15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak povolím bitdefender na mém Mac?

Shrnutí článku: Jak používat Bitdefender na Mac

1. Povolení přístupu k výukovému nástroji v BitDefenderu

Otevřete bitdefender na vašem počítači. Klikněte na ikonu štítu. Klikněte na Zobrazit moduly a poté Whitelist. Zadejte jeden (nebo více) z následujících webových stránek a poté stiskněte ADD.

2. Umožnění plné ochrany ručně v bitdefenderu

Otevřete rozhraní BitDefender. Klikněte na nastavení systému, vyberte soukromí & Zabezpečení a poté otevřete sekci plného přístupu k disku, aby bylo možné plnou ochranu.

3. Vyhledání bitdefenderu na Mac

Chcete -li otevřít antivirus Bitdefender pro Mac, klikněte na ikonu B z panelu nabídek v pravém horním rohu obrazovky a z nabídky vyberte možnost Otevřené hlavní okno.

4. Používání antiviru Bitdefender na Mac

Otevření Bitdefender Antivirus pro Mac můžete naskenovat své Mac nebo konkrétní soubory. Na kartě Antiviru pod ochranou klikněte na požadované tlačítko skenování a spusťte skenování.

5. Povolení bitdefenderu prostřednictvím brány firewall

Chcete -li zapnout/vypnout firewall v Bitdefenderu, otevřete rozhraní BitDefender a klikněte na ochranu. Na panelu brány firewall přepněte spínač.

6. Deaktivace a povolení bitdefenderu

Chcete-li deaktivovat nebo povolit Bitdefender, otevřete rozhraní BitDefender a přistupte na sekci ochrany na levé straně palubní desky.

7. Důvody bitdefenderu blokující všechno

BitDefender může blokovat webové stránky, online aplikace, hry, služby a nástroje, pokud mají přístup k škodlivým odkazům nebo IP adresům. Uživatelé obdrží vyskakovací oznámení, kdykoli Bitdefender něco blokuje.

15 jedinečných otázek založených na textu:

1. Jak mohu povolit přístup k výukovému nástroji v Bitdefenderu?

Chcete -li umožnit přístup k výukovému nástroji v BitDefenderu, otevřete rozhraní BitDefender, klikněte na ikonu Shield a whitelist požadované webové stránky.

2. Jak mohu v Bitdefenderu povolit plnou ochranu?

Chcete -li povolit plnou ochranu ručně v BitDefenderu, otevřete rozhraní, přejděte do nastavení systému, vyberte soukromí & Zabezpečení a otevřete sekci přístupu k plnému disku.

3. Kde najdu bitdefender na mém Macu?

Chcete-li najít BitDefender na vašem Mac, klikněte na ikonu B v lištěm nejvyššího pravého menu a vyberte možnost Otevřené hlavní okno.

4. Jak mohu použít bitdefender antivirus na mém Mac?

Chcete -li použít antivirus BitDefender na vašem Mac, otevřete aplikaci a klikněte na kartu ochrany. Poté vyberte požadované tlačítko skenování pro spuštění skenování.

5. Jak mohu dovolit bitdefenderovi skrz můj firewall?

Chcete -li povolit bitdefender skrz firewall, otevřete rozhraní BitDefender a přejděte do sekce ochrany. Na panelu brány firewall přepněte přepínač a zapněte/vypnete.

6. Jak deaktivuji nebo povolím bitdefender?

Chcete-li deaktivovat nebo povolit Bitdefender, otevřete rozhraní BitDefender a přistupte na sekci ochrany na levé straně palubní desky.

7. Proč Bitdefender blokuje všechno?

Bitdefender blokuje vše pro ochranu uživatelů před potenciálními hrozbami. Může blokovat webové stránky, online aplikace, hry, služby a nástroje, které přistupují k škodlivým odkazům nebo IP adresům.

8. Co se stane, když bitdefender něco blokuje?

Když Bitdefender něco blokuje, uživatelé obdrží na obrazovce vyskakovací upozornění, které označuje „detekovaná hrozba.„Blokované položce je zabráněno v přístupu do systému.

9. Mohu ručně přidat webové stránky do Bitdefender Whitelist?

Ano, můžete ručně přidat webové stránky do Bitdefender Whitelist otevřením rozhraní BitDefender, kliknutím na ikonu štítu a zadáním požadovaných webových stránek v sekci Whitelist sekce.

10. Shledává Bitdefender automaticky soubory na mém Mac?

Ano, Bitdefender automaticky skenuje soubory na vašem Mac, aby detekoval a eliminoval jakékoli potenciální hrozby. Skenování však můžete také kdykoli zahájit ručně.

11. Existují různé typy skenů v bitdefenderu?

Ano, v antiviru BitDefender jsou k dispozici tři typy skenů pro Mac – rychlé skenování, skenování systému a vlastní skenování. Vyberte si ten, který vyhovuje vašim potřebám.

12. Mohu naplánovat skenování s bitdefender antivirus pro Mac?

Ano, můžete naplánovat skenování pomocí BitDefender Antivirus pro Mac. Otevřete aplikaci, přejděte na kartu Scan Scheduler a nastavte svůj preferovaný plán skenování.

13. Jak často bych měl skenovat svůj Mac pomocí BitDefenderu?

Doporučuje se pravidelně prohledávat svůj Mac pomocí BitDefenderu, alespoň jednou týdně, aby bylo zajištěno maximální ochranu před potenciálními hrozbami.

14. Jak mohu aktualizovat bitdefender antivirus pro Mac?

Chcete -li aktualizovat antivirus BitDefender pro Mac, otevřete aplikaci, klikněte na kartu Aktualizace a postupujte podle pokynů a nainstalujte nejnovější aktualizace.

15. Může bitdefender chránit můj Mac před online hrozbami?

Ano, BitDefender může chránit váš Mac před online hrozbami blokováním škodlivých webových stránek, zabráněním neoprávněného přístupu a skenováním souborů pro potenciální rizika.

Jak povolím Bitdefender na mém počítači Mac?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup k bitdefenderu

Povolení přístupu k výukovému nástroji v BitDefenderopen Bitdefender na vašem počítači.Klikněte na ikonu štítu.Klikněte na Zobrazit moduly a poté Whitelist.Zadejte jeden (nebo více) z následujících webových stránek a poté stiskněte ADD.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolíte plnou ochranu, musíte ručně povolit bitdefender

Otevřete rozhraní BitDefender a uvidíte okno, které vás provede procesem poskytování úplného přístupu k disku. Klikněte na nastavení systému, jak je uvedeno níže. Ikona na doku, vyberte soukromí & Zabezpečení a poté otevřete sekci přístupu k celému disku. Objeví se okno s přístupem na plný disk.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu bitdefender na mém Macu

Začněte tím, že vyvedete antivirus Bitdefender pro Mac. Chcete -li otevřít antivirus Bitdefender pro aplikaci MAC: Klikněte na ikonu B z panelu nabídek v pravém horním rohu obrazovky. V nabídce vyberte možnost Otevřené hlavní okno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít bitdefender antivirus na Mac

Jak naskenovat Mac pomocí BitDefender Antivirus pro Macyou může naskenovat vaše Mac nebo konkrétní soubory kdykoli chcete.Můžete také spustit skenování následovně: Otevřete antivirus bitdefender pro Mac.Klikněte na ochranu.Na kartě Antivirus kliknutím na jeden z 3 skenovacích tlačítek spusťte požadovaný skenování.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit bitdefenderovi skrz můj firewall

Zapnutí/vypnutí brány firewall

Otevřete rozhraní BitDefender a klikněte na ochranu v nabídce na levé straně. 2. Na panelu brány firewall zapněte nebo vypněte odpovídající spínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji a povolím bitdefender

Nebo na ploše. Jakmile je rozhraní BitDefender otevřený přístup do sekce ochrany na levé straně palubní desky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit bitdefenderovi skrz můj firewall

Zapnutí/vypnutí brány firewall

Otevřete rozhraní BitDefender a klikněte na ochranu v nabídce na levé straně. 2. Na panelu brány firewall zapněte nebo vypněte odpovídající spínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bitdefender blokuje všechno

Zjištěná hrozba. Bitdefender zablokoval hrozbu. Kromě webových stránek může BitDefender blokovat online aplikace, jako jsou hry, služby a nástroje, pokud mají přístup k škodlivému odkazu nebo IP adrese na pozadí. Na obrazovce vždy dostanete vyskakovací upozornění „hrozba detekovaná“, kdykoli Bitdefender něco blokuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je nainstalován bitdefender

Chcete -li zkontrolovat, zda je BitDefender nainstalován na ovládacím panelu Otevřené počítače a vyhledejte BitDefender v seznamu nainstalovaných aplikací: Klikněte na tlačítko Start, zadejte v AppWiz AppWiz. CPL a Hit Enter na klávesnici. Tím se otevře seznam všech programů nainstalovaných na počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou nastavení bitdefender

Klikněte na tlačítko ochrany, umístěné na levém postranním panelu rozhraní BitDefender. 2. Klikněte na tlačítko Nastavení v modulu brány firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zapnout antivirus na mém Macu

8 tipů, jak chránit Mac před virysclick na systémových preferencích v nabídce Apple.Klikněte na zabezpečení a soukromí.Chcete -li změnit nastavení, klikněte na visací zámek v levém dolním rohu.Pokud je firewall vypnut, klikněte na zapnutí brány firewall tak, aby se objevilo zelené světlo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím bitdefender antivirus

Ujistěte se, že máte ve svém centru platné předplatné. Účet. Pokud potřebujete pomoc podívat se na tento tutoriál o tom, jak aktivovat předplatné bitdefender. Vyberte moje zařízení na postranním panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit blokování bitdefenderu

V podokně prevence online hrozeb klikněte na Nastavení.Klikněte na Správa výjimek.Klikněte na + přidat výjimku.Zadejte do odpovídajícího pole název webu nebo IP adresu, kterou chcete přidat na výjimky.Chcete -li odstranit výjimku webových stránek z prevence online hrozeb, klikněte na ikonu Trashcan vedle ní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu něco povolit skrz můj firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout bitdefender na mém Mac

Klikněte na předvolby na levé straně hlavního rozhraní a poté přistupujte k kartě ochrany. Chcete -li deaktivovat ochranu antiviru v antiviru Bitdefender pro Mac, přepněte bitdefender štít do polohy vypnuto. Objeví se vyskakovací okno, které vás žádá, abyste si vybrali, jak dlouho chcete zachovat deaktivaci ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit bitdefenderu v blokování mého internetu

V podokně prevence online hrozeb klikněte na Nastavení.Klikněte na Správa výjimek.Klikněte na + přidat výjimku.Zadejte do odpovídajícího pole název webu nebo IP adresu, kterou chcete přidat na výjimky.Chcete -li odstranit výjimku webových stránek z prevence online hrozeb, klikněte na ikonu Trashcan vedle ní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje ikona Bitdefender

U krabice, která se objeví z lištu úloh, odkazujete na "Zobrazit skryté předměty" systray Můžete také kliknout na start a zadat bitdefender. Ikona se objeví, pokud je produkt nainstalován na zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přichází Mac s postaveným antivirem

Technicky sofistikovaná ochrana runtime v MacOS pracuje v samém jádru vašeho Mac, aby se váš systém v bezpečí před malwarem. To začíná nejmodernějším antivirovým softwarem zabudovaným pro blokování a odstranění malwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dochází k nainstalovaným macům s antivirem

Má Mac vestavěný antivirus Ano, Mac má vestavěný antivirus. MACOS zahrnuje XProtect, antivirovou technologii, která je automaticky aktualizována se známými hrozbami, odděleně od aktualizací operačního systému. Provozuje kontrolu známého škodlivého obsahu, když je aplikace poprvé spuštěna nebo byla změněna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Bitdefender na Mac

Potřebujete zabezpečení pro všechny operační systémy Bitdefender Celkové zabezpečení nabízí ochranu mezi platformami, která zahrnuje počítače se systémem Windows, Mac, chytré telefony a tablety se systémem Android nebo iOS pro až 10 zařízení. Potřebujete více zařízení Bitdefender Family Pack zahrnuje celkovou zabezpečení BitDefender až pro 15 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu něco dovolit prostřednictvím mého firewallu Mac

Klikněte na Možnosti. Pokud je tlačítko Možnosti deaktivováno, nejprve zapněte firewall. Klikněte na tlačítko Přidat v seznamu služeb a poté vyberte služby nebo aplikace, které chcete přidat. Po přidání aplikace klikněte na její šipky nahoru a dolů a vyberte, zda umožnit nebo blokovat připojení firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup firewall na mém Mac

Chcete -li změnit tato nastavení, vyberte nabídku Apple > Nastavení systému, klikněte na síť na postranním panelu a poté klikněte na firewall napravo. (Možná budete muset překročit dolů.) Zabránit nechtěným připojením z internetu nebo jiných sítí. Vyberte, kolik blokovat příchozí připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přistupovat k internetu s bitdefenderem

Tato chyba obvykle znamená, že systém brány firewall, DNS nebo filtrování obsahu ve vaší síti nebo počítači zabraňuje komunikaci se servery BitDefender a blokuje proces aktivace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Bitdefender nepřipojí k internetu

Existuje několik běžných příčin chyb BitDefender VPN: žádný internet – ujistěte se, že je vaše zařízení připojeno k internetu se silným a stabilním připojením. Firewall – Zkontrolujte, zda váš firewall neblokuje VPN. Pokud si nejste jisti, podívejte se do manuálu routeru, obraťte se na výrobce nebo poskytovatele internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Bitdefender neotevírá

Zkuste vymazat historii prohlížeče, mezipaměti a soubory cookie, pokud stále nemůžete získat přístup k Bitdefender Central po aktualizaci prohlížeče. Většinu času, kdy se jedná o načítání stránky nebo problém s progresí s webem, to vyřeší problém.

[/WPRemark]

Previous Post
Cual es el mejor navegador 2020?
Next Post
Je wifi přímý bezpečný?