15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je kopule nebo střela lepší?

Shrnutí kopulových kamer vs kuličky

Dome Cameras a Bullet Cameras jsou efektivní možnosti dohledu. Dome kamery jsou lepší pro kratší vzdálenosti a mají širokoúhlý výhled, zatímco kulkové kamery jsou lepší pro dlouhodobé záběry. Oba typy kamer mají LED pro situace s nízkým osvětlením.

Výhody kupolových kamer zahrnují jejich schopnost odolat extrémních povětrnostních podmínkách, nízké viditelnosti a dohledu během noci. Jsou také známé svým odporem vandal.

Bullet Cameras může působit jako vizuální odstrašující prostředek kvůli jejich čočce fotoaparátu, ale jejich úzký úhel pohledu je činí méně efektivní v omezených prostorech.

Dome Cameras mají výhodu z toho, že jsou odolné vůči Vandal, což je způsobuje, že jsou vhodné pro oblasti náchylné k manipulaci. Mají však tendenci mít kratší dosah a vyžadují více čištění. Jejich instalační proces může být také zatěžující.

Dome kamery potřebují světelný zdroj, aby viděli ve tmě. Iluminátory nočního vidění, které přicházejí se spotřebitelskými kamerami, jsou navrženy pouze pro použití krátkého dosahu.

Schopnost kupolových kamer vidět 360 stupňů závisí na hardwaru uvnitř kupole. Pokud se jedná o fotoaparáty Pan-Tilt-Zoom (PTZ) nebo multi-senzorové kopule, mohou mít 360 stupňový pohled.

Vzdálenost, kterou může kulka pokrýt, závisí na konkrétním modelu. Některé kamery od kulky mají rozsah infračerveného (IR) 10 až 15 metrů.

Otázky a odpovědi

  1. Jsou kupole kamery lepší než kamery?
  2. Obě kamery mají své výhody, ale kupole fotoaparáty jsou lepší pro kratší vzdálenosti a širokoúhlé výhledy, zatímco kulkové kamery jsou lepší pro záběry. Nakonec záleží na konkrétních potřebách vašeho podnikání.

  3. Jaké jsou výhody kupolových kamer?
  4. Kopume fotoaparáty mají schopnost odolat extrémním povětrnostním podmínkám, nízkou viditelnost a dohled během noci. Jsou také odolné vůči Vandal, takže jsou vhodné pro oblasti náchylné k manipulaci.

  5. Jsou Bullet Cameras lepší?
  6. Fotoaparáty mohou působit jako vizuální odstrašující prostředek a jsou nejlepší pro zachycení záběrů na dlouhé vzdálenosti. Jejich úzký úhel pohledu je však činí méně účinnými ve omezených nebo menších prostorech. Nakonec to záleží na vašich specifických požadavcích.

  7. Jsou kupole bezpečnostní kamery dobré?
  8. Ano, kupole kamery jsou známé svým odporem vandal a schopností odolat testovacím podmínkám. Jsou zvláště vhodné pro oblasti vysoce náchylné k manipulaci nebo vandalismu.

  9. Jaké jsou slabosti kupolových kamer?
  10. Dome kamery mají tendenci mít kratší dosah než jiné kamery. Vyžadují také více čištění kvůli snadno zašpiňujícímu krytu kupole. Proces instalace může být zatěžován a přemístění kamer Dome je obtížné.

  11. Mohou kupole kamery vidět ve tmě?
  12. Dome kamery vyžadují světelný zdroj, který vidí ve tmě. Iluminátory nočního vidění, které přicházejí se spotřebitelskými kamerami, jsou navrženy pouze pro použití krátkého dosahu.

  13. Mohou kupole kamery vidět 360 stupňů?
  14. Schopnost kupolových kamer vidět 360 stupňů závisí na hardwaru uvnitř kupole. Kamery Pan-Tilt-Zoom (PTZ) nebo multi-senzorové kopule mohou mít 360 stupňů pohled.

  15. Kolik vzdálenosti je krytí fotoaparátu?
  16. Vzdálenost, kterou může kulka pokrýt, závisí na konkrétním modelu. Některé kamery od kulky mají rozsah infračerveného (IR) 10 až 15 metrů.

Je kupole nebo střela lepší?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou kupole kamery lepší než kulky

Obě fotoaparáty budou dobře fungovat na jakémkoli místě, avšak počástí bude fungovat lépe pro video s dlouhým doletem, zatímco kopule fotoaparát bude fungovat lépe na kratší vzdálenosti, ale širokoúhlý úhel. Kamery kupole i kulky zahrnují LED diody, které umožňují fotoaparátu vidět v tmavých nebo slabých světelných situacích.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výhoda kupole kamery

Dome kamery jsou známé svou schopností odolat podmínkám testování, včetně míst, kde je během noci extrémní počasí, nízká viditelnost nebo potřeba dohledu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou Bullet Cameras lepší

Fotoaparát pro určení, která kamera je nejlepší volbou pro vaše podnikání. Obecně platí, že modely kamer z kulky jsou nejlepší pro zachycení záběrů dlouhého doletu a samotná čočka kamery působí jako vizuální odrazující prostředek, i když jejich úzký úhel pohledu je činí méně efektivní v omezených nebo menších prostorech.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou kupole bezpečnostní kamery dobré

Hlavní výhody kupolových kamer:

Vandal odolný: Pokud jsou kamery nainstalovány v oblastech vysoce citlivé na manipulaci nebo vandalismus, je moudré vybrat vandal důkaz Dome Cameras. Mnoho kupolových kamer přichází s hodnocením odolných proti Vandal (například IK08 a IK10), což ukazuje na stupeň mechanické ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je slabost kupole kamery

Dome Camera Cons

Dome kamery mají tendenci mít kratší dosah než jiné kamery. Bude nutné naplánovat více čištění, protože je snadné pro zašpiňování krytu kamery Dome. Proces instalace může být poněkud zatěžující. Kopume fotoaparáty je obtížné znovu postavit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou kupole kamery vidět ve tmě

Když se kamera pokusí vidět ve tmě, potřebuje světelný zdroj, který osvětluje oblast pod ní. Bohužel, iluminátory nočního vidění, které přicházejí se spotřebitelskými kamerami, jsou navrženy pouze pro krátký dosah a mají pevný jas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou kupole kamery vidět 360

Záleží na tom, jaký je hardware uvnitř kupole. Pokud se jedná o fotoaparáty Pan-Tilt-Zoom (PTZ) nebo multisenzorů, mohou být schopny vidět 360 stupňů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik vzdálenosti je krytí fotoaparátu

Styl fotoaparátu: Bullet Camera. IR rozsah: 10 až 15 m.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte Dome Cameras vidět ve všech směrech

Dome Camera mají pevnou polohu, což znamená, že směr, kterým se kamera obličeje, je jediným směrem, který kamera může vidět. Většina kupolových kamer však má širokoúhlý objektiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje kupole kamera v noci rozmazaná

S kupolovými kamerami se noční obrázky mohou zdát rozmazané nebo zamlžené kvůli špinavé/mastné kupolové bublině, odrazu z blízkých objektů nebo volný pěnový prsten kolem objektivu fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dome Security Cameras Record Zvuk

Stručně řečeno, odpověď zní ano, kamerové systémy CCTV jsou navrženy pro nahrávání zvuku ve spojení s obrázky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda 360 fotoaparátu

360 stupňová kamera by mohla zachytit příliš mnoho informací, které mu někdy postrádá zaostření. Jednou z hlavních výzvou je zkreslení těžkého hlavně způsobeného ultralehkovým úhlem rybího čočky. 360 stupňová kamera také postrádá všestrannost ve srovnání s konvenčními kamerami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik kilometrů může cestovat 9 mm

2.5 až 3 mil

9 mm kulky může cestovat ještě dále, protože je menší. "9 mm může cestovat 2.5 až 3 mil, někdy trochu dále v závislosti na tvaru kulky," řekl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik MPH cestuje 9mm kulky

Kulky z 9mm pistole se mohou maximalizovat rychlostí až 102 mil za hodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dome Cameras mají noční vidění

Většina kupolových kamer má infračervené noční vidění, aby bylo možné vidět v noci. Infračervené světlo však někdy odráží samotnou kupoli, takže můžete vidět bílou "halos" na záběrech. To může snížit jeho schopnost dobře vidět v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zlepšit noční vidění na svých bezpečnostních kamerách

Dole dole, pokud jste infračerveným nočním viděním člověka. Ale. Myslím, že lepší způsob je jen

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete poslouchat konverzace prostřednictvím bezpečnostních kamer

Stručně řečeno, odpověď zní ano, kamerové systémy CCTV jsou navrženy pro nahrávání zvuku ve spojení s obrázky. To, zda zaměstnavatel nebo maloobchodní poloha může nahrávat zvuk, je však zcela jiná věc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli má kamera v kupole zvuk

Sériové číslo fotoaparátu najdete na nálepce, obvykle umístěné na spodní straně fotoaparátu. Rychlé vyhledávání sériového čísla by mělo odhalit, zda model podporuje zachycení zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to koupit 360 fotoaparát

Je obtížné zachytit celý prostor v jednom výstřelu i s nejnovějšími chytrými telefony nebo DSLR s objektivem širokoúhlého. Hlavní výhodou 360 stupňů kamer je schopnost střílet prostor všude kolem vás a pohltit se na něj více pohlcujícím způsobem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych chtěl kameru 360

Jednou z nejviditelnějších výhod používání 360 ° kamer je úplná eradikace jakýchkoli slepých míst. Protože kamera zachycuje obraz obou hemisfér, neexistují vůbec slepá místa. Místo toho je kamera schopna zachytit celé prostředí kliknutím na tlačítko.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký rozsah je 9 mm stále smrtelný

9mm kolo může cestovat asi 2400 yardů, když je vystřelen v optimálním úhlu, aby se maximalizoval vzdálenost. Podle americké armády je efektivní rozsah 9mm pistole v boji 50 yardů. Profesionální konkurenceschopní střelci mohou jít dále na cíli a někdy se přiblížit 100 yardů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jaké vzdálenosti je 9mm smrtící

Jaký je přibližný efektivní rozsah 9mm krátké pistole, kolo, přes 5 ″ „plnou délku“ pistole, byl navržen tak, aby byl smrtelný v jakékoli vzdálenosti na 50 m. Většina odborníků na obranu považuje kolo za „efektivní“ (jako v jeho nejen smrtelném, ale lze jej snadno udržet na cíli) na asi 25 metrů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na jaké vzdálenosti není 9 mm smrtící

Jaký je přibližný efektivní rozsah 9mm krátké pistole, kolo, přes 5 ″ „plnou délku“ pistole, byl navržen tak, aby byl smrtelný v jakékoli vzdálenosti na 50 m. Většina odborníků na obranu považuje kolo za „efektivní“ (jako v jeho nejen smrtelném, ale lze jej snadno udržet na cíli) na asi 25 metrů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může kupole kamera vidět

Obecně řečeno, bezpečnostní kamery mají během dne řadu od 10 a 70 stop. Alternativně mají některé bezpečnostní kamery v noci!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měla by bezpečnostní kamera jít nad nebo pod světlem

Pravidlem pro umístění světla je udržet svítidlo z pohledu na kameru. To se nejlépe provádí instalací světel vyšší než kamera, což umožňuje, aby světlo zaplavilo rozsah pohledu fotoaparátu, aniž by to bylo příliš přímo do kamery.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es la mejor calificación progresiva??
Next Post
Jak nastavím svou ADT Pulse Camera?