15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bude AppleCare zakrývat ukradený telefon?

Shrnutí článku:

1. Kolik je odpočitatelné pro ukradený telefon Applecare: Oprava bude mít poplatek za servis nebo odpočitatelný. Náklady se pohybují od 29 USD za opravy obrazovky nebo zadního skla k 99 USD za většinu ostatních incidentů s náhodným poškozením nebo 149 USD na výměnu odcizeného zařízení.

2. Jak se kvalifikujete pro krádež a ztráty nároků na AppleCare: Chcete -li mít nárok na událost krádeže nebo ztráty.

3. Na co se nevztahuje pod Applecare: Ztráta nebo krádež, normální opotřebení, úmyslně způsobené poškození, oheň nebo kosmetické poškození, vada v návrhu, zpracování, úprava nebo změna krytého zařízení Apple a zakrytá zařízení Apple nebo Beats-značka.

4. Bude AppleCare nahradit můj telefon: Pokud máte AppleCare+, můžete svůj iPhone nahradit incidentem náhodného poškození zaplacením poplatku Applecare+ Applecare+.

5. Jak funguje krádež a ztráty Applecare: Applecare+ s krádeží a ztrátou je pojistka, která zahrnuje opravy nebo výměnu krytého iPhone v případě krádeže, ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie. Poskytuje také prioritní přístup k technické podpoře telefonu od společnosti Apple.

6. Co je odpočitatelné pro ztracený iPhone: Pro ztracené iPhone by měla být odpočitatelná pojištění 149 USD.

7. Jak mohu nárokovat svůj nový telefon s AppleCare+ krádeží a ztrátou: Pokud je váš telefon pokryt AppleCare+ s krádeží a ztrátou, můžete se přihlásit pomocí Apple ID a podat nárok na náhradu iPhone. Použijte nalezení mé aplikace nebo přejděte na iCloud.com/najít označení vašeho iPhone jako ztraceného.

8. Co mám dělat, když je můj iPhone ztracen nebo odcizen: Kontaktujte svého bezdrátového nosiče a nahlaste své chybějící zařízení, pokud se jedná o iPhone nebo iPad s celulárním.

Otázky a odpovědi:

1. Kolik je odpočitatelné pro ukradený telefon s Applecare?
Odpočitatelný pro ukradený telefon s AppleCare se pohybuje od 29 do 149 $, v závislosti na typu poškození nebo incidentu.

2. Jak se mohu kvalifikovat na nároky na krádež a ztráty na AppleCare?
Abyste se kvalifikovali pro krádež a ztráty nároků na AppleCare, musíte najít můj iPhone povolený na krytém zařízení v době incidentu a v průběhu procesu pohledávek.

3. Na co se nevztahuje pod Applecare?
Applecare nepokrývá pojištěné ztráty nebo krádež, normální opotřebení, úmyslně způsobené poškození, oheň nebo kosmetické poškození, které neovlivňuje funkčnost zařízení, a jakékoli úpravy nebo změny provedené na krytém zařízení.

4. Bude AppleCare nahradit můj telefon, pokud je poškozen?
Ano, pokud máte AppleCare+, můžete svůj iPhone nahradit incidentem náhodného poškození zaplacením poplatku AppleCare+ uvedený v podmínkách podmínek.

5. Jak funguje krádež a ztráta Applecare?
Applecare+ s krádeží a ztrátou je pojistka, která zahrnuje opravy nebo výměnu krytého iPhone v případě krádeže, ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie. Poskytuje také prioritní přístup k telefonní technické podpoře od Apple.

6. Co je odpočitatelné pro ztracené iPhone s Applecare?
Odpočitatelná pro ztracené iPhone s AppleCare je 149 USD.

7. Jak mohu nárokovat nový telefon s krádeží a ztrátou AppleCare+?
Pokud je váš telefon zakryt AppleCare+ s krádeží a ztrátou, můžete podat nárok na náhradu iPhone přihlášením do svého Apple ID a pomocí nalezení mé aplikace nebo jít do iCloud.com/najít označení vašeho iPhone jako ztraceného.

8. Co mám dělat, když je můj iPhone ztracen nebo odcizen?
Pokud je váš iPhone ztracen nebo odcizen, měli byste se obrátit na bezdrátového dopravce a nahlásit chybějící zařízení. Pokud má buněčné schopnosti, nahláste ztrátu nebo krádež vašemu nosiči.

Pokryje AppleCare ukradený telefon?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je odpočitatelné pro odcizené telefon Applecare

Měli byste si uvědomit, že oprava bude stále vyvolat poplatek za servis nebo odečíst. Tyto náklady se pohybují od 29 USD pro opravy obrazovky nebo zadního skla po 99 USD za většinu ostatních incidentů s poškozením nebo 149 USD na výměnu odcizeného zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se kvalifikujete pro krádež a ztráty nároků na Applecare

Chcete -li mít nárok na událost krádeže nebo ztráty, musíte najít můj iPhone povolený na krytém zařízení v době krádeže nebo ztráty, a to musí zůstat povoleno a vaše kryté zařízení musí zůstat spojeno s vaším Apple ID, Během procesu krádeže nebo ztráty.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co se nevztahuje pod Applecare

Co není pojištěná ztráta nebo krádež, normální opotřebení, úmyslně způsobené poškození, oheň nebo kosmetické poškození, které neovlivňuje funkčnost zařízení. vada návrhu, zpracování, úpravy nebo jakékoli změny krytého zařízení Apple. Zařízení krytá značka Apple nebo Beats v rámci této politiky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude AppleCare nahradit můj telefon

Pokud máte AppleCare+, můžete nahradit iPhone incidentem náhodného poškození. Zaplatíte "další poškození" Applecare+ poplatek, jak je uvedeno v podmínkách AppleCare+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje krádež a ztráta Applecare

Applecare+ s krádeží a ztrátou je pojistka, která vás pokrývá během politického období pro opravy nebo výměnu krytého iPhone v případě krádeže, ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie a poskytuje prioritní přístup k telefonické technické podpoře od společnosti Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je odpočitatelné pro ztracené iPhone

Toto není standardní výměna záruky. Jedná se o náhradu krytého pojištění a odpočitatelná pojištění by mělo být 149 USD. Společnost Apple spolupracovala s pojišťovací společností, aby nabídla AppleCare+ s politikou ztráty a krádeže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu nárokovat svůj nový telefon s AppleCare+ krádeží a ztrátou

Pokud je to pokryto společností AppleCare+ s krádeží a ztrátou, můžete se přihlásit pomocí Apple ID a podat nárok na náhradu iPhone. Použijte nalezení mé aplikace nebo přejděte na iCloud.com/najít označení vašeho iPhone jako ztraceného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když je můj iPhone ztracen nebo odcizen

Kontaktujte svého bezdrátového nosiče

Pokud je chybějící zařízení iPhone nebo iPad s celulárním, nahlaste své chybějící zařízení bezdrátového nosiče. Požádejte dopravce, aby deaktivoval svůj účet, aby zabránil hovorům, textům a používání dat. A pokud je vaše zařízení pokryto pod plánem bezdrátového nosiče, podejte nárok.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje krádež a ztráta Applecare

Applecare+ s krádeží a ztrátou je pojistka, která vás pokrývá během politického období pro opravy nebo výměnu krytého iPhone v případě krádeže, ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie a poskytuje prioritní přístup k telefonické technické podpoře od společnosti Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Applecare a Applecare

Applecare vs Applecare+: 6 musíte vědět fakta

Applecare působí jako omezená záruka. Applecare pokrývá pouze chyby výroby. AppleCare+ funguje jako pojištění zařízení a prodloužená záruka. Applecare+ pokrývá všechny opravy za snížené náklady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když ztratím telefon, ale mám Applecare

Pokud je to pokryto společností AppleCare+ s krádeží a ztrátou, můžete se přihlásit pomocí Apple ID a podat nárok na náhradu iPhone. Použijte nalezení mé aplikace nebo přejděte na iCloud.com/najít označení vašeho iPhone jako ztraceného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když ztratím iPhone, ale mám AppleCare

Odstraňte chybějící zařízení z vašeho účtu

Pokud máte AppleCare+ s krádeží a ztrátou, neodstraňte ztracený iPhone z nalezení mého nebo svého Apple ID, dokud nebude váš nárok schválen. Jděte do AppleId.jablko.com pro odstranění chybějícího zařízení ze seznamu důvěryhodných zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat, když byl můj iPhone odcizen

Pokud je váš iPhone, iPad nebo iPod touch ztracen nebo ukradl pro vaše zařízení na mapě.Mark jako ztracený.Nahlaste své chybějící zařízení místním vymáhání práva.Podat žádost o krádež a ztrátu.Vzdáleně vymažte zařízení.Kontaktujte svého bezdrátového nosiče.Odstraňte chybějící zařízení z vašeho účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat odcizený iPhone

Policie může požádat o vašeho mobilního dopravce prostřednictvím rozkazu nebo soudního požadavku na sledování odcizeného zařízení. Samotná policie nesleduje ztracené iPhony. Mobilní dopravce / společnost používá IMEI k identifikaci a sledování iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Platí Applecare za ztracené iPhone

Applecare+ s krádeží a ztrátou vás pokrývá pro opravu nebo výměnu zařízení v případě krádeže nebo ztráty, náhodného poškození nebo vyčerpání baterie a přístup k technické podpoře Apple (jak je uvedeno v bodě 4.5).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokrývá Applecare ztráty nebo krádež

Obě možnosti AppleCare+ poskytují opravné nebo náhradní hardwarové služby pro váš iPhone. V závislosti na plánu, který si vyberete, dostanete neomezené incidenty ochrany proti náhodě a až dva incidenty z krádeže nebo krytí ztráty každých 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy může zákazník nakupovat Applecare plus s krádeží a ztrátou

Ve většině zemí a regionů si můžete zakoupit AppleCare+ do 60 dnů od nákupu zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple blokovat odcizený iPhone

Když označíte své zařízení jako ztracené, bude na dálku zamčeno přístupovým kódem a udržuje vaše informace zabezpečené. Tím také zakáže výplata Apple na chybějícím zařízení. A můžete zobrazit vlastní zprávu s kontaktními informacemi o chybějícím zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když je můj telefon ukraden

Změňte svá hlavní hesla a povolte 2FA (dvoufaktorová ověřování) nahlásit krádež vašemu poskytovateli (a blokovat SIM a IMEI) Zrušit všechny kreditní karty, které byly propojeny s Apple nebo Google Pay.Varujte své přátele a rodinu (pro podvody s phishing) podat policejní zprávu.Vzdáleně smažte data vašeho telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co opravdu pokrývá AppleCare

V podstatě si o tom můžete myslet jako na Apple Insurance pro iPhone a většinu hlavních produktů společnosti Apple. Pro většinu produktů Apple Applecare zahrnuje Applecare 90 dní technické podpory prostřednictvím chatu nebo telefonu a jeden rok pokrytí o selhání hardwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Už stojí za to za to

Opravdu neexistuje žádná správná nebo nesprávná odpověď o tom, zda byste měli platit za pokrytí AppleCare+. Je to všechno o tom, jak velké riziko jste ochotni předpokládat. Ale čím vyšší je cena zařízení, tím více by mohlo mít smysl platit za trochu klidu mysli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik to je nahradit ztracený iPhone

Kromě kupní ceny vašeho nového iPhone, kombinované s předem platbou za AppleCare+ se službou krádeže a ztráty, nahrazení ztraceného nebo odcizeného iPhone XS, iPhone XS Max nebo iPhone X vás bude stát dalších 269 $. Výměna iPhone XR nebo iPhone 7 nebo 8 Plus vás vypustí o 229 $ více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo stále používat odcizený iPhone

I když je váš ‌iphone‌ plně vymazán, osoba, která ji má, ji nemůže použít. Aktivační zámek zůstává a neexistuje způsob, jak jej obejít. Jakmile se zavádí ‌iphone‌, požádá o ID a heslo ‌apple a bez informací neprojde kolem obrazovky aktivace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být ukradený Apple iPhone použit

Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple sledovat odcizený iPhone s číslem IMEI

Umístění iPhone nemůžete sledovat prostřednictvím IMEI nebo sériového čísla. To lze provést pouze prostřednictvím nalezení mé aplikace a pouze pokud zjistí, že můj byl aktivován na iPhone, než byla ztracena/odcizena. Pokud na iPhone neexistuje žádná služba nebo pokud zjistí, že moje nebyla aktivována, nelze ji digitálně lokalizovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el nombre oficial de Islandia??
Next Post
Jaká je největší datová společnost na světě?