15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksus designer sofaer til stuen fra Italien

luksus designer sofaer fra Italien med striber

Denne artikel handler om de fabelagtige Designer sofaer designet af den italienske producent B&B. De forskellige billeder af de drømmende designs viser, hvor godt alle sofamodeller går med forskellige interiører. Uanset om det er super moderne, minimalistisk eller traditionelt, passer hver luksussofa til den tilsvarende møbleringsstil.

Designers sofaers farveegenskaber

luksus sofaer fra Italien indbyrdes

Alle disse modeller og kombinationer af Designer sofaer er i et fantastisk miljø. De foretrukne baggrundsfarver er for det meste i neutrale toner. Dette giver rummet en følelse af bredde og mere plads. Så sofaerne bliver faktisk accenterne i dette interiør. De er farvekoordineret med rumindretningen, men har også stor betydning for det gode indvendige udseende. Hver designer sofa skiller sig ud af forskellige årsager.

Designer sofa med sorte og hvide striber

luksus designer sofaer fra strip italien

Sofaens farve er hovedårsagen til dens mærkbarhed. Dette er et eksempel på, hvordan den subtile kollision mellem de strålende sofafarver og de neutrale møbleringsfarver skaber en livlighed og vitalitet og en forbindelse mellem former, mængde og rum. Rød svarer til grå eller hvid til sort. I et andet rum bliver de neutrale interiørfarver livnet af de sort -hvide striber på sofaen.

Luksus designer sofaer i forskellige grupper

luksus sofaer fra italien l form

De fleste af disse moderne sofamøbler er modulopbyggede. Denne ejendom giver mere fleksibilitet i værelsesdesign. det Designer sofaer ser særligt indbydende ud, når de er designet i en L -form. Dette skaber en dejlig hyggelig atmosfære og et hyggeligt hjørne efter at være kommet hjem fra en lang arbejdsdag.

Sofa gruppering i gråtoner

luksus sofaer fra italienske gråtoner

Billederne viser også en polstret skammel, som også kan være en del af sofagrupperingen eller også kan ses som et smukt individuelt møbel. Du kan også opsætte din sofa traditionelt langs væggen med separate siddepladser rundt for at undgå formalitet.

Lilla farvet designersofa med osmannisk

luksus sofaer fra Italien lilla farve

Fordelen ved denne moderne Designer sofaer skyldes, at den kan redesignes flere gange, så din stueindretning aldrig bliver kedelig.

Hvid sofa med sorte og hvide motiver

  luksus designer sofaer fra Italien sort og hvid

Mørkerød sofa med et moderne design

luksus sofaer fra Italien mørkerød

Seje designersofaer i livlige farver fra Bretz Brothers og Riva

Previous Post
Vægmaling i soveværelset – 105 ideer til afslappende nætter
Next Post
10 designtips og billedideer til at opfriske dit interiør