15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou domácí adresy považované za PII?

Omlouvám se, ale nemohu vygenerovat odpověď ve formátu HTML, který jste zadali. Mohu však poskytnout požadované informace ve strukturovaném formátu. Zde je shrnutí článku s klíčovými body:

Souhrn:

1. Co se nepovažuje za PII: Informace, jako jsou čísla obchodních telefonů a podrobnosti, jako je rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce, se obvykle nepovažují za osobní údaje (PII). Měli by však být stále považováni za citlivé a propojené informace, protože by mohli identifikovat jednotlivce, když jsou v kombinaci s jinými údaji.

2. Příklad adresy PII: Osobní identifikační čísla, jako je číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka, identifikační číslo pacienta, číslo finančního účtu nebo číslo kreditní karty. Informace o osobní adrese, jako je adresa ulice nebo e -mailová adresa. Osobní telefonní čísla.

3. Jaké informace jsou klasifikovány jako PII: Informace o osobní identifikaci (PII) zahrnují jména, adresy, e -maily, data narození, lékařské záznamy, čísla kreditních karet, finanční výkazy, čísla pasu, čísla sociálního zabezpečení, licence řidiče a čísla desek vozidla a čísla vozidel.

4. Rozdíl mezi osobními údaji a PII: Osobní údaje zahrnují jakékoli informace týkající se živého jedince, ať už je odlišuje od jiného jednotlivce nebo ne. Naproti tomu PII se často používá k odlišení jedné osoby od druhé.

5. Pět typů informací, které jsou příklady PII: Celé jméno, domácí adresa, e -mailová adresa, číslo sociálního zabezpečení, číslo pasu, číslo řidičského průkazu, čísla kreditních karet a datum narození.

6. Co se považuje za PII, ale ne Phi: Chráněné zdravotní informace (PHI) zahrnují zdravotní informace, na které se vztahují HIPAA.

7. Tři typy osobních údajů: Soukromé informace, citlivé informace o osobních datech a informace o zdraví.

8. Výjimky umožňující zveřejnění PII: Výjimka studií umožňuje zveřejnění PII ze záznamů o vzdělávání bez souhlasu s organizacemi provádějícími studie pro nebo jménem škol, školních obvodů atd.

Nyní je zde 15 jedinečných otázek založených na textu, z nichž každá následuje podrobná odpověď. Vezměte prosím na vědomí, že limit charakteru pro každou odpověď je 3000.

1. Co se nepovažuje za PII?
Informace, jako jsou čísla obchodních telefonů a podrobnosti, jako je rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce, se obvykle nepovažují za PII. Měli by však být stále považováni za citlivé a propojené informace, protože by mohli identifikovat jednotlivce, když jsou v kombinaci s jinými údaji.

2. Můžete uvést příklad adresy PII?
Osobní identifikační čísla, jako je číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka, identifikační číslo pacienta, číslo finančního účtu nebo číslo kreditní karty. Informace o osobní adrese, jako je adresa ulice nebo e -mailová adresa. Osobní telefonní čísla.

3. Co se kvalifikuje jako PII?
PII zahrnuje jména, adresy, e -maily, data narození, lékařské záznamy, čísla kreditních karet, účetní závěrky, čísla pasu, čísla sociálního zabezpečení, licence řidiče a čísla desek vozidla.

4. Jaký je rozdíl mezi osobními údaji a PII?
Z pohledu zvětšení je největší rozdíl mezi osobními údaji a PII, že PII se často používá k odlišení jedné osoby od druhé, zatímco osobní údaje obsahují jakékoli informace týkající se živého jedince, ať už je odlišuje od jiného jednotlivce nebo ne.

5. Které 5 typů informací jsou příklady PII?
Pět typů informací považovaných za PII jsou celé jméno, domácí adresa, e -mailová adresa, číslo sociálního zabezpečení, číslo pasu, číslo řidičského průkazu, čísla kreditních karet a datum narození.

6. Existují nějaké informace klasifikované jako PII, ale ne Phi?
Ano, chráněné informace o zdraví (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, na které se vztahuje HIPAA, zatímco osobně identifikovatelné informace (PII) jsou údaje používané ve výzkumu, které se nepovažují.

7. Jaké jsou tři typy osobních údajů?
Tři typy osobních údajů jsou obecně zahrnuty soukromé informace, citlivé informace o osobních datech a informace o zdraví.

8. Existují nějaké výjimky pro zveřejnění PII?
Ano, výjimka studií umožňuje zveřejnění PII ze záznamů o vzdělávání bez souhlasu s organizacemi provádějícími studie pro nebo jménem škol, školních obvodů atd.

9. Jaké další typy osobních údajů lze klasifikovat jako PII?
Další typy osobních údajů, které lze klasifikovat jako PII, zahrnují uživatelská jména sociálních médií, adresy IP, biometrické informace, geolokační data a online identifikátory.

10. Jak by se mělo PII zacházet z hlediska bezpečnosti?
PII by se mělo zacházet se správnými bezpečnostními opatřeními, jako je šifrování, ovládací prvky přístupu, firewally, pravidelné zálohování dat a školení zaměstnanců o ochraně údajů a zásad ochrany osobních údajů.

11. Může být PII sdílen bez souhlasu v jakékoli situaci?
Za určitých okolností může být PII sdílen bez souhlasu, pokud existují zákonné požadavky nebo výjimky, například pro účely vymáhání práva nebo chránit něčí zdraví nebo bezpečnost.

12. Jak mohou jednotlivci chránit své PII?
Jednotlivci mohou chránit své PII tím, že jsou opatrní o sdílení osobních údajů online nebo prostřednictvím nejistých kanálů, pravidelně kontrolovat nastavení ochrany osobních údajů na platformách sociálních médií, pomocí silných a jedinečných hesel a ostražití o phishingu nebo podvodných pokusech o shromažďování osobních údajů.

13. Jaká jsou potenciální rizika expozice PII?
Potenciální rizika expozice PII zahrnují krádež identity, finanční podvod, neoprávněný přístup k citlivým informacím, poškození reputací a invazi do soukromí.

14. Existují nějaké průmyslové předpisy nebo standardy související s manipulací s PII?
Ano, mnoho průmyslových odvětví má předpisy nebo standardy pro manipulaci s PII, jako je obecná nařízení o ochraně údajů (GDPR) v Evropské unii, zákon o přenositelnosti a odpovědnosti zdravotního pojištění (HIPAA) ve zdravotnictví a standard bezpečnosti dat platebních karet a platební odvětví údajů (PCI DSS) Pro organizace zpracovávající transakce kreditní karty.

15. Lze PII použít pro cílenou reklamu nebo marketing?
Použití PII pro cílené reklamní nebo marketingové účely podléhá různým předpisům a zákonům, jako jsou požadavky GDPR na získání explicitního souhlasu a poskytování možností odhlášení pro jednotlivce.

Jsou domácí adresy považovány za PII?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se nepovažuje za PII

Informace, jako jsou obchodní telefonní čísla a rasa, náboženství, pohlaví, pracoviště a tituly práce, se obvykle nepovažují za PII. Měl by však být stále považován za citlivé, propojetelné informace, protože by mohli identifikovat jednotlivce v kombinaci s jinými údaji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad adresy PII

Osobní identifikační čísla: Číslo sociálního zabezpečení (SSN), číslo pasu, číslo řidičského průkazu, identifikační číslo daňového poplatníka, identifikační číslo pacienta, číslo finančního účtu nebo číslo kreditní karty. Informace o osobní adrese: Adresa ulice nebo e -mailová adresa. Osobní telefonní čísla.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace jsou klasifikovány jako PII

To, co se kvalifikuje jako PII PII, zahrnuje jména, adresy, e -maily, data narození, lékařské záznamy, čísla kreditních karet, účetní závěrky, čísla pasu, čísla sociálního zabezpečení, licence řidiče a čísla vozidel vozidla a čísla vozidel.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi osobními údaji a PII

Z pohledu zvětšení je největší rozdíl mezi osobními údaji a PII, že PII se často používá k odlišení jedné osoby od druhé, zatímco osobní údaje obsahují jakékoli informace týkající se živého jedince, ať už je odlišuje od jiného jednotlivce nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které 5 typů informací jsou příklady PII

Jaké informace jsou považovány za název Piifull.Domovní adresa.Emailová adresa.Číslo sociálního zabezpečení.Číslo pasu.Číslo řidičského průkazu.Čísla kreditních karet.Datum narození.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za PII, ale ne Phi

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 typy osobních údajů

Níže jsou uvedeny typy typů osobních údajů, které jsou obecně zahrnuty: soukromé informace. Citlivé údaje o osobních datech. Zdravotní informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké výjimky umožňují zveřejnění PII

Výjimka studií umožňuje zveřejnění PII ze záznamů o vzdělávání bez souhlasu s organizacemi provádějícími studie nebo jménem škol, školních obvodů nebo postsekundárních institucí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad necitlivé PII

Ne citlivá PII obsahuje informace, které by mohly být ve veřejném záznamu, jako je vaše narozeniny nebo telefonní číslo. Nemůže vás přímo identifikovat, ale může být použito s jinými informacemi k odhalení vaší identity. Kybernetičtí zločinci by mohli použít PII k požádání o půjčky, otevřené kreditní karty nebo vypouštění peněz z vašich účtů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za PII, ale ne Phi

Chráněné zdravotní informace (PHI) jsou jakékoli zdravotní informace, které zahrnují některý z 18 prvků identifikovaných HIPAA. Osobně identifikovatelné informace (PII) jsou definovány jako data používaná ve výzkumu, která se nepovažuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady informací, které mohou být Phi nebo PII

Minulá, současná nebo budoucí zdravotní stav pacienta, poskytnutí zdravotní péče nebo údaje o platbě zdravotní péče představují PHI, když je doprovázen běžným PII, jako je celé jméno, datum narození a SSN. Například lékařský graf se jménem pacienta je Phi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 příklady informací, které se nepovažují

Příklady údajů o zdraví, které se nepovažují za Phi: Počet kroků v kroku. Počet spálených kalorií. Odečty cukru v krvi bez informací o uživatelském uživateli (PII) (jako je účet nebo uživatelské jméno)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady informací, které mohou být Phi nebo PII

Minulá, současná nebo budoucí zdravotní stav pacienta, poskytnutí zdravotní péče nebo údaje o platbě zdravotní péče představují PHI, když je doprovázen běžným PII, jako je celé jméno, datum narození a SSN. Například lékařský graf se jménem pacienta je Phi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou šest příkladů osobních údajů

Příklady jména osobních údajů, adresy, telefonního čísla nebo e -mailové adresy.Fotografie člověka.Video nahrávání osoby, ať už CCTV nebo jinak, například nahrávání událostí ve třídě, na vlakovém nádraží nebo na rodinném grilu.Plat, bankovní účet nebo finanční údaje osoby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 3 skupiny citlivých informací, které musí být udržovány soukromé a důvěrné

Jaké osobní údaje jsou považovány za citlivá přehledná data odhalující rasový nebo etnický původ, politické názory, náboženské nebo filozofické přesvědčení; členství v obchodě a odboru; genetická data, biometrická data zpracovávaná pouze pro identifikaci lidské bytosti; údaje o zdraví;

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co není zahrnuto do oznámení o porušení PII

Názvy jednotlivců nebo konkrétní PII by neměly být zahrnuty do popisu zprávy o porušení. Seznam pouze typů PII (i.E. SSN, domácí telefonní číslo, domácí adresa, DOB atd.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou federální pravidla pro PII

Federální zákon vyžaduje, aby federální agentury omezily zveřejňování informací o osobním identifikaci, které by jinak byly zpřístupněny veřejnosti podle zákona o svobodě informací (FOIA), 5 u.S.C. § 552.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace lze sdílet bez porušení HIPAA

Jaké informace lze sdílet bez porušení HIPAA Všechny informace mohou být sdíleny bez porušení HIPAA za předpokladu, že je sdílena pro přípustné použití nebo zveřejnění nebo sdílení entity, které tyto informace sdílejí, získala písemné povolení od předmětu informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad informací, na které se nevztahuje pravidlo bezpečnosti

Například zprávy ponechané na záznamních strojích, nahrávkách videokonferencí nebo faxy na papír-papír se nepovažují za EPHI a nespadají pod požadavky bezpečnostního pravidla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 10 příkladů citlivých osobních údajů

Co je to citlivá informační nebo etnický původ.politické názory nebo asociace.náboženské nebo filozofické přesvědčení.Odborové členství nebo sdružení.sexuální orientace nebo praktiky.trestní rejstřík.zdraví nebo genetické informace.Některé aspekty biometrických informací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je adresa považovaná za citlivé osobní údaje

Citlivé informace obvykle obsahují osobní identifikační údaje, jako jsou jména, adresy, čísla sociálního zabezpečení a ID vydaná vláda, jakož i finanční a lékařské informace, trestní rejstříky a jakékoli další údaje, které by mohly být použity k identifikaci nebo sledování jednotlivce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou tři situace, kdy informace obvykle považují za důvěrné

Příklady situací, kdy je možná nutné sdílet informace, které jsou obvykle považovány za důvěrné:. Osoba byla nebo je pravděpodobné, že bude zapojena do vážného zločinu. Člověk pravděpodobně ublíží druhým.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co není povoleno zveřejnění PII

„Žádná agentura nesmí zveřejňovat žádný záznam, který je obsažen v systému záznamů jakýmkoli prostředkem komunikace s jakoukoli osobou nebo s jinou agenturou, s výjimkou písemné žádosti nebo s předchozím písemným souhlasem jednotlivce, kterému Záznam se týká [podléhající 12 výjimek].“5 u.S.C. § 552a (b).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou příklady informací, které nejsou chráněny HIPAA

Zdravotní informace ve vzdělávání, které podléhají zákonu o rodinných vzdělávacích právech a soukromí (FERPA), se nepovažují za chráněné zdravotní informace (PHI) pod HIPAA. Například záznamy dítěte K-12 obsahující informace o návštěvách školních sester nepodléhají HIPAA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace jsou osvobozeny od HIPAA

Výjimky na pravidlo ochrany osobních údajů HIPAA

To by zahrnovalo účely, jako je zajištění kvality, přezkum využití, pověření a další činnosti, které jsou součástí zajištění vhodného zacházení a platby. Omezení se vztahují na použití a zveřejnění za účelem usnadnění činností jiné strany.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se hace un interruptor de luz de Alexa??
Next Post
Mám bluetooth le?