15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Valg af gulve – laminat, parket eller kork?

Design af laminatgulve

Vi sammenligner tre forskellige gulvtyper og hjælper dig med det Valg af gulve – Laminat, parket eller kork – hvad er de karakteristiske egenskaber ved hvert materiale, og hvilke specifikationer hver af disse gulvbelægninger har med det, kan du finde ud af herunder.

Valg af gulve – laminat

Mørkt gulv, træ-look laminat Keindl

Den kendte producent Keindl præsenterede for nylig sit koncept for de forskellige gulvbelægninger. Virksomheden blev grundlagt i 1897 og har over 100 års erfaring inden for gulvbelægningssektoren. De koncentrerer deres produktsortiment på naturlige materialer. Samlingen er opdelt i tre – laminat, træ og kork fås. Af Valg af gulve – Laminat har en stor fordel – det tilbydes i forskellige farveskemaer og designs og kan med succes efterligne træets naturlige farve. Fra rustikke til naturlige varme træfarver til ekstravagante kombinationer – laminat er mangfoldigt og ret billigt. Under alle omstændigheder har den brug for mere mad og kan dybest set holde mindre end et trægulv.

Valg af gulve – parket og kork

interessant gulvdesign Keindl

 Af Valg af gulve – Parket eller trægulv fra Keindl er forsynet med et gulvunderlag i flere lag, hvilket garanterer en lang levetid på produktet. Praktisk og smukt, i naturlige farver og med en eksotisk eftersmag i design, er trægulvet perfekt til stuen eller soveværelset. I køkkenet er det bedre at bruge fliser med et trælook – der hældes og skylles vand meget ofte der, og det kan beskadige parketten. Enhver, der vælger trægulve til gangen, kan drage fordel af den gode isolering – meget ofte er gangen ikke opvarmet, hvorfor denne egenskab af naturligt træ er vigtig. Korkgulve er ikke kun trendy på det seneste – de er særligt populære og højt værdsat på grund af deres isolerende egenskaber. Kork anbefales som materiale til allergikere – anti -alger og uden absorption af støv har materialet mange fordele. Keindl -designerne har givet dette materiale et moderne look – perfekt til ethvert interiør. Nyd den brede Keindl -kollektion og dens mange originale designideer!

Gulvbelægning til børneværelser

Interessant lamineret børneværelse

Trægulv i stuen

moderne trægulv stue design

Parket – interessant farveskema

Parketgulve i flere farver

Romantisk lyserødt mønster

Kork gulvmønster-beige-pink

Klassisk gulv

Trægulv-moderne

Rustikt trægulv

rustik trægulv idé

Naturfarve og skrift – ny Keindl -kollektion

Trægulvbutik interessant

Gulvbelægning med mønstre

moderne gulvnumre

Laminat eller træ til stuen?

lys laminat stue pejs

Pirat mønster

Korkgulve piratmotiver

Rød parket

flerfarvet parket-rød-beige

Interessant gulv

Kork gulvmønster

Mørkt gulv

Parketgulv - naturligt design

Previous Post
Det moderne hus i Rumænien – C House by Parasite Studio
Next Post
Ren hvid stue og minimalisme – 20 moderne levende ideer