15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebujete kruhový most pro reflektor?

t = “32”] funguje Ring Bridge s Alexou. Umožňuje prstencová inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vyberte si zařízení s podporou Alexa, aby spolu komunikovala a zlepšovala jejich funkčnost.[/WPRemark]

Souhrn:

Kruhový most je nezbytné zařízení, které umožňuje komunikaci mezi prstencovými inteligentními světly, prstencovými dveřmi a kamerami a vybíráme zařízení s podporou Alexa, aby efektivněji spolupracovala. Připojením těchto zařízení přes Ring Bridge můžete vytvořit různé kombinace, aby se zvýšil váš prsten zabezpečení.

Klíčové body:

  1. Prstenový most je nezbytný pro prstencová inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vyberte si zařízení s podporou Alexa, která si navzájem mluví a spolupracují.
  2. Na domácnost je podporován pouze jeden prstenový most a je nutný pro inteligentní ovládací prvky v aplikaci Ring.
  3. Jeden prstenový most může podporovat přibližně 50 zařízení pro inteligentní osvětlení prstenců, včetně senzorů pohybu.
  4. Chcete -li propojit světlo na skvrny prstenu, ujistěte se, že baterie jsou bezpečně na místě a zavřete dveře baterie, dokud neslyšíte kliknutí.
  5. Místo použití kruhového mostu můžete použít kompatibilní zařízení ozvěny jako most pro skupinové prsteny inteligentních světel dohromady a přijímat oznámení o detekci pohybu.
  6. Most je nezbytný pro připojení inteligentních světel a jiných prstencových zařízení, bez ohledu na to, zda máte předplatné na ochranu prstenu.
  7. Inteligentní zástrčka prstence vyžaduje prstencový most pro kompatibilitu s propojenými zařízeními. Každé zařízení připojené k zátce může být individuálně propojeno s jinými zařízeními kompatibilními s prstencemi a kruhy.
  8. Prstenový most je nezbytný pro seskupení inteligentních světel, přijímání oznámení o pohybu a spárování s jinými prstencovými zařízeními a vyberte Alexa-podporující zařízení.
  9. Při výběru místa pro váš prstenový most vyberte centrální oblast ve vašem domě, která je blízko k zásuvce. Můžete namontovat most na zdi pomocí přiložené montážní konzoly a šrouby.
  10. Ring Bridge je kompatibilní s vybranými zařízeními s podporou Alexa, což umožňuje bezproblémovou komunikaci a vylepšenou funkčnost.

Otázky:

  1. Jaká kruhová zařízení vyžadují most?
  2. Ring Bridge umožňuje komunikaci mezi prstencovými inteligentními světly, zvonícími zvonky a kamerami a vybírám zařízení s podporou Alexa, aby efektivně spolupracovala.

  3. Kolik mostů potřebujete pro prstencová světla?
  4. Na domácnost je podporován pouze jeden prstenový most a může podporovat přibližně 50 zařízení pro inteligentní osvětlení prstenců, včetně senzorů pohybu.

  5. Jak připojíte světlo prstenu?
  6. Chcete -li propojit světlo prstence, ujistěte se, že baterie jsou bezpečně umístěny a zavřete dveře baterie, dokud neslyšíte kliknutí, aby byl zajištěn bezpečný.

  7. Můžete použít ozvěnu místo prstencového mostu?
  8. Ano, můžete použít kompatibilní zařízení Echo jako most pro inteligentní osvětlení prstenu, což vám umožní seskupit světla dohromady a přijímat oznámení o detekci pohybu. Kompatibilní zařízení zahrnují echo show 10.

  9. Funguje snímač pohybu prstenu bez mostu?
  10. Ne, most je povinen pro připojení prstenců inteligentních světel a jiných prstencových zařízení, bez ohledu na to, zda máte předplatné na ochranu prstenu.

  11. Mohu použít prsten inteligentní zástrčku bez mostu?
  12. Ne, kruhový most je nezbytný pro kompatibilitu venkovní inteligentní zástrčky s propojenými zařízeními. Každé zařízení připojené k zátce může být individuálně propojeno s jinými zařízeními kompatibilními s prstencemi a kruhy.

  13. Je kruhový most nutný?
  14. Ano, kruhový most je nezbytný pro seskupování inteligentních světel, přijímání oznámení o pohybu a spárování s jinými prstenovými zařízeními a vyberte Alexa-podporující zařízení.

  15. Kde je nejlepší místo pro umístění prstencového mostu?
  16. Nejlepší místo pro umístění prstencového mostu je centrální oblast u vás doma, v blízkosti zásuvky. Pokud je to žádoucí, můžete jej namontovat na zeď pomocí přiložené montážní konzoly a šrouby.

  17. Funguje prstenový most s Alexou?
  18. Ano, kruhový most je kompatibilní s vybranými zařízeními s podporou Alexa, což umožňuje bezproblémovou komunikaci a vylepšenou funkčnost.

Potřebujete kruhový most pro reflektor?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká kruhová zařízení vyžadují most

Ring Bridge umožňuje prstenství inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery a vybírat zařízení s podporou Alexa spolu mluví a spolupracují lépe společně. Pokud zařízení s podporou jednoho prstenu detekuje pohyb, může zapnout vaše prstencová inteligentní světla, prstencové zvonky a kamery, což dává váš prsten zabezpečení Nekonečné kombinace nekonečné kombinace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik mostů potřebujete pro prstencová světla

Jeden prstenový most podporovaný na domácnost. Požadováno pro inteligentní ovládací prvky v aplikaci Ring. Jeden kruhový most podporuje přibližně 50 zařízení pro inteligentní osvětlení prstenců, včetně senzorů pohybu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojíte světlo prstenu

Po zajištění baterií je stále mírné kliknutí. Poté zavřete dveře baterie. To by mohlo mít tlak, ale při zavření uslyšíte kliknutí. Takže budete vědět, že je to bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít ozvěnu místo prstencového mostu

Skupinové prsteny inteligentní světla dohromady a přijímat oznámení pro detekci pohybu pomocí vašeho kompatibilního zařízení Echo jako mostu. POZNÁMKA: Kompatibilní zařízení Echo můžete použít jako most pro inteligentní osvětlení prstenu. Mezi kompatibilní zařízení patří: echo show 10.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje snímač pohybu prstenu bez mostu

Ne. Most připojí inteligentní světla prstenů a dalších prstencových zařízení, ať už jste přihlášeni nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít prsten inteligentní zástrčku bez mostu

Je vyžadován prstenový most. Je venkovní inteligentní zástrčka kompatibilní s propojenými zařízeními Ano, každé zařízení připojené k prstencové venkovní inteligentní zástrčce může být individuálně propojeno s jinými zařízeními kompatibilními s prstencemi a prsteny. Je vyžadován prstenový most.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kruhový most nutný

Prstenový most je povinen seskupovat inteligentní světla kruhu dohromady a přijímat oznámení, kdykoli je detekován pohyb. Páruje také vaše prstencová inteligentní světla s dalšími inteligentními světly, prstencovými zvonky a kamerami a vybírá zařízení s podporou Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je nejlepší místo pro umístění prstencového mostu

Nejprve si vyberte místo pro váš most, který je ústřední pro váš domov a poblíž zásuvky. Pokud chcete namontovat svůj most na zeď. Můžete použít

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje Ring Refterlight

Reflektor je poskytován světelnými proužky LED na obou stranách širokoúhlého objektivu 140 stupňů, které se aktivují, když je detekován pohyb. Senzor pohybu, uzavřený v kupole na dně fotoaparátu, má rozsah detekce 270 stupňů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prstenský reflektor připojuje

Zkuste vystoupit z sítě a poté se znovu pokusit o nastavení. Zkontrolujte, zda vaše prstencové zařízení přijímá výkon. Ať už je zapojený nebo baterie, pokud Spotlight nemá napájení, nebude schopen nastavit. Nabijte baterii nebo baterie na vačce reflektoru nebo zkontrolujte, zda je napájení na místě zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč senzor prstenu vyžaduje obtok

Okopnutí zařízení vám dává sílu instruovat váš alarm prstenu, aby ignoroval konkrétní, kompatibilní snímač poplachu, když je ozbrojený alarm ozbrojený.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč potřebuji adaptér s prstenem

Systém, pokud váš domov nemá žádný zvonek nebo je napětí nesprávné, budete potřebovat další zdroj energie, který je to, co je adaptér pro plug-in pro něj

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být prstencový most

Ring říká, že systém má rozsah 1 000 stop (305 metrů) díky použití proprietárního rádiového protokolu, který společně propojí produkty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi reflektorem prstenu a světlometem

Hlavním rozdílem mezi nimi je to, že The Floadlight Cam má dvě vestavěné LED světlometů, zatímco reflektorová vačka má pouze jeden. Díky tomu je vačka světlometů o něco objemnější než reflektorová vačka, ale také poskytuje lepší osvětlení. Pokud jde o kvalitu budování, obě kamery se cítí solidní a dobře vyrobené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozsah reflektoru prstenu

asi 30 stop od

Jak daleko může vačka na Ring Refterlight vidět baterii Ring Refterlight Cam detekovat pohyb od asi 30 stop daleko. Fotoaparát v podstatě vytvoří oblouk a bude vás upozornit, když bude v tomto rozsahu detekován pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Ring Referlight Camera k internetu

Chcete -li znovu připojit svůj prstenový video zvonek nebo zabezpečovací kameru do sítě WiFi v aplikaci Ring: Otevřete aplikaci prstenu.Klepněte na horní nabídku (≡).Klepněte na zařízení a vyberte zvonek nebo bezpečnostní kameru, kterou musíte znovu připojit k WiFi.Klepněte na zdraví zařízení.Klepněte na Opětovné připojení k wifi nebo změňte síť WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím aplikaci Retlight Cam

Nastavení vaší Ring Refterlight Cam do vašeho prstenu AppStep One – Stáhněte si aplikaci Ring.Krok dva – Vytvořte nebo se přihlaste ke svému účtu.Krok třetí – Klepněte na „Nastavit zařízení“ Krok čtyři – naskenujte QR kód na svém prstencovém zařízení.Krok pět – zadejte svou polohu.Krok šest – Pojmenujte své zařízení.Krok sedm – Připojte si svůj reflektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje snímač pohybu prstenu bez mostu

Ne. Most připojí inteligentní světla prstenů a dalších prstencových zařízení, ať už jste přihlášeni nebo ne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít senzor dveří prstenců bez rozbočovače

Žádný z příslušenství pro poplachové prsteny nefunguje bez základní stanice. Bez nich můžete použít další prstencové výrobky, ale pro poplašný systém musíte mít základní stanici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prstenem pevným a plug-in

Instalace/kabeláž: Model pro zvonek na prsteny je bezdrátový, zatímco model Ring Pro musí být pevně zapojen. Každá metoda má své výhody. Bezdrátové vybavení je užitečné a snadno se instaluje, zatímco zařízení tvrdé připojení má tendenci být spolehlivější a nebudete se muset starat o výměnu baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi kabelovými kamerami kabelů a plug-in

Největší rozdíly zde jsou síla, umístění a cena. Napájení: Vnitřní kamera prstence je pouze plug-in, zatímco prstenská šňůra má tři možnosti napájení-baterie, plug-in nebo solární poháněné. Umístění: Vnitřní kameru prstenu lze použít pouze v interiérech, ale vačkou pro štikatele prstenců lze použít vnitřní nebo venkovní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je bod Ring Bridge

Ring Bridge je ústředním bodem pro připojení všech produktů pro inteligentní osvětlení prstenu. Umožňuje inteligentní ovládání osvětlení odkudkoli pomocí aplikace pro prsteny a umožňuje prstencovému osvětlení inteligentních osvětlení interagovat s jinými prstencovými produkty pro vylepšené zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší světlomet nebo reflektor

Reflektory poskytují zaostřený paprsek světla, zatímco povodňová světla poskytují širokou oblast osvětlení. Spotlights je vhodnější pro osvětlení specifických objektů nebo oblastí v blízkém dosahu, zatímco povodňová světla jsou vhodnější pro široké osvětlení větších oblastí, jako je parkoviště.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je prstenový most

Ring Bridge je centrální rozbočovač, který integruje prstencová inteligentní světla, pohybové senzory a transformátory do vašeho kruhového systému. Most se připojuje k aplikaci Ring pomocí vaší domácí sítě WiFi a připojuje se k jiným prstenovým inteligentním osvětlením pomocí proprietárního komunikačního protokolu s dlouhým dosahem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak daleko může být reflektor z routeru

Asi 20 až 25 stop

Obvykle bychom doporučili, aby váš prstenový fotoaparát nebyl více než asi 20 až 25 stop od vašeho bezdrátového routeru. O čemkoli dál a pravděpodobně uvidíte obavy. Pro více informací o WiFi naleznete v tomto článku o tomto centru nápovědy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes tener McAfee y Webroot al mismo tiempo??
Next Post
Je progresivní nebo geico lepší?