15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Měl bych použít VPN na NAS?

Shrnutí článku: Co dělá VPN na NAS?

VPN na NAS vám umožňuje soukromě přístup k online aktivitám šifrováním vašeho připojení k internetu. Tento článek poskytuje průvodce o nastavení NAS Synology jako serveru VPN.

Klíčové body:

1. Měl bych použít VPN na své synologii NAS?

VPN routeru je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Instalací VPN na váš router a připojením k Synology NAS zařízení poté budou všechna připojená zařízení anonymizována.

2. Kdy bych neměl používat VPN?

Existuje několik scénářů, ve kterých nemusí být vhodné použití VPN. VPN může snížit rychlost připojení, zvýšit využití mobilních dat na mobilních zařízeních a použití VPN je v některých zemích považováno za přestupek.

3. Je bezpečné připojit NAS k internetu?

Je důležité zajistit své NAS, protože hacker získal přístup k ukradenému souborům a riziku ransomwaru. Pokud jsou vaše soubory cenné, je vhodné nevystavit NAS internetu.

4. Měl bych šifrovat svůj domácí NAS?

Šifrování dat přenášených mezi zařízením NAS a jinými systémy, včetně jiných zařízení NAS, jsou zásadní pro ochranu důvěrných informací před kybernetickými zločiny.

5. Je bezpečné odhalit synologii NAS internetu?

Doporučuje se vyhnout vystavení synologie NAS internetu. Pokud je však nutný vzdálený přístup, doporučuje se nastavení serveru VPN pro zajištění bezpečného přístupu.

6. Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS?

K dispozici je několik metod pro vzdálený přístup k NAS Synology, včetně použití QuickConnect k vytvoření přizpůsobeného ID nebo adresy, nastavení názvu hostitele s DDN nebo mapování portu na routeru pomocí předávání portů.

7. K čemu vás VPN nebude chránit?

VPN poskytuje pouze anonymitu a šifrování, ale nechrání se před online riziky, jako je malware, ransomware, phishingové útoky nebo počítačové viry. Antivirový software je nezbytný pro komplexní ochranu.

Otázky a odpovědi:

1. Používá VPN na doporučeném synologii NAS?

Instalace routeru VPN na synologii NAS zajišťuje další ochranu pro všechna připojená zařízení, což je vysoce doporučené.

2. Může používat VPN snížit rychlost internetu?

Ano, použití VPN může potenciálně snížit rychlost internetu, i když váš poskytovatel internetových služeb neomezuje vaši rychlost.

3. Jaké jsou důsledky používání VPN na mobilních zařízeních?

Použití VPN na mobilních zařízeních může zvýšit využití mobilních dat v důsledku šifrování a tunelování dat.

4. Existují právní důsledky pro použití VPN v některých zemích?

Ano, v některých zemích je používání VPN považováno za trestný čin a jednotlivci za to mohou čelit pokutám nebo uvěznění.

5. Jak mohu zajistit zabezpečení mého NAS, když je připojen k internetu?

Pro zajištění zabezpečení vašeho NAS, když je připojen k internetu, se doporučuje jej nevystavovat přímo. Místo toho nastavte server VPN pro bezpečný přístup.

6. Proč je šifrování důležitou domácí NAS?

Šifrování domácího NAS je důležité, aby se zabránilo kybernetickému zločinci v přístupu k důvěrným informacím přenášeným mezi zařízením NAS a dalšími systémy.

7. Jak mohu bezpečně přistupovat k mé synologii na dálku?

Můžete bezpečně přistupovat k své synologii NAS na dálku vytvořením přizpůsobeného ID nebo adresy pomocí QuickConnect, nastavením názvu hostitele s DDN nebo mapováním portu na routeru pomocí předávání portů.

8. Jaká jsou omezení VPN z hlediska ochrany?

VPN poskytuje anonymitu a šifrování, ale nechrání se před malwarem, ransomwarem, phishingovými útoky nebo počítačovými viry. Je nezbytné mít antivirový software pro komplexní ochranu.

9. Mohu použít VPN na své synologii NAS, aniž bych to ovlivnil rychlost internetu?

I když je možné použít VPN na synologii NAS, aniž by to významně ovlivnilo rychlost internetu, nakonec závisí na vašem síťovém připojení a schopnostech serveru VPN.

10. Jak mohu zajistit důvěrnost mých údajů při používání VPN?

Chcete -li zajistit důvěrnost vašich údajů při používání VPN, nezapomeňte si vybrat renomovaného poskytovatele VPN se silnými šifrovacími protokoly a zavedenými zásadami ochrany osobních údajů.

“ `

Mám použít VPN na NAS?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá VPN na NAS

VPN umožňuje soukromě přístup k online aktivitám bez ohledu na to, kde jste šifrováním vašeho připojení k internetu. Tento článek vás vede o nastavení synologie NAS jako server VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na své synologii NAS

VPN routeru je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Tím je zajištěno, že všechna zařízení připojená k routeru budou anonymizována. Nejjednodušší metodou je nainstalovat VPN k routeru a poté se připojit k synologickému zařízení NAS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Proč bych neměl používat VPNA VPN by mohl snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; použití VPN na mobilu zvýší využití vašich mobilních dat; použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. a můžete za to uvěznit pokutu nebo dokonce být uvězněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné propojit NAS k internetu

Nepoužívejte NAS, pokud to nedokážete zajistit

Pokud se hacker podaří získat přístup k vašemu NAS, riskujete odcizení vašich souborů. Pokud jsou vaše soubory dostatečně cenné, riskujete také ransomware.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych šifrovat svůj domácí NAS

Pokud tato data nejsou šifrována, mohou kybernetičtí zločinci přistupovat k důvěrným informacím přenášeným mezi zařízením NAS a dalšími systémy – včetně jiných zařízení NAS. Z tohoto důvodu je důležité šifrovat veškerá citlivá data přenášená do nebo z NAS zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné vystavit synologii NAS internetu

Doporučujeme, aby vaše synologie NAS vystavila internetu. Pokud se však musíte připojit na dálku, doporučujeme nastavit virtuální soukromou síť (VPN). S nainstalovaným serverem VPN nebudete přímo přistupovat k jednotce NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu vás VPN nebude chránit

VPN vám pomůže zůstat neviditelný a v zákulisí, ale nedává vám imunitu proti online rizikům, jako je malware, ransomware, phishingové útoky nebo dokonce počítačové viry. To je místo, kde přichází váš antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zpomaluje VPN internet

Použití VPN (Virtual Private Network) zpomaluje vaše připojení k internetu. Podle našeho výzkumu uvidíte, že rychlosti Wi-Fi klesnou až o 77%, jakmile se přihlásíte na VPN. Ale stále si můžete udržovat spolehlivé rychlosti Wi-Fi, pokud získáte kvalitní VPN založenou na předplatném.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bezpečně vystavit NAS internetu

Sdílejte soubory na svém NAS pomocí QuickConnect

Nejprve povolte připojení HTTPS pro bezpečné sdílení vašich souborů. Přejděte na ovládací panel > Síť. Zkontrolujte políčko Povolit připojení HTTPS a klikněte na Použít. Poté povolte sdílení souborů pro QuickConnect.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak přístup k NAS na dálku

Použijte připojení VPN pro přístup k vašemu NAS odkudkoli

To však znamená, že musíte mít nastavení připojení na jakémkoli zařízení, které chcete mít přístup k vašemu NAS, které může být pro správu a údržbu těžkopádné správy a údržbu. Samotné VPN mohou mít také problémy s bezpečnostním zabezpečením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak bezpečně vystavit NAS internetu

Sdílejte soubory na svém NAS pomocí QuickConnect

Nejprve povolte připojení HTTPS pro bezpečné sdílení vašich souborů. Přejděte na ovládací panel > Síť. Zkontrolujte políčko Povolit připojení HTTPS a klikněte na Použít. Poté povolte sdílení souborů pro QuickConnect.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se ujistěte, že moje NAS je bezpečná

Zde je dvanáct způsobů, jak zajistit bezpečnější NAS.Použijte jedinečné uživatelské jméno. Při nastavování jednotky NAS jste obvykle vyzváni k použití výchozího uživatelského jména.Použijte silné heslo.Povolit dvoufaktorovou ověřování.Omezte pokusy o přihlášení.Použijte náhodné porty.Omezte možnosti přístupu.Nainstalovat aktualizace.Použijte HTTPS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se stále hacknout s VPN

Stručně řečeno, stále můžete být hacknut při používání VPN. Některé služby VPN poskytují funkce správy hrozeb, jako je NordVPN Cybersec. Při používání těchto služeb je však stále možné napadat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj internet rychlejší při používání VPN

Pokud komunikace ISP škrticí klapky urychlí konkrétní službou, VPN by mohla tento škrtit, protože šifrování VPN zabrání vědění ISP v tom, s jakými službami uživatel komunikuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vypouští VPN data rychlejší

Použití VPN na mobilním telefonu však zvyšuje využití mobilních dat o 4-20% (v závislosti na protokolu, který používáte.) To znamená, že nemůžete použít VPN k obeznámení s měsíčním limitem mobilních dat nebo k získání neomezených dat roamingu. Takže, pokud jste přemýšleli: „VPN používá více dat“, pak odpověď zní ano.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je NAS bezpečnostní riziko

Bohužel, disky NAS mají také potenciál představovat bezpečnostní riziko. Připojením pevných disků do sítě můžete poskytnout přístup k hackerům. Útoky proti NA jsou běžné v obchodních prostředích, a zatímco útoky proti soukromým jedinc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být NAS napaden

Bohužel, disky NAS mají také potenciál představovat bezpečnostní riziko. Připojením pevných disků do sítě můžete poskytnout přístup k hackerům. Útoky proti NA jsou běžné v obchodních prostředích, a zatímco útoky proti soukromým jedinc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je NAS bezpečnější než cloud

Bezpečnostní. Pokud jde o zabezpečení, NAS a Cloud Storage jsou dvě strany stejné mince. S NAS je veškerá bezpečnost ve vašich rukou a je na vás, abyste přijali nezbytná opatření k ochraně vašich dat. Pokud uchováváte soubory v cloudu, závisíte na úrovni zabezpečení poskytované poskytovatelem cloudových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být NA šifrován

Pokud tato data nejsou šifrována, mohou kybernetičtí zločinci přistupovat k důvěrným informacím přenášeným mezi zařízením NAS a dalšími systémy – včetně jiných zařízení NAS. Z tohoto důvodu je důležité šifrovat veškerá citlivá data přenášená do nebo z NAS zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji firewall na mém NAS

4. Použijte firewall NAS. Většina zařízení NAS má vestavěné brány brány firewall, takže není důvod je vypnout, i když obvodová firewally a další bezpečnostní opatření již chrání síť. Protože zařízení NAS obsahují privilegované informace a data, zajistěte, aby je chránila více vrstev zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může na vás váš špion VPN

Software VPN šifruje vaše online připojení. To někomu znemožňuje vidět, co děláte. ISP může říct, že používáte jinou IP adresu od té, kterou vám přidělil, a zjistíte, že používáte VPN. Nelze však sledovat, co jste na online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu vás VPN chrání

Je důležité si uvědomit, že VPN nefungují stejným způsobem jako komplexní antivirový software. I když budou chránit vaši IP a šifrují vaši internetovou historii, ale to je tolik, jak to dokážou. Například vás nebudou udržovat v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může FBI sledovat Nordvpn

Ne, vláda vás nemůže sledovat, pokud váš poskytovatel VPN má politiku bez logů a pro vládu žádné backdoor. Ale to vše záleží na VPN.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué cámara es mejor anillo o nido??
Next Post
Kolik dostávají operátoři CCTV zaplaceni?