15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forskøn forlængelsesvæggen – dekorere ideer til mere pepp og stil

Forskønne forlængelsesvæg dekorative film krydre ideen

Da stuen er centrum for familielivet, og det meste af tiden bruges der, er det vigtigt, at den udstråler en behagelig atmosfære. Hvis du har ældre møbler, som du ikke længere finder så smukke, kan du selv pifte det op. For man har ikke altid mulighed for at købe nye møbler. Men selv med nye møbler, som du først for nylig har erhvervet, kan du smart tilføje interessante accenter eller skjule beskadigede områder. I dag vil vi vise dig, hvordan du gør Forskøn forlængelsesvæggen og dekorere det pænt uden megen indsats og penge.

 Forskøn forlængelsesvæggen – mal de gamle fronter om

Forskønne forlængelsesvægmaling pink træskabsdøre

Du vil blive overrasket over den forskel, et enkelt malearbejde kan gøre. Så hvis det er for godt til at du kan overlade din gamle væg til det store affald, er dette en måde at bringe den tilbage til dato. Eller i hvert fald næsten … Under alle omstændigheder vil du modtage et antikt smykke. Du kan bruge en gennemsigtig lak til dette, eller du kan vælge en ny, mørkere nuance.

Hvis du er maler, kan du tilføje smukke blomstermønstre eller hvad du ellers kan tænke på til forlængelsesvæggen. Der er ingen grænser for din fantasi. Du vil blive overrasket over resultatet!

Forskøn forlængelsesvæggen – væg -tatoveringer giver rummet karakter

Tilføj vægmærkater til væggen for at krydre farven på den gamle væg

Er maleri for komplekst for dig? Og har du ingen fornemmelse af at male? Så kan vi berolige dig med en anden variant. Se dig omkring efter væg -tatoveringer, der passer til din smag, og sæt dem bare på den gamle forlængelsesvæg. Fordi de stadigt populære væg-tatoveringer kun er egnede til væggen, som navnet antyder. Alt du skal være opmærksom på her er, at overfladen er fri for fedt og støv, så tatoveringen også let kan sidde fast. Hvis du har et design med smalle og små elementer, skal du også være forsigtig med ikke at rive dem ved et uheld.

Vægklistermærket er en god idé, hvis du er tilfreds med den generelle stand, farven og mønsteret på din tilbygningsvæg. Ellers kan du også anvende følgende idé på forhånd.

Forskøn forlængelsesvæggen – selvklæbende dekorativ film

Tilbygningsvæg Omlakering af træfronter Ideer

En dekorativ film er velegnet til større områder og kan ændre ethvert møbel fra bunden. Du behøver ikke bare holde dig til en farve. Du har også mulighed for at kombinere flere farver med hinanden for at indstille farve accenter. Så hvis du finder en hvid forlængelsesvæg for slet, kan du fremhæve nogle af skabsdørene med enhver farve.

Det er heller ikke så svært at holde det fast. Der er mange guider på Internettet, herunder videoer. Du kan også få trinene forklaret for dig i den butik, hvor du køber filmen. Du skal bruge en klud til at tørre blærer væk. Hvis du ikke stoler på dine evner, kan du også søge hjælp fra en erfaren person.

Belys forlængelsesvæggen

Forskøn forlængelsesvæg Monter glasdøren Installer LED -belysningen

Alle kender effekten af ​​god belysning. I stuen skal dette skabe en hyggelig og rolig atmosfære, hvor du kan føle dig godt tilpas efter en hård dags arbejde. Du kan også bruge belysning til at forskønne en gammel (men også ny) forlængelsesvæg. Ejer disse montrer, kan du fremhæve dem med LED -lys. Men du kan også bruge effektiv belysning til at fremhæve området bag fjernsynet, for eksempel.

Omdesign eller dekoration af en tilbygningsvæg kan være en rigtig sjov oplevelse, som hele familien kan deltage i. Tag en eller to dage og planlæg sammen med din partner eller børnene. Alle i familien skulle trods alt kunne lide den gamle tilbygningsmur til sidst. Meninger er vigtige her. Uanset hvilken variant du vælger at pynte, ønsker vi dig selvfølgelig masser af succes og et tilfredsstillende resultat.

Den gamle væg kan næsten ikke ses – her er fronterne dækket med højglansfolie

Forskønnelse af forlængelsesvægge LED -belysning Glas har et moderne udtryk

 Moderne version af den klassiske væg enhed – med belysning

Forskønne forlængelsesvæg med farve krydre den gamle væg

 Stilfulde højglans skabsdøre – mal den gamle væggenhed om

Forskønne forlængelsesvægge Vaser tilbehør tilføjer et strejf

Hvis den gamle ensfarvede væggenhed ser kedelig ud, kan du pynte forlængelsesvæggen med en accentfarve

Add-on væg pynte hvid mørk maling maling ideer

 Moderne væg med højglansfronter

Add-on væg pynter gamle væggenheder, maler ideer

Add-on vægge pynter på blå accenter maler ideer

Add-on væghylder maler ideer hvid højglans

Forskønnelse af forlængelsesvæg Omlakering af træmøbler

Tillægsvægge pynter gamle væggenheder med levende ideer

Previous Post
De bedste ideer til sorte og hvide stuer
Next Post
Indret og dekorér en lille lejlighed i skandinavisk stil