15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je ukradený iPhone zbytečný?

Souhrn:

1. Lze použít iPhone: Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

2. Co dělá odcizený iPhone: Když označíte své zařízení jako ztracené, na dálku jej zamknete přístupovým kódem a udržujte své informace zabezpečené. To také deaktivuje Apple Pay na chybějícím zařízení. A můžete zobrazit vlastní zprávu s kontaktními informacemi o chybějícím zařízení.

3. Co dělají zloději s ukradenými telefony: S vaším telefonem mohou zloději provést neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Mohou také získat přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty.

4. Lze ukradený iPhone odemknout a použít: Ve většině případů je odpověď ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon a využívat vše od uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.

5. Lze resetovat odcizený iPhone: Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com.

6. Může Apple sledovat odcizený iPhone, pokud je pryč: Pokud používáte iCloud.com/find, nevidíte polohu vašeho zařízení, pokud je vypnutá, baterie došla nebo více než 24 hodin uplynulo od jejího posledního umístění do Apple.

7. Udělá policie něco s odcizeným iPhone: Může nebo nemusí vést k obnovení vašeho iPhone, ale podání policejní zprávy může pomoci při jednání s telefonem a pojišťovacími společnostmi.

8. Co se stane, když odstraníte odcizený iPhone: Aktivační zámek zůstává zapnutý, aby jej chránil. Vaše Apple ID a heslo jsou povinny pro reaktivaci zařízení.

Otázky:

  1. Lze použít odcizený iPhone?
  2. Ano, ukradené telefony iPhone lze použít, pokud nejsou uzamčeny přístupovým kódem nebo odstraněny z aplikace Find My iPhone App.

  3. Co se stane, když označíte odcizený iPhone jako ztracený?
  4. Když označíte odcizený iPhone, jak se ztratil, je na dálku zamčený přístupovým kódem a na zařízení je deaktivován Apple Pay. S vašimi kontaktními údaji můžete také zobrazit vlastní zprávu.

  5. Co mohou zloději dělat s ukradenými telefony?
  6. Zloději mohou provádět neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a přístupových hesel a přihlašovacích údajů pro různé účty.

  7. Jak lze ukradený iPhone odemknout a použít?
  8. Existují různé metody, které mohou zloději použít k odemčení odcizeného iPhone, včetně využití uložených pověření bank a přístupu k osobním údajům uloženým v zařízení.

  9. Jak lze resetovat odcizený iPhone?
  10. Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat pomocí funkce Find zařízení na iCloud.com.

  11. Může Apple sledovat odcizený iPhone, pokud je pryč?
  12. Ne, pokud je iPhone vypnut nebo dojde baterie, nelze jeho polohu sledovat pomocí iCloud.com/find.

  13. Co mám dělat, když je můj iPhone odcizen?
  14. Měli byste podat policejní zprávu, aby dokumentoval krádež, i když to nemusí zaručit obnovení vašeho iPhone.

  15. Odstraní ukradený zámek pro odstranění zámku iPhone?
  16. Ne, aktivační zámek zůstává aktivní, i když je vymazán odcizený iPhone. Reaktivace vyžaduje správné Apple ID a heslo.

Je odcizený iPhone zbytečný?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradnout iPhone

Dokud je ukradený iPhone stále uveden jako zařízení ve vaší aplikaci Find My iPhone, nelze jej odemknout a použít, dokud nebude zadáno vaše Apple ID a heslo, nebo dokud nebude iPhone odstraněn z vašeho účtu nalezení mého iPhone pro iPhone.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá odcizený iPhone

Když označíte své zařízení jako ztracené, na dálku jej zamknete přístupovým kódem a udržujte své informace zabezpečené. To také deaktivuje Apple Pay na chybějícím zařízení. A můžete zobrazit vlastní zprávu s kontaktními informacemi o chybějícím zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělají zloději s ukradenými telefony

S vaším telefonem mohou zloději:

Proveďte neoprávněné nákupy pomocí propojených kreditních karet a Apple nebo Google Pay. Získejte přístup k vašim heslům a přihlašovacím údajům pro různé účty. (Až 99% lidí znovu používá hesla napříč obchodními a osobními účty [*].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze ukradený iPhone odemknout a použít

Ve většině případů je první otázkou, kterou slyšíme od obětí krádeže, může někdo odemknout můj ukradený iPhone Odpověď je ano. Existuje mnoho způsobů, jak může zloděj odemknout ukradený telefon. Mohou využít vše od vašich uložených pověření bank po osobní obrázky a videa uložená na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze resetovat odcizený iPhone

Pokud je váš iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo Apple Watch ztracen nebo odcizen, můžete jej vymazat v nalezení zařízení na iCloud.com. Chcete -li se přihlásit k nalezení zařízení, přejděte na iCloud.com/find.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Apple sledovat odcizený iPhone, pokud je pryč

Pokud používáte iCloud.com/find, nevidíte polohu vašeho zařízení, pokud je vypnutá, baterie došla nebo více než 24 hodin uplynulo od jejího posledního umístění do Apple. Zjistěte, jak můžete své informace chránit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělá policie něco s odcizeným iPhone

Podat policejní zprávu

Tento krok může nebo nemusí vést k obnovení vašeho iPhone (ve skutečnosti vám může policie říct, že je jen velmi málo, co mohou udělat kvůli hodnotě telefonu nebo počtu krádeží), ale mít dokumentaci by mělo pomoci při jednání s telefonem a pojišťovacími společnostmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smazáte odcizený iPhone

Aktivační zámek zůstává zapnutý, aby jej chránil. Vaše Apple ID a heslo jsou povinny pro reaktivaci zařízení. Pokud vymažete zařízení, které má nainstalováno iOS 15, IPADOS 15 nebo později. Jinak nebudete moci najít nebo hrát zvuk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou policajti dělat něco s ukradeným telefonem

Podat policejní zprávu

Ačkoli agentury donucovacích orgánů nemají zdroje k prozkoumání každého případu ukradeného telefonu, pokud jim můžete říct, kde je váš telefon (pomocí aplikace Finder), budou s větší pravděpodobností schopny vám pomoci zotavit se to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít nalezený iPhone

IPhone někoho jiného je zbytečný pro kohokoli jiného než majitele, za předpokladu, že zjistí, že můj iPhone je povolen. Aktivační zámek zabraňuje použití iPhone i po resetu softwaru a stejná funkce umožňuje oprávněnému majiteli vystopovat ztracená zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze po resetu továrního resetování sledovat ukradený iPhone

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažu svůj odcizený iPhone

Co se stane, když vymažete zařízení v nalezení mého potvrzovacího e -mailu, je odeslán na vaši e -mailovou adresu Apple ID. Když vymažete zařízení vzdáleně pomocí nalezení mého aktivačního zámku zůstává na jeho ochraně. Vaše Apple ID a heslo je vyžadováno jeho reaktivu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat telefon, který je vypnutý

Tímto odříznutím nelze telefon sledovat prostřednictvím triangulace buněčné věže nebo GPS. Jediné umístění, které lze pomocí těchto metod rozeznat, je to, co bylo naposledy zobrazeno před vypnutím zařízení. Obecná odpověď tedy zní ne, váš telefon nelze sledovat po vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je iPhone sledovatelný, když je vypnutý

Chcete -li se ujistit, že toto vyhledávání je k dispozici v případě, že ho potřebujete, nejprve nastavte svůj přístupový kód a FaceId. Poté povolte „Najít můj iPhone“ a „Najít moji síť“ podle pokynů výše. Po aktivaci zůstane váš iPhone „nalezen“ prostřednictvím sítě Apple Bluetooth, i když je pryč nebo zemřela baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat iPhone, který je vypnutý

Telefon, který je vypnutý, je obtížné sledovat, protože přestane odesílat signály do buněčných věží. Poskytovatel služeb nebo poskytovatel internetu však mohou ukázat poslední místo, jakmile je zapnutá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat ukradený telefon, pokud je vypnutý

Nebudete moci vidět živé umístění vašeho zařízení. Nebudete moci zařízení sledovat. Zařízení nebude zvonit, dokud nebude zapnuto. Nebudete moci vymazat data na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu učinit můj odcizený iPhone nepoužitelným

Můžete také kontaktovat svého dopravce a zjistit, zda mohou černou listinu nebo blokovat číslo IMEI. Bez vašeho Apple ID a hesla a přístupového kódu to bude zbytečné pro kohokoli, kdo to najde. Pokud máte dotykový ID aktivovaný, máte také přístupový kód pro odemčení telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak snadné je vymazat odcizený iPhone

V nalezení zařízení na iCloud.com, klikněte na všechna zařízení a poté vyberte zařízení, které chcete vymazat. Pokud nevidíte všechna zařízení, je to proto, že jste již vybrali zařízení. Kliknutím na název aktuálního zařízení ve středu panelu nástrojů Find zařízení zobrazíte seznam zařízení a poté vyberte nové zařízení. Klikněte na Vymazat [zařízení].

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze použít hlášený ukradený telefon

Pokud je hlášena ztracená/odcizená, linka je pozastavena, takže nelze uskutečnit žádné hovory a nelze použít žádné zprávy. Pokud však zná přístupový kód, bude moci vidět informace o zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vymazání iPhone to odemkne

Když vymažete zařízení vzdáleně pomocí nalezení mého aktivačního zámku zůstává na jeho ochraně. Vaše Apple ID a heslo je vyžadováno jeho reaktivu. Pokud vymažete zařízení, které mělo nainstalováno iOS 15, iPados 15 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukradený iPhone se dostane na černou listinu

Apple nemá iPhony na černé listině kvůli jejich politice, že nezvládne odcizená zařízení. Je to na telefonních nosičích, například&T nebo Verizon, hlásit odcizené nebo ztracené telefony. Číslo IMEI IMEI (mezinárodní identita mobilního zařízení) umožňuje telefonním nosičům identifikovat telefon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak může policie sledovat ukradený iPhone

Pokud není zapojen vážný zločin (únos dítěte atd.), Policie nebude dělat nic jiného, ​​než si o tom poznamenat a podat ho pryč. Policie může požádat o vašeho mobilního dopravce prostřednictvím rozkazu nebo soudního požadavku na sledování odcizeného zařízení. Samotná policie nesleduje ztracené iPhony.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je váš iPhone odcizen a vypnutý

Co se stane, když je můj odcizený iPhone vypnutý, nebudete moci sledovat polohu iPhone pomocí map. Stále však můžete vidět poslední známé umístění zařízení, které bude k dispozici po dobu 24 hodin od doby, kdy se vypnula.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být iPhone sledován po resetování továrny

Metoda 3: Použijte iCloud k nalezení ztraceného iPhone, i když je vypnutý/ tovární resetování. Můžete také použít web iCloud ke sledování ztraceného iPhone, i když byl vypnutý nebo nemá dostatek zálohování baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Hledat policie ukradené telefony

Ano, policie může sledovat odcizený telefon pomocí vašeho telefonního čísla nebo telefonu IMEI (Mezinárodní identita mobilního vybavení). Zda policie prioritizuje hledání vašeho ukradeného telefonu, je další záležitost.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué VPN puede conectarse a Islandia??
Next Post
Jak získám aktivační kód ze sociálního zabezpečení?