15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sledovat mé nahrávky domácí kamery Xfinity?

Shrnutí článku:

1. Proč nemohu sledovat své nahrávky na Xfinity?

Pokud vaše cloudová záznam DVR nebude hrát nebo se najednou zastaví, můžete vyzkoušet několik věcí. Nejprve se ujistěte, že používáte portál Xfinity Stream nebo aplikaci Xfinity Stream. Měli byste také vyčistit mezipaměť v nastavení webového prohlížeče a několik minut zavřít prohlížeč.

2. Jak mohu stáhnout záběry z kamery XFINITY?

Chcete -li stáhnout videoklipy z aplikace Xfinity, přihlaste se a vyberte kartu Security. Přejděte dolů na požadovaný fotoaparát nebo video zvonek a vyberte miniaturu fotoaparátu. Poté vyberte klip události pohybu a klikněte na šipku ke stažení na pravém horním právu na obrazovce.

3. Záznam Comcast Home Security Cameras?

Ano, kamery Comcast Home Security mohou nahrávat 24/7. Když je funkce nahrávání zapnutá, fotoaparát nepřetržitě zaznamenává video a ukládá ho do cloudu na sedm dní. Pokud je vypnuto, kamera poskytuje živé video, ale nezaznamenává.

4. Jak dlouho si kamery Xfinity udržují záběry?

Kamery Xfinity ukládají až sedm dní historie videa v cloudu. Můžete zkontrolovat, převinout, stahovat a sdílet nahrávky, které jsou až sedm dní.

5. Jak mohu přistupovat k mým nahrávkám v aplikaci Xfinity?

Chcete -li sledovat, stahovat nebo upravit nahrávku v aplikaci Xfinity Stream pro zařízení Android, přejděte do hlavní nabídky a klepněte na „nahrávky“ v sekci „uložené“. S DVR je vztaženo několik sub-mužů, včetně jednoho pro nedávno zaznamenané programy.

6. Kde jsou uloženy moje nahrávky Xfinity?

Chcete -li zobrazit aktuální procento úložiště na zařízení XFinity, stiskněte tlačítko XFinity na dálkovém ovladači a klikněte na „uložené“ a poté „nahrávky“.„Procento úložiště se zobrazí v pravém horním letu obrazovky.

7. Jak získám záběry z fotoaparátu na svém počítači (Windows)?

Chcete -li získat záběry z fotoaparátu na počítači Windows, připojte fotoaparát k počítači pomocí kabelu USB. Poté přejděte do nabídky Start a klikněte na „Počítač.„Poklepejte na složku představující fotoaparát pro přístup ke záběrům.

8. Jak získám záběry z fotoaparátu na svém počítači (Mac)?

Chcete -li získat záběry z fotoaparátu na počítači Mac, připojte fotoaparát k počítači pomocí kabelu USB. Fotoaparát by se měl na ploše objevit jako odnímatelné zařízení. Poklepáním na ikonu fotoaparátu pro přístup k záběru.

9. Mohu přistupovat ke svým záznamům Xfinity z více zařízení?

Ano, můžete přistupovat k nahráváním Xfinity z více zařízení, pokud máte nainstalovanou aplikaci XFinity Stream. Jednoduše se přihlaste ke svému účtu na každém zařízení a zobrazte vaše nahrávky.

10. Mohu sdílet své nahrávky Xfinity s ostatními?

Ano, můžete sdílet nahrávky Xfinity s ostatními. Můžete si stáhnout nahrávky a sdílet je pomocí e -mailů, aplikací pro zasílání zpráv nebo je přenesením do externích úložných zařízení.

Jak mohu sledovat své nahrávky Xfinity Home Camera?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat své nahrávky na Xfinity

Pokud váš cloudový DVR nahrávka nebude hrát nebo se najednou zastaví, podívejte se na následující: Používáte portál Xfinity Stream (www.xfinity.com/stream) nebo aplikace Xfinity Stream Vymazat mezipaměť v nastavení webového prohlížeče. Zavřete prohlížeč a počkejte dvě minuty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout záběry z kamery XFINITY

Stahování videoklipů z aplikace AppSign do aplikace XFinity nebo aplikace Xfinity Home. V aplikaci Xfinity vyberte kartu Security.Přejděte dolů na požadovaný fotoaparát nebo video zvonek a vyberte miniaturu fotoaparátu.Vyberte klip události pohybu.Vyberte šipku ke stažení na pravém horním úseku obrazovky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Záznam Comcast Home Security Cameras

Nahrávání videa 24/7 může běžet na jakémkoli kompatibilním fotoaparátu Xfinity nebo Video Doorbell až pro šest kamer najednou. Když je zapnutá, kamera nepřetržitě zaznamenává video a ukládá jej do cloudu na sedm dní. Když je vypnuto, fotoaparát poskytuje živé video, ale nezaznamenává.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho si kamery Xfinity udržují záběry

sedm dní

Ukládejte až sedm dní historie videa z až šesti kamer Xfinity v našem cloudu. Nahrávky jsou uloženy po dobu sedmi dnů, aby se přezkoumaly, převinuly, stahovaly a sdílely momenty, na kterých záleží nejvíce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mým nahrávkám v aplikaci Xfinity

Sledujte, stahujte nebo upravujte nahrávání pomocí aplikace XFinity Stream pro Android DeviceSto Watch nahrané programy uložené do vašeho DVR, přejděte do hlavní nabídky a klepněte na nahrávky (pod uloženým).V uložené nabídce je několik sub.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy moje nahrávky Xfinity

Chcete -li zobrazit aktuální úložiště. Uvidíte % plné v pravém horním horním plánu, uvedené nad vaše zaznamenané programy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy moje nahrávky Xfinity

Chcete -li zobrazit aktuální úložiště. Uvidíte % plné v pravém horním horním plánu, uvedené nad vaše zaznamenané programy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám záběry z fotoaparátu na počítači

Okna na fotoaparátu a připojte jej k počítači pomocí kabelu USB.V systému Windows přejděte do nabídky Start a poté klikněte na počítač.Poklepejte na ikonu odnímatelného disku.Procházejte složkami ve fotoaparátu a najděte video, které hledáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda se nahrává moje domácí bezpečnostní kamera

Jak víte, zda je zaznamenána bezpečnostní kamera a nahrává, pokud má světlo bliká. To je obvykle červené, ale může to být také zelené, oranžové nebo jiné barvy. Světlo je známé jako „stavová LED“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou domácí bezpečnostní kamery vždy nahrávání

Většina kamer pro domácí zabezpečení je aktivováno pohybem a zaznamená, kdy detekují pohyb, a také vám pošle varování. Někteří mohou nahrávat 24/7, což je známé jako kontinuální nahrávání videa (CVR). Bezpečnostní kamera je vynikajícím nástrojem pro zajištění bezpečnosti domácnosti a klidu mysli, který s ní souvisí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Do domácích fotoaparátů zachraňte záběry

Obecně platí, že záběry bezpečnostní kamery trvá od tří měsíců do jednoho roku na základě případů. Staré záběry jsou automaticky smazány a vytvářejí prostor pro nové nahrávky. Všimněte si, že každá bezpečnostní kamera je odlišná a také úložný prostor. Několik podniků a finančních institucí má velké množství skladovací kapacity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší nahrávky Xfinity

Ušetřete na 1 rok: Všechny nahrávky Cloud DVR budou smazat po jednom roce. Budoucí nahrávky nebudou nahrávat, pokud ručně odstraníte některé starší nahrávky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat své nahrávky Xfinity v telefonu

S X1 Cloud DVR můžete sledovat své oblíbené záznamy DVR odkudkoli a na různých zařízeních. Vše, co potřebujete, je aktivní připojení k internetu a přístup k portálu Xfinity Stream (www.xfinity.com/stream) na vašem počítači nebo v aplikaci Xfinity Stream na mobilním zařízení Apple nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své nahrávky

Najděte nebo smažte svůj zvukový nahrávka vašeho telefonu nebo tabletu Android, otevřete aplikaci Nastavení zařízení Google. Spravujte svůj účet Google.Nahoře klepněte na data & Soukromí.Pod "Nastavení historie," Klepněte na web & Aktivita aplikace. Správa aktivity. Na této stránce můžete: Zobrazit seznam své minulé činnosti: Položky s ikonou zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mým nahrávkám v aplikaci Xfinity

Sledujte, stahujte nebo upravujte nahrávání pomocí aplikace XFinity Stream pro Android DeviceSto Watch nahrané programy uložené do vašeho DVR, přejděte do hlavní nabídky a klepněte na nahrávky (pod uloženým).V uložené nabídce je několik sub.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat své záběry z bezpečnostní kamery

Jak načíst záběry CCTV z DVRConnect Storage zařízení vašeho CCTV do počítače.Stáhněte, nainstalujte a spusťte diskový vrták.Naskenovat jednotku. Po dokončení vyberte video, které chcete obnovit, a klikněte na Obnovit.Vyberte cílovou složku, kde bude soubor uložen. Poté klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat přístup k záběrům za bezpečnostní kameru

Je důležité si uvědomit, že kdokoli může podat žádost o veřejné záznamy, aby zkontroloval nebo získal kopii videozáznamu z bezpečnostní kamery – požadavek nemusí pocházet z vymáhání práva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si prohlédnu záběry za bezpečnostní kameru

Chcete -li zkontrolovat záběry z fotoaparátu, klikněte na myši. A přejděte na přehrávání videa. Pokud se podíváte na pravou stranu, můžete vidět zeleně všechny předchozí dny, na které můžete kliknout a náhled

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou uloženy záběry z domácí bezpečnosti

Servery a rekordéry: DVR (digitální videorekordér) a NVR (síťové videorekordér) jsou externí zařízení používaná k ukládání videozáznamů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou bezpečnostní kameru, aby neustále nahrála

Nahrávání bezpečnostní kamery na NVR/DVR po celou dobu. Nejlepší způsob, jak zaznamenat bezpečnostní kameru, je použít NVR (síťový videorekordér) nebo DVR (digitální videorekordér) a můžete smazat CCTV záběry přímo z NVR. Většina NVR a DVR je dodávána s vestavěnou HDD s velkou kapacitou, jako je 1TB, 2TB, 3TB atd …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou domácí kamery nahrávající po celou dobu

Většina kamer pro domácí zabezpečení je aktivováno pohybem a zaznamená, kdy detekují pohyb, a také vám pošle varování. Někteří mohou nahrávat 24/7, což je známé jako kontinuální nahrávání videa (CVR). Bezpečnostní kamera je vynikajícím nástrojem pro zajištění bezpečnosti domácnosti a klidu mysli, který s ní souvisí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam probíhají záběry bezpečnostní kamery

Existují dvě hlavní strategie pro ukládání záběrů zabezpečení kamery: lokálně na místě a v cloudu. Místní úložiště je jakékoli záběry zadržené na palubě samotné kamery (například bezdrátový bezpečnostní kamerový systém s ukládáním pevného disku) nebo v centrálním úložišti NVR nebo úložiště DVR.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit nahrávku na Xfinity

Obnovte smazaný záznam z vašeho x1 dvrpress tlačítko Xfinity na dálkovém ovládání.Použijte tlačítka šipky k zvýraznění uložených.Pomocí tlačítek se šipkami zvýrazněte nahrávky a poté se šipkujte na nedávno smazání.Pomocí tlačítek se šipkami vyberte smazaný program k obnovení a stisknutím OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mým nahrávkám v aplikaci Xfinity

Sledujte, stahujte nebo upravujte nahrávání pomocí aplikace XFinity Stream pro Android DeviceSto Watch nahrané programy uložené do vašeho DVR, přejděte do hlavní nabídky a klepněte na nahrávky (pod uloženým).V uložené nabídce je několik sub.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout nahrávky xfinity do mého telefonu

Jak mohu stáhnout nahraný program do svého mobilního zařízení pomocí aplikace Xfinity Stream App, prohlédněte si seznam dokončených nahrávek na kartě nahrávky. Při pohledu na detail epizody vyberte možnost stahování. Všechny stažené nahrávky budou zobrazeny na kartě Stahování.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es bueno Norton para juegos de PC para juegos??
Next Post
Jak mohu vypnout zabezpečení Xfinity?