15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je pojem zdarma pro studenty navždy?

Shrnutí článku: Je pojem zdarma pro studenty univerzity

1. Zdarma pro jednotlivé studenty a pedagogy: Představa nabízí bezplatný plán vzdělávání pro studenty a pedagogy univerzity. Umožňuje uživatelům uspořádat osobní úkoly a poznámky s neomezenými stránkami a bloky, nahráváním souborů a historií 30denní verze.

2. Zaregistrujte se s e -mailovou adresou školy: Pro přístup k plánu bezplatného vzdělávání se uživatelé musí přihlásit k pojmu pomocí své e -mailové adresy školy. Pro registraci není nutná žádná kreditní karta.

3. Žádná omezení na stránkách a blocích: Na rozdíl od volného plánu pro týmy nemá plán vzdělávání žádná omezení počtu stránek a bloků, které můžete vytvořit.

4. Omezení nahrávání souborů: Uživatelé plánu vzdělávání mohou nahrávat obrázky, videa a přílohy souborů až do 5 MB. U neomezených nahrávání souborů a maximální limit velikosti souboru ~ 5 GB na soubor mohou uživatelé upgradovat na placený plán.

5. Získejte kredit za bezplatné upgrady: Představa nabízí možnost získat kredity za bezplatné upgrady. Uživatelé mohou dokončit kótované úkoly, aby získali kredit, a poté je použít k upgradu svého plánu zdarma.

6. Asociace s vzdělávací e -mailovou adresou: Aby se plán upgradoval, musí uživatelé spojit svůj pojmový účet platnou vzdělávací e -mailovou adresou. ID studentů nebo jiná dokumentace nejsou přijata k ověření.

7. Pojem pro vysokou školu Reddit: Podle diskusí Reddit považuje mnoho vysokoškolských studentů pojem užitečný, zejména pro programování učení. Představa umožňuje uživatelům ukládat bloky kódu se zvýrazněním syntaxe a nabízí lepší možnosti formátování ve srovnání s jinými nástroji pro psaní poznámek, jako jsou OneNote a Evernote.

8. Široce doporučované odborníky na produktivitu: Pojem je vysoce doporučován odborníky na produktivitu po celém světě. Je všestranný a může splnit různé potřeby podniků, včetně dokumentace, řízení projektů, sledování úkolů, znalostní základny a dalších. Je také vhodný pro osobní použití.

9. Nekonečná hierarchická struktura: Pojem podporuje nekonečnou hierarchii, která uživatelům umožňuje organizovat stránky na stránkách na neurčito.

10. Neomezený počet stránek: Uživatelé mohou v pojmu vytvořit neomezený počet stránek. Neexistují žádná omezení počtu stránek, které lze vytvořit, a uživatelé mají svobodu navrhovat stránky jakýmkoli způsobem, kterým preferuje.

15 otázek o pojmu

1. Je pro studenty univerzity zdarma?
Odpověď: Ano, představa nabízí bezplatný vzdělávací plán pro jednotlivé studenty a pedagogy. Zahrnuje neomezené stránky, bloky, nahrávání souborů a historii 30denní verze.

2. Jak mohu získat přístup k plánu vzdělávání bez představy?
Odpověď: Přihlaste se k pojmu pomocí vaší školní e -mailové adresy k přístupu k plánu bezplatného vzdělávání. Není vyžadována žádná kreditní karta.

3. Existují omezení počtu stránek a bloků v plánu vzdělávání?
Odpověď: Ne, plán vzdělávání nemá omezení počtu stránek a bloků, které můžete vytvořit.

4. Jaká jsou omezení nahrávání souborů v plánu vzdělávání?
Odpověď: Uživatelé plánu vzdělávání mohou nahrávat obrázky, videa a přílohy souborů až do 5 MB. U větších nahrávání souborů mohou uživatelé upgradovat na placený plán.

5. Jak mohu získat prémii pojem zdarma?
Odpověď: V pojetí přejděte do nastavení & Členové a klikněte na „Získat kredit.„Dokončete uvedené úkoly pro získání kreditu, které pak lze použít k upgradu na placený plán zdarma.

6. Mohu použít svou osobní e -mailovou adresu k upgradu mého pojmu?
Odpověď: Ne, pojem vyžaduje, abyste svůj účet spojili s platnou vzdělávací e -mailovou adresou k upgradu. Osobní e -mailové adresy jako Gmail nebo Outlook nejsou způsobilé.

7. Je pojem doporučen pro vysokoškolské studenty?
Odpověď: Mnoho vysokoškolských studentů považuje pojem užitečnou, zejména pro programování učení. Nabízí funkce, jako je kódové bloky se zvýrazněním syntaxe a lepší možnosti formátování ve srovnání s jinými nástroji pro psaní poznámek.

8. Stojí za to použít?
Odpověď: Ano, představa je široce doporučená platforma, která může splnit více potřeb pro podniky a jednotlivce. Je všestranný a vhodný pro dokumentaci, řízení projektů, sledování úkolů a další.

9. Podporuje představa nekonečná hierarchická struktura?
Odpověď: Ano, představa umožňuje uživatelům vytvořit složitou hierarchii stránek na stránkách a poskytovat flexibilitu při organizaci informací.

10. Existují omezení počtu stránek, které mohu vytvořit v pojmu?
Odpověď: Ne, představa neukládá omezení počtu stránek, které můžete vytvořit. Uživatelé mohou volně navrhovat a vytvářet stránky.

11. Mohu na představě spolupracovat s ostatními?
Odpověď: Ano, představa nabízí funkce spolupráce, které uživatelům umožňují spolupracovat na projektech a sdílet informace v reálném čase.

12. Má představa mobilní aplikace?
Odpověď: Ano, představa má k dispozici mobilní aplikace pro zařízení iOS i Android, což uživatelům umožňuje přístup k jejich obsahu na cestách.

13. Mohu použít pojem offline?
Odpověď: Ano, představa poskytuje přístup k offline a umožňuje uživatelům pokračovat v práci na svých úkolech a poznámkách bez připojení k internetu.

14. Jsou moje data bezpečná pro představu?
Odpověď: Pojem bere bezpečnost vážně a poskytuje různá opatření k ochraně uživatelských dat. K zabezpečení informací používá šifrování a další bezpečnostní protokoly.

15. Mohu integrovat představu s jinými aplikacemi?
Odpověď: Ano, představa podporuje integrace s populárními aplikacemi, jako je Disk Google, Trello, Slack a další, umožňující uživatelům zefektivnit svůj pracovní postup a zlepšit produktivitu.

Je pojem pro studenty navždy zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro studenty univerzity zdarma

Zdarma pro jednotlivé studenty & pedagogové

Organizujte své osobní úkoly a poznámky s bezplatným plánem vzdělávání. Neomezené stránky & bloky, nahrávání souborů a 30denní historie verzí. Zaregistrujte se pouze školní e -mailovou adresou. Není nutná žádná kreditní karta.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení bezplatné představy

Týmy, které chtějí vyzkoušet spolupráci v pojmu, mohou před upgradem použít plán volného plánu s určitým počtem bloků. Na plánu zdarma můžete nahrát obrázky, videa a přílohy souborů až do 5 MB. Upgradujte na placený plán pro neomezené nahrávání souborů s ~ 5 GB max na soubor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám prémii pojmu zdarma

Prvním krokem je otevřít představu a kliknout na nastavení & členové. Klikněte na Earn Credit. Získejte kredit dokončením uvedených úkolů. Když máte dost, klikněte na upgrade zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám použít školní e -mail pro představu

POZNÁMKA: Abyste upgradovali – musíte spojit svůj účet s platnou vzdělávací e -mailovou adresou – nepřijímáme ID studentů ani jinou dokumentaci, abychom se v tuto chvíli ověřili. Osobní e -mailové adresy (jako je Gmail.com nebo výhled.com) nejsou způsobilí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít představu pro vysokou školu reddit

Pro učení studentů, kteří se učí programování, je pojem ideální. Nejprve můžete ukládat bloky kódu se skutečným zvýrazněním syntaxe. Můžete také provést inline kód. Možnosti formátování jsou mnohem lepší než OneNote i Evernote.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá pojem, že stojí za to

Pojem je fantastická platforma, kterou široce doporučuje odborníci na produktivitu po celém světě. Krása představy je, že může splnit více potřeb firmy, jako je dokumentace, znalostní základna, řízení projektů, sledování úkolů, plánování plánu a další. Je to dokonce skvělé pro osobní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou stránky pojmem nekonečné

Představa podporuje nekonečnou hierarchii – to znamená.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou stránky pojmů neomezené

Zatímco mnoho softwaru pro řízení projektů dává omezení počtu položek vytvořených na jejich bezplatných účtech, představa umožňuje uživatelům vytvořit neomezený počet stránek. Představa neuvádí omezení na to, jak je stránka vytvářena, takže uživatelé je mohou navrhnout jakýmkoli způsobem, jak chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpodmínečná certifikace zdarma

Je to 100% zdarma, veřejné a plné příkladů a ukázkových projektů. Zde začneme zcela prázdným pracovním prostorem a pracujeme prostřednictvím základů stránek, bloků, odkazů, databází a dalších.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít představu zdarma

Pojem pro všechny

Napište, plánujte, & uspořádat se na jednom místě. Nyní zdarma pro osobní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč všichni používají představu

Existuje mnoho důvodů, proč mnoho lidí používá představu. Je vysoce přizpůsobitelný, schopný zvládnout velké i malé detaily, dostupné za nízké nebo žádné náklady, a pomáhá vám udržovat čistý a organizovaný pracovní prostor. Je také rychlé učit se a získat pověšení. Nejlepší způsob, jak začít, je ponořit se přímo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych dát pojem na svůj životopis

Navíc je to skvělý způsob, jak ukázat vaši schopnost pro řešení problémů a organizaci. Pokud se tedy máte jako trochu „průvodce pojezdu“, 200% na svůj životopis!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné udržovat deník v pojmu

Vaše data jsou v pojmu bezpečná! Pokud se někdo pokusí navigovat do vašeho pracovního prostoru bez přístupu, uvidí stránku, která jim dává vědět, že nemá správný stav povolení k tomuto obsahu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody představy

Ohromující použití: Jednou z hlavních nevýhod představy je, že může být ohromující použití. Existuje tolik různých typů bloků a šablon, že může být těžké vědět, kde začít. To může ztěžovat efektivně používání pojmu, zejména pokud jste na platformě nováčková.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Google dokumenty nebo představa lepší

Pokud jde o řízení znalostí, pojem je lepší volba. Můžete si vybrat mezi dokumenty Google a představou, pokud se zdá, že jsou to, co potřebujete. Nejsou však vaše jediné možnosti; Existuje mnoho dalších možností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou omezení představy

Mnoho lidí e -mailem e -mailem, aby se udržovaly produktivní, se ptají: „Mám upgradovat na představu, teď jsem zasáhl limit 1 000 bloků“ – moje otázka je vždy jiná. Ve všech plánech zdarma uvnitř představy máte limit 1 000 bloků (prvků), neomezených členů a limit 5 MB na nahrávání souborů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je představa nadměrná

Příležitostní uživatelé mohou považovat pojem za jejich potřeby trochu nadměrný. Podívejte se na to, co nabízí představa, a rozhodněte se, zda ji opravdu potřebujete. Potřebujete vyrobit rychlé webové stránky, wiki a databáze, pokud ne, pak by Google udržoval nebo evernote může být více vaší věcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je 1 000 bloků pojem dost

Skoro se stanete blaženě nevědomí o limitu a kolik zabírá každá stránka. 1 000 bloků vám dostane dost pro vytvoření jednoduchého rámce, ale ne dost na to, aby úplně spustil váš účet pojetí, zejména pokud přidáváte bloky progresivní sazbu měsíc od měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za použití představy

Pojem je 100% bezplatný nástroj, který také nabízí placený plán.

V současné době existují čtyři plány. Poznání ceny, od začátku roku 2022. Může se změnit v budoucnosti! Jak vidíte, existují tři placené plány na představu: plus, podnikání a podnik.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je legální prodat šablony představy

Odpověď zní ano, absolutně můžete! Tvůrci pojmu již každý měsíc vydělávají 1 000 nebo více $ ze svých šablon. Ale už víte, že můžete zpeněžit své šablony – prostě si nejste jisti, jak. Možná si nejste jisti, jak zjistit, zda vaše šablona stojí za nákup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi pojem a pojem pro

Personal Pro představa je svrchovaná verze bezplatného osobního plánu Notion, který vám umožňuje přístup k: neomezené nahrávání velikosti souboru; Neomezené pozvánky na hosty; a. 30denní historie verzí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody představy

Ohromující použití: Jednou z hlavních nevýhod představy je, že může být ohromující použití. Existuje tolik různých typů bloků a šablon, že může být těžké vědět, kde začít. To může ztěžovat efektivně používání pojmu, zejména pokud jste na platformě nováčková.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší aplikace než představa

Evernote

Pokud hledáte aplikace, jako je představa, Evernote je populární poznámka, která přijímá aplikaci, která je již roky. Jeho schopnosti synchronizace jednoduchosti a napříč platformami z něj učinily aplikaci pro produktivitu pro mnoho lidí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidem tolik líbí představa

Používá jednoduché šablony, které umožňují uživatelům přidávat nebo odstraňovat funkce, a vzdálené pracovníci mohou snadno spolupracovat na poznámkách, databázích, kalendářích a projektových deskách. Tato vysoká úroveň přizpůsobitelnosti odlišuje pojem od jiných pracovních aplikací. Je to také to, co je tak populární mezi lidmi, kteří chtějí zmapovat svůj volný čas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět mé poznámky v pojmu

Jakékoli soubory nahrané do představy zůstanou zabezpečené soukromé soubory. Všimnete si, že ukazují na adresu URL, která má bezpečně.pojmová statická.com uvnitř.

[/WPRemark]

Previous Post
Es el peligro más extraño real?
Next Post
Proč se CCTV nazývá uzavřený obvod?