15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přistupovat ke svému systému Vivint Online?

Souhrn:

1. Jak se přihlásím do vivint na svém počítači? Chcete -li se přihlásit do Vivint na vašem počítači, přejděte na web Vivint (www.vivint.com) a klikněte na „Přihlášení zákazníka“ v pravém horním rohu. Poté klikněte na „Need Account“ a zadejte svou e -mailovou adresu (která musí být stejná spojená s účtem Vivint).

2. Mohu použít vivint na svém počítači? Ano, můžete ovládat Vivint na svém počítači. Vivint umožňuje ovládat automatizaci domácí a domácí zabezpečení z vašeho počítače, včetně kontroly stavu systému, prohlížení živých videozáznam, ovládání inteligentních domácích zařízení a dálkově vyzbrojování a odzbrojení bezpečnostního systému.

3. Existuje žaloba proti zabezpečení Vivint? V roce 2020 byl podán žaloba proti Vivint a obvinila společnost, že se zapojila do „falešných a klamných prodejních praktik“, aby převzala poplachové systémy značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě.

4. Jak mohu stáhnout záběry z vivint? V aplikaci Vivint můžete uložit a sdílet klip ve vysokém rozlišení. Přejděte do části „Kamery“, vyberte dole „Všechny události“ a vyberte požadovaný klip.

5. Jak mohu otevřít zabezpečení systému na ovládacím panelu? Chcete -li otevřít zabezpečení systému na ovládacím panelu, klikněte na tlačítko „Start“, přejděte na ovládací panel a klikněte na „Zkontrolujte stav počítače“ v rámci systému a zabezpečení.

6. Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint? Měsíční monitorovací poplatek za vivint začíná na 19 USD.99 za měsíc a zahrnuje 24/7 monitorovací služby. Náklady na vybavení mohou být v průběhu času financovány a mohou existovat probíhající propagační akce, které zahrnují bezplatnou instalaci. Pro více informací kontaktujte specialistu na vivint.

7. Jak mohu přistupovat k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači? Chcete -li získat přístup k bezpečnostním kamerám v počítači, postupujte podle těchto kroků: (1) Připravte napájecí adaptér fotoaparátu a síťový kabel, (2) nabíjejte bezpečnostní kameru (3) Pomocí síťového kabelu připojte fotoaparát k počítači (4 ) Naskenujte a najděte IP adresu bezpečnostní kamery v počítači a (5) změňte IP adresu počítače tak, aby odpovídala síťové předponu bezpečnostní kamery.

8. Mohu svůj počítač použít jako sledovací kameru? Software Virtual Security System Cameraftp můžete použít k přeměně počítače na sledovací kameru. Tento software podporuje přidávání IP kamer nebo webových kamil pro zobrazení živých kanálů na obrazovce počítače a zaznamenávání záběrů na místním disku a cloudu úložiště.

Otázky:

1. Jak se přihlásím do vivint na svém počítači?
Chcete -li se přihlásit do Vivint na vašem počítači, přejděte na web Vivint (www.vivint.com) a klikněte na „Přihlášení zákazníka“ v pravém horním rohu. Poté klikněte na „Need Account“ a zadejte svou e -mailovou adresu (která musí být stejná spojená s účtem Vivint).

2. Mohu použít vivint na svém počítači?
Ano, můžete ovládat Vivint na svém počítači. Vivint umožňuje ovládat automatizaci domácí a domácí zabezpečení z vašeho počítače, včetně kontroly stavu systému, prohlížení živých videozáznam, ovládání inteligentních domácích zařízení a dálkově vyzbrojování a odzbrojení bezpečnostního systému.

3. Existuje žaloba proti zabezpečení Vivint?
Ano, existuje žaloba proti zabezpečení Vivint. To bylo původně podáno v roce 2020 a byl se postaven na soud začátkem roku 2022. Soudní dvůr obviňuje Vivint ze zapojení do „falešných a klamných prodejních praktik“, aby převzal poplachové systémy značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě.

4. Jak mohu stáhnout záběry z vivint?
Chcete -li stáhnout záběry z Vivint, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete aplikaci Vivint ve vašem počítači.
– Přejděte do sekce „Kamery“.
– V dolní části vyberte „Všechny události“.
– Vyberte klip, který chcete stáhnout.
– Kliknutím na možnost stahování uložíte klip ve vysokém rozlišení.

5. Jak mohu otevřít zabezpečení systému na ovládacím panelu?
Chcete -li otevřít zabezpečení systému v ovládacím panelu v počítači, postupujte podle těchto kroků:
– Klikněte na tlačítko „Start“.
– Přejděte na ovládací panel.
– Podívejte se na sekci „Systém a zabezpečení“.
– Kliknutím na „Zkontrolujte stav vašeho počítače“ pro nastavení zabezpečení systému.

6. Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint?
Měsíční monitorovací poplatek za vivint začíná na 19 USD.99 za měsíc. Tento poplatek zahrnuje 24/7 monitorovací služby. Náklady na vybavení mohou být v průběhu času financovány. Je vhodné zkontrolovat u specialisty na vivint pro probíhající propagace, které mohou zahrnovat bezplatnou instalaci.

7. Jak mohu přistupovat k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači?
Chcete -li získat přístup k bezpečnostním kamerám v počítači, postupujte podle těchto kroků:
– Ujistěte se, že máte napájecí adaptér bezpečnostní kamery a síťový kabel.
– Nabijte svou bezpečnostní kameru.
– Připojte fotoaparát k počítači pomocí síťového kabelu.
– Naskenujte počítač a najděte IP adresu bezpečnostní kamery.
– Změňte IP adresu počítače tak, aby odpovídala síťové předpony bezpečnostní kamery.
– Nyní byste měli mít přístup a prohlížet si zdroj bezpečnostní kamery na počítači.

8. Mohu svůj počítač použít jako sledovací kameru?
Ano, svůj počítač můžete použít jako sledovací kameru pomocí softwaru Virtual Security System Cameraftp. Tento software vám umožňuje přidat do systému fotoaparáty nebo webové kamery IP. Počet podporovaných kamer závisí na rychlosti vašeho počítače. U softwaru můžete na obrazovce počítače zobrazit více živých kamer a zaznamenat záběry na místním disku a cloudu.

Jak mohu získat přístup ke svému systému Vivint online?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlásím do vivint na svém počítači

Přejděte na web Vivint (www.vivint.com) a klikněte na přihlášení zákazníka v pravém horním rohu. Klikněte na NÁVRH NÁVRH A ÚČET Zadejte svou e -mailovou adresu (tento e -mail musí být stejný, jaký máme v souboru s vaším účtem).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít vivint na svém počítači

Mohu ovládat vivint na svém počítači Ano, Vivint vám umožňuje ovládat domácí automatizaci a domácí bezpečnostní funkce z vašeho počítače. Můžete se snadno podívat na stav systému, zkontrolovat živé videozáznam, ovládat inteligentní domácí zařízení a na dálku zazbrojeno a odzbrojit bezpečnostní systém.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje žaloba proti zabezpečení Vivint

Původně podaná v roce 2020 se soud před soudem zúčastnil soudu na začátku roku 2022 a obvinil Vivint z „falešných a klamných prodejních praktik na prahu a v domovech značného počtu zákazníků CPI na jihovýchodě“ ve snaze převzít své poplachové systémy “.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu stáhnout záběry z vivint

Hej, jsem Kristen Kenney a dnes ti ukážu, jak uložit a sdílet klip v hi-rez. V kamerách zasažených aplikací Vivint a poté vyberte všechny události zde dole a vyberte si klip, který tento vypadá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít zabezpečení systému na ovládacím panelu

Klikněte na Start. Přejděte na ovládací panel. Klikněte na Zkontrolujte stav počítače v systému a zabezpečení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je měsíční monitorovací poplatek za vivint

Ve Vivint každý systém zahrnuje 24/7 monitorovací služby začínající na 19 USD.99 měsíčně plus náklady na vybavení, které lze v průběhu času financovat. Promluvte si s odborníkem na vivint o jakýchkoli probíhajících propagačních akcích, které mohou zahrnovat bezplatnou instalaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k svým bezpečnostním fotoaparátům na svém počítači

Musíte připravit napájecí adaptér fotoaparátu a síťový kabel.Získejte nabitou zabezpečovací kameru.Pomocí síťového kabelu se připojte k fotoaparátu a počítači.Naskenovat a zjistit IP adresu zabezpečení v počítači.Změňte IP adresu počítače na stejnou síťovou předponu IP kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu svůj počítač použít jako sledovací kameru

Software pro virtuální zabezpečení Cameraftp

Poté můžete do VSS přidat IP kamery (nebo webové kamery). VSS může podporovat mnoho kamer, v závislosti na rychlosti vašeho počítače. VSS může na obrazovce počítače zobrazit více živých kamer. VSS může nahrávat záběry na místním disku a cloudovém úložišti současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vlastníte své vybavení z vivint

Vlastním nebo pronajmout domácí bezpečnostní systém Vivint Vlastníte zařízení. V průběhu několika let můžete buď zaplatit za veškeré vybavení, nebo za něj zaplatit. Pokud se za to rozhodnete zaplatit v průběhu času, nabízí Vivint 0% APR, takže není žádný přidaný zájem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Vivint pokutován 20 milionů dolarů

CPI Security Systems, Inc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k záběrům na kameru na vivint

Z domovské obrazovky aplikace Vivint Smart Home klepněte na ikonu kamer ze středu spodního navigačního panelu. Chcete -li zobrazit živý zdroj, klepněte na miniaturu požadované kamery. Klepnutím na hotovo přejít na hlavní obrazovku fotoaparátu. Chcete -li zobrazit zaznamenané klipy, klepněte na všechny klipy ve spodní části obrazovky fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám záběry z fotoaparátu na počítači

Okna na fotoaparátu a připojte jej k počítači pomocí kabelu USB.V systému Windows přejděte do nabídky Start a poté klikněte na počítač.Poklepejte na ikonu odnímatelného disku.Procházejte složkami ve fotoaparátu a najděte video, které hledáte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz k otevření ovládacího panelu

Chcete -li začít, zde je několik kroků: stisknutím tlačítka Win + R otevřete dialogové okno příkaz spuštění run. Zadejte CMD a stiskněte Ctrl + Shift + Enter a otevřete zvýšený příkazový řád. Nakonec zadejte ovládací panel a stiskněte klávesu Enter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít konfiguraci systému

Klikněte na Start, zadejte MSCONFIG do vyhledávacího pole START a poté stiskněte klávesu Enter. Pokud jste vyzváni k heslem správce nebo k potvrzení, zadejte heslo nebo klikněte na Pokračovat. Na kartě General klikněte na Selektivní spuštění a poté zaškrtněte políčko Služby systému načítání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou být vivintské kamery použity bez vivintské služby

Bohužel, Vivint Cameras vyžadují, aby aktivní předplatné služby fungovalo správně, protože jsou navrženy tak, aby byly součástí většího systému bezpečnostního systému. Služba pro sledování videa s inteligentním domácím videem však nabízená Vivint pokrývá kromě nahrávání videa širokou škálu dalších funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak si mohu prohlédnout své bezpečnostní kamery online na dálku

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své domácí kameře z internetu

Jak na dálku zobrazit svou IP fotoaparát prostřednictvím IP adresy prohlížeče vašeho fotoaparátu.Otevřete webový prohlížeč a zadejte adresu IP.Přejít na nastavení > ZÁKLADNÍ > Síť > Informace pro nalezení čísla portu HTTP používané kamerou.Po změně portu budete muset restartovat kameru, abyste změny uložili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na dálku sledovat svou bezpečnostní kameru

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu přistupovat k mé webové kameře na dálku

Mohu si prohlédnout svou webovou kameru na dálku ano. Použití vyhrazeného softwarového řešení vám umožní nastavit síť webové kamery a zobrazit jej odkudkoli prostřednictvím připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu nechat monitorovat své stávající zařízení pro bezpečnostní systém

V obou případech se pravděpodobně přemýšlíte, zda je možné jednoduše vzít svůj stávající bezpečnostní hardware a připojit se k nové monitorovací společnosti-bez přidání nového vybavení nebo projít procesem vytáhnutého. Obvykle ano!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to kontroverze vivint

| Feb. 17, 2023, 2:50 p.m. Federální porota v Severní Karolíně nařídila Vivint Smart Home se sídlem v Utahu, aby zaplatil konkurentovi domácí bezpečnosti 189 milionů dolarů za žalobu s „klamnou praktikou.„Konkurenční, CPI, žaloval Vivint, který tvrdil, že použil klamnou taktiku, aby se pokusil podepsat zákazníky CPI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má vivint poplatek za zrušení

Pokud se rozhodnete zrušit objednávku na službu kdykoli po zadání objednávky, ale před aktivováním služby musíte kontaktovat Vivint jeden den před plánovaným dnem instalace nebo můžete být předmětem poplatku za zpracování 49 $ 49.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zobrazit své bezpečnostní kamery online

A kamery. Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujisti se

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat přístup ke svým bezpečnostním kamerám online

Na jiném počítači (ten, který není připojen ke stejné síti jako fotoaparát), můžete svůj fotoaparát zobrazit otevřením webového prohlížeče, zadáním http: // (IP adresa) 🙁 Číslo portu fotoaparátu) a stisknutím Enter Enter Enter Enter. V tomto příkladu by byla adresa http: // 183.38.7.205: 3333.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své záběry z bezpečnostní kamery

Chcete -li zkontrolovat záběry z fotoaparátu, klikněte na myši. A přejděte na přehrávání videa. Pokud se podíváte na pravou stranu, můžete vidět zeleně všechny předchozí dny, na které můžete kliknout a náhled

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuánto cuesta para el cable básico de Comcast??
Next Post
Jak mohu získat zdarma geofilter pro Snapchat?