15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køkkenø med sofa – en funktionel møbleringside til køkkenet

køkkenø med sofa sort lædermarmor

Designet til møbler er utroligt forskelligartet. Og designerne bliver ved med at komme med nye, interessante og funktionelle ideer, som de forbløffer potentielle kunder med. Med dette i tankerne vil vi gerne præsentere dig for et ekstremt interessant køkken som en møbleringside, den ene Køkken ø med sofa ejer.

Køkkenø med sort lædersofa og gule kastepuder

køkkenø med sofa læder sort kastepuder grøn

Den effektive køkkenø med sofa er ikke kun et rigtigt blikfang, den har også sin praktiske side. Det er det perfekte valg til små lejligheder, hvor køkkenet er lige i stuen, og der ikke er meget plads til køkkenskabe, en spisestue eller en stor sofa. Men køkkenet kombinerer alt i ét og er en fantastisk løsning til at spare plads. Men dette køkken er også meget velegnet som praktisk blikfang.

Køkkenø med sofa – køkken i elegant højglans i sort

køkken højglans sofa sorte fliser hvid grå

Designet kommer fra The Myers Touch. Kundens ønske var et køkken, hvorfra man kunne kigge ud i haven. Samtidig skulle den også passe ind i resten af ​​den ældre del af huset, men også have en vis forskel fra den moderne. Resultatet er et køkken, der har en køkkenø med en sofa og et lyst farvet gulv, der matcher egegulvet på gangen. Selve køkkenet er lavet i moderne højglans sort, mens apparaterne er fra Miele og Gaggenau.

Køkken og ø med et moderne design

køkkenø med sofa højglans sorte blomster vase marmor

Nu kan ejerne nyde haven med hele familien eller med venner fra køkkenøen med sofa, mens de spiser middag på den indbyggede lædersofa. Takket være de mange og store vinduer i køkkenet kan du se haven overalt i køkkenet.

Køkken med moderne hvidevarer og lys flisegulv

køkken moderne ø køleskab metal højglans

Designidé fra Myers Touch.

Previous Post
De bedste ideer til sorte og hvide stuer
Next Post
Indret og dekorér en lille lejlighed i skandinavisk stil