15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuji detektor CO2, pokud nemám plyn?

Shrnutí článku: Měl bych získat detektor oxidu uhelnatého, pokud nemám plyn?

I když na svém majetku nemáte žádné plynové spotřebiče, je stále dobré mít detektory oxidu uhelnatého. Oxid uhelnatý se může plížit z jakýchkoli zařízení na spalování paliva, takže je nejlepší nevyužívat žádné šance.

Zde jsou klíčové body o detektorech oxidu uhelnatého:

  1. Nainstalujte detektory oxidu uhelnatého ve všech elektrických domech, protože CO může do domu proniknout z připojené garáže, nebo pokud se během výpadku napájení používá příliš blízko k vašemu obytnému prostoru.
  2. Oxid uhelnatý a zemní plyn nejsou to samé. Detektory oxidu uhelnatého nezjistí úniky zemního plynu. Pokud voníte shnilá vejce, může dojít k úniku v potrubí zemního plynu.
  3. Každý domov s alespoň jedním zařízením/ohřívačem, připojeným garáží nebo krbem by měl mít nainstalovaný detektor oxidu uhelnatého, který vás upozorní na přítomnost jedovatého plynu.
  4. Ohřívač prostoru, který není správně nainstalován nebo nefunguje správně, může do místnosti uvolnit oxid uhelnatý a další toxické výpary a vyčerpat hladinu kyslíku.
  5. Klimatizace nevyrábějí oxid uhelnatý, když běží na elektřině a nespalují paliva.
  6. Elektrické ohřívače, elektrické ohřívače vody a toustovače za žádných okolností produkují oxid uhelnatý oxid.
  7. Spotřebiče, jako jsou ohřívače vody.

Zde je několik otázek, které můžete mít:

  1. Měl bych získat detektor oxidu uhelnatého, pokud nemám plyn?
  2. Ano, doporučuje se mít detektory oxidu uhelnatého, i když nemáte plynové spotřebiče. Oxid uhelnatý může být stále přítomen ze zařízení na spalování paliva.

  3. Je detektor oxidu uhelnatého nezbytný v all-elektrickém domě?
  4. Ano, je nutné mít detektory oxidu uhelnatého ve všech elektrických domech, protože CO může proniknout z připojené garáže nebo záložního generátoru používaného příliš blízko k vašemu obytnému obsahu během výpadku napájení.

  5. Potřebuji detektor oxidu uhelnatého a detektor zemního plynu?
  6. Ne, detektory oxidu uhelnatého a detektory zemního plynu slouží různým účelům. Detektory oxidu uhelnatého nezjistí úniky zemního plynu. Pokud cítíte shnilá vejce, může dojít k úniku zemního plynu.

  7. Kdo potřebuje detektor oxidu uhelnatého?
  8. Každý domov s alespoň jedním zařízením/ohřívačem, připojeným garáží nebo krbem by měl mít nainstalován detektor oxidu uhelnatého.

  9. Musíte se obávat oxidu uhelnatého s elektrickým teplem?
  10. Ano, pokud není nainstalován topení prostoru správně nebo nefunguje správně, může do místnosti uvolnit oxid uhelnatý a další toxické výpary.

  11. Může elektrický HVAC způsobit oxid uhelnatý?
  12. Ne, klimatizace a elektrické systémy HVAC nevyrábějí oxid uhelnatý, když běží na elektřině.

  13. Musíte se obávat oxidu uhelnatého s elektrickými spotřebiči?
  14. Ne, elektrické ohřívače, elektrické ohřívače vody, toustovače atd., za žádných okolností nevytvářejte oxid uhelnatý.

  15. Může elektrický ohřívač vody vydávat oxid uhelnatý?
  16. Ano, zlomený nebo nefunkční elektrický ohřívač vody může potenciálně emitovat oxid uhelnatý.

Potřebuji detektor CO2, pokud nemám plyn?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych získat detektor oxidu uhelnatého, pokud žádný plyn

I když na svém majetku nemáte žádné plynové spotřebiče, je stále dobré mít detektory oxidu uhelnatého. Nechcete mít žádné šance-oxid uhelnatý se může plazit z jakýchkoli zařízení na spalování paliva.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je detektor oxidu uhelnatého nezbytný ve všech elektrických domě

Dokonce i ti, kteří žijí ve všech elektrických domech, by měli nainstalovat detektory oxidu uhelnatého, protože CO může do domu proniknout z připojené garáže, nebo pokud je záložní generátor používán příliš blízko k vašemu obytnému obsahu během výpadku napájení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji detektor oxidu uhelnatého a detektor zemního plynu

Oxid uhelnatý a zemní plyn nejsou to samé. Detektory oxidu uhelnatého nezjistí úniky zemního plynu. Zemní plyn obsahuje a Odourant, díky kterému voní jako shnilá vejce, dokonce i ve velmi malých koncentracích. Pokud voníte shnilá vejce, může dojít k úniku v potrubí zemního plynu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo potřebuje detektor CO2

„Každý domov s alespoň jedním zařízením/ohřívačem, připojeným garáží nebo krbem by měl mít nainstalovaný detektor oxidu uhelnatého. Detektor vás upozorní, že jedovatý plyn je někde doma.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte se obávat oxidu uhelnatého s elektrickým teplem

Ohřívač prostoru, který není nainstalován správně nebo nefunguje správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může elektrický HVAC způsobit oxid uhelnatý

Dělat klimatizace produkují oxid uhelnatý Krátká odpověď je ne, klimatizace nejsou schopna produkovat oxid uhelnatý. Oxid uhelnatý může být emitován pouze ze zařízení na spalování paliva. AC jednotky běží na elektřinu, takže neexistuje žádný možný způsob, jak produkovat oxid uhelnatý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte se obávat oxidu uhelnatého s elektrickým

Oxid uhelnatý je produkován zařízeními, která spalují paliva. Proto je jakékoli spotřebiče spalování paliva u vás doma potenciálním zdrojem CO. Elektrické ohřívače a elektrické ohřívače vody, toustovače atd., Neprodukujte CO za žádných okolností.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může elektrický ohřívač vody vydávat oxid uhelnatý

Možná vás zajímá, může zlomený ohřívač vody způsobit oxid uhelnatý ano, kterékoli z těchto spotřebičů, zejména vašeho ohřívače vody, může být ohroženo, že způsobí únik oxidu uhelnatého do vašeho domova. Oxid uhelnatý je nebezpečný a může snadno nezjistit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vydává zemní plyn oxid uhelnatý

Buďte v pohotovosti pro oxid uhelnatý

Přestože zemní plyn neobsahuje oxid uhelnatý, může být vyroben, když není dostatek kyslíku přítomného pro zemní plyn, olej nebo jakékoli jiné palivo pro správné spálení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Produkuje únik zemního plynu oxid uhelnatý

Příznaky úniku plynu jsou podobné příznakům otravy oxidem uhelnatým, protože únik plynu může ve skutečnosti vést k produkci oxidu uhelnatého. Jak se hladina plynu zvyšuje, hladina kyslíku se snižuje, což vede k vytvoření oxidu uhelnatého.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy byly vyžadovány detektory CO2

Od 1. července 2011 vyžaduje zákon o prevenci otravy oxidem uhelnatým (Senátem Bill-SB 183) všechny rodinné domy s připojenou garáží nebo zdrojem fosilních paliv pro instalaci alarmů oxidu uhelnatého v domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může elektrická lednička uniknout oxidu uhelnatého

Pokud je lednička lednička, nemůže uvolňovat oxid uhelnatý. Některé chladničky však běží spalováním plynu, jako je propan, který může uvolňovat oxid uhelnatý. RV chladničky mají tuto možnost, stejně jako některé domácí lednice, které se běžně vyskytují v domovech mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat otravu oxidem uhelnatým v celkovém elektrickém domě

V tomto případě má váš dodavatel 100% pravdu-stále může existovat oxid uhelnatého v all-elektrickém domě. Oxid uhelnatý je známý jako tichý vrah – je to bez zápachu, bez vůně a neviditelný, ale může způsobit vážné onemocnění nebo smrt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dva varovné známky otravy oxidem uhelnatým

Jaké jsou příznaky otravy CO Nejběžnějšími příznaky otravy CO jsou bolesti hlavy, závratě, slabost, žaludek, zvracení, bolest na hrudi a zmatek. Příznaky CO jsou často popisovány jako „podobné chřipce.”Pokud dýcháte v mnoha CO, může vás to přimět, aby vás omdlel nebo zabil.”.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte se obávat oxidu uhelnatého s elektrickou pecí

Jakákoli pec, která spaluje palivo, produkuje oxid uhelnatý jako vedlejší produkt. To je stejné pro jakékoli zařízení ve vaší domácnosti, které spaluje palivo, jako je rozsah plynu. Pokud tedy vaše pec používá k výrobě tepla zemní plyn, propan nebo olej, vaše pec vytváří oxid uhelnatý. Elektrické pece nevytvářejí oxid uhelnatý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat otravu oxidem uhelnatým, pokud je váš domov elektrický

V tomto případě má váš dodavatel 100% pravdu-stále může existovat oxid uhelnatého v all-elektrickém domě. Oxid uhelnatý je známý jako tichý vrah – je to bez zápachu, bez vůně a neviditelný, ale může způsobit vážné onemocnění nebo smrt.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou dva varovné známky oxidu uhelnatého

Nejběžnějšími příznaky otravy CO jsou bolesti hlavy, závratě, slabost, žaludek, zvracení, bolest na hrudi a zmatek. Příznaky CO jsou často popisovány jako „podobné chřipce.”Pokud dýcháte v mnoha CO, může vás to přimět, aby vás omdlel nebo zabil.”.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete detektor CO2 s elektrickým teplem

Ve skutečnosti většina stavebních předpisů nyní vyžaduje poplach oxidu uhelnatého v každém patře domu. Pokud však nemáte žádné zdroje hořlavého paliva u vás doma-to znamená, že vaše ohřívače prostoru a systém vytápění celého domu jsou elektrické, stejně jako všechny vaše spotřebiče-pak detektor CO není skutečně nutný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj ohřívač horké vody uniká oxidu uhelnatého

Každá voda zde nainstalovala podle mých znalostí ve stejné dobře ahoj. A být podezřelý. A ujistěte se, že je to provedeno správně oxid uhelnatý je bezbarvý zápach.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje detektor pro zemní plyn

Stejně jako detektory kouře a detektory oxidu uhelnatého je třeba detektor domácího zemního plynu pravidelně testovat a baterie-i když se používají jako záložní systém k detektoru plug-in–je třeba změnit-je třeba změnit. A většina detektorů zemního plynu pro domov má životnost asi 5 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Okoxid uhelnatý zmizí čerstvým vzduchem

Co opustí vaše tělo, když vydechujete, ale může to trvat až jeden den [1]. Karboxyhemoglobin se vytváří v červených krvinek, když se oxid uhelnatá do vašeho krevního řečiště dostane. Jeho poločas je přibližně čtyři hodiny na čerstvém vzduchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je únik zemního plynu stejný jako oxid uhelnatý

Oxid uhelnatý je velmi odlišný plyn než zemní plyn, který je často vytvářen, když je palivo spáleno v přítomnosti nízké hladiny kyslíku. Vzhledem k tomu, že oxid uhelnatý je zcela odlišným složením než zemní plyn, detektory oxidu uhelnatého nezjistí úniky zemního plynu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Unikne únik zemního plynu

Vysoká hladina expozice zemního plynu může způsobit otravu zemního plynu, která se vyznačuje únavou, těžkými bolestmi hlavy, problémy s pamětí, ztrátou koncentrace, nevolností, ztrátou vědomí a udušením a udušením.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky OSHA pro CO2

To, co standardy a pokyny pro expozice OSHA uplatňují OSHA, stanovila přípustný limit expozice (PEL) pro CO2 5 000 dílů na milion (ppm) (0.5% CO2 ve vzduchu) průměrováno za 8hodinový pracovní den (časově vážený průměrný Ortwa.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co produkuje oxid uhelnatý v domě

Zdroje oxidu uhelnatého v domácnosti

CO se produkuje, kdykoli hoří materiál. Domy s spotřebiči nebo připojenými garážemi na palivo jsou pravděpodobnější, že budou mít v našich domovech společné zdroje CO. Ohřívače vody.

[/WPRemark]

Previous Post
¿El antivirus libre desacelera la computadora??
Next Post
Byl Hirošima válečným zločinem?