15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak dlouho zůstávají reflektory?

V tomto článku budeme diskutovat o běžných otázkách a odpovědích souvisejících s prstencovými reflektory a světlomety. Tato zařízení poskytují bezpečnostní osvětlení pro váš domov a jsou ovládána pomocí aplikace. Zde jsou klíčové body, které je třeba si pamatovat:

1. K aktivaci světel používají detekci pohybu PIR a opakovací světlo.
2. Chcete -li zajistit, aby se světla vypnula, pokud to není potřeba.
3. Pokud váš prstenový reflektor zůstane zapnutý, zkuste ručně přepínat světla v aplikaci Ring.
4. Prstenční světlomety lze naplánovat nezávisle na fotoaparátu. Můžete je nastavit tak, aby vždy zůstaly během nočních hodin nebo je úplně vypnout.
5. Chcete -li udržet svůj prsten světlo na více než 30 sekund po pohybu, přejděte do nastavení zařízení, poté nastavení světla a upravte „po pohybu, udržujte světla zapnutá“.
6. Ano, prsten může zůstat celou noc. Můžete ji ovládat prostřednictvím aplikace Ring nebo nastavit automatický plán zapnutí/vypnutí.
7. Pokud se váš prstenový reflektor nevypne, zkontrolujte baterie a automatické ovládání v aplikaci Ring.
8. Nedoporučuje se nechat světlomet na celou noc, protože to může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Místo toho použijte světlo senzoru pohybu, které se zapne, když se někdo přiblíží.
9. Chcete -li, aby váš prstenský reflektor zůstal déle, otevřete aplikaci prstenu, přejděte na zařízení, vyberte baterii Spotlight Cam a upravte rozvrh světla v plánu zařízení.
10. Aplikace prstenců umožňuje nakonfigurovat nastavení detekce pohybu pro vačkou Floadlight Cam, aby bylo možné ovládat, jak dlouho světlo zůstává.

Nyní pojďme k otázkám a podrobným odpovědím:

Q1: Proč můj prstenský reflektor zůstává dál?
A1: Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Chcete -li vypnout světla, navštivte reflektorovou vačku v aplikaci Ring a ručně deaktivujte světla přepínače ručně.

Q2: Zůstane vždy prsten?
A2: Ve výchozím nastavení se Ringovy závody aktivují, když detekuje pohyb ve tmě. Světla však můžete naplánovat samostatně a nechat je zůstat během nočních hodin nebo je úplně vypnout.

Q3: Jak mohu udržovat světlo prstenu déle než 30 sekund?
A3: Po výběru zařízení v aplikaci Ring přejděte do nastavení zařízení a poté nastavení světla. Pod sekcí pohybových zón pro světla upravte „po pohybu, udržujte světla po“ trvání.

Q4: Může Ring Refterlight zůstat celou noc?
A4: Ano, prsten může zůstat dál. Máte možnost ručně zapnout a vypínat aplikací pro prsteny nebo nastavit automatický plán zapnutí/vypnutí.

Q5: Proč se můj prstenský reflektor nevypne?
A5: Ověřte baterie a zkontrolujte automatické vypnutí ovládacího prvku v nastavení zařízení aplikace Ring App. Ujistěte se, že jste nastavili správný čas na ovládání.

Q6: Můžete nechat světlomet na celou noc?
A6: Nedoporučuje se nechat venkovní světla celou noc, protože to může vyvolat dojem, že nejste doma. Místo toho použijte světlo senzoru pohybu, které se aktivuje pouze v případě potřeby.

Q7: Jak mohu způsobit, že můj prstenský reflektor zůstane déle?
A7: Otevřete prstencovou aplikaci, klepněte na tři řádky vlevo nahoře, vyberte zařízení, vyberte baterii Spotlight Cam a upravte plány světla podle plánu zařízení.

Q8: Jak mohu nechat svůj prsten světlo zůstat déle?
A8: Otevřete aplikaci prstenu, přejděte na obrazovku Nastavení vačky Floadlight a odpovídajícím způsobem nakonfigurujte nastavení senzoru Floorlight Sensor.

Q9: Mohu upravit citlivost mého kruhového reflektoru?
A9: Ano, můžete upravit citlivost detekce pohybu v aplikaci Ring. Přejděte do nastavení zařízení na baterii reflektoru a upravte nastavení pohybu.

Q10: Mohu na dálku ovládat prstencová světla?
A10: Ano, prostřednictvím aplikace pro prsteny můžete na dálku ovládat své prstenové světla. To vám umožní zapnout nebo vypnout odkudkoli pomocí mobilního zařízení.

Tím se uzavírá náš článek o kruhových reflektorech a světlometech. Tato zařízení poskytují přidané zabezpečení a lze je přizpůsobit tak, aby vyhovovala vašim preferencím prostřednictvím aplikace. Nezapomeňte upravit nastavení podle vašich potřeb a zajistit správnou funkčnost světel.

Jak dlouho zůstávají reflektory Ring?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prstenský reflektor zůstává dál

Je to proto, že vaše reflektorová vačka používá detekci pohybu PIR. Ujistěte se prosím, že nejsou v okolí vozidla, tepelné otvory nebo jednotky HVAC, které by mohly spustit světla. Pokud se vaše světla nevypínají, zkuste je ručně přepínat návštěvou vačky Spotlight Cam v aplikaci Ring a deaktivace světla zapnutá/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zůstává prsten

Ve výchozím nastavení Ringovy světlomety vystřelí, když detekuje pohyb a je venku tma, ale podle potřeby to lze změnit, protože světla a kamera mohou být naplánovány samostatně. Světla mohou být nastavena tak, aby zůstala vždy během nočních hodin, například bez ohledu na pohyb nebo úplně vypnout.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak udržuji své prsten na více než 30 sekund

Poté, co vyberete zařízení a přejdete do nastavení zařízení, klikněte na nastavení světla a pak překvapivě, pohybové zóny pro světla. Tam byste měli být schopni nastavit požadovaný vzorec světla, a ve spodní části stránky je: Po pohybu udržujte světla zapnutá: Se seznamem časů od 30 sekund do 15 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může zvonit reflektor zůstat celou noc

Ano, prsten může zůstat dál. Zapněte a vypněte a vypněte aplikaci prstenu nebo nastavte automatický plán zapnutí/vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj prsten s reflektorem

Zkontrolujte následující položky. Zkontrolujte své baterie. Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat světlomet na celou noc

Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten reflektor zůstat déle

Ovládání světel na vačce Spotlight Batteryopen vaši aplikaci prstenu.Klepněte na tři řádky vlevo nahoře.Klepněte na zařízení. Klepnutím na baterii Referlight Cam, kterou chcete upravit.Klepněte na Plán zařízení.Klepněte na plány světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten světlo, zůstane déle

Nyní se naučíme, jak nakonfigurovat dva různé systémy detekce pohybu v aplikaci Ring Klepnutím na vaši vačku Floadlight Cam a otevřete se nejprve na nastavení senzoru Floodlight Sensor

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu spát s prstenem světlem

Mnoho nově angažovaných lidí se diví, jestli je v pořádku spát s jejich zásnubním prstenem. Odpověď zní, že se nedoporučuje. Spící s vaším zásnubním prstenem může na váš prsten vyvíjet zbytečný tlak, který může ohýbat hroty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten lehké zůstat pryč

Příručka "světla" Ovládací prvek je ovládací prvek, který se objevuje nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být zapnuto světlo kruhového reflektoru

Ring Referlight Cam baterie má k dispozici funkci světelného plánu. Tato funkce vám umožňuje udržet světla vypnuta, i když je detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho zůstávají povodňová světla pohybu

Světlo vašeho pohybového senzoru zůstává zapnuté. Tato světla jsou navržena tak, aby zhasla po přestavbě pohybu, obvykle do 30 až 60 sekund. Pokud vaše světlo senzoru pohybu nezmizí nebo zůstane na dlouhou dobu, může to vyžadovat resetování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin bude zaplavit světlo

přibližně 50 000 hodin

LED světlometů od renomovaného výrobce bude mít životnost přibližně 50 000 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál mé prstencové světlo

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání tomu, aby kamera prstenu odešla

Otevřete aplikaci prstenu a klepněte na tři řádky v levém horním rohu a otevřete nabídku. Klepněte na „Zařízení“ a poté vyberte fotoaparát ze seznamu. Klepněte na Obíjení nastavení v pravém horním rohu stránky fotoaparátu. Přejděte dolů a přepněte „domácí režim.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál mé prstencové světlo

U zařízení pro baterie se ujistěte, že jsou baterie vloženy správně (i když jste si jisti, je dobré je všechny vytáhnout a vrátit je zpět – někdy se může otočit). Zkontrolujte také staré baterie, které mohly spustit, nebo zda máte nainstalované baterie různých značek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik hodin vydrží prstencové světlo

Jak dlouho vydrží světelné prvky v Ring Inteligentní LED diody v ringu Smart LED žárovky vydrží desítky tisíc hodin (řádově 22 let), než vyhoří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli byste v noci sundat prsteny

Nejlepší je sundat prsteny, než půjdete spát, abyste se ujistili, že nejsou poškozeny, když spíte. Prstenové hroty jsou obzvláště náchylné k poškození, protože se mohou chytit na povlečení nebo dokonce na vlastní vlasy. Proto je nejlepší sundat si prsteny v noci, než půjdete spát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje prstenová světla nezůstají zapnutá

Zkontrolujte následující položky. Zkontrolujte své baterie. Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svůj prsten lehké zůstat pryč

Příručka "světla" Ovládací prvek je ovládací prvek, který se objevuje nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje prstenská světla zůstane pryč

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu po celou dobu zůstat na svém pohybovém senzoru

Chcete -li udržet světlo senzoru pohybu, můžete přidat přepínač bypassu k nezávisle napájení světla a rychle zapnout pohybový senzor&Vypnuto, aby se senzor zasekl na poloze, nebo použijte spínač světla senzoru pohybu s funkcí zapnutí/vypnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu, aby moje světla senzoru pohybu zůstala déle

Pokud chcete více času, obráťte se na vytočení proti směru hodinových ručiček, dokud nedosáhnete požadované úrovně. Uvědomte si, že pokud používáte světlo senzoru pohybu v oblastech s vysokým provozem, jako jsou chodby nebo schodiště, může být nejlepší udržovat nízké nastavení pro úsporu energie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nechat povodně na celou noc

Pokud v noci necháte venkovní světla, nenechání světla může přimět vetřelce, aby si mysleli, že nejste doma. Použijte světlo s pohybovým senzorem, které se zapne, když se přiblížíte, takže máte světlo, pouze když to potřebujete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho stojí nechat světlo po dobu 24 hodin

Vzhledem k tomu, že průměr u.S. domácnost má 45 žárovek, ponechání je celou noc vás může stát přibližně 2 $.5 (45 žárovek x 0.06 kilowattů x 7h x 12 centů). V průběhu měsíce to může rychle sčítat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el equilibrador de carga A10??
Next Post
Jaká je nejvyšší pozice stráže?