15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu kalibrovat svou kameru ADT?

Shrnutí článku:

1. Nastavení kamery ADT: Chcete -li upravit nastavení detekce video pohybu ADT kamery, vyberte kartu Video na interaktivní úvodní obrazovce a poté vyberte Nastavení z nabídky horního panelu.

2. Resetování bezpečnostní kamery ADT: Pokud máte potíže se svými kamerami ADT, můžete je resetovat a znovu zaregistrovat v aplikaci ADT Pulse. Stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu 15 sekund a poté jej uvolněte.

3. Kalibrace senzoru kamery: Kalibrace senzoru, známá také jako černé stínování, je proces, který optimalizuje kvalitu obrazu tím, že zajistí konzistentní citlivost na pixel v celém senzoru. Generuje kalibrační mapu založenou na nastavení systému a prostředí.

4. ADT fotoaparát nezjišťuje pohyb: Mezi možné příčiny tohoto problému patří nesprávná instalace, nesprávný směr kamery a kamera není ozbrojena. Zajistěte, aby byla kamera bezpečně namontována, správně namířena a ozbrojena.

5. Zobrazení úhlu ADT kamer: Vnitřní kamery ADT mají úhel sledování 128.6 stupňů, poskytující komplexní viditelnost kolem vašeho domu.

6. Kontrola, zda funguje kamera ADT: Ověřte, zda jsou LED světla na vaší ADT kameře zapnutá. Ujistěte se, že je zařízení zapojeno, vývod funguje a proveďte napájecí cyklus na ADT Gateway a ADT Pulse Camera.

7. Modré světlo blikající na ADT kameru: Blikající modré světlo znamená, že fotoaparát je připraven pro nastavení chráněné WiFi. Chcete -li vstoupit do tohoto režimu, stiskněte a uvolněte tlačítko Nastavení chráněného WiFi, když světlo začne blikat modře.

8. Proces kalibrace kamery: Připravte kalibrační graf nebo nastavení knihkuperu pro kutily spolu s stativem. Postupujte podle potřebných kroků a zajistěte správné osvětlení, kalibrujete čočku.

Související otázky:

1. Jak upravím nastavení detekce video pohybu ADT?
Chcete -li upravit nastavení detekce pohybu videa, vyberte kartu Video na interaktivní úsečnou obrazovce a vyberte Nastavení v nabídce horního panelu.

2. Jak mohu resetovat svou bezpečnostní kameru ADT?

Chcete -li resetovat zabezpečovací kameru ADT, stiskněte a podržte tlačítko Reseset po dobu 15 sekund a poté ji uvolněte.

3. Co je kalibrace senzoru kamery?

Kalibrace senzoru kamery, známá také jako černé stínování, optimalizuje kvalitu obrazu zajištěním konzistentní citlivosti pixelů napříč senzorem na základě nastavení systému a prostředí.

4. Proč moje kamera ADT nezjistí pohyb?

Mezi možné příčiny pro kameru ADT nezjišťující pohyb patří nesprávná instalace, nesprávný směr kamery a kamera není ozbrojena.

5. Jaký je úhel pozorování ADT kamer?

Úhel pozorování indoor kamer ADT je ​​128.6 stupňů, poskytování komplexního pokrytí vašeho domu.

6. Jak mohu zkontrolovat, zda moje kamera ADT funguje?

Zkontrolujte, zda jsou LED světla na fotoaparátu ADT zapnutá. Ujistěte se, že je zařízení zapojeno, výkon napájení funguje a proveďte napájecí cyklus na ADT Gateway a ADT Pulse Camera.

7. Proč na mé kameře ADT bliká modré světlo?

Blikající modré světlo znamená, že fotoaparát je připraven pro nastavení chráněné WiFi. Stiskněte a uvolněte tlačítko Nastavení chráněného WiFi, když světlo začne blikat modře.

8. Jak mohu kalibrovat svůj fotoaparát?

Chcete-li kalibrovat fotoaparát, shromáždit kalibrační graf nebo nastavit nastavení knihkupectví pro kutily. Zajistěte správné osvětlení a postupujte podle požadovaných kroků.

Jak mohu kalibrovat kameru ADT?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravím kameru ADT

Interaktivní zabezpečení ADT Upravit nastavení detekce pohybu videa Nejprve vyberte kartu Video na interaktivní úvodní obrazovce a poté vyberte Nastavení z nabídky horního panelu. To vás přivede k videu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou bezpečnostní kameru ADT

Pokud máte potíže se svými kamerami ADT, možná budete chtít resetovat a znovu je zaregistrovat v ADT Pulse. Aplikace pro všechny kamery Stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu 15 sekund a poté uvolněte nastavení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je kalibrace senzoru kamery

Kalibrace senzoru, známá také jako černé stínování, je proces, během kterého kamera optimalizuje kvalitu obrazu tím, že zajišťuje, že citlivost na pixel zůstává v celém senzoru konzistentní. Kalibrace senzoru generuje kalibrační mapu založenou na nastavení systému a prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje kamera ADT nezjistí pohyb

Zde je několik možných příčin a řešení: Pokud váš fotoaparát není správně nainstalován, nemusí být schopen detekovat klipy pohybu nebo zaznamenat. Ujistěte se, že je kamera bezpečně namontována a že je namířena správným směrem. Za druhé, pokud není kamera ozbrojena, nebude nahrávat klipy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je úhel pozorování ADT kamer

128.6 stupňů

Vnitřní kamery ADT mají úhel sledování 128.6 stupňů, což vám dává větší viditelnost kolem vašeho domu. Nejlepší místo pro tyto kamery jsou těžko přístupné rohy pokojů, které chcete sledovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda moje kamera ADT funguje

Nejprve nejprve zkontrolujte, zda jsou LED světla na vašem fotoaparátu zapnutá. Pokud tomu tak není, budete chtít zkontrolovat, abyste se ujistili, že je zařízení zapojeno, a dvakrát zkontrolujte vývod. Jakmile se ujistíte, že existuje síla, je dobrý nápad dát svou ADT bránu a ADT Pulse Camera prostřednictvím napájecího cyklu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na mé kameře ADT bliká modré světlo

LED Setup Referenční příručka

Blikající modré světlo na bezpečnostní kameře znamená, že jste připraveni na nastavení chráněné WiFi. Chcete -li zadat režim nastavení chráněného WiFi, stiskněte tlačítko chráněné WiFi a uvolněte jej, když světlo začne blikat modře (asi tři sekundy).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu kalibrovat svůj fotoaparát

Jakmile budete mít kalibrační graf (nebo nastavení knihkuperu pro kutily) a stativ připraveni, projděte si kroky níže a kalibrujte svůj objektiv.Budiž světlo. Nastavte se v dobře osvětleném prostředí.Udržujte to stabilní.Zamířit.Otevřete čočku.Nastavte rychlost závěrky.Shotujte.Vylaďte své zaměření.Zkuste to zkusit znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud není senzor kalibrován

Neschopnost kalibrace senzoru v případě potřeby může vést k vadným informacím, které způsobí, že ADA bude fungovat nesprávně nebo vůbec ne. Vadný vstup senzoru může způsobit: varovné světlo nebo zpráva na desce přístroje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete snímač pohybu na ADT

Pokud se detektor nesparoval úspěšně s bezpečnostním centrem ADT, postupujte podle těchto pokynů a resetujte jej: stiskněte a podržte přepínač manipulace. Červená LED začne rychle blikat a po krátké době zůstane zapnutá. Uvolněte spínač manipulace a po 5 sekundách začne červená LED pomalu blikat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj pohybový senzor dává falešné detekce

Detektor pohybu se může nepravdivě aktivovat z několika důvodů. Mohlo by to být výsledek nesprávné instalace zařízení, jako je umístění nad topení nebo pec. Falešná detekce by mohla být způsobena pohybem objektů, jako jsou balónky, žaluzie a závěsy v rozsahu detektoru pohybu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravíte úhel na bezpečnostní kameře

Takže pánev je fotoaparát docela jednoduchý, musíte ji jen otočit. Sledujte dráty. Nechcete zdůraznit dráty tím, že na ně příliš pevně zatáhnete. Pokud potřebujete jít celou cestu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejlepší nastavení pro bezpečnostní kamery

Nastavení výchozího rozlišení kamery IP je vždy nejvyšší dostupné, což je obvykle 1080p (1920 x 1080). Obecně by IP kamery měly být nastaveny na nejvyšší dostupné rozlišení. Pokud však můžete rozlišení snížit bez jakékoli patrné ztráty v kvalitě (také zkontrolujte zoom), není důvod jej nesnížit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená blikající modré světlo na ADT kameře

Pevné modré světlo znamená, že kamera byla spárována s účtem a je připojena k vašemu routeru. Blikající modré světlo naznačuje, že kamera ztratila připojení k internetu a snaží se znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená modrá tečka na bezpečnostní kameře

Modrá tečka na stránce Live View naznačuje, že kamera detekuje pohyby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu modré světlo na mém blikající kameře

Pro kamery Blink Indoor a Outdoor je na obrazovce nastavení kamery Blink Switch, pojmenovaný STATUS LED. Stav LED může být nastaven na následující: Vždy vypnuto – nikdy se zobrazí LED stavu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutné kalibrovat kameru

Kalibrace fotoaparátu je nezbytným krokem ve 3D vidění počítače, aby bylo možné získat metrické informace z 2D obrázků. Byl rozsáhle studován v počítačovém vidění a fotogrametrii a dokonce i nedávno byly navrženy nové techniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí kalibrování kamery

Své čočky můžete poslat profesionálně kalibrovány. Stojí to kdekoli od asi 25 do 75 USD za objektiv v závislosti na vaší oblasti a kolik čoček chcete kalibrovat. Pokud nemáte místní obchod s fotoaparáty, budete také muset do těchto nákladů vypočítat svůj počet najetých kilometrů nebo přepravu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svou kalibraci

V závislosti na zařízení a verzi Androidu se umístění tohoto nastavení mění, ale je obecně v nabídce > Nastavení > Jazyk & klávesnice > Dotýkat se vstup > Textový vstup. Pod přesnost dotyku prstu klepněte na kalibrační nástroj nebo resetujte kalibraci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu kalibrovat senzor

Proveďte měření se senzorem. Porovnejte toto měření s vaším referenčním standardem. Odečtěte čtení senzoru z referenčního čtení a získejte OfTet. Ve vašem kódu přidejte kompenzaci ke každému odečtu senzoru a získejte kalibrovanou hodnotu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetujete snímač pohybu

Nebo se zdají méně citlivé než obvykle, že dobrá zpráva je, že rychlý reset by je mohl nechat správně fungovat během několika minut, pokud je vaše světlo senzoru pohybového senzoru zapojeno do přepínače stěny a teplotu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravíte detekci pohybu

První věc, kterou musíte udělat, je úhlat hlavy lampy správně naklonit hlavu lampy nahoru nebo na stranu, abyste upravte oblast pokrytí světla, abyste otestovali snímač pohybu, musíte nejprve provést jednotku do testu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak upravíte citlivost na detekci pohybu

Chcete-li upravit posuvník citlivosti na pohyb pro zařízení poháněná baterií: Klepněte na tři řádky (≡) vlevo nahoře na obrazovce.Klepněte na zařízení.Klepněte na zařízení, které chcete zobrazit.Klepněte na Nastavení pohybu.Klepněte na citlivost pohybu.Upravte posuvník citlivosti na pohyb.Klepněte na Uložit vpravo nahoře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je správný úhel kamery

Úhel na úrovni očí

Toto je standardní úhel střelby, kde držíte fotoaparát do stejné výšky jako úroveň očí, aniž byste ji naklonili. Při střílení na stejné úrovni očí jako předmět, který je stejná jako normální lidská vidění, se výsledek jeví přirozený a známý a má pocit stability.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu správný úhel fotoaparátu

Jaký je nejlepší úhel pro vyfotografování téměř ve všech případech, nejlepší úhly fotoaparátu jsou o 3 palce vyšší než výška vašich očí (nakloní se směrem k vám), protože mohou zesílit obličej. V některých případech můžete v případě potřeby jít výš.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es segura la aplicación de noción??
Next Post
Jak funguje Citrix ADC?