15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak aktivuji Webroot Secureanywhere?

Shrnutí článku: Jak aktivovat a používat Webroot

1. Aktivace vašeho účtu Webroot: Otevřete program Webroot a klikněte na ikonu ozubeného ozubeného kola vedle mého účtu. Zadejte svůj klíčový kód do Active A Nové pole klíčového kódu a poté klikněte na Activate.

2. Kontrola, zda je váš webroot aktivní: Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky zásobníku systému a klikněte na Zobrazit stav. Pokud nemůžete najít ikonu zásobníku systému, otevřete nabídku Start Windows, přejděte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere a pak Webroot Secureanywhere znovu.

3. Povolení Webroot na Windows 10: Ujistěte se, že máte připojení k internetu. Přejděte na instalační program Secureanywhere a klikněte na Stáhnout. Zadejte svůj klíčový kód a klikněte na souhlasí a nainstalujte. Možnosti instalace můžete přizpůsobit kliknutím na možnosti instalace. Poté klikněte na ANO, zadejte svou e -mailovou adresu a klikněte na Pokračovat. Nakonec klikněte na začněte používat Secureanywhere.

4. Nalezení produktového klíče pro zabezpečení internetu Webroot: Otevřete Webroot Secureanywhere dvojitým kliknutím na ikonu Webroot na panelu nabídek. Klikněte na můj účet a okno se otevře pomocí informací o klíči a předplatném.

5. Spuštěno automaticky spuštění Webroot Scans: Webroot Secureanywhere automaticky spustí skenování každý den ve stejnou dobu, kdy jste nainstalovali software. Můžete změnit plán skenování, skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

6. Auto-renowal předplatného Webroot: Pokud jste si zakoupili prostřednictvím internetového obchodu Webroot, váš plán se automaticky obnoví, pokud nebude zrušeno nejméně 7 dní před koncem aktuálního období. Neschopnost zrušit povede k účtování za obnovení za aktuální cenu.

7. Obnovující Webroot ročně: Pokud jste si předplatné zakoupili prostřednictvím Webroot.com, nemůžete získat vrácení peněz za nákup WiFi. Vaše předplatné zůstane platné pro vaše placené období (měsíčně nebo ročně) a můžete se odhlásit od automatické obnovy.

8. Ověření, zda Webroot chrání váš počítač: Přihlaste se na web Secureanywhere a klikněte na tlačítko GO na mobilní ochranu a zobrazte stav vašeho zařízení.

Otázky a podrobné odpovědi:

  1. Jak mohu aktivovat svůj účet Webroot?
    Chcete -li aktivovat svůj účet Webroot, otevřete program Webroot, klikněte na ikonu Gear vedle mého účtu, zadejte svůj klíčový kód v Aktivujte nové pole klíčových kódů a klikněte na Activate.
  2. Jak mohu zkontrolovat, zda je můj webroot aktivní?
    Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot v nabídce zásobníku systému a klikněte na Zobrazit stav. Pokud ikonu nemůžete najít, otevřete nabídku Start Windows, přejděte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere a pak Webroot Secureanywhere znovu.
  3. Jak povolím Webroota na Windows 10?
    Chcete -li povolit Webroot na Windows 10, ujistěte se, že máte připojení k internetu, přejděte na instalační program SecureAnywhere, klikněte na stažení, zadejte svůj kód klíčů, klikněte na souhlas a nainstalujte, přizpůsobte možnosti instalace kliknutím na instalační možnosti, klikněte na ano, zadejte svou e -mailovou adresu, klikněte na kliknutí Pokračujte a konečně klikněte na Začněte používat Secureanywhere.
  4. Kde najdu klíč produktu pro webroot internet zabezpečení?
    Chcete-li najít svůj produktový klíč v rámci Webroot Secureanywhere pro Windows PC, otevřete Webroot Secureanywhere dvojitým kliknutím na ikonu Webroot na panelu nabídek, kliknutím na můj účet a okno se otevře pomocí vašeho klíčového kódu a informacemi předplatného a informace o předplatném a informace o předplatném a informace.
  5. Skryje Webroot automaticky?
    Ano, Webroot SecuReanywhere spustí automaticky každý den nainstalován ve stejnou dobu, kdy jste nainstalovali software. Můžete přizpůsobit plán skenování, skenování chování nebo vypnout automatické skenování.
  6. Obnovuje se automaticky?
    Pokud jste si zakoupili prostřednictvím internetového obchodu Webroot, váš plán se automaticky obnoví, pokud nebude zrušeno nejméně 7 dní před koncem aktuálního období. Neschopnost zrušit povede k účtování za obnovení za aktuální cenu.
  7. Musím každý rok obnovit Webroot?
    Pokud jste si předplatné zakoupili prostřednictvím Webroot.com, nemůžete získat vrácení peněz za nákup WiFi. Vaše předplatné zůstává platné pro vaše placené období (měsíční nebo roční) a máte možnost se odhlásit od automatické obnovy.
  8. Jak mohu ověřit, zda Webroot chrání můj počítač?
    Chcete -li zobrazit stav vašeho zařízení, přihlaste se na web Secureanywhere a klikněte na tlačítko přejděte na mobilní ochranu.

Jak aktivuji Webroot Secureanywhere?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktivovat svůj účet Webroot

Otevřete svůj program Webroot. Klikněte na ikonu Gear vedle mého účtu. Zadejte svůj klíčový kód do Active A Nové pole klíčového kódu a poté klikněte na Activate.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj webroot aktivní

Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu Webroot z nabídky Systémové zásobníky a poté klikněte na Zobrazit stav. Pokud nemůžete najít ikonu zásobníku systému, otevřete nabídku Start Windows, klikněte na všechny programy (nebo programy), Webroot Secureanywhere, pak Webroot Secureanywhere znovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Webroota na Windows 10

K instalaci softwaru je nutné připojení k internetu.Přejděte na instalační program Secureanywhere.Klikněte na stažení.Zadejte svůj klíčový kód a klikněte na souhlasí a nainstalujte. Chcete -li zobrazit možnosti instalace, klikněte na Možnosti instalace.Klikněte na ANO.Zadejte svou e -mailovou adresu a klikněte na Pokračovat.Klikněte na začněte používat Secureanywhere.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je produktový klíč pro zabezpečení internetu Webroot

Chcete-li najít svůj kód klíčů v rámci Webroot Secureanywhere pro Windows PC: Otevřete Webroot Secureanywhere (poklepejte na ikonu Webroot v panelu nabídek). Klikněte na můj účet. Okno se otevírá pomocí klíčových kódů a informací o předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Běží Webroot automaticky

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere spustí automaticky každý den, přibližně ve stejnou dobu jste nainstalovali software. Plán skenování můžete změnit tak, aby spustil v různých časech, změnit skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obnovuje Webroot automaticky

Pokud jste zakoupili prostřednictvím internetového obchodu Webroot: • Plány automaticky, pokud není zrušeno nejméně 7 dní před koncem aktuálního období. Pokud nezrušíte svůj plán nejméně 7 dní před koncem tehdejšího času.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte každý rok obnovit Webroot

Pokud jste si předplatné zakoupili prostřednictvím Webroot.com, nemůžete získat náhradu za nákup WiFi. Vaše předplatné bude platné pro vaše placené období – za měsíční, aktuální měsíc, a pokud jste zakoupili každoročně, za rok. Můžete se odhlásit z automatického obnovení předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda Webroot chrání můj počítač

Chcete -li zobrazit stav zařízení: Přihlaste se na web Secureanywhere. Klikněte na tlačítko přejít na mobilní ochranu. Zobrazuje se konzola mobilní ochrany se stavovou kartou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu svůj klíčový kód

Nalezení klíčového kódu dokumentace vozidla. Někdy je kód klíče v příručce vozidla nebo na štítku se zámkem nebo klíčem.Na klíči. Byl by to ryté nebo vytesaný v kódu.Na kovové desce v oddělení rukavic nebo jinde v autě.Na krytu zámku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je klíčový kód pro Webroot na přijetí

Otevřete si Webroot Box. Uvnitř je instruktážní karta. Vložte CD nebo přejděte na www.Webroot.com/zabezpečit. Po výzvě zadejte na kartě instrukce do klíčového kódu (žluté box).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často Webroot skenuje můj počítač

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere spustí automaticky každý den, přibližně ve stejnou dobu jste nainstalovali software. Plán skenování můžete změnit tak, aby spustil v různých časech, změnit skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je roční předplatné Webroot

Antivirus pro hráče

Délka smlouvy v letech Cena
1 29 $.99
2 59 $.99
3 89 $.99

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Obnovuje se automaticky

Pokud jste zakoupili prostřednictvím internetového obchodu Webroot: • Plány automaticky, pokud není zrušeno nejméně 7 dní před koncem aktuálního období. Pokud nezrušíte svůj plán nejméně 7 dní před koncem tehdejšího času.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skenují Webroot automaticky

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Secureanywhere spustí automaticky každý den, přibližně ve stejnou dobu jste nainstalovali software. Plán skenování můžete změnit tak, aby spustil v různých časech, změnit skenovací chování nebo vypnout automatické skenování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být důvěryhodné Webroot

Webroot secureanywhere antivirové vazby pro ne. 5 V našem nejlepším antivirovém softwaru z hodnocení 2022. Webroot je dceřinou společností Carbonite, která je zase dceřinou společností OpenText, která poskytuje společnostem software pro správu podnikových informací, včetně bezpečnostního softwaru,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je klíčový kód pro Webroot

Toto řešení se týká Webroot Secureanywhere

Klíčový kód je licenční klíč, který jste obdrželi při zakoupení produktu. Při nákupu nových produktů SecuReanywhere si můžete prohlédnout stávající klíčové kódy a přidat nové (viz přidání licenčního klíčového kódu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj klíčový kód Webroot nefunguje

Pokud při aktivaci klíčového kódu přijímáte chybové zprávy, zkontrolujte prosím následující: Připravujete klíčový kód správně, že znaky I/1, O/0, S/5, B/8 a další jsou zmatené, když uživatel zadává kód ručně. CD: Nezapomeňte si při psaní zaznamenat každé písmeno nebo číslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat Webroot s kódem klíče

Jakmile je na ploše stažen antivirus Secureanywhere, dvakrát klikněte na ikonu Webroot. Po dvojitém kliknutí na ikonu se zobrazí obrazovka níže. Zadejte klíčový kód, který byl zahrnut do e-mailu, který jste obdrželi. Klikněte na dohodu a nainstalujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to platit

Webroot je jednou z nejlepších možností antivirového a anti-malwaru, které doporučujeme. Je nabitý funkcemi a má super rychlé skenování, které váš počítač nezachytí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu začít skenovat Webroot

Pro spuštění vlastního skenování: Otevřete Secureanywhere.Klikněte na ikonu ozubeného zařízení vedle zabezpečení PC.Skenování & Zobrazuje se panel Shields, s tlačítkem vlastního skenování ve spodní části levého panelu.Klikněte na tlačítko vlastní skenování.Okno poskytuje popisný seznam každé možnosti skenování.Chcete -li spustit přizpůsobené skenování, klikněte na Start Scan.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Webroot ruská společnost

Webroot Inc. je americká soukromá společnost pro kybernetickou bezpečnost, která poskytuje zabezpečení internetu pro spotřebitele a podniky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší než Webroot

Bitdefender je lepší než jeho konkurent pro bezpečnost.

Na základě našich interních testů a nezávislých recenzí z AV-testu a AV-compatives detekuje Bitdefender výrazně více hrozeb než Webroot. Kromě toho má akomfortibilní uživatelské rozhraní, které vede uživatele k hlavním funkcím a dalším funkcím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstalovat Webroot s kódem klíče

Jakmile je na ploše stažen antivirus Secureanywhere, dvakrát klikněte na ikonu Webroot. Po dvojitém kliknutí na ikonu se zobrazí obrazovka níže. Zadejte klíčový kód, který byl zahrnut do e-mailu, který jste obdrželi. Klikněte na dohodu a nainstalujte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to autentizace Webroot

Webroot Secureanywhere umožňuje uživatelům umožnit dvoufaktorovým ověřováním (2FA), aby se zabránilo neoprávněným uživatelům získat přístup k vašemu účtu bez povolení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Automaticky aktualizuje Webroot aktualizace

Agent Webroot je ve výchozím nastavení nakonfigurován tak, aby automaticky upgradoval, jakmile je k dispozici aktualizace. Aktualizace jsou distribuovány pomocí cloudu Webroot a zákazníci vyžadují žádnou akci.

[/WPRemark]

Previous Post
Por qué VDI es una mala idea?
Next Post
Jak víte, zda je žárovka ve vaší televizi špatná?