15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne pendellamper kombinerer funktionalitet og æstetik

Designet af Norm Architects

moderne belysning stue

Tegnestuen Norm fra København har udviklet et tværfagligt design, der er egnet til industriel, kommerciel og moderne arkitektur. Det unge firma blev grundlagt i 2008 af arkitekterne Kasper Ronn og Jonas Bjerre Poulsen. Kun få år senere etablerede designerkontoret sig takket være sin individuelle stil. Ifølge deres filosofi skal et produkt være præget af æstetik og funktionalitet. Med kreativitet, passende materialer og godt håndværk har du bragt nyttige, smukke og inspirerende produkter på markedet.

Moderne pendel med et originalt design

moderne-vedhæng-lys-minimalistisk-design

‘Mass Light’ er navnet på deres nye moderne vedhængslamper. Designet kombinerer flere sfæriske former i en ensartet struktur, som er forbundet til en marmorlampeholder og hænger på lange sorte kabler. På den måde blev der skabt en spændende kombination af tradition og modernitet – det minimalistiske look kombineres med materialet marmor fra klassisk arkitektur.

Elegant vedhæng armatur med marmor lampeholder

Pendel moderne design

Gadelamperne, som arkitekterne så i byer som Barcelona, ​​Paris eller New York, tjente som inspiration til deres design. Så du har den traditionelle gadebelysning i en moderne Pendel konverteret til boligarealet. Marmoren er måske ikke det traditionelle valg til moderne belysning, men det spiller en stor rolle her og giver designet et varmere look. Det hvide glas står i kontrast til den mørke marmor og det sorte kabel.

Slutresultatet fascinerer med sin kontrasterende og glitrende konstruktion, der skiller sig ud med et elegant design. På kundens anmodning fås denne moderne belysning i to versioner – som konstruktion eller som individuelle sfæriske pendellamper. det Pendellamper tiltrække alles opmærksomhed og er meget velegnede til det moderne interiør.

Af K.H. Christova

små hvide pendellamper

elegant belysning med et stilfuldt design

originale-vedhæng-lys-moderne-design

Lampeholder i marmor

moderne vedhæng lys marmor lampeholder

hvide moderne lamper

moderne vedhæng lamper marmor

moderne belysning – skitse

moderne vedhæng lys skitse

moderne vedhæng – design af Norm Architektur

Vedhæng lyser standard arkitektur

Previous Post
De bedste ideer til sorte og hvide stuer
Next Post
Indret og dekorér en lille lejlighed i skandinavisk stil