15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Zapne se prstenční světla v noci?




Prstencové časté prsteny


Shrnutí článku o prstenu

Prstenční světlomety lze přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Ve výchozím nastavení se zapnou, když je detekován pohyb a venku je tma. Světla a fotoaparát však můžete naplánovat nezávisle. Světla mohou být nastavena tak, aby zůstala vždy během nočních hodin nebo byla úplně vypnuta.

Pokud se váš prsten světlomet neustále zavírá a vypíná, existuje několik možných oprav. Zkuste vyměnit baterie, upravit ovládací prvky citlivosti světla nebo zkontrolovat firmware.

Zatímco vačka světlíků se automaticky rozsvítí v noci, když je detekován pohyb, můžete také ručně ovládat světla pomocí aplikace pro prsteny.

Pokud se světla na vaší vačce Floadlight nezapne, když je tma, můžete upravit nastavení citlivosti pohybu v aplikaci Ring.

Chcete -li, aby prsten závody zůstali, můžete nakonfigurovat nastavení detekce pohybu v aplikaci Ring Ring. Otevřete obrazovku Nastavení pro vaši vačce Floodlight a upravte nastavení senzoru Slomplight.

Prstenská světla fungují nejlépe v noci, když není malé nebo žádné přímé sluneční světlo, protože to může způsobit oslnění. Zdroj kruhového světla prstencových světel poskytuje optimální osvětlení za nízkých osvětlení.

Chcete-li zabránit automatickému zapnutí prstenu, můžete zakázat světla aktivovaná pohybem v aplikaci Ring. Otevřete aplikaci, přejděte do nastavení zařízení, klepněte na nastavení světla a přepněte světla aktivovaná pohybem.

Pokud je váš světlomet vždy zapnutý a nebude se vypnout, mohlo by to být způsobeno tím, že nastavení citlivosti je příliš vysoká nebo je příliš vysoká nastavení doba trvání. Může být také uvízl v režimu automobilu.

Otázky a odpovědi

Otázka: Do prstenců povodňové světla zůstávají celou noc?

Odpověď: Ve výchozím nastavení se zapínají prstencové světlomety, když je detekován pohyb a venku je tma. Můžete je však naplánovat, aby vždy zůstali během nočních hodin nebo je úplně vypnuli.

Otázka: Proč se můj prsten světlomet neustále rozsvítí v noci?

Odpověď: Možné opravy zahrnují výměnu baterií, nastavení ovládacích prvků citlivosti světla a kontrola firmwaru.

Otázka: Zapne se automaticky prstencové světlomety?

Odpověď: Ano, světla na vačce světlometů se automaticky rozsvítí v noci, když je detekován pohyb. Světla můžete také ovládat pomocí aplikace pro prsteny.

Otázka: Co spouští prsten?

Odpověď: Světla na vačce Floadlight se zapne pro pohybové události. Můžete upravit nastavení citlivosti pohybu v aplikaci Ring.

Otázka: Jak přimějete, aby prstencová světla zůstala zapnutá?

Odpověď: Chcete -li, aby povodňová světla zůstala zapnutá, můžete nakonfigurovat nastavení detekce pohybu v aplikaci Ring Ring. Otevřete nastavení pro vaši vačce Floadlight a upravte nastavení senzoru světlometů.

Otázka: DO FINKOVÉ SVĚTLA V noci?

Odpověď: Ano, prstencová světla fungují nejlépe v noci, když je málo přímého slunečního světla, protože to může způsobit oslnění. Zdroj kruhového světla prstencových světel poskytuje optimální osvětlení za nízkých osvětlení.

Otázka: Jak mohu zabránit tomu, aby se můj prsten zapínal?

Odpověď: Chcete-li deaktivovat světla aktivovaná pohybem, otevřete aplikaci prstenu, přejděte do nastavení zařízení, klepněte na nastavení světla a přepněte pohybové aktivované světla.

Otázka: Proč je můj světlomet vždy na?

Odpověď: Pokud se vaše venkovní bezpečnostní světlo nevypne, může to být kvůli příliš vysokému nastavení citlivosti, nastavení doba trvání je příliš vysoká nebo se uvízne v režimu automobilu.


Zapne se prstenční světle v noci?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zůstaňte povodňová světla prstenu

Ve výchozím nastavení Ringovy světlomety vystřelí, když detekuje pohyb a je venku tma, ale podle potřeby to lze změnit, protože světla a kamera mohou být naplánovány samostatně. Světla mohou být nastavena tak, aby zůstala vždy během nočních hodin, například bez ohledu na pohyb nebo úplně vypnout.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prsten světlomet neustále v noci zapíná

Opravy pro blikající prstenční světlomety, které nemusí nutně střídat, ale střídat mezi zapnuty a vypínání. Nastavení kontroly citlivosti světla. Kontrola firmwaru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zapne se prsten automaticky

Floadlight Cam vám dává možnost ručně ovládat světla pomocí aplikace Free Ring. Zatímco světla se v noci automaticky rozsvíjí, jakmile Cam Floadlight detekuje pohyb, můžete také použít aplikaci k ručnímu zapnutí světla nebo je vypnout nebo vypnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co spouští prsten

Světla na Floadlight Cam se zapne pro pohybové události. Pokud je tmavá a vaše světla se nezapne, můžete upravit citlivost na pohyb pro spuštění světel výběrem nastavení světla v aplikaci Ring.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak způsobíte, že prstenská povodňová světla zůstane zapnutá

Nyní se naučíme, jak nakonfigurovat dva různé systémy detekce pohybu v aplikaci Ring Klepnutím na vaši vačku Floadlight Cam a otevřete se nejprve na nastavení senzoru Floodlight Sensor

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují prstencová světla v noci

Nejlepší čas pro použití prstencových světel je v noci, kdy není málo přímého slunečního světla, což by způsobilo nepříjemné oslnění. Je však důležité vědět, že prstencová světla fungují nejlépe v noci kvůli jejich zdroji kruhového světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání tomu, aby se můj prsten zapnul

Chcete -li deaktivovat pohybová světla, sledujte tyto kroky: Otevřete aplikaci prstenu.Klepněte na tři řádky vpravo nahoře.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení světla.Přepněte světla aktivovaná pohybem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj světlomet vždy na

Pokud se vaše venkovní bezpečnostní světlo nevypne, je to pravděpodobně kvůli jednomu z těchto problémů: nastavení citlivosti je příliš vysoká. Nastavení trvání je příliš vysoká. Uvízl v režimu automobilu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozsvítí se v noci prstencová kamera

Ahoj, jsem Tristan z inteligentního domácího bodu. Ať už používáte svůj prstenový fotoaparát jako bezpečnostní zařízení, nebo chcete čistě snadněji vidět své návštěvníky u dveří, kvalitní noční vidění je opravdu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Během dne se zapínají prsteny

Pokud vypnete senzor světla, světlo může být zapnuto ve dne. Pokud se vypne, světlo může být zapnuto ve tmě a pak můžete upravit citlivost na světlo. Manuální ovládací prvek „Lights“ je ovládací prvek, který se objeví nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje prstenská povodňová světla neposkytují

Pokud se světlo na vaší vačce světlometů rozsvítí a bliká a vačka světlíku je správně zapojena a přijímá energii, můžete zkusit provést tvrdý resetování. Podržte horní tlačítko po dobu 30 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prsten světlomet neustále zapíná během dne

Pokud světla začnou znovu spustit příliš často, doporučuji nastavit vaše zóny na nejmenší nastavení. Pokud to přetrvává, zavolejte prosím na náš tým podpory, který může s vámi provádět podrobnější kroky s odstraňováním problémů. Stejný problém mám s kabelovou vačkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zapnout a vypnout povodňové světla

Příručka "světla" Ovládací prvek je ovládací prvek, který se objevuje nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prstencová světla soumraku na úsvitu

Ano. Aplikace prstenu má funkci soumraku na úsvitu, která bude mít světla jemně září, když slunce klesá a vypne, až se vrátí zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozsvítí se prsten, když se někdo dívá

To ukazuje, že fotoaparát je zapnutý a nahrávání. Pokud je světlo vypnuté, je pravděpodobné, že se nikdo nedívá. Neexistuje žádný způsob, jak vědět, zda vás někdo sleduje na prstenové kameře. Pokud je fotoaparát aktivní a je zapnutá noční vidění, můžete vidět, jak se světlo zapne v noci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání tomu, aby se můj prsten světlomet zapnul během dne

Ovládání světlometů a nastavení světla na vašem Floadlighttapu Tři řádky vlevo nahoře v aplikaci Prsten: Klepněte na zařízení. Vyberte vačkou světlíků, kterou chcete upravit.Klepněte na dlaždici plánu zařízení.Klepněte na plány světla.Postupujte podle pokynů v aplikaci Ring a přizpůsobte si své světelné plány.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten světlomet stále zůstává dál

Budete chtít ověřit, že není na místě lehký rozvrh udržování světla na celý den i noc. Pokud jeden máte na svém místě, vyjměte jej a zjistěte, zda se světla chovají normálně. Můžete se také pokusit restartovat kameru pomocí aplikace Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj světlomet objeví během dne

Nastavení senzoru denního světla

Nastavení citlivosti světla se změní, když se váš světlomet zapne během dne, pokud bude detekován pohyb. Pokud si vyberete jasnější nastavení, může se váš světlomet zapnout dříve. Pokud si vyberete nejtmavší, světlomet se zapne pouze tehdy, když je velmi tma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se rozvíjíte prstencovými světly pohybem

Některé pohyby mohou zapnout povodňová světla. Bez spuštění výstrahy pohybu. Nyní se naučíme, jak nakonfigurovat dva různé systémy pro detekci pohybu v aplikaci Ring Klepnutím

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete ručně zapnout prstencová povodňová světla

Příručka "světla" Ovládací prvek je ovládací prvek, který se objevuje nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá). POZNÁMKA: Tato ovládací prvek potlačuje jakékoli jiné nastavení nebo ovládací prvky, které jsou nastaveny s aplikací Ring.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit rozsvícení svého prstenu během dne

Manuální ovládací prvek „Lights“ je ovládací prvek, který se objeví nad výstrahami pohybu, přepíná v hlavní nabídce zařízení v aplikaci Ring. Přepněte tuto ovládací prvek a ručně zapněte světlomety (modrá) a vypnuto (bílá).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená soumrak do úsvitu na povodni

Světla soumraku k úsvitu jsou spuštěna za zapnutím a vypnutím množstvím světla, které dosáhne senzoru světla. Zapnou se poté, co slunce zapadalo (soumrak) a vypnutí, když slunce ráno stoupá (úsvit), což poskytuje přidanou bezpečnost celou noc. Světla soumraku k úsvitu nemusí být zapnutá nebo vypnuta ručně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, jestli někdo sleduje živě na Ring Camera

Můžete zjistit, zda vás někdo sleduje na prstenu, pokud vidíte, jak se infračervené světlo v noci zapne, zatímco je bezpečnostní kamera v režimu odzbrojení, může si prohlédnout váš živý kanály někdo jiný. Změňte heslo svého routeru a ujistěte se, že na vaší kruhové kameře je povoleno šifrování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prsten světlomet nevypne

Zkontrolujte své automatické vypnutí ovládací prvky v ovládacích prvcích zařízení v aplikaci Ring. Možná jste nesprávně nastavili čas na ovládání. Vyjměte se z rovnice. Nechte oblast po dobu 10 minut, aby se světla poskytla čas na resetování, aniž byste je spustili a poté se vrátí a zkontrolujte světla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj prsten povodně nezapne pohybem

Zkontrolujte své baterie. Zkontrolujte oblast kolem snímače pohybu. V oblasti může být něco (jako malé zvíře), které spustí váš senzor. Zkontrolujte ovládací prvky citlivosti na pohyb v aplikaci Ring.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Funciona MalwareBytes en iPhone??
Next Post
Jak rychle je google onhub?