15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaké zvonkohry jsou kompatibilní s prstenem?

Shrnutí článku: Kompatibilita zvonu s zvonkem

V tomto článku zkoumáme kompatibilitu různých zvonkohry s zvonkem Ring Video. Zde jsou klíčové body:

  1. Kompatibilita zvonu na zvonek: Dvojožník Video prstenců je kompatibilní s hranicemi dveří poháněných AC, které provozují mezi 8-24 volty.
  2. Bezdrátové zvonění: Bohužel, prstencové video zvonek není kompatibilní s bezdrátovými zvonkohry nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.
  3. Kompatibilita Video pro zvonek na Video Ring Video: Vrchopný zvonek Ring 3 je kompatibilní s AC-napájením dveřních zvonkohry provozujících mezi 8-24 volt AC Transformers, stejně jako Ring Chime a Ring Chime Pro.
  4. Kompatibilita s jinými značkami: Zvonek 3 Ring Video 3 není kompatibilní s žádnou jinou značkou bezdrátových zvonků nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.
  5. Kompatibilita prstencového video zvonku: Vrchopný zvonek s prstencovým zvonem se nemůže spojit s domácím zvonkem. Můžete však použít Ring Chime nebo Chime Pro WiFi Extender nebo se připojit k zařízení Echo (Alexa).
  6. Výběr různých zvonkohry: Chcete -li vybrat jiný vyzvánění pro váš prstenový zvonek, otevřete aplikaci prstenu, klepněte na tři řádky v levé horní části palubní desky, přejděte na „Zařízení“, vyberte zvonek, který chcete upravit, klepněte na „Nastavení zvuku“ a poté vyberte Požadovaný tón zvonění.
  7. Kompatibilita se starými zvonkohry: Některé staré zvonkohry jsou kompatibilní s prstencovým zvonem, pokud jsou napájeny AC a výnosu mezi 8 až 24 volty. Pokud je však zvonek poháněn DC, nebude kompatibilní s zvonkem prstenu.
  8. Kompatibilita Hampton Bay Chime: Digital Chime Kit Hampton Bay 7621-02 je kompatibilní s modely Video Ring Video Pro a Pro 2. Nezapomeňte vybrat tento interní typ zvonění v aplikaci Ringu pod videovodankou pro 2> Nastavení zařízení> Obecná stránka Nastavení.
  9. Spojení více zvonkohry: Můžete připojit více zvonkohry k jednomu zvonku nebo spárovat více zvonkových jednotek na jeden prsten video zvonek. Ring Chime se připojuje k 802.11 b/g/n 2.4 GHz Wifi, stejně jako prsten video zvonek.
  10. Stávající kompatibilita Chime: Chcete -li zajistit, aby byl kabelový prstenový zvonek pracuje s existujícím zvonkem, otevřete aplikaci prstenu, přejděte do nastavení prstencového zařízení, přejděte na „Nastavení zařízení“ a klikněte na „Obecné nastavení“, poté vyberte „Typ zvonku“ a ujistěte se Je nastaven na „mechanické.”

Otázky a odpovědi:

1. Mohou jiné zvonkohry pracovat s zvonkem prstenu?

Ano, prstencové video zvonek je kompatibilní s AC-poháněným dveřmi, které provozují mezi 8-24 volty. Není však kompatibilní s bezdrátovými dveřmi nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.

2. Které zvonění pracují s prstenem?

Zvonek 3 Ring Video 3 je kompatibilní s AC-napájenými dveřmi, které fungují mezi 8-24 volt AC Transformers a The Ring Chime and Ring Chime Pro Pro. Všimněte si, že není kompatibilní s žádnou jinou značkou bezdrátových zvonků nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC Transformer.

3. Dopravy prstenů pracují s pravidelnými zvonkohry?

Ne, volný zvonek na prsten se nemůže spojit s domácím zvonkem. Můžete však použít prstencový chime nebo Chime Pro WiFi Extender nebo jej připojit k zařízení Echo (Alexa).

4. Jak získám na svém prstencovém zvonku různé zvonkohry?

Chcete -li vybrat jiný vyzvánění pro váš prstenový zvonek, otevřete aplikaci prstenu, klepněte na tři řádky v levé horní části palubní desky, přejděte na „Zařízení“, vyberte zvonek, který chcete upravit, klepněte na „Nastavení zvuku“ a poté vyberte Požadovaný tón zvonění.

5. Který zvonek není kompatibilní s prstenem?

Některé staré zvonkohry jsou kompatibilní s prstencovým zvonem, pokud jsou napájeny AC a výnosu mezi 8 až 24 volty. Pokud je však zvonek poháněn DC, nebude kompatibilní s zvonkem prstenu.

6. Je Hampton Bay Chime kompatibilní s prstenem?

Ano, digitální chaime souprava Hampton Bay 7621-02 je skutečně kompatibilní s modely pro zvonek pro zvonek pro zvonek a pro 2. Nezapomeňte si vybrat tento interní typ zvonění v nastavení aplikace Ring.

7. Kolik zvonkohry se můžete připojit ke zvonu?

Můžete připojit více zvonkohry k jednomu zvonku nebo spárovat více zvonkových jednotek na jeden prsten video zvonek. Ring Chime se připojuje k 802.11 b/g/n 2.4 GHz Wifi, stejně jako prsten video zvonek.

8. Bude kabelový prsten nohou nefunguje s existujícím zvonkem?

Chcete -li zajistit, aby byl kabelový prstenový zvonek pracuje s existujícím zvonkem, otevřete aplikaci prstenu, přejděte do nastavení prstencového zařízení, přejděte do „Nastavení zařízení“ a klikněte na „Obecné nastavení“, poté vyberte „Typ zvonku“ a ujistěte se, že je nastaveno na „mechanické.”

Jaké zvonkohry jsou kompatibilní s prstenem?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou další zvonkohry pracovat s prstenem

Dvojožník Video prstenců je kompatibilní s hranicemi dveří poháněných AC, které provozují mezi 8-24 volty. Bohužel, prstencové video zvonek není kompatibilní s bezdrátovými zvonkohry nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Které zvonění pracují s prstenem

Zvonek 3 Ring Video 3 je kompatibilní s AC-napájenými dveřmi, které fungují mezi 8-24 volt AC Transformers a The Ring Chime and Ring Chime Pro Pro. POZNÁMKA: Zvonek Ring Video 3 není kompatibilní s žádnou jinou značkou bezdrátových zvonků nebo jakýmkoli systémem Chime/Intercom pomocí DC transformátoru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dopravy prstenů pracují s pravidelnými zvonkohry

Vrchopný zvonek s prstencovým zvonkem se nemůže spojit s domácím zvonkem. Můžete s ním použít prstencový chime nebo Chime Pro WiFi, nebo se připojit k zařízení Echo (Alexa).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám na svém prstencovém zvonku různé zvonkohry

Chcete -li zvolit vyzvánění, otevřete prsten. Aplikace poté klepněte na tři řádky vlevo nahoře na palubní desce. Klepněte na zařízení a poté vyberte, který zvonek chcete upravit nastavení zvuku klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který zvonek není kompatibilní s prstenem

Některé staré zvonkohry jsou kompatibilní s prstencovým zvonem a jiné ne. Kabelový prstenčí zvonek bude pracovat s vaším starým zvonkem, pokud bude napájen AC a poskytne se mezi 8 až 24 volty. Pokud je váš zvonek poháněn DC, nebude kompatibilní s zvonem prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Hampton Bay Chime kompatibilní s prstenem

Digitální Chime Kit Hampton Bay 7621-02 je skutečně kompatibilní s modely Video Doorbell Pro a Pro 2. Ujistěte se prosím, že tento interní typ zvonění je vybrán ve vaší kruhové aplikaci pod videokořem pro 2 > Nastavení zařízení > Obecná stránka nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zvonkohry se můžete připojit ke zvonu

Mohu připojit více zvonkohry k jednomu zvonku nebo více zvonků k jednomu zvonění ano. Ring Chime se připojí k 802.11 b/g/n 2.4 GHz WiFi stejně jako prsten video zvonek a může být spárován s libovolným počtem prstencových dveřních zvonků. Můžete také spárovat více jednotek z zvonku na jeden prsten.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude kabelový prsten nohou nefunguje s existujícím zvonkem

Otevřete aplikaci a přejděte do nastavení prstencového zařízení. Jít do "Nastavení zařízení" a klikněte "Obecné nastavení". Vyberte typ „Typ zvonku“. Ujistěte se, že je nastaven na "Mechanický" a že „prsten můj domácí zvonek“ je povolen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj zvonek nepracuje s prstenem

Můžete zkusit odpojit Chime Pro a zapojit jej do jiného nedalekého výstupu. Můžete také podržet tlačítko Resetování na straně Chime Pro po dobu 10 sekund a uvolnit jej do napájecího cyklu Chime Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny zvonění prstenů se všemi prstencovými zvonky

Ano, Ring Chime (2. generace) bude fungovat se všemi verzemi prstencového videopajálu. Zvonění zvonění se jednoduše připojuje do nástěnné zásuvky a připojuje se přes aplikaci prstenu. Po nastavení budete moci získat oznámení o prstencovém zařízení v reálném čase kdekoli doma, i když nejste blízko svého telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat vlastní zvuky k zvonění zvonění

Tady je to, co udělám, je to, že půjdu na zvonek. Zvuk právě tam a pak boom. Zde jsou všechny různé zvuky, z nichž si můžete vybrat. Nyní teď nemůžete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou všechny zvonkohry stejné

Existuje 30 různých prstencových tónů a zvuků, z nichž si vyberete. Mám svůj prstenový zvonek nastaven, aby zněl tón, pokud je detekován pohyb, a můj prsten Chime pro zněl, pokud někdo zazvoní na zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál můj prstenový zvonek s mým stávajícím zvonkem

Otevřete aplikaci a přejděte do nastavení prstencového zařízení. Jít do "Nastavení zařízení" a klikněte "Obecné nastavení". Vyberte typ „Typ zvonku“. Ujistěte se, že je nastaven na "Mechanický" a že „prsten můj domácí zvonek“ je povolen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny zvonění prstenů se všemi prstencovými zvonky

Ano, Ring Chime (2. generace) bude fungovat se všemi verzemi prstencového videopajálu. Zvonění zvonění se jednoduše připojuje do nástěnné zásuvky a připojuje se přes aplikaci prstenu. Po nastavení budete moci získat oznámení o prstencovém zařízení v reálném čase kdekoli doma, i když nejste blízko svého telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat více zvonkohry na prsten

Zúčastnění prstenu obsahuje funkci, která vám umožní vybrat si z různých zvonkových tónů z aplikaci v rámci prstenů, které vás upozorní na upozornění na prsten i pohyb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Chime nepracuje se zvonem

Pokud neslyšíte oznámení z vašeho Chime Pro, zkontrolujte své zvukové nastavení v aplikaci Ring a ujistěte se, že jsou otočeny nebo zapnuty. Ujistěte se, že se objevil objem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Chime 2 s kabelovým zvonkem

Arlo Chime 2 je kompatibilní s Essential Video Essential Video Doorbell Wire-Free (AVD2001), video zvonek (AVD1001) a zvukovým zvonkem (AAD1001).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj prstenový zvonek, aby zazvonil uvnitř domu

Zvonění prstenu je doplňkem, který lze použít k slyšení vašeho zvonku uvnitř vašeho domova. Ring Chime Pro je kombinovaný prodlužovač WiFi a vnitřní zvonění. Ve vaší kruhové aplikaci bude muset být zřízeno jak Chime, tak Chime Pro a budete moci připojit jeden z jednoho s vaším zvonkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nefunguje nožítko

Zvonek prstenu může pracovat s existujícím zvonkem, pokud je zapojen a napájený na AC, nikoli poháněný DC. Prsten je pevně zapojen k kabelové mřížce vašeho domova, což je to, co ho spojuje s zvonkem. Pokud je prsten bezdrátový, nebude to fungovat s vaším starým zvonkem, protože s ním není připojen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit zvuk zvonu na Halloween

Chcete -li ve vašem domě nastavit tón zvonění, přejděte do části „Zařízení“ v aplikaci Ring a vyberte svůj Chime nebo Chime Pro. Klepnutím na „Nastavení zvuku“ a poté klepněte na „Chime tóny“. Můžete procházet výběrem tónů a najít svůj oblíbený Halloween Sound. Jakmile si vyberete děsivý tón, stačí klepnout na „Uložit změny“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu

Pokud máte prstenový zvonek, který je pevně zapojen do vašeho domácího zapojení a nelze slyšet zvonek uvnitř, existuje několik potenciálních důvodů: Nestavili jste si v aplikaci pro prsten zvonek. Váš zvonek je odpojen od WiFi. Podívejte se na níže uvedené pokyny o tom, jak znovu připojit k WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Ring Chime a Chime Pro

Jaký je rozdíl mezi Chime Pro a Chime Hlavními rozdíly jsou Chime Pro rozšiřuje pokrytí WiFi pro prstencová zařízení, má duální pásmo 2.4GHz & Připojení WiFi 5GHz (vs 2.Pouze 4GHz), vestavěné noční světlo a vedená zpětná vazba během procesu nastavení, která vám pomůže najít nejlepší umístění pro váš Chime Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte všechny zvonění prstenů se všemi prstencovými zvonky

Ano, Ring Chime (2. generace) bude fungovat se všemi verzemi prstencového videopajálu. Zvonění zvonění se jednoduše připojuje do nástěnné zásuvky a připojuje se přes aplikaci prstenu. Po nastavení budete moci získat oznámení o prstencovém zařízení v reálném čase kdekoli doma, i když nejste blízko svého telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zvonkohry se můžete připojit k zvonění

Můžete použít tolik zvonových zvonkohry, jak byste chtěli, poseté kolem vašeho domova, abyste vždy uslyšeli, že zvonek jde, i když jste vzadu svého domu nebo nahoře. Mít 15-30+ (v závislosti na modelu) přizpůsobitelné zvuky zvonění a zvonku, z nichž si můžete vybrat, je docela pěkná, zábavná funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít zvonek na prsteny zapojený se zástrčkou v zásuvce

Můžete použít zvonek s kabelovým nebo bateriovým prstenovým zvonem. Připojte zvonek do elektrické zásuvky mezi vaším routerem Wi-Fi a zvonem prstenu. Otevřete aplikaci prstenu na smartphonu. Klepněte na nastavení zařízení.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo se escanea a la computadora??
Next Post
Můžete použít Wi-Fi Direct bez internetu?