15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nainstalujete inteligentní přepínač?

s malé zařízení, které se připojuje přímo k vašemu stávajícímu spínači světla, což vám umožní ovládat ho na dálku z smartphonu. Jednoduše připojte Switchmate k přepínači, stáhněte si odpovídající aplikaci a budete mít inteligentní přepínač v žádném okamžiku.

Shrnout:
1. Smart Switch můžete nainstalovat se základními elektrickými znalostmi nebo si najmout elektrikáře.
2. Ověřte své existující nastavení přepínače a vyberte požadovaný inteligentní přepínač.
3. Inteligentní přepínače obvykle vyžadují pro správnou provoz 4 vodiče.
4. Připojte přepínač inteligentního světla na Wi-Fi sledováním pokynů poskytnutých výrobcem.
5. Některé nevýhody inteligentních přepínačů zahrnují problémy s kompatibilitou ve starších domovech a omezenou funkčnost ve srovnání s inteligentními žárovkami.
6. Náklady na najímání elektrikáře pro instalaci inteligentního spínače světla se mohou pohybovat od 100 do 200 $.
7. Ne všechna data mohou být přenášena pomocí inteligentního přepínače, jako jsou kontakty uložené na kartě SIM a určitá data aplikace.
8. Pravidelný přepínač můžete přeměnit na inteligentní přepínač pomocí produktů, jako je Switchmate.

Nyní pojďme k 15 jedinečným otázkám a podrobným odpovědím:

1. Mohu nainstalovat chytrý přepínač sám?
Je možné nainstalovat inteligentní přepínač s některými základními elektrickými znalostmi. Pokud však nejste jisti nebo nepříjemní s elektrickou prací, je nejlepší najmout profesionálního elektrikáře.

2. Jaké jsou kroky k instalaci inteligentního přepínače?
Chcete -li nainstalovat inteligentní přepínač, musíte nejprve ověřit stávající nastavení přepínače a zkontrolovat zapojení. Poté vyberte požadovaný inteligentní přepínač a postupujte podle pokynů výrobce pro instalaci.

3. Kolik drátů potřebuji pro inteligentní přepínač?
Většina inteligentních přepínačů vyžaduje 4 dráty, aby správně fungovaly. Patří mezi ně čárový drát, zatížený drát, uzemňovací drát a neutrální drát. Nezapomeňte zkontrolovat konkrétní požadavky vašeho inteligentního přepínače.

4. Jak připojím svůj inteligentní přepínač na Wi-Fi?
Proces připojení přepínače inteligentního světla na Wi-Fi se může lišit v závislosti na značce a modelu. Obecně si musíte stáhnout aplikaci výrobce, vytvořit si účet a postupovat podle pokynů v aplikaci pro připojení přepínače k ​​síti Wi-Fi.

5. Existují nějaké nevýhody pro používání inteligentních přepínačů?
Ano, existují určité nevýhody pro používání inteligentních přepínačů. Jednou nevýhodou je, že starší domy nemusí mít potřebný neutrální drát pro instalaci inteligentního přepínače. Inteligentní přepínače navíc obvykle umožňují zapnout a vypnout světla, na rozdíl od inteligentních žárovek, které nabízejí schopnosti měnit barvy.

6. Kolik stojí najmout elektrikáře pro instalaci inteligentního přepínače?
Náklady na najímání elektrikáře pro instalaci inteligentního přepínače se mohou lišit v závislosti na faktorech, jako je umístění, složitost instalace a pracovní sazby. V průměru se může pohybovat od 100 do 200 $.

7. Mohu přenést všechna svá data pomocí inteligentního přepínače?
Ne, existují určité typy dat, které nelze přenést pomocí inteligentního přepínače. Patří sem kontakty uložené na SIM kartě, kontakty sociální sítě, jmenování kalendáře synchronizovaných s externími účty a data aplikace uložená v soukromém úložišti.

8. Je možné převést pravidelný přepínač na inteligentní přepínač?
Ano, je možné převést pravidelný přepínač na inteligentní přepínač pomocí produktů, jako je Switchmate. Switchmate se připojí k vašemu stávajícímu přepínači a umožňuje jej ovládat pomocí aplikace smartphone pomocí aplikace smartphone.

9. Mohu ovládat svůj chytrý přepínač odkudkoli?
Ano, pokud je váš inteligentní přepínač připojen k síti Wi-Fi vašeho domova, můžete jej ovládat odkudkoli pomocí odpovídající aplikace na vašem smartphonu.

10. Všechny inteligentní přepínače vyžadují neutrální drát?
Ne všechny inteligentní přepínače vyžadují neutrální drát, ale mnoho z nich. Před instalací je důležité zkontrolovat požadavky vašeho konkrétního inteligentního přepínače.

11. Mohu použít inteligentní přepínač se stmívatelnými světly?
Některé inteligentní přepínače jsou kompatibilní se stmívatelnými světly, ale ne všechny z nich. Nezapomeňte zkontrolovat specifikace vašeho inteligentního přepínače, zda podporuje funkčnost stmívání.

12. Existují nějaké bezpečnostní obavy při instalaci inteligentního přepínače?
Instalace inteligentního přepínače by měla být provedena pečlivě, aby se zabránilo jakýmkoli elektrickým rizikům. Pokud nemáte zkušenosti s elektrickou prací, doporučuje se najmout licencovaného elektrikáře, aby zajistil správnou instalaci a bezpečnost.

13. Mohu použít více inteligentních přepínačů v jedné místnosti?
Ano, můžete použít více inteligentních přepínačů v jedné místnosti k ovládání různých svítidel nebo spotřebičů osvětlení. To umožňuje pohodlnou a přizpůsobitelnou kontrolu osvětlení vašeho domova.

14. Existují nějaké problémy s kompatibilitou s inteligentními přepínači?
Problémy s kompatibilitou s inteligentními přepínači mohou nastat ve starších domovech, které nemusí mít potřebnou kabelovou infrastrukturu. Navíc ne všechny inteligentní přepínače jsou kompatibilní se všemi inteligentními domácími ekosystémy, takže je důležité zkontrolovat kompatibilitu před nákupem.

15. Mohu naplánovat svůj inteligentní přepínač, abych se zapnul a vypnul automaticky?
Ano, většina inteligentních přepínačů nabízí schopnosti plánování, což vám umožní nastavit konkrétní časy pro automaticky zapnutí a vypnutí přepínače. To může být užitečné pro účely úspory energie nebo vytvoření domácí automatizace.

Jak nainstalujete inteligentní přepínač?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji elektrikáře pro instalaci inteligentního přepínače

S některými základními elektrickými pracemi můžete převzít instalaci Smart Switch sami. Volání elektrikáře je samozřejmě skvělou volbou pro instalaci jakéhokoli typu přepínače.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete nainstalovat inteligentní přepínač

I když vaším prvním instinktem může být provedení elektrikáře, instalace Smart Light Switch není příliš komplikovaná a můžete to udělat sami, pokud budete postupovat podle těchto jednoduchých kroků: ověřte, jaký druh existujícího nastavení přepínače na stěny- nahoru máte a zkontrolujte kabeláž. Vyberte požadovaný inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojujete inteligentní přepínač stěny

A vytáhněte jej z krabice pro spojení, abyste odhalili kabeláž připojená k ní Většina inteligentních přepínačů vyžaduje 4 dráty, aby fungovaly. Řádek je přepravovačka drátu z panelu jističe na přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj inteligentní přepínač na Wi-Fi

Takže můžete vidět, že to docela rychle bliká. Takže to, co udělám, je jít do mé aplikace KMC a nejprve si jen zkontroluji první věc, kterou udělám, je jen zkontrolovat, abych se ujistil, že jsem na správném WI-

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního přepínače

Spínače nevýhody na inteligentní světlo:

Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální. Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik pro elektrikáře nainstalovat přepínač inteligentního světla

Instalace nového spínače světla stojí kolem 100 až 201 $, v závislosti na nákladech na materiály a práci. Nenechte se nechat ve tmě. Instalace spínače světla je relativně dostupný proces s průměrnou cenou kolem 150 $ .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přeměňuji svůj pravidelný přepínač na inteligentní přepínač

Transformace přepínačů „hloupých“ na inteligentní produkty je velmi snadné, díky produktům, jako je Switchmate. Switchmate je velmi snadno použitelný. Vše, co musíte udělat, je připojit je ke svým stávajícím přepínačům a viole, je to okamžitě chytré.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak inteligentní přepínače fungují bez neutrálního drátu

Zde je trik: ne-neutrální inteligentní přepínač zapne a vypne světlo regulací množství elektřiny odesílané na světlo. V podstatě musí ve svém „off“ stavu ne-neutrální inteligentní přepínač odesílat co nejmenší příkon (minimální příkon nebo min.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Smart Switch s Wi-Fi

Než začnete používat Smart Switch, nezapomeňte zálohovat svá data do iCloud, zaregistrujete svůj účet iMessage a nechte si po ruce ID a heslo iCloud. Ještě jedna poznámka Nepřepněte si SIM kartu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Smart Switch nepřipojí k Wi-Fi

Přejít na jejich nastavení > Wifi a zapněte to. Nejlépe byste měli připojit obě zařízení ke stejné síti WiFi. Na kartě Oznámení můžete také zapnout funkci WiFi. Pokud to stále nebude fungovat, restartujte svá zařízení a zkuste je znovu připojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude inteligentní přepínač stále fungovat bez wi-fi

Všechna inteligentní zařízení se spoléhají na internet, takže je přirozený předpoklad, že když inteligentní přepínače WiFi vypadne, zařízení přestanou fungovat. Ale v praxi zjistíte, že to není úplně pravda. Inteligentní přepínače pro domácí osvětlení budou i nadále fungovat, i když je vaše domácí síť dole.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zapojení je vyžadováno pro inteligentní přepínač

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete 2 inteligentní přepínače pro 3 Way

Kasa Smart Light Switch HS200, jeden pól, potřebuje neutrální drát, 2.4GHz Wi-Fi Light Switch pracuje s Alexou a Google Home, UL Certified, bez nutnosti rozbočovače, bílé. Oba tyto přepínače nemusíte používat pro jedno nebo 4-cestné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního přepínače

Spínače nevýhody na inteligentní světlo:

Nemusí pracovat ve starších domovech kvůli potřebě neutrálního drátu. Existuje několik řešení, ale nejsou ideální. Inteligentní přepínače obvykle stačí zapnout a vypnout světla. Nemůžete měnit barvy, pokud nemáte inteligentní žárovku a inteligentní přepínač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Omamí vám Smart Switch vaše staré zařízení

Smart Switch smazat obsah ze starého telefonu Smart Switch neodstraní žádný obsah z žádného telefonu. Po dokončení přenosu budou data existovat na obou zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zapojení je vyžadováno pro inteligentní přepínač

Většina inteligentních spínačů osvětlení vyžaduje zemnící vodič, vodič „in“, „ven“ drát a neutrální drát. Většina domů má in, ven a pozemní dráty, ale některé domy postavené před 80. roky nemají neutrální dráty. Obvykle je neutrální vodič bílý vodič (nebo skupina bílých vodičů).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nelze přenést pomocí Smart Switch

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Kalendář: Jmenování synchronizuje s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.Data aplikace: Data uložená v soukromém úložišti nelze zálohovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji dva inteligentní přepínače, pokud mám dva přepínače pro ovládání jednoho světla

Ano. Pokud máte dva přepínače, které ovládají jedno světlo a chcete ovládat světlo pomocí inteligentního přepínače Zigbee decora, budete muset nahradit jeden přepínač decora inteligentním přepínačem Zigbee nebo stmívačem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní spínač lepší s kabelem nebo bezdrátovým

4. Je inteligentní spínač rychlejší s kabelem nebo bezdrátovým přenosem USB kabelem pomocí inteligentního přepínače pro Android je ve srovnání s bezdrátovým přenosem rychlejší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spáruji svůj inteligentní domácí přepínač

Stiskněte horní část tlačítka přepínače 10krát. Světlo indikátoru ve spodní části spínače bude třikrát blikat modře. Inteligentní přepínač bude spárován s rozbočovačem, když světlo indikátoru přestane blikat. V aplikaci klepněte na Close, když uvidíte, že byly přidány zařízení!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musí být Smart Switch na Wi-Fi

Potřebuje Smart Switch WiFi, pokud používáte bezdrátový přenos prostřednictvím aplikace Smart Switch pro Android, budete potřebovat místní WiFi, abyste vytvořili spojení mezi zařízeními. Nevyžaduje však připojení k WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Inteligentní přepínače fungují s jakýmkoli světlem

Vaše žárovky nemusí být inteligentní světla, prostě musí být světla připojená k tomuto spínači. Přepínače inteligentních světel jsou dodávány s aplikacemi chytrých telefonů, které poskytují možnosti nastavení, rozmístění a ovládání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nepotřebuje inteligentní přepínač neutrální drát

Používáním bez neutrálního inteligentního přepínače můžete svá světla automatizovat, i když dříve nejsou nainstalovány žádné neutrální dráty. Tímto způsobem nemusíte trávit spoustu času a peněz, aby se vaše přepínače chytře. Je to mnohem rychlejší a pohodlnější způsob automatizace světel domu bez neutrálního.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi jedním pólem a 3cestným inteligentním přepínačem

Jak tedy vyprávíte rozdíl. Pokud máte stále krycí desku, můžete to říct, protože přepínač s jedním pólem bude mít zapnuto a vypnuto na něm, zatímco 3cestný přepínač nebude. Můžete nám to říct

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué CCTV es mejor para el hogar??
Next Post
Může prsten reflektor zvlhčit?