15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč nemohu vytvořit účet pro své sociální zabezpečení?

Daň z sociálního zabezpečení (maximum zdanitelné) se v roce 2023 zvýší na 147 000 USD. Správa sociálního zabezpečení navíc spustila nový online nástroj s názvem můj účet sociálního zabezpečení, který umožňuje jednotlivcům přístup k jejich informacím a výhodám sociálního zabezpečení online. Tento nástroj poskytuje pohodlný způsob, jak sledovat své výdělky, odhadnout budoucí výhody a spravovat své výhody online.

1. Shrnutí: Správa sociálního zabezpečení nabízí online nástroj s názvem můj účet sociálního zabezpečení, který umožňuje jednotlivcům přístup k jejich informacím a výhodám sociálního zabezpečení online. Tento nástroj poskytuje různé funkce, jako je sledování výdělků, odhad budoucích výhod a správa výhod online.
2. Klíčové body:
– Web sociálního zabezpečení je v současné době plně funkční a všechny služby jsou k dispozici.
– Chcete -li si vytvořit účet mého sociálního zabezpečení, musíte mít nejméně 18 let a mít platnou e -mailovou adresu, číslo sociálního zabezpečení (SSN) a U.S. emailová adresa.
– Pokud sociální zabezpečení nemůže ověřit vaše informace, může to být způsobeno nedávnou změnou názvu, novou SSN nebo nesouladem informací s údaji o úvěru a veřejných záznamech.
– Vytvoření účtu sociálního zabezpečení online nabízí bezpečné možnosti přihlášení a další ochranu proti krádeži identity.
– Nastavení online účtu sociálního zabezpečení lze provést rychle a pohodlně bez potřeby telefonních hovorů.
– Přihlášení.Gov web, který se používá pro přihlášení k účtu sociálního zabezpečení, v současné době nezažívá žádné problémy s údržbou nebo údržbou.
– Bude tam 8.V roce 2023 výhody o 7 procent zvýšení sociálního zabezpečení a příjmů z příjmu doplňkového zabezpečení (SSI).
– Maximální částka výdělků podléhajících dani ze sociálního zabezpečení se v roce 2023 zvýší na 147 000 USD.
– Účet mého sociálního zabezpečení je pro jednotlivce užitečným nástrojem pro správu svých informací a výhod sociálního zabezpečení.

3. Co potřebuji k vytvoření účtu se sociálním zabezpečením?
Chcete -li si vytvořit účet mého sociálního zabezpečení, musíte splnit následující požadavky:
– Být nejméně 18 let.
– Mít platnou e -mailovou adresu.
– Mít číslo sociálního zabezpečení (SSN).
– Poskytněte u.S. Poštovní adresa, včetně vojenských adres, APO/FPO/DPO, AE, AP nebo AA.

4. Proč nemůže sociální zabezpečení ověřit mé informace?
Existuje několik důvodů, proč sociální zabezpečení nemusí být schopno ověřit vaše informace:
– Nedávná změna jména v důsledku manželství nebo rozvodu.
– Nové vydání SSN.
– Poskytnuté informace neodpovídají údajům o úvěrech a veřejných záznamech.
– Nedostatek zavedeného úvěru.

5. Pokud si vytvoříte účet sociálního zabezpečení online?
Vytvoření účtu sociálního zabezpečení online nabízí bezpečné možnosti přihlášení a další ochranu proti krádeži identity. Doporučuje se vytvořit účet, aby se zabránilo podvodníkům v zřízení účtu ve vašem jménu.

6. Jak dlouho trvá zřízení účtu online sociálního zabezpečení?
Nastavení online účtu sociálního zabezpečení lze provést rychle a snadno. Žádost o odchod do důchodu online může být dokončena za pouhých 15 minut od pohodlí vašeho domova nebo kanceláře. Po odeslání je vaše aplikace obvykle zpracovávána elektronicky.

7. Je přihlášení.Gov web, který zažívá jakékoli problémy?
Od nynějška neexistují žádné ohlášené incidenty ani údržba související s prostoji přihlášení.Gov web, který se používá pro přihlášení k účtu sociálního zabezpečení.

8. Co je nového se sociálním zabezpečením?
V roce 2023 se výhody sociálního zabezpečení a doplňkového bezpečnosti (SSI) zvýší o 8.7 procent. Kromě toho bude maximální částka výdělků podléhající daně sociálního zabezpečení 147 000 USD v roce 2023. Cílem těchto aktualizací je poskytnout lepší finanční podporu milionům Američanů.

9. Mohu získat přístup ke svým informacím o sociálním zabezpečení online?
Ano, s mým účtem sociálního zabezpečení můžete přistupovat k vašim osobním informacím a výhodám v osobním zabezpečení pohodlně online. To zahrnuje sledování vašich výdělků, odhad budoucích výhod a správu vašich výhod.

10. Jaké další online nástroje jsou k dispozici na mém účtu sociálního zabezpečení?
Kromě přístupu k informacím a výhodám osobního sociálního zabezpečení poskytuje účet mého sociálního zabezpečení řadu dalších služeb. Patří sem změna vaší adresy, nastavení nebo změny přímého vkladu, získání dopisu o ověření dávky, aktualizace vašich osobních údajů a přezkoumání odhadovaných výhod.

Proč nemohu vytvořit účet pro své sociální zabezpečení?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si vytvořím online účet sociálního zabezpečení

Navštivte www.SSA.Gov/MyAccount, vyberte tlačítko „Vytvořit účet“. Vytvořte pověření s jedním z našich dvou pověřovacích partnerů, přihlaste se.vláda nebo id.mě. Pokud máte přihlášení.vláda nebo id.já účet, můžete vybrat vhodné tlačítko pro přístup k vašemu osobnímu účtu mého sociálního zabezpečení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dnes existuje problém s webovými stránkami sociálního zabezpečení

V současné době jsou k dispozici všechny mé služby sociálního zabezpečení. Pokud existují plánované údržby nebo dočasné problémy ovlivňující služby, uveďte je zde. V současné době jsou k dispozici všechny mé služby sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co potřebuji k vytvoření účtu se sociálním zabezpečením

Chcete -li vytvořit osobní účet mého sociálního zabezpečení, musíte mít nejméně 18 let a mít: platná e -mailová adresa. Číslo sociálního zabezpečení (SSN). U.S. Poštovní adresa1 (zahrnuje vojenské adresy, APO/FPO/DPO, AE, AP nebo AA).
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůže sociální zabezpečení ověřit mé informace

Nedávná změna názvu (kvůli manželství nebo rozvodu) nový SSN (E.G., SSN byla nedávno vydána) Informace, které jste zadali, neodpovídají informacím dostupným v úvěrech úvěrových a veřejných záznamů. Žádný zavedený kredit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud si vytvoříte účet sociálního zabezpečení online

SSA nabízí bezpečné přihlášení prostřednictvím přihlášení.Gov a volitelná další ochrana, která chrání před krádeží identity. Podvodníci, kteří získávají číslo a adresu sociálního zabezpečení prostřednictvím phishingu, narušení dat nebo jiných prostředků, mohou projít online a založit si účet mého sociálního zabezpečení ve vašem jménu, pokud jste tak již neučinili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá zřízení účtu online sociálního zabezpečení

Nemusíte používat telefon. Máme online žádost o důchod, kterou můžete dokončit za pouhých 15 minut a z pohodlí vašeho domova nebo kanceláře. Ve většině případů, jakmile je vaše aplikace podána elektronicky, jste hotovi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je webová stránka přihlašovacího vlády

Příbuzný. Žádné incidenty ani údržba související s tímto prostoji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se děje se sociálním zabezpečením

Výhody sociálního zabezpečení a příjmů z bezpečnosti (SSI) pro přibližně 70 milionů Američanů se zvýší 8.7 procent v roce 2023. Přečtěte si více o úpravě nákladů na sociální zabezpečení za 2023. Maximální částka výdělků podléhajících dani ze sociálního zabezpečení (maximum zdanitelné) se zvýší na 160 200 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy mohu vytvořit svůj účet sociálního zabezpečení

Musíte být ve věku 18 let nebo starší, mít číslo sociálního zabezpečení (SSN) a U.S. emailová adresa. Při výběru „Přihlaste se s přihlášením.Gov “nebo„ Přihlaste se s ID.mě.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč to říká, že moje identita nelze ověřit

Možná jste se nedávno přestěhovali. Možná jste odpověděli na bezpečnostní otázky nesprávně. Vaše kreditní zpráva může být uzamčena nebo zmrazena. Váš úvěrový profil může obsahovat chybné informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vaše identitu nelze ověřit

Pokud vaše identitu nelze ověřit, naznačuje to, že TransUnion nedokáže potvrdit, že jste tím, kým říkáte, že jste. K tomu může dojít, když nemáte žádnou kreditní historii, nebo když informace, které jste o sobě poskytli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší podat pro sociální zabezpečení online nebo osobně

Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak požádat o důchodové dávky, je použití naší online aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné nastavit online účet se sociálním zabezpečením

Spolupracujeme s externími partnery na bezpečné ověření vaší identity. Děláme to proto, abychom chránili vaše data a zároveň usnadňují použití našich online služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je snazší požádat o sociální zabezpečení online nebo osobně

Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak požádat o důchodové dávky, je použití naší online aplikace. Budete muset vytvořit nebo přihlásit se ke svému osobnímu účtu mého sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit přihlašovací účet vlády

Zadejte svou e -mailovou adresu na https: // Secure.přihlásit se.Gov/Sign_up/Enter_email začít. Vyberte e -mailovou adresu, ke které budete mít vždy přístup. Jakmile je váš účet vytvořen, můžete přidat další e -mailovou adresu, jako je pracovní e -mail nebo alternativní osobní adresa, pro přístup k vašemu účtu. Klikněte na tlačítko „Odeslat“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji přihlášení.Gov účet

Přihlásit se.Gov je bezpečný nápis ve službě používané veřejností k přihlášení do zúčastněných vládních agentur. Zúčastněné agentury vás požádají o vytvoření přihlášení.Účet vlády pro bezpečný přístup k vašim informacím na jejich webových stránkách nebo aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám bonus za sociální zabezpečení ve výši 16728 $

Chcete -li získat celou částku, musíte maximalizovat pracovní život a začít shromažďovat šek až do věku 70 let. Dalším způsobem, jak maximalizovat váš šek, je požádat o zvýšení každé dva nebo tři roky. Pohybující se společnosti během vaší kariéry je dalším způsobem, jak prokázat svou hodnotu, a vygenerovat více peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou nová pravidla pro sociální zabezpečení pro 2023

Pro rok 2023 je doplňkový bezpečný příjem (SSI) FBR 914 $ měsíčně pro způsobilého jednotlivce a 1 371 $ měsíčně pro způsobilý pár. Pro rok 2023 je částka výdělků, která nebude mít žádný vliv na způsobilost nebo výhody pro příjemce SSI, kteří jsou studenti mladší 22 let, 8 950 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ověří svou identitu

Požadavky na ověření identity. Fotografie svého ID můžete nahrát telefonicky nebo počítačem. Nemáte stát vydané číslo IDSociální bezpečnosti.Vaše telefonní číslo. Pokud nemůžeme ověřit vaše telefonní číslo, můžete místo toho ověřit poštou, která trvá přibližně 3-7 pracovních dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi můj iPhone stále říká, že nemůže ověřit identitu serveru

Obvykle chyba „nelze ověřit identitu serveru“ na iPhone poklesne kvůli nedůvěryhodnému serveru. Viníkem však může být někdy i chyby iOS a nesprávná nastavení e -mailu. Chyba se obvykle objevuje po nastavení nového e -mailového účtu. Pokaždé, když přidáte nový e -mailový účet, dochází k ověření SSL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu potvrdit svou identitu se sociálním zabezpečením

Pokud nám osobně podáte žádost, musíte poskytnout alespoň jeden kus hmatatelné identifikace, jako je řidičský průkaz, cestovní pas, mimozemský nebo voličský registrační kartu nebo odborová karta, abyste ověřili svou identitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získáte bonus za sociální zabezpečení ve výši 16728 $

Chcete -li získat celou částku, musíte maximalizovat pracovní život a začít shromažďovat šek až do věku 70 let. Dalším způsobem, jak maximalizovat váš šek, je požádat o zvýšení každé dva nebo tři roky. Pohybující se společnosti během vaší kariéry je dalším způsobem, jak prokázat svou hodnotu, a vygenerovat více peněz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na telefonu vytvořit účet sociálního zabezpečení

Nyní si můžete vytvořit svůj nový účet My Social Security prostřednictvím některého z těchto dvou přihlašovacích partnerů: přihlášení.vláda nebo id.mě. Přihlásit se.Gov je váš jeden vládní účet pro jednoduchý, bezpečný a soukromý přístup k účasti u.S. vládní agentury.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud byste si vytvořili účet SSA

Vytvoření účtu vám dává kontrolu ke kontrole vašeho prohlášení o sociálním zabezpečení, změnu vaší adresy, ověření nahlášených výdělků, odhadnutí vašich budoucích výhod a mnohem více.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je lepší požádat o sociální zabezpečení online

Nejjednodušší a nejpohodlnější způsob, jak požádat o důchodové dávky, je použití naší online aplikace. Budete muset vytvořit nebo přihlásit se ke svému osobnímu účtu mého sociálního zabezpečení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Por qué son tan caros de Medeco Locks??
Next Post
Který inteligentní termostat pracuje s ADT?