15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou bezpečné pokoje dobrý nápad?

Shrnutí článku: Hodnota a účinnost bezpečných místností

1. Přidaná hodnota do domu: Podle studie DR. Kevin Simmons, domácí hodnoty se zvyšují o průměr 3.5%, když je přidána bezpečná místnost. Toto zvýšení může kompenzovat náklady na přidání bezpečného pokoje.

2. Odolat tornáda F5: Bezpečné pokoje Flatsafe jsou navrženy tak, aby odolaly tornádům F5, které mají větry přesahující 260 mph.

3. Účinnost bezpečných pokojů: Bezpečné pokoje postavené podle vedení FEMA poskytují téměř absolutní ochranu. Obyvatelé mají vysokou pravděpodobnost, že budou chráněni před zraněním nebo smrtí v tornádech a hurikánech.

4. Nutnost bezpečných pokojů: Potřeba bezpečného pokoje závisí na oblasti a individuálních okolností. Pokud má oblast nízkou míru kriminality a není společným cílem pro domácí invaze nebo zločin, může být bezpečná místnost z bezpečnostních důvodů zbytečná.

5. Pokoj s vysokou hodnotou: Je známo, že kuchyňské přestavby přidávají do domu největší hodnotu, s průměrnou návratností investic 72%. Průměrné náklady na přestavbu kuchyně jsou mezi 25 000 a 40 000 $.

6. Důvody pro bezpečné pokoje: Někteří lidé instalují bezpečné pokoje, známé také jako panické místnosti, jako bezpečné úkryt během mimořádných událostí. V zemích, jako je Mexiko, kde převládají únosy, slouží bezpečné pokoje jako alternativa nebo doplněk k bodyguardů.

7. Přežívání ef5 v suterénu: Zatímco nejnásilnější tornádo EF5 může zničit téměř jakýkoli dům, většina tornád je slabší. Přijímáním bezpečnostních opatření, jako je využití suterénu, mohou jednotlivci přežít méně závažné tornády.

8. Ochrana před tornádami: Bezpečné pokoje jsou speciálně navrženy tak, aby splňovaly kritéria financování FEMA a nabízely téměř absolutní ochranu během extrémních větrných událostí, včetně tornád a hurikánů.

Otázky:

  1. Jak velkou hodnotu přidá bezpečná místnost do domu?

    A: Podle DR. Kevin Simmons, domácí hodnoty se zvyšují o průměr 3.5%, když je přidána bezpečná místnost.
  2. Mohou bezpečné pokoje odolat tornádům F5?

    Odpověď: Ano, bezpečné pokoje FlatSafe jsou navrženy tak, aby vydržely tornády F5 s větry přesahujícími 260 mph.
  3. Jak efektivní jsou bezpečné pokoje?

    Odpověď: Bezpečné pokoje postavené po vedení FEMA poskytují téměř absolutní ochranu před zraněním nebo úmrtími v tornádách a hurikánech.
  4. Je nezbytná bezpečná místnost?

    Odpověď: Potřeba bezpečného pokoje závisí na oblasti a individuálních okolnostech. V oblastech s nízkým zločinem nebo pro jednotlivce, kteří nejsou ohroženi domácími invazemi, nemusí být bezpečná místnost z bezpečnostních důvodů nezbytná.
  5. Která místnost přidává do domu největší hodnotu?

    Odpověď: Je známo, že kuchyně přidávají nejvyšší hodnotu, s průměrnou návratností návratnosti 72% pro přestavbu.
  6. Proč mají lidé bezpečné pokoje?

    Odpověď: Bezpečné pokoje, také nazývané panické místnosti, poskytují během mimořádných událostí bezpečné úkryty. V oblastech s vysokou mírou únosu mohou být bezpečné pokoje alternativou k bodyguardů.
  7. Můžete přežít tornádo EF5 v suterénu?

    Odpověď: Zatímco nejnásilnější tornádo EF5 může zničit téměř jakýkoli dům, většina tornád je slabší a jednotlivci mohou přežít přijetím bezpečnostních opatření, jako je hledání útulku v suterénu.
  8. Může vás bezpečná místnost chránit před tornádem?

    Odpověď: Bezpečné pokoje navržené tak, aby splňovaly kritéria FEMA, nabízejí téměř absolutní ochranu během tornád a hurikánů.

Jsou bezpečné pokoje dobrý nápad?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak velkou hodnotu přidá bezpečná místnost do domu

Být přesnější, podle studie DR. Kevin Simmons, profesor ekonomiky na Austin College v Texasu, domácí hodnoty se zvyšují o průměr 3.5%. V závislosti na ceně domova by toto zvýšení hodnoty mohlo podstatně uhradit náklady na přidání bezpečného pokoje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou bezpečné pokoje odolat tornádům F5

Bezpečné pokoje FlatSafe jsou navrženy tak, aby odolaly tornádům F5 s větrem přesahujícím 260 mph.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak efektivní jsou bezpečné pokoje

Ochrana téměř absolutní znamená, že na základě našich současných znalostí tornád a hurikánů budou mít obyvatelé bezpečné místnosti postavené v souladu s vedením FEMA velmi vysokou pravděpodobnost, že budou chráněni před zraněním nebo smrtí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nutný bezpečný pokoj

Mohlo by to být zbytečné

Bezpečná místnost může být zbytečná pro vaši situaci nebo pro vaši oblast. Pokud má vaše oblast nízkou míru kriminality nebo nejste konvenčním „cílem“ pro domácí invazi nebo typy výkupných zločinů, nemusíte z bezpečnostních důvodů potřebovat bezpečný pokoj.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která místnost přidává do domu nejvyšší hodnotu

Přestavby kuchyně: Kuchyně jsou snadno jednou z nejdůležitějších místností v domě, takže není divu, že lidé váží inteligentního, modernizovaného prostoru, říká Fisher. V průměru přestavby kuchyně v průměru vedou k 72 % návratnosti investic. Průměrné náklady na přestavbu kuchyně jsou mezi 25 000 a 40 000 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mají lidé bezpečné pokoje

Bezpečná místnost, známá také jako panická místnost, je opevněná místnost, která je instalována v soukromé rezidenci nebo firmě, aby poskytovala bezpečné úkryt pro obyvatele v případě nouze. V Mexiku, kde jsou únosy relativně běžné, někteří lidé používají bezpečné pokoje jako alternativní (nebo doplněk) k bodyguardů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přežít EF5 v suterénu

Ale zatímco nejnásilnější a vzácnější tornádo EF-5 se může vyrovnat a odfouknout téměř jakýkoli dům, většina tornád je mnohem slabší a lze ji přežít pomocí některých bezpečnostních opatření-hlavně využívá suterén.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás bezpečná místnost chránit před tornádem

Bezpečná místnost je bouřkový přístřešek speciálně navržený tak, aby splňoval kritéria financování FEMA a poskytoval téměř absolutní ochranu v extrémních větrných událostech, včetně tornád a hurikánů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může tornádo zničit bezpečný pokoj

Vnitřní bezpečný pokoj zbývá z této farmy Oklahoma poté, co zničující tornádo zničil okolní dům. Pokud je postavena podle standardů Federální agentury pro řízení nouzových situací (FEMA), vnitřní bezpečná místnost vydrží větry a létající zbytky tornádo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění bezpečného pokoje

Umístěte paniku nebo bezpečný pokoj co nejblíže k navštěvovaným obytným prostorům. Budete chtít procházku v bezpečné místnosti rychle přístupné v případě nouze. Sekundy mohou být podstatou. Doporučujeme najít vaši panickou místnost na stejném patře jako ložnice vašeho domova.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 atributy bezpečné místnosti

Jaké jsou 3 atributy bezpečného pokoje nesmí být viditelné z exteriéru.Měl by být schopen vydržet 3-alarmový oheň nebo tornádo EF3 po dobu nejméně 15 minut.Vstupní dveře by měly být uzamčeny s minimem jednoho zámku slepé uličky a dvěma dalšími blokovacími mechanismy, jako je klávesnice nebo kombinovaný zámek atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co snižuje domácí hodnotu

To, co bolí hodnotu nemovitosti, mohou být věci specifické pro váš dům – jako jsou odložené problémy s údržbou, zastaralé kuchyně a koupelny nebo hlučné umístění – nebo vnějšími faktory, jako je místní trh s nemovitost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 2 nejdůležitější pokoje v domě

Kuchyně a hlavní koupelna. Kupující mají tendenci projevovat větší zájem o tyto místnosti než kterýkoli jiný v domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přežít tornádo F5 v koupelně

Přestože během tornáda není zcela bezpečné místo, některá místa jsou mnohem bezpečnější než jiná. Jděte do suterénu nebo do vnitřní místnosti bez oken na nejnižší podlaze (koupelna, skříň, středová chodba). Pokud je to možné, vyvarujte se úkrytu v jakékoli místnosti s okny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je cihlový dům bezpečnější v tornádu

„Výhodou cihlového exteriéru je síla produktu ve zdi. Většina budov cihel má minimální pevnost v tlaku 3000 psi, což je velmi obtížně čipuje, praskne nebo zlomí kvůli environmentálním silám.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co bych měl dát do svého bezpečného pokoje pro tornádo

Top 5 základních předmětů, které si můžete udržet ve vašem tornádu úkryty a vodě. Nejdůležitější věcí, kterou si musíte pamatovat při přípravě svého útulku na bouře, je, že nevíte, jak dlouho byste tam dole mohli být.Změna oblečení.Důležitý papír.Sada první pomoci a hygienické potřeby.Kempové potřeby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejbezpečnější místo v domě během tornáda

suterén

Jděte do suterénu nebo do vnitřní místnosti bez oken na nejnižší podlaze (koupelna, skříň, středová chodba). Pokud je to možné, vyvarujte se úkrytu v jakékoli místnosti s okny. Pro přidanou ochranu se dostanete pod něco robustního (těžký stůl nebo pracovní stůl). Zakryjte své tělo přikrývkou, spacákem nebo matrací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dveře bezpečného pokoje se houpají dovnitř nebo ven

Kromě požadavků na kód mají výhody jak dovnitř, tak vnějšího švihnutí. Například dveře do vnitřního švihnutí jsou méně pravděpodobné, že budou blokovány trosky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by mít bezpečný pokoj okno

Klienti často vybírají pokoj bez oken – například skříň nebo oblast suterénu – ale mnoho našich klientů má v bezpečném pokoji Windows. Například, když se panická místnost zdvojnásobí jako ložnice nebo domácí kancelář, obvykle jsou přítomna okna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč lidé staví bezpečné pokoje

Ochrana téměř absolutní znamená, že obyvatelé bezpečného pokoje postaveného podle vedení FEMA budou mít vysokou pravděpodobnost, že budou chráněni před zraněním nebo smrtí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nejvíce znehodnocuje dům

8 věcí, které budou pro každého majitele domu důležité znehodnotit, že si jejich majetek zachovává jeho hodnotu.1) Špatné zpracování.2) Zvýšení úrovně trestné činnosti.3) Nestandardní kuchyně.4) Znečištění hluku.5) Neinspirující exteriér.6) Jak tiché jsou sousedství7) nejsou dostatečně energeticky efektivní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakém věku začne dům ztrácet hodnotu

Pokud jste za posledních 30 let nezrekonstruovali svůj domov, nebude se to dobře ukazovat, když jej uvedete na trh. Jinými slovy, nedostane stejnou cenu jako podobný domov, který byl udržován a aktualizován.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která místnost v domě přidává největší hodnotu

Koupelna

Vylepšení koupelny a kuchyně jsou známé tím, že jsou nejdražší renovace, které můžete udělat do domu. K tomu je však převrácená stránka: také nabízejí nejvíce návratnosti investice. Můžete očekávat, že získáte zpět více než 90 z toho, co vložíte do přestavby koupelny, pokud prodáte svůj domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší prodejní bod v domě

Pokud jste prodejcem s těsnou časovou osou (a rozpočet), budete se nejprve zaměřit na tyto pokoje. Kupující pokojů nejvíce pečlivě kontrolují (a soudí) v domě jsou kuchyň a hlavní koupelna. Jedná se o vnitřní prostory, kde lze přidat nejvyšší hodnotu během prodeje, takže musí vypadat co nejlépe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ušetří vás suterén před EF5

Ale zatímco nejnásilnější a vzácnější tornádo EF-5 se může vyrovnat a odfouknout téměř jakýkoli dům, většina tornád je mnohem slabší a lze ji přežít pomocí některých bezpečnostních opatření-hlavně využívá suterén.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Genie compró puertas generales??
Next Post
Proveďte rozdělení kabelů oslabit signál?