15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je testovací režim na Simplisafe?

Značka H2: Shrnutí článku – Alarmový systém Simplisafe

Silná značka: Klíčové body

1. Simplisafe nabízí 72hodinový testovací režim pro uživatele, aby se seznámili se systémem, aniž by spustili falešné poplachy.
2. Chcete -li ukončit testovací režim, jednoduše stiskněte tlačítko Levové šipky na systému. Pokud máte profesionální monitorování, obdržíte potvrzovací hovor.
3. Testovací režim vypnout alarmové signály jít do monitorovacího centra, což uživatelům umožňuje testovat systém bez rizika falešných poplachů.
4. Simplisafe má tři režimy – vypnuto, domov a pryč. V každém režimu jsou aktivní různé senzory.
5. Doporučuje se v noci nastavit systém do domácího režimu, aby se zabránilo spuštění alarmu pro jakýkoli pohyb v domě.
6. Simplisafe má modul modul a zajišťuje ochranu, i když Wi-Fi vyjde. Automaticky přepne na mobilní síť a baterii.
7. Tajná upozornění jsou soukromá oznámení zaslaná konkrétními senzory nastavenými v režimu „pouze pro upozornění“, což diskrétně upozorňuje uživatele místo toho, aby spustil alarm.
8. Pokud senzor neodpovídá, může uživatel zkusit stisknout tlačítko „Nabídka“ v systému.

Silná značka: Otázky a odpovědi

1. Jak dlouho Simplisafe zůstává v testovacím režimu?
Během 72hodinového testovacího režimu spuštěné alarmy nevedou k odeslání nebo volání z monitorovacího centra. Umožňuje uživatelům testovat systém bez falešných poplachů.

2. Jak mohu ukončit testovací režim Simplisafe?
Chcete -li ukončit testovací režim, stiskněte tlačítko Levové šipky na systému. Uživatelé profesionálního monitorování obdrží potvrzovací hovor.

3. Jaký je účel testovacího režimu v poplachovém systému?
Testovací režim deaktivuje alarmové signály do monitorovacího centra, což uživatelům umožňuje testovat systém bez falešných poplachů.

4. Jaké jsou různé způsoby Simplisafe?
Simplisafe má tři režimy – vypnuto, domov a pryč. Každý režim má různé aktivní senzory, ale uživatelé mohou nastavení přizpůsobit.

5. Měl bych v noci nastavit režim Simplisafe na režim?
V noci se doporučuje nastavit systém do domácího režimu. Všechno bude stále fungovat s výjimkou detektorů pohybu. Jednotlivé senzory mohou být v případě potřeby deaktivovány.

6. Co se stane, když Wi-Fi vyjde pro Simplisafe?
Simplisafe funguje také na buněčné síti, takže pokud Wi-Fi vyjde, přepne automaticky na buněčnou síť. Během výpadku elektřiny může také běžet na napájení baterie.

7. Co je tajný režim na Simplisafe?
Tajný režim, známý také jako tajná upozornění, umožňuje konkrétním senzorům odesílat soukromá oznámení přímo uživateli místo toho, aby spustil poplach nebo zvonnost systému.

8. Jak mohu získat online senzor jednoduchého?
Pokud senzor neodpovídá, zkuste stisknout tlačítko „Nabídka“ v systému. To může pomoci znovu připojit senzor.

9. Existují nějaké další speciální funkce v jednoduchém plánu?
Mezi další funkce SimpliSafe patří zálohování baterií, bezdrátové připojení a schopnost ovládat systém prostřednictvím mobilní aplikace.

10. Mohu přizpůsobit nastavení pro každý režim v jednoduchém plánu?
Ano, uživatelé mohou kdykoli přizpůsobit nastavení senzoru pro každý režim prostřednictvím aplikace SimpliSafe. Výchozí nastavení je však již zavedena.

11. Je profesionální monitorování nezbytné pro Simplisafe?
Profesionální monitorování není povinné, ale poskytuje další zabezpečení upozorněním monitorovacího centra v případě poplachu.

12. Mohu na dálku vyzbrojit a odzbrojit?
Ano, Simplisafe může být ozbrojeno a odzbrojeno vzdáleně prostřednictvím mobilní aplikace nebo pomocí klíčového FOB.

13. Co se stane, pokud síla vyjde pro Simplisafe?
Simplisafe má vestavěnou zálohu na baterii, takže bude i nadále fungovat, i když napájení vyjde. Automaticky přepne na napájení baterie.

14. Jak mohu přidat další senzory do svého systému SimpliSafe?
Uživatelé mohou snadno přidat další senzory do svého systému SimpliSafe zakoupením a instalací podle poskytnutých pokynů.

15. Mohu integrovat Simplisafe s jinými inteligentními domácími zařízeními?
Ano, Simplisafe může být integrován s jinými inteligentními domácími zařízeními, jako jsou inteligentní zámky a kamery, aby vytvořili komplexní systém bezpečnosti domácího bezpečnosti.

Co je testovací režim na Simplisafe?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho Simplisafe zůstává v testovacím režimu

Jakýkoli alarm spuštěný během tohoto 72 hodin nebude mít za následek odeslání nebo hovor z monitorovacího centra. To je určeno k tomu, aby vám poskytl čas na poznávání vašeho systému a jak to funguje, aniž by riskoval falešné poplachy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu z testovacího režimu SimpliSafe

Stisknutím šipky vlevo ukončíte Testovací režim. Pokud máte profesionální monitorovací plán, obdržíte telefonní hovor potvrzující test. Použijte stejnou metodu k vypnutí poplachu, ať už je to v režimu Home nebo Away.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je testovací režim na poplachovém systému

Testovací režim vypnout alarmové signály jít do monitorovacího centra. Primární uživatel obvykle zahájí zkušební režim po dobu 0 až 24 hodin. Během tohoto období může uživatel otestovat systém, aby zjistil, zda funguje správně bez riskování falešného poplachu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké režimy mají Simplisafe

Bezpečnostní systém Simplisafe má tři státy – off, domov a pryč. Domov i daleko znamenají, že systém je ozbrojený, ale v každém jsou aktivní různé senzory. Nastavení senzoru můžete kdykoli změnit prostřednictvím aplikace SimpliSafe, ale výchozí nastavení je níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych v noci nastavit Simplisafe

A: Ne, v noci jsme vložili domácí režim. Všechno funguje kromě detektorů pohybu. Pokud v noci v domě je nějaký pohyb v režimu pryč, alarm se aktivuje. Pokud chcete nechat otevřené okno nebo okna, která mají vstupní senzory, můžete deaktivovat jednotlivé senzory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s jednoduchou, když wi-fi vyjde

Simplisafe vás chrání 24/7!

Má také modulární modul, který pracuje na buněčné síti místo Wi-Fi. Základní stanice bude automaticky komunikovat v buněčné síti, pokud vaše Wi-Fi přestane fungovat a automaticky přepne na energii baterie, pokud ztratíte elektřinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je tajný režim na Simplisafe

Co jsou tajná upozornění tajná upozornění jsou soukromá oznámení zaslaná konkrétními senzory, které určíte, abyste byli ve speciálním nastavení „pouze pro upozornění“. Senzory v tomto nastavení nespustí alarm nebo zvonění na základní stanici, ale místo toho vám pošlete diskrétní oznámení přímo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj senzor Simplisafe zpět online

VAROVÁNÍ: Senzor neodpovídá (originální Simplisafe) Stiskněte na klávesnici „Nabídka“ a zadejte svůj hlavní pin.Stiskněte „5“ na klávesnici. Měli byste vidět „5. Test”.Stisknutím tlačítka „pryč“ vyberte „5. Test “možnost. Měli byste slyšet, že základní stanice oznamuje, že vstupuje do testovacího režimu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená povolení zkušebního režimu

Tento režim, jak název označuje, pomáhá testovat software nebo ovladače, které se stále vyvíjejí nebo ještě nebyly certifikovány. Pokud spustíte počítač a je viditelná zpráva nebo vodoznak, který říká režim zkušebního režimu nebo testovacího režimu, což znamená, že režim byl aktivován a běží na vašem PC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu z testovacího režimu

A obecně uvidíte trochu více vodoznaku, které se objeví pod aplikací, která řekne, že pracujete v testovacím režimu. Stejně jako verze Windows. A sestavení čísla. Obecně řečeno

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi režimem domácího a pryč

Režim pryč by měl být použit, když nikdo není na místě podnikání. Tím se vyzbrojí všechny senzory a detektory pohybu uvnitř a kolem obvodu vašeho podnikání. Domácí režim je navržen pro použití, když vy nebo vaši zaměstnanci zamknete dveře a pracujete pozdě a musí se cítit bezpečně uvnitř podnikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat jednoduché

Podle odborníka může útočník skrýt hackerské zařízení (které může být napájeno baterií) do 100 stop od cíleného systému, aby zaznamenal kolík přenášený, když je alarm deaktivován. Poté lze pomocí jednoduchého stisknutí tlačítka na mikrokontroléru alarm kdykoli odzbrojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Simplisafe, pokud Wi-Fi klesne

Simplisafe vás chrání 24/7!

Má také modulární modul, který pracuje na buněčné síti místo Wi-Fi. Základní stanice bude automaticky komunikovat v buněčné síti, pokud vaše Wi-Fi přestane fungovat a automaticky přepne na energii baterie, pokud ztratíte elektřinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze jednoduché použít bez wi-fi

Pokud si vyberete měsíční monitorovací plán, který zahrnuje celulární službu, můžete použít Simplisafe bez Wi-Fi. K podpoře jakýchkoli videokamer v domácím bezpečnostním systému byste však potřebovali Wi-Fi. Pokud jste na místě se špatnou celulární službou, pak byste se také museli záviset na připojení Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že zařízení jednoduché je offline

Pokud se váš vstupní senzor zobrazuje jako offline v mobilní aplikaci SimpliSafe, je to indikátor, že baterii v zařízení je třeba vyměnit. Vstupní senzor má jednu (1) CR-2032 Lithium 3V baterii a má délku života až 5 let v závislosti na umístění a použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám testovací režim Simplisafe

Testovací režim pro originální tlačítko nabídky Simplisafe SystemPress (pokud se zeptá) stiskněte tlačítko Domov "Testovací mód" na obrazovce.Stisknutím tlačítka Away zadejte testovací režim.Postupujte podle níže uvedených pokynů pro každý senzor, který chcete testovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že senzor SimpliSafe přejde offline

Pokud se váš vstupní senzor zobrazuje jako offline v mobilní aplikaci SimpliSafe, je to indikátor, že baterii v zařízení je třeba vyměnit. Vstupní senzor má jednu (1) CR-2032 Lithium 3V baterii a má délku života až 5 let v závislosti na umístění a použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak testujete senzory SimpliSafe

Senzory pohybu: Stiskněte testovací tlačítko v horní části snímače pohybu. Pro přesný test nechte místnost pro senzor, který testujete, a počkejte 15 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ovlivňuje testovací režim výkon

Jejich analýza ukázala, že testovací režim neměl žádný vliv na výkon pro pečlivě konstruované testy výkonu, ale je výrazný účinek pro rychlé testy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit testovací režim na normální režim

Příkazový řádek klikněte pravým tlačítkem myši a poté jako správce vyberte příkazový řádek/PowerShell. Okno ovládacího prvku uživatelského účtu se může objevit, pokud ano, vyberte ano. V okně příkazového řádku zadejte následující příkaz BcDedit -Set TestSigning Off a poté stiskněte klávesu Enter .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel testovacího režimu

Zpráva pro zkušební režim ukazuje, že na počítači je spuštěn režim podpisu testu operačního systému. Režim podpisu testu může začít, pokud je nainstalovaný program v testovací fázi, protože používá ovladače, které nejsou digitálně podepsány společností Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste v noci nastavili alarm domu

Burning Alarm stačí často k odeslání vetřelce. Policie souhlasí s tím, že byste měli v noci nastavovat alarm svého domu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi pobytem a nocí

Zůstaňte vs. Noc. Stručně, nastavení pobytu se má používat během dne, zatímco jste u vás doma. Noční nastavení, i když se také použije, když jste doma, se použije v noci, kdy je váš pohyb omezenější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když otevřete dveře s jednoduchou na domácím režimu

Simplisafe vás varuje, že dveře nebo okno jsou otevřené se zprávou na klávesnici, která říká „otevřený senzor 1 vstupního senzoru“ nebo „Otevřený vstupní senzory“, a také s hlasovou výzvou ze základní stanice alarmu vloupání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Detekuje jednoduché rušení

Abode a Simplisafe mohou detekovat rušení a upozorní majitele domu, ke kterému dochází, ale alarmy se nespustí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué está comprando una Tradeline??
Next Post
Kolik bude moje kreditní skóre stoupat s Tradeline?