Ne všechny testy na plátně jsou zpracovány. Závisí to na požadavku instruktora na kvízy nebo zkoušky. Pokud je povoleno online proctoring, je pro všechny studenty v této třídě povinné.

8. Může plátno detekovat podvádění, pokud není prokázáno?
Canvas může zabránit podvádění zamčením prohlížeče uživatele během online testu a zajistit, aby studenti nemohli během přiřazení snadno podvádět.

Jak víte, zda je test zpracován?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypadá zkouška

Proctored zkoušky jsou časované zkoušky, které provedete, zatímco software Proctoring monitoruje počítač na plochu, webovou kameru a zvuk. Data zaznamenaná proctoringovým softwarem jsou přenesena do proctoringové služby ke kontrole. Zkoušky proctored mohou nebo nemusí být vyžadovány pro váš kurz a zápis.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je test propracován na plátně

Jak mohu zjistit na plátně, pokud moje zkoušky používají Proctorio na plátně, přejděte na místo, kde se vaše zkoušky nacházejí, obvykle v modulech nebo kvíze. Pokud název kvízu říká „vzdáleně proctored“, bude s ním použit Proctorio.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se tě prohlédnout na zkoušku

Proctors mohou sledovat testovací péče prostřednictvím webové kamery a mohou je vždy vidět a slyšet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, pokud je test proctored

Definice: Test Proctoring testuje dohled nad oprávněným, neutrálním, Proctorem, který zajišťuje identitu testovače a integritu testu přijímajícího prostředí. Stručně řečeno, proctor je zástupcem pro instruktora, který dohlíží na. test.*
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohou zkoušky proctored vidět

Online ProcToring Monitoruje chování bezeřů pomocí softwaru nebo služeb nebo obojí. Testovací software Proctoring často zahrnuje monitorování videa a zvuku, software pro uzamčení prohlížeče a ověření ID, aby se studentům zabránilo podvádění zkoušek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když někdo vstoupí během zkoušky

Pokud do místnosti přijde někdo jiný, zákony o ochraně osobních údajů vyžadují, aby prometric okamžitě zavřel zkoušku, protože jednotlivec vstupující do místnosti nesouhlasil s zaznamenáním. Další informace naleznete v příručce pro kandidát AP Candidate a Uživatelskou příručku proproctor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou všechny testy na plátně proctored

Ne. Online Proctoring je možnost, kterou váš instruktor může nebo nemusí vyžadovat pro kvízy nebo zkoušky. Pokud instruktor povolil online proctoring pro zkoušku nebo kvíz, pak je nutné od všech studentů v této třídě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může plátno detekovat podvádění, pokud není prokázáno

Canvas může detekovat a zabránit podvádění zamčením prohlížeče uživatele během online testu. Prohlížeč studenta je uzamčen od začátku do konce přiřazení. To zajišťuje, že studenti nemohou při dokončení úkolu snadno podvádět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik pokusů je povoleno při zkoušce

3 pokusy

Počet pokusů o zkoušku je regulován místní radou pro hodnocení, takže se liší podle typu stavu a licence. Většina států umožňuje 3 pokusy o každou prokurovanou závěrečnou zkoušku, ale některé státy omezují pokusy o 2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi proktorovaným a neprozorovaným testem

Nepropozikové zkoušky jsou testy bez dozoru, které lze provést bez přítomnosti učitele nebo „Proctor“. Dnes má většina zkoušek neproktorovaných podobou online hodnocení, protože je relativně snadno spravovatelná a lze je přijímat na pohodlí studenta nebo kandidáta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu absolvovat zkoušku bez kamery

Jaké jsou systémové požadavky na vzdálené proctoring The Test-Teraker bude muset sedět u počítače s připojenou webovou kamerou, náhlavní soupravou a mikrofonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může plátno detekovat podvádění, pokud není prokázáno

Canvas může detekovat a zabránit podvádění zamčením prohlížeče uživatele během online testu. Prohlížeč studenta je uzamčen od začátku do konce přiřazení. To zajišťuje, že studenti nemohou při dokončení úkolu snadno podvádět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může během testu sledovat plátno

Protokol aktivity na plátně ukáže, co student dělá do každé minuty od kvízu nebo zkoušky. Například, pokud během páté minuty zkoušky odpovídá student četné otázky, protokol aktivity na plátně by tyto informace vyzvedl a označil je za páté minutu zkoušky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak profesoři vědí, jestli jste podváděli na plátně

Canvas může detekovat a zabránit podvádění zamčením prohlížeče uživatele během online testu. Prohlížeč studenta je uzamčen od začátku do konce přiřazení. To zajišťuje, že studenti nemohou při dokončení úkolu snadno podvádět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak proctoring detekuje podvádění

Proctoring software založený na AI může detekovat další zařízení, jako jsou telefony, tablety, chytré hodinky atd. Monitoruje proces vyšetření v reálném čase a označuje jakékoli podezřelé zvuky a činnosti v testovací oblasti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou zkoušky proctored s více volbami

Všechny zkoušky na prokupované hodnocení se skládají z otázek s více možnostmi výběru. Počet otázek se liší v závislosti na kurzu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co když nemám kameru pro Proctorio

Proctorio používá internet, webovou kameru vašeho počítače a mikrofon ke sledování vaší aktivity během kvízů. Pokud váš počítač nemá webovou kameru nebo mikrofon nebo schopnost přistupovat k internetu, budete s těmito schopnostmi použít jiný počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj učitel vidět, co dělám na plátně

“Ale pokud používají integrovaný video systém na plátně, řekněme, pošlete přednášku, fakulta může vidět, kteří studenti si to viděli, kolik z videa sledovali, a pokud znovu sledovali video,” říká Casey.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je těžké podvádět zkoušku

Testy zoom proctored obvykle zahrnují živého lidského proctora, který monitoruje proces zkoumání prostřednictvím webové kamery studenta a mikrofonu, což ztěžuje podvádění testů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamenává proctorio vždy vaši tvář

Proctorio zaznamená identitu studentů prostřednictvím webové kamery a v závislosti na nastavení zkoušky kontrolované jednotlivými instruktory zaznamenáte svůj pokus o zkoušku různými způsoby. Bylo stanoveno množství ustanovení o ochraně osobních údajů, aby se zajistilo soukromí studentů a dodržování FERPA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda Proctorio nahrává vaši tvář

Proctorio vám to řekne dříve, než zaznamenáme jakékoli údaje o zkoušce – Proctorio běží pouze při provádění zkoušky a budete upozorněni, když software začne nahrávat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak učitelé detekují podvádění na plátně

Canvas může detekovat a zabránit podvádění zamčením prohlížeče uživatele během online testu. Prohlížeč studenta je uzamčen od začátku do konce přiřazení. To zajišťuje, že studenti nemohou při dokončení úkolu snadno podvádět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak detekuje podvádění plátna

Obvykle to může zjistit, zda to student minimalizuje, protože prohraje "soustředit se" a pravděpodobně se ukáže v protokolu, že "přestal prohlížet kvíz…..", Ale plátno nemůže říct nic jiného o samotném počítači nebo jiných programech, které na něm běží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli vás Proctorio vlajuje

Proctorio zaznamenává důvody, proč se pokusy o zkoušku ukončily plné kontext o tom, co se stalo během zkoušky. Pokusy, které byly ukončeny z podezřelých důvodů, budou obsahovat červenou vlajku v řadě třídy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detekuje proctorio pohyb očí

Odpověď: Proctorio nesleduje pohyby očí. Místo toho mohou instruktoři umožnit nastavení, aby zajistili, že přijímače testů neustále interagují se zkouškou během pokusu o zkoušku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes encontrar a alguien en Facebook de Tinder??
Next Post
Může být zkouška propracována, aniž byste věděli?