15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přistupovat ke svému NAS prostřednictvím VPN?

Souhrn:

1. Máte přístup k NAS na VPN? Ano, můžete nastavit server VPN na jednom zařízení Synology NAS, který umožňuje lidem na jiném místě vytvořit připojení VPN a přístup k zdrojům.

2. Jak mohu vzdáleně přistupovat k mému serveru NAS? K dispozici je několik metod:

  • Vytvořte přizpůsobené ID nebo adresu pomocí QuickConnect.
  • Nastavte název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.
  • Mapujte port na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

3. Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN? Následuj tyto kroky:

  1. Přejděte na všeobecné řízení a klikněte na VPN Synology.
  2. Povolte vzdálenou plochu a zadejte nastavení.
  3. Nakonfigurujte nastavení domény a použijte nastavení.
  4. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

4. Jak mohu získat přístup ke své synologii na dálku? Zde je přehled:

  1. Přejděte na ovládací panel a povolte QuickConnect.
  2. Vytvořte si vlastní ID QuickConnect.
  3. V případě potřeby klikněte na Advanced a ujistěte se, že je povolen DSM.

5. Jak mohu přistupovat k mým datům NAS? Stiskněte tlačítko Start, otevřete aplikaci připojení vzdálené plochy, zadejte IP adresu zařízení NAS a klikněte na připojení.

6. Má NAS svou vlastní IP adresu? Ano, každé zařízení NAS má svou vlastní jedinečnou IP adresu na LAN.

7. Jak mohu přistupovat k síťové jednotce z vnější strany mé sítě? Nejlepší způsob je použít VPN. Alternativně můžete zadat IP adresu vzdáleného počítače se síťovou jednotkou do vyhledávacího panelu, abyste k ní přistupovali, pokud je správně mapován.

8. Jak mohu zpřístupnit síťovou jednotku odkudkoli? Existuje několik metod:

  • Pro přístup k počítačovým souborům použijte VPN.
  • Nastavte vzdálený přístup nebo vzdálený přístup.
  • Nastavit zařízení pro úložiště (NAS) připojené k síti (NAS).
  • Používejte cloudové úložné služby.
  • Nastavte server protokolu přenosu souborů (FTP).

Unikátní otázky:

  1. Otázka 1: Jaké metody mohu použít k dálkovému přístupu k mé synologii NAS?
  2. Odpověď 1: Metody, jako jsou QuickConnect, DDN a Port Forwarding.
  3. Otázka 2: Mohu přistupovat k datům NAS bez použití VPN?
  4. Odpověď 2: Ano, můžete přistupovat k datům NAS pomocí vzdálené plochy nebo jiných metod bez nutnosti VPN.
  5. Otázka 3: Jak najdu IP adresu mého NAS zařízení?
  6. Odpověď 3: Klientskou tabulku DHCP routeru můžete zkontrolovat nebo použít nástroj pro skenování sítě k nalezení IP adresy zařízení NAS.
  7. Otázka 4: Mohu získat přístup k síťové jednotce z mobilního zařízení?
  8. Odpověď 4: Ano, můžete přistupovat k síťové jednotce z mobilního zařízení pomocí metod vzdáleného přístupu nebo vyhrazených aplikací poskytovaných zařízením NAS.
  9. Otázka 5: Jaké jsou výhody použití VPN pro přístup k NAS na dálku?
  10. Odpověď 5: Použití VPN poskytuje bezpečný a šifrovaný přístup k vašemu NAS, což vám umožňuje bezpečně přistupovat k datům a přenosu přes internet.
  11. Otázka 6: Mohu přistupovat ke svému NAS na dálku z různých operačních systémů?
  12. Odpověď 6: Ano, máte přístup na dálku z různých operačních systémů, včetně Windows, MacOS, Linux a mobilních operačních systémů, jako jsou iOS a Android.
  13. Otázka 7: Je možné přistupovat k mé NAS vzdáleně bez statické IP adresy?
  14. Odpověď 7: Ano, můžete použít dynamické služby DNS (DDNS) pro přístup k vašemu NAS na dálku, i když nemáte statickou IP adresu.
  15. Otázka 8: Mohu přistupovat k svému NAS na dálku pomocí webového prohlížeče?
  16. Odpověď 8: Ano, můžete přistupovat ke svému NAS vzdáleně pomocí webového prohlížeče zadáním IP adresy nebo názvu domény vašeho zařízení NAS.
  17. Otázka 9: Mohu získat přístup ke svému NAS na dálku z jakéhokoli připojení k internetu?
  18. Odpověď 9: Ano, můžete přistupovat ke svému NAS vzdáleně z jakéhokoli připojení k internetu, pokud máte potřebné přístupové údaje a konfigurace na místě.
  19. Otázka 10: Jak mohu zajistit bezpečnost mého vzdáleného přístupu k NAS?
  20. Odpověď 10: Můžete zajistit zabezpečení vašeho vzdáleného přístupu k NAS pomocí silných hesel, povolením dvoufaktorových ověřování, udržování aktuálního firmwaru NAS a zavedení správných bezpečnostních opatření v síti.

Jak mohu získat přístup ke svému NAS prostřednictvím VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Máte přístup k NAS na VPN

Můžete nastavit server VPN pro každé ze dvou zařízení Synology NAS umístěných na různých místech. Lidé na jednom místě mohou navázat připojení VPN s VPN serverem nastaveným na Synology NAS umístěné na jiném místě pro přístup k zdrojům.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vzdáleně přistupovat k mému serveru NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN

Obecná managementClick Synology VPN na levém panelu a přejděte na vzdálenou plochu.Tick ​​Povolit vzdálenou plochu.Zadejte níže uvedené nastavení: Název domény samoobsluhy: Klepnutím na Upravit nakonfigurujte nastavení domény.Kliknutím na Použít dokončit nastavení. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své synologii na dálku

Přehled na ovládací panel > QuickConnect.Zaškrtněte políčko Enable QuickConnect.Pokud nemáte účet synologie, klikněte na přihlášení nebo zaregistrujte účet synologie.Vytvořte si vlastní ID QuickConnect v poli QuickConnect ID.Pokud nevidíte odkaz QuickConnect DSM, klikněte na Advanced a ujistěte se, že je povolen DSM.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mým datům NAS

Stiskněte tlačítko Start. Otevřete aplikaci připojení vzdálené plochy. Zadejte IP adresu zařízení NAS a poté klikněte na připojení. Pro pomoc při hledání adresy IP zkontrolujte prosím klientskou tabulku DHCP svého routeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má NAS svou vlastní IP adresu

Zařízení NAS obvykle nemají klávesnici ani displej a jsou nakonfigurována a spravována pomocí nástroje založeného na prohlížeči. Každý NAS sídlí na LAN jako nezávislý síťový uzel, definovaný svou vlastní jedinečnou IP adresou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k síťové jednotce z vnější strany mé sítě

Jak přistupovat k síťové jednotce z vnější sítě pomocí VPN je nejlepší způsob, jak získat přístup k síťové jednotce. Přístup k mapované síťové jednotky z vnější sítě lze provést zadáním IP adresy vzdáleného počítače do vyhledávacího panelu. Poplup ukazující sdílené informace by se mělo otevřít, pokud je disk správně mapován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zpřístupnit síťovou jednotku odkudkoli

Jak přistupovat k počítačovým souborům z AnywhereSeckTop Sharing Software.Server VPN.Vyhrazené směrovače a zařízení NAS.Online zálohovací služby.FTP servery.Služby cloudového úložiště.Přístup k souborům přímo prostřednictvím prohlížeče.Opera se spojí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přistupovat k souborům na synologii NAS mimo místní síť

Získejte externí přístup ke své synologii NAS ve 4 krocích. Není těžké nastavit rychlé připojení na vaše NAS.Krok 1: Nastavte QuickConnect na vaše NAS.Krok 2: Vytvořte ID QuickConnect.Krok 3: Připojte zařízení pomocí QuickConnect.Krok 4: Zajistěte připojení vašeho NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu z telefonu přistupovat ke své synologii NAS

Chcete -li se přihlásit do mobilní aplikace Synology Drive:

Pro uživatele se poprvé přihlásí: Adresa nebo ID QuickConnect: Zadejte IP adresu, DDNS hostitelské jméno nebo ID QuickConnect vašeho Synology Server. Účet a heslo: Zadejte své pověření účtu DSM. Klepněte na přihlášení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu mého NAS zařízení

Chcete -li určit IP adresu systému NAS, musíte ji vyhledat v síťovém nastavení počítače. V systému Windows přejděte na „ovládací panel“, klikněte na „Síť a sdílení centra“ a poté klikněte na „Změnit nastavení adaptéru“. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu síťového připojení a klikněte na „Stav“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přistupovat k NAS přes WiFi

Synologické zařízení NAS můžete připojit k bezdrátové síti, když je bezdrátový klíč zapojen do jeho portu USB. Přejděte na ovládací panel > Bezdrátový > Konfigurace síťové mapy a zvolte připojit bezdrátovou síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výchozí IP adresa serveru NAS

Pokud připojíte NAS přímo nebo v síti není žádný server DHCP, NAS použije 169.254. 100.100 jako jeho IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k síťové jednotce podle IP adresy

Na adrese serveru zadejte IP adresa „SMB: // IP routeru nebo IP adresu NAS“ a klikněte na připojení. Rychlý tip: Pokud jste nastavili konkrétní akcie uživatelům, budete požádáni, abyste se přihlásili pomocí svého jména a hesla. Zadejte své přihlašovací údaje zde a klikněte na připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být přistupována k jednomu jednotky odkudkoli s připojením k internetu

OneDrive přichází s mnoha výhodami; Jedním z nich je úspora prostoru – můžete nahrát dokumenty do cloudu a uvolnit prostor na počítači, telefonu nebo tabletu. To je ideální pro dokumenty, fotografie a videa, která se nepoužívají velmi často. Za druhé, OneDrive je přístupný odkudkoli za předpokladu, že máte připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zveřejnit svou síťovou jednotku

Jak vytvořit síť Sdílenou Folderopen up ‘Windows Explorer’Click on’ tento PC’Right Click and Select ‘New -> Složka jmenujte složku a poté klepněte pravým tlačítkem myši a vyberte „Vlastnosti“ na kartě „Sdílit“.Klikněte na tlačítko „Sdílet“.Stiskněte tlačítko „Sdílet“.Stiskněte „hotovo“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na synologii NAS

VPN routeru je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Tím je zajištěno, že všechna zařízení připojená k routeru budou anonymizována. Nejjednodušší metodou je nainstalovat VPN k routeru a poté se připojit k synologickému zařízení NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob přístupu k NAS na dálku

Pokud jde o zabezpečení, NConnect je nejbezpečnější, následovaný Tailscale, Team Viewer, Synology VPN Server / Open VPN, Quick Connect / MyqNapCloud a Port Forwarding.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat ke sdílené složce mimo svou síť

V dialogovém okně běhu zadejte \\ Computertername \ SharedFolder. Například, pokud je název počítače Computer-1 a název sdílené složky je ABC, zadejte \\ Computer-1 \ ABC v dialogovém okně běhu. Spusťte stisknutím klávesy Enter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat přístup ke své synologii nas z mého iPhone

Synologie Drive IOS Mobilní aplikace umožňuje snadno přistupovat a spravovat soubory v Synologické jednotky na cestách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má server NAS svou vlastní IP adresu

Pokud používáte Ethernet, je možné připojit NAS k síťovému centru nebo přepínání. Zařízení NAS má ve vaší síti svou vlastní IP adresu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj NAS k routeru

Krok 1: Připojte ethernetový kabel z ethernetového portu NAS k některému z očíslovaných portů v zadní části routeru. Krok 2: Ujistěte se, že napájecí adaptér pro zařízení pro úložné spojení je správně a bezpečně zapojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své síťové jednotky odkudkoli

Jak přistupovat k síťové jednotce z vnější sítě pomocí VPN je nejlepší způsob, jak získat přístup k síťové jednotce. Přístup k mapované síťové jednotky z vnější sítě lze provést zadáním IP adresy vzdáleného počítače do vyhledávacího panelu. Poplup ukazující sdílené informace by se mělo otevřít, pokud je disk správně mapován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu IP adresu mého NAS

Krok 1: Stáhněte si a spusťte vyhledávací nástroj pro vaše NAS.DNS-320/DNS-320L/DNS-325/DNS-345.- Okna.- OPERAČNÍ SYSTÉM MAC.DNS-321/DNS-323/DNS-343.Krok 2: Při spuštění by měl nástroj najít vaše NAS ve vaší síti.Krok 3: IP adresa bude nalezena pod záhlaví síťového úložiště.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa la cámara de 12MP??
Next Post
Jak získáte filtr 2021 na Snapchat?