15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se necháte objevit umístění mého telefonu někde jinde?





Shrnutí článku

Shrnutí článku: Jak předstírat umístění telefonu

1. Jak mohu udělat z telefonu na jiném místě?
Nejprve budete potřebovat falešnou aplikaci GPS pro umístění. Jednou z populárních možností je falešné umístění GPS od Lexa. Nainstalujte jej do telefonu a postupujte podle pokynů a předstíráte svou polohu.

2. Mohu předstírat svou polohu na iPhone?
Ano, můžete předstírat svou polohu na svém iPhone pomocí nástroje zvaném Ianygo. Připojte iPhone k počítači, otevřete Ianygo a vyberte režim „Umístění změny“. Vyberte místo na mapě a podle toho upravte místo GPS.

3. Jak mohu přimět místo, aby moje poloha iPhone řekla, že jsem někde jinde?
Chcete -li změnit umístění iPhone, stáhněte si aplikaci VPN z obchodu s aplikacemi. Přihlaste se nebo vytvořte účet a dohodněte se na žádosti o povolení. Vyberte umístění serveru VPN, vytvořte připojení VPN a umístění vašeho iPhone se změní.

4. Mohu změnit umístění telefonu?
Ano, můžete změnit umístění GPS pomocí funkcí GPS pomocí funkcí GPS. Tyto funkce jsou k dispozici v GPS spoofingových aplikacích nebo v určitých službách VPN. Například SurfShark nabízí funkci přepsání GPS, která vám umožní změnit umístění GPS.

5. Mohu ručně změnit umístění v telefonu?
Ano, můžete ručně změnit umístění v telefonu. Otevřete hlavní stránku nastavení, vyhledejte možnosti umístění a vyberte oprávnění aplikace. Odtud můžete vybrat aplikaci nebo aplikace, které chcete změnit povolení.

6. Mohu, aby se moje poloha objevila někde jinde?
Můžete použít aplikaci s názvem Location Changer, která nabízí pokročilé funkce pro spoofing umístění. S touto aplikací můžete na mapě upustit více bodů a aby se objevily, jako byste procházeli mezi památkami na konkrétním místě.

7. Mohu svou polohu říci, že jsem někde, že nejsem?

V iOS nebo Androidu není vestavěné nastavení „Fake GPS umístění“. Většina aplikací také neumožňuje jednoduché možnosti pro spoof vaší polohy. Nastavení telefonu pro používání falešných GPS ovlivňuje pouze polohu uvedené ve vašem zařízení.

8. Jak mohu ručně změnit své mobilní umístění?
K dispozici je aplikace, která nám umožňuje ovládat umístění GPS našeho smartphonu z našeho počítače. Nejprve si stáhněte a nainstalujte aplikaci do počítače a postupujte podle pokynů a změňte své mobilní umístění.

Otázky:

  1. Jak mohu udělat z telefonu na jiném místě?
    K dispozici je několik falešných aplikací pro triky GPS, například Fake GPS umístění od společnosti Lexa. Nainstalujte jednu z těchto aplikací a postupujte podle pokynů a změňte polohu telefonu.
  2. Mohu předstírat svou polohu na iPhone?
    Ano, můžete předstírat svou polohu na iPhone pomocí nástroje s názvem Ianygo. Připojte svůj iPhone k počítači, otevřete Ianygo a postupujte podle kroků a podle toho upravte místo GPS.
  3. Jak mohu přimět místo, aby moje poloha iPhone řekla, že jsem někde jinde?
    Chcete -li změnit umístění iPhone, stáhněte si aplikaci VPN z obchodu s aplikacemi. Přihlaste se nebo vytvořte účet, udělujte povolení k vytvoření profilu VPN, vyberte umístění serveru a vytvořte připojení VPN.
  4. Mohu změnit umístění telefonu?
    Ano, můžete změnit umístění GPS svého telefonu pomocí funkcí GPS spoofingu dostupných v určitých aplikacích nebo VPN služeb, jako je SurfShark.
  5. Mohu ručně změnit umístění v telefonu?
    Ano, můžete umístění v telefonu ručně změnit úpravou oprávnění aplikace v hlavním nastavení. Vyhledejte možnosti umístění a vyberte aplikace, pro které chcete změnit povolení.
  6. Mohu, aby se moje poloha objevila někde jinde?
    Můžete použít aplikaci, jako je měnič lokality, která vám umožní upustit na mapě více bodů a vypadat, jako byste chodili mezi orientačními body na konkrétním místě.
  7. Mohu svou polohu říci, že jsem někde, že nejsem?
    Neexistuje žádná vestavěná možnost, jak předstírat umístění GPS v iOS nebo Androidu. Většina aplikací neposkytuje jednoduchý způsob, jak spoofem vaší polohy. Změna GPS vašeho telefonu ovlivňuje pouze polohu hlášené samotným zařízením.
  8. Jak mohu ručně změnit své mobilní umístění?
    Nainstalujte aplikaci do počítače, která vám umožní ovládat umístění GPS smartphonu. Postupujte podle pokynů poskytnutých aplikací a ručně změňte vaši mobilní umístění.


Jak způsobíte, že se moje poloha telefonu objeví někde jinde?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat z telefonu na jiném místě

První věci nejprve budete potřebovat falešné triky GPS. Aplikace K dispozici je mnoho, ale pro účely tohoto videa používáme falešné umístění GPS od Lexa Netřeba říkat, že můžete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu předstírat svou polohu na iPhone

Otevřete Ianygo "Změnit lokaci" režim na počítači. Připojte svůj iPhone k počítači a klikněte na "další". Vyberte polohu na mapě a stiskněte "Začněte upravovat." Nakonec budete předstírat umístění GPS na vašem iPhone nebo iPad.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět místo, aby moje poloha iPhone řekla, že jsem někde jinde

Chcete -li změnit svou aktuální polohu na vašem iPhone, postupujte podle těchto kroků: Přejděte do obchodu s aplikacemi a vyhledejte „VPN.„Stáhněte si aplikaci VPN.Přihlaste se nebo vytvořte účet.Souhlasíte s oznámením o povolení k vytvoření profilu VPN pro váš iPhone.Vyberte umístění serveru VPN.Nastavit připojení VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit umístění telefonu

Ano, můžete změnit umístění GPS svého telefonu pomocí různých typů GPS-spoofingových funkcí. Obvykle se nacházejí v aplikacích GPS spoofing, ale možná je najdete zahrnuty do některých služeb VPN. Například SurfShark nabízí funkci přepsání GPS, která vám umožní změnit umístění GPS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu ručně změnit umístění v telefonu

Nejprve otevřete stránku hlavní nastavení a vyhledejte a klepněte na místo. Možnosti. Zde si vyberte oprávnění aplikace. A pak hledejte aplikaci nebo aplikace, které chcete změnit povolení. Neboť budou

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu, aby se moje poloha objevila někde jinde

Měnič umístění. Changer location je skvělá aplikace, protože má plnou sadu funkcí pro spoofer Advanced Location Spoofer. Můžete použít vícebodové spoofing, což znamená, že můžete na mapě upustit několik bodů a vypadat, jako byste chodili mezi orientačními body na konkrétním místě, například, například.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu svou polohu říci, že jsem někde, že nejsem

Neexistuje nastavení „falešného umístění GPS“ zabudováno na iOS nebo Android a většina aplikací vám ani neumožňuje spoof vaší polohy jednoduchou možností. Nastavení telefonu pro používání falešných GPS ovlivňuje pouze vaši polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně změnit své mobilní umístění

Aplikace můžeme nainstalovat na náš počítač. A ovládat umístění GPS našeho smartphonu nejprve si nejprve stáhněte a nainstalujte editor iPhone do našeho počítače spusťte aplikaci a klikněte na získání. Spuštěno a poté připojte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak manipulujete s umístěním GPS

Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na zabezpečení & Umístění. Umístění. Pokud nenajdete "Bezpečnostní & Umístění," Klepněte na místo.Klepněte na režim.Vyberte režim: Vysoká přesnost: Použijte GPS, Wi-Fi, mobilní sítě a senzory, abyste získali nejpřesnější umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svou polohu bez upozornění

Zapněte režim letadla. Jednoduchý způsob, jak zabránit lidem, aby dočasně poznali vaši polohu, je zapnutí režimu letadla. Jedná se o vestavěnou funkci, která je k dispozici téměř ve všech typech mobilních telefonů. Uvědomte si, že režim letadla také zabrání jakémukoli oznámení a používání buněčných sítí, telefonních hovorů nebo zpráv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dočasně zapnu svou polohu

Chcete -li přestat sdílet polohu se všemi aplikacemi a službami, po dobu krátké doby přejděte do nastavení > Soukromí > Služby umístění a sdílení umístění. Tím se zastaví všechny aplikace na vašem zařízení, například mapy, používat vaši polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat umístění svého iPhone nedostupné, aniž by to vědělo

Nejjednodušší způsob, jak dočasně skrýt vaši polohu, je zapnout režim letadla a vaši přátelé to nebudou vědět. Na jejich aplikaci „Najít moji“ uvidí pouze „nalezeno žádné umístění“ nebo „umístění nedostupné“, což je stejné jako zpráva zobrazená v aplikaci, když je telefon vypnutý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím falešné umístění

Nyní si můžete vrátit cestu ven z jedné obrazovky kliknutím na telefon přímo nad slovem o telefonu jsou nyní možnosti vývojáře, které byly nyní odemčeny, vyberu možnosti vývojáře a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžeme předstírat umístění GPS

GPS Emulátor je aplikace Google, která vám umožní nastavit falešné umístění Android Mobile kdekoli na světě a ukazuje toto falešné umístění jiným aplikacím v telefonu. Ukazuje také čas pevného falešného umístění. Pomocí kroků: Stáhněte si a nainstalujte "Emulátor GPS" Aplikace z obchodu Google Play.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím falešné umístění na falešném GPS

Nejprve přejděte na „Nastavení“ → Přejděte na „O zařízení“ → a konečně klepněte na několikrát na „Stavbu čísle“ v dolní části nabídky a aktivujte režim vývojáře. V této nabídce „Možnosti vývojářů“ přejděte dolů na „ladění“ a klepněte na „Vyberte App Mock Location App“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zmrazit svou polohu na nalezení svého iPhone, aniž by to věděl

Část 2: Existuje způsob, jak zmrazit svou polohu na iPhoneSetu Režim letadla iPhone. Zapnutí režimu letadla na vašem iPhone je pravděpodobně nejjednodušší přístup k zastavení umístění bez upozornění ostatních.Použijte UltFone Location Changer k falešnému nalezení umístění mých přátel.Zakázat sdílení mé polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skryje režim letadla vaši polohu

Může někdo vidět vaši polohu v režimu letadla s WiFi, pokud je váš telefon pouze v režimu letadla, každý, kdo má přístup k vašemu GPS, může vidět vaši polohu. Jedním ze způsobů, jak zajistit, aby vaše poloha byla skrytá před ostatními a třetími stranami je deaktivovat funkci GPS na vašem iPhone nebo Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu pozastavit sdílení umístění, aniž by to vědělo

Pokud zapnete režim letadla nebo vypnete služby umístění, druhá osoba nebude upozorněna, že jste přestali sdílet svou polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu svou polohu, ale ne pryč

Můžete ovládat, jaké informace o poloze mohou váš telefon použít.Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Pod "Osobní," Klepněte na přístup k umístění.V horní části obrazovky zapněte přístup k mé poloze nebo vypnuto. Když je přístup k umístění zapnutý, vyberte buď nebo obě:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu manipulovat s GPS na Androidu

Aplikace můžeme nainstalovat na náš počítač. A ovládat umístění GPS našeho smartphonu nejprve si nejprve stáhněte a nainstalujte editor iPhone do našeho počítače spusťte aplikaci a klikněte na získání. Spuštěno a poté připojte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit umístění svého zařízení bez falešného umístění

Také vědět: Jak povolit/zakázat simulované umístění na Androidu

Chcete -li získat přístup k možnosti vývojáře, můžete na svém zařízení Samsung přejít na „Nastavení“ a klepnout na 7krát na čísle sestavení. Umožní možnosti vývojáře. Možnosti uvnitř vývojáře najdete možnost povolit nebo deaktivovat umístění falešných.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak manipulujete s živou polohou

Zatímco uživatelé Androidu mohou používat snadno dostupnou aplikaci falešného umístění, uživatelé Android i iOS mohou vyzkoušet vyhrazený nástroj, jako je Dr. Fone – virtuální umístění (iOS & Android). S touto uživatelsky přívětivou aplikací můžete změnit svou polohu na kdekoli na světě s jediným klepnutím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu předstírat své umístění GPS na svém iPhone, aniž bych se pohyboval

První věc je nainstalovat Ionico do vašeho počítače Vložil jsem odkaz do popisu. Níže pokračujte a podívejte se na to po tomto otevřeném iontovém egu nyní jsme na kartě změny ve výchozím nastavení. Pojďme

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svou polohu na svém iPhone, aniž bych ji vypnul

Povolte režim letadla

Služba polohy pro sledování vašeho iPhone vyžaduje síťové připojení. Zapnutím režimu letadla tedy můžete zabránit ostatním v hledání přesné polohy v reálném čase. Režim letadla můžete povolit pro vaše zařízení v nastavení nebo řídicím centru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zmrazuje režim letadla vaše polohu

Krátká odpověď zní ne – režim Airplane brání vašemu zařízení ve sdílení jeho polohy přes internet, ale úplně nevypíná služby umístění. Tento článek Wikihow vás učí vše, co potřebujete vědět o režimu letadla a sdílení polohy na vašem počítači, Androidu, iPhone nebo iPadu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es BBB una buena calificación crediticia??
Next Post
Která VPN dává bezplatnou zkušební verzi bez karty?