15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Køkkengardin design – smarte ideer til vinduesdekoration

kage-gardiner-design-moderne-hvid-rød-szoff-schalosien-blomstermønster

Det er ikke uden grund, at gardiner er et af de mest populære dekorationsmidler. De giver hvert værelse en hyggelig atmosfære ved at blande en vis leg med en lang tradition. Men de er ikke kun en velkommen vinduesdekoration i stuen og soveværelset. Køkkenet kan også være vidunderligt designet med deres hjælp. Ikke kun de klassiske hvide gardiner er egnede, men også farvede eller dem med farverige accenter. Det har du forskellige muligheder for Køkken gardiner design til bortskaffelse. De såkaldte rudegardiner er særlig populære her, da de eventuelt kan dække den nederste eller øvre halvdel af vinduet eller endda hele. Gardiner, som du kan glide til side og foran vinduet igen, er også praktiske. Uanset hvilken type du vælger, skal du overveje, om gardinet skal beskytte mod solen, og hvor gennemskinneligt det skal være i overensstemmelse hermed. Men tag nu bare et kig på mulighederne, og hvilken vidunderlig atmosfære der kan opnås med et smukt køkkengardin -design.

Køkkengardin design – sart hvidt

Kagegardiner-design-hvid-vintage-bordplade-træ-fliser-marmor

Med et sådant hvidt gardin kan du få en delikat og romantisk accent, der ikke er for mærkbar. Køkkengardin -designet har legende motiver i form af bier.

Køkkengardiner med vintage blomster

Kagegardiner-design-køkken-spisebord-massivt træ-køkkenskab-stofskodder-vintage-dekoration

Dette køkkengardin -design er lige så legende takket være sine blomstermotiver i smukt rødt, blåt og grønt. Med kan du indstille farve accenter i dit køkken eller supplere eksisterende farver. Du sikrer den hygge, du vil føle, mens du laver mad.

Dekoration kombination

Kagegardiner-design-hvidt-stof-mønster-grønt-bordplade-sort

Kig efter et smukt køkkengardindesign, der tilbydes med matchende sædehynder, en dug, et forklæde, grydeholdere eller andet tilbehør. På denne måde kan du anvende det samme tema i hele køkkenet. Dette sæt med solsikke -motiver skaber en solrig atmosfære.

Panel gardiner

kage-gardin-design-vintage-beige-bomuld-linned-stof

Disse gardiner minder virkelig om Toscana. Diskgardinerne som en variant til køkkengardin -designet dækker både den nederste halvdel af vinduet og den øverste ende og giver køkkenet en hyggelig atmosfære. Du kan let åbne og lukke de nederste gardiner.

Gardiner med persienner

ideer-køkken-gardiner-design-beige-gardiner-med-persienner

Du kan også kombinere køkkengardinerne perfekt med en persienne og dermed give mere privatliv uden at ofre komforten. De stribede mønstre er særligt populære i år, og det gælder også for køkkengardin -designet.

Romersk gardin

ideer-design-køkkengardiner-gardiner-mønstret vinduesbeskyttelse

Et romersk gardin som dette kan trækkes vidunderligt sammen som et rullegardin, eller det kan bruges til at give privatliv og solbeskyttelse. Det har et moderne køkkengardin design med et originalt mønster i behagelige naturlige farver.

Køkkengardin design – pastelfarver

køkken-design-vintage-fliser-middelhavs-flair-gardiner-pastellgul

Dette køkkengardindesign er farverigt og delikat takket være de pasteltoner, der blev valgt til stoffet. Dette er til gengæld gennemsigtigt, så selv når det er lukket, kan der stadig komme tilstrækkeligt lys ind i rummet.

Gardiner i landlig stil

Lurvet-chic-køkken-gardin-design-subtile-blomst-mønster-lilla-klude

Til et køkken i landlig stil er forskellige former for køkkengardin-design egnede. Dette gardin minder om et maleri lavet af naturlige farver og har en vintage stil. Det er perfekt til det hvide køkken med beige vægge.

Ternet vinduesdekoration

moderne-land-køkken-vinduesgardiner-ternet-rullegardiner-vinduesdekoration

I et landhuskøkken er checkmønsteret lige så velegnet til køkkengardindesignet som til alt andet tilbehør. Hvilken farve du vælger, afhænger helt af din smag og resten af ​​indretningen i køkkenet. Blå eller rød er særlig populær i hvide køkkener. Pasteltoner i en varm farve er også meget velegnede.

Farverigt køkkengardin design

køkken-gardin-design-farverigt-mønster-tilbage væg-flisebelagt-sort-hvid

Kan du lide det farverigt? Så er dette køkkengardin -design lavet af farverige blomster i retrostil bare perfekt til dig. Du kan stille farvede retter op på hylderne, og der er garanteret et godt humør.

Gardiner i køkkenet

moderne-køkken-design-aqua-farvede-fronter-gardiner-gulv-længde-mønstret

Lange gardiner ser også vidunderlige ud i et køkken. I dette eksempel giver du det moderne, blå køkken en hjemlig atmosfære, der får dig til bare at blive forelsket i dette køkken. Så hvis du har store vinduer i dit køkken, så udnyt dem!

Foldbare gardiner med striber

køkken-privatliv-skærm-folde-persienner-stribet-vandhane-design-vintage

Og endelig har vi et godt eksempel på køkkengardin -designet lavet af farverige striber. Vælg den i enhver farve, der matcher dit køkken. Det stribede mønster er velegnet til både moderne og rustikke køkkener i landlig stil. Du kan ikke gå galt med dem.

ideer-køkken-gardin-patchwork-mønster-mix-rød-gul-blå

køkken-gardin-design-gul-klassisk-ternet-møblering-ideer

Køkkengardin design-bi-motiv-hvidt-mør-transparent-vinduesdekoration

landlig stil-køkken gardiner-design-blomster-vintage-motiv-jordbær

køkken-vindues-gardiner-som-dekoration-hvide-gule-blomster-applikationer-havetørklæder

Glidende gardiner-køkken-sand-gule-ideer-væg-design-farve

Previous Post
Vægmaling i soveværelset – 105 ideer til afslappende nætter
Next Post
10 designtips og billedideer til at opfriske dit interiør