15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stue møbler – design ideer

stor hvid hjørnesofa stue møbler

For at stuen skal se moderne og hyggelig ud, har den brug for den rigtige Stue møbler. Vi præsenterer dig for de grundlæggende typer møbler og tilbyder dig nogle spændende designideer. Hver stue har brug for den rigtige sofa – dette møbel er en uundværlig del af interiøret. Det tilbyder hyggelige siddepladser til beboere og deres gæster og kan udføre mange funktioner. Det kan også sætte accenter og tjene som dekoration.

Moderne sofa stue møbler

lille-moderne-sofa-hvid-stue-design

Sofa i stuen til en lille lejlighed. Det er mindre end normalt og er nok til en eller højst to personer. Den hvide farve får møblet til at se større ud. Kombineret med et lille sofabord og fjernsyn, og du har skabt et hyggeligt interiør. Den enkle konstruktion kompenseres af fine stoffer, mest læder.

Tv -skab og sofa – stuen møbler

luksus brunt sofasæt tv -skab stue

En stor hjørnesofa eller et behageligt sofasæt i kombination med et fjernsyn er en garanti for mange hyggelige aftener med venner, hvor du kan se en fodboldkamp eller dit yndlings -tv -program. Egnet Stue møbler til større værelser er disse komfortable lædersofaer, hvor alle venner kan finde et sæde.

Rygløs sofa – komfortable stuen møbler

moderne-sofa-sort-læder-møbler-stue

 Ikke nok med det – de store sofaer er også praktiske og fylder mindre i forhold til lænestole og stole. Komfortabelt og praktisk – læder er normalt let at rengøre, og det ser altid godt ud. Klassisk moderne sofaer har en firkantet form og et enkelt design.

Halvcirkelformet sofa med osmannisk bord – hyggeligt og praktisk

beige halvcirkelformet sofa osmannisk bord

Moderne og behageligt er de ord, der beskriver dette design. Sofaens halvcirkelformede form ser meget attraktiv ud. Kombiner disse Stue møbler  med det matchende osmanniske sofabord og dekorere rummet med grønne planter eller læg farvede puder på sofaen.

Lænestol til stuen

hyggeligt-brunt-læder-lænestol-moderne-stue

klassisk hvid lænestol

Vælg den matchende lænestol med et stofbetræk, hvis farve matcher det overordnede farveskema. Størrelse Stue møbler normalt tiltrække alles opmærksomhed, så lænestolen skal vælges med stor omhu. Lænestole fås som ekstraudstyr på markedet.

Moderne lænestol i sort og hvidt læder

lænestol i sort-hvid-puristisk læder

moderne rød lænestol med minimalistisk design

moderne-rød-lænestol-stue interiør

Previous Post
De bedste ideer til sorte og hvide stuer
Next Post
Indret og dekorér en lille lejlighed i skandinavisk stil