15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Seng uden sengegavl – et harmonisk soveværelseinteriør

seng-sengegavl-hvid-indvendig-blå-accenter-minimalistiske lamper

Sengegavlen er uden tvivl et vigtigt element i sengen. Det har mange fordele, der på ingen måde bør undervurderes. Der er dog også en Seng uden sengegavl ekstremt attraktiv og i hvert fald værd at overveje. Sådanne senge ser moderne og afslappede ud, men ser lige så stilfulde ud i soveværelset som enhver anden model med sengegavl. I denne artikel vil vi gerne henlede din opmærksomhed på netop denne type seng.

Seng uden sengegavl – belyst accentvæg

seng uden sengegavl idé-belysning-mursten væg-loft-stil

Sengegavlen er et fantastisk dekorativt element. Hvis dette mangler på sengen, kan det også erstattes af noget andet. I ovenstående lejlighed, som ligger i Tel Aviv, tjener vægmaleriet på den ene side og den moderne trælampe på den anden side dette formål. Designet med seng uden sengegavl, såvel som resten af ​​lejligheden, stammer fra Mayan Zusman Studio.

Seng uden sengegavl for at fremhæve vægge

seng-uden-sengegavl-soveværelse-accent-væg-hvid-plante-sten-fliser

På trods af alle fordelene ved sengegavlen kan det ske, at det er ret irriterende og forstyrrer det harmoniske udseende af soveværelset. Denne egenskab kan ses i lejligheden designet af Aleksandra Fedorova. Sengen uden sengegavl lader den hvide væg komme til sin ret og passer også perfekt til Zen -møblerne.

Stel med træ

seng uden sengegavl træ-stel-indirekte-belysning-piedestal

POD Boutique Hotel i Cape Town hyrede Greg Wright Architects til at designe værelserne. Disse designede et åbent opholdsområde, som også inkluderer badeværelset. Sengen uden hovedgærde er til gengæld omgivet af paneler og en træpiedestal, som er perfekte substitutter.

Fremhæv sengen

seng-sengegavl-fritstående-soveværelse-gotisk-vindue-eames-stol-møbler

Bare fordi sengen normalt er placeret mod væggen, betyder det ikke, at du også skal gøre det. Prøv noget nyt og sæt det foran vinduet. En seng uden sengegavl er særligt velegnet til dette formål. De unikke vinduer i gotisk stil i Qvest House er et rigtigt blikfang og den perfekte baggrund for sengen. Husets design kommer i øvrigt fra Michael Kaune.

Indram sengen

seng-sengegavl-maskulin-soveværelse-design-tmh-lawson-sorte lamper

Her er endnu et eksempel på, hvordan du vidunderligt kan dekorere den bare væg bag sengen uden sengegavl. De to lamper til venstre og højre har også et nyttigt formål. Designet af TomMarkHenry sikrer behagelig symmetri, harmoni og en behagelig følelse af at leve, hvilket endda forstærkes af de to sengeskabe.

Ideel til himmelseng

seng-uden hovedgærde-ungdoms-værelse-møbler-hvid-capri-seng-blå-gul

Det er almindeligt, at en himmelseng ikke har sengegavl. Dette skyldes hovedsageligt, at den ramme, der er beregnet til gardinerne eller himlen, er tilstrækkelig til at fremhæve sengen. Af denne grund er hovedgærdet overflødigt, hvis det kun bruges til dekoration. Giuliano Andrea dell’Uva brugte også ideen om en seng uden sengegavl til at designe dette hvide ungdomsværelse.

Romantisk soveværelse

seng-sengegavl-romantisk-design-lodret-have-plante-vindue

I dette eksempel udgør den frie væg skabt af sengen uden hovedgærde soveværelset. Der er også en attraktiv hylde foran vinduerne, der indeholder blomsterkasser. Ideen kommer fra Trong Nghia Architects. Du kan også se, hvor vidunderligt et moderne interiør kan kombineres med romantiske vintage -accenter.

Udsmykket dekoration

seng-sengegavl-vægbeklædning-træ-sengelinned-geometrisk-mønster-vægmalerier

Hvis du er en kunstelsker, kan du drage fordel af denne funktion, hvis du har en seng uden sengegavl. Området på væggen over sengegavlen kan bruges vidunderligt til at vise dit yndlingsmaleri. To lamper blev også tilføjet til denne facilitet i Casa C2 af Lucas y Hernandez-Gil Arquitectos.

Accentvægge erstatter sengegavlen

seng-sengegavl-beton-monokrom-yerger-chen-suchard-studie

Som allerede nævnt kan sengegavlen som et dekorativt element på sengen være overflødig, hvis sengen allerede er på en attraktiv accentvæg. Det store soveværelse i Yerger-huset, der blev designet af Chen + Suchard Studio, er meget stilfuldt og har en grå beton-udseende væg. Dette kombineres med et tæppe og sengelinned i lilla.

Seng og vindue

seng-sengegavl-selvfølgelig-materialer-interiør-vindue-idé-orange-gule-accenter

Her kan du se et soveværelsesdesign med seng uden sengegavl af Patano Studio Architects. Det er harmonisk indrettet og er iøjnefaldende gennem det lille vindue, der er over sengen og får os straks til at glemme, at sengegavle overhovedet findes.

Farvede accenter i det neutrale soveværelse

seng-sengegavl-soveværelse-vandtårn-garderobe-lyst træ-sengebord

Hvis du vælger et vægmaleri som dekoration til sengen uden sengegavl, kan du vælge en farverig, afhængigt af møblerne i soveværelset, eller du kan bruge en variant, der består af neutrale toner. Den første variant pryder dette soveværelse, som ellers er designet af Gresford Architecture i neutral grå, hvid og træ.

Lille billedserie

seng-sengegavl-billeder-deco-sengeskabe-glans-glamour-metalliske-sengelamper

Kan du ikke beslutte dig for et vægmaleri til sengen uden sengegavl? Jamen, så kombiner bare flere små, som med denne idé fra Studio Esnal. Du er også velkommen til at bruge private fotos til dette. Selvom billederne er iøjnefaldende, gør de manglen på sengegavl mindre mærkbar.

Accent væg ideer

seng-sengegavl-beton-look-væg-design-flydende-ovn-michael-fitzhugh

Når du har besluttet dig for en accentvæg, er der forskellige muligheder. Brug f.eks. En anden farve, et interessant mønster eller tapet. Sidstnævnte blev også brugt af Michael Fitzhugh. Den grå farve passer fantastisk til den elegante pejs.

Vægpaneler

seng-sengegavl-accent-væg-idé-grå-design-lilla-væg-farve

Du kan også oprette en accentvæg med en bred vifte af paneler, der kan strække sig fra gulv til loft. En grå farve med et betonlook blev brugt i designet af CUBE Architecture. Dette forstærkes af den grå seng uden sengegavl og det lige så grå tæppe. Resultatet er en æstetisk attraktiv streg i soveværelset.

Hyggeligt hjørne i soveværelset

seng-sengegavl-træ-accent-soveværelse-værelse-skillelinje-hylde

Et soveværelse føles lige så meget mere intimt, når sådan et sovehjørne er designet. Sengen uden sengegavl er placeret på et vægpanel af træ, der smelter sammen til en hylde på en original måde. Dette fungerer igen ikke kun som opbevaringsplads, men også som en attraktiv rumdeler. Ideen kommer fra mode: lina architekci.

Minimalistisk soveværelse

seng-sengegavl-farve accenter-blå-gul-natbord-grå-væg-farve-hvid-møbler-moderne

Fans af sengegavlen vil være af den opfattelse, at sengen uden hovedgærde simpelthen ser kedelig og ufuldstændig ud. Men det behøver ikke at være rigtigt! Det afhænger i sidste ende af, hvad du kan lide, og hvilken stil du har valgt til dit soveværelse. Selv et lille værelse ser meget mere rummeligt ud uden sengegavl, som i dette eksempel fra Madama. Det har en minimalistisk møbleringsstil.

Enkelt design til interiøret

seng-sengegavl-almindelig-blå-grå-væg-farve-striber-mønster

Enkle og subtile dekorationer blev brugt til dette indbydende soveværelse og sikrer en moderne stemning for at føle sig godt. At sengen blev valgt uden sengegavl, er næppe mærkbar takket være den stilfulde vægfarve i stålblå. Projektet til soveværelset og resten af ​​lejligheden kommer fra Smart Design Studio.

Store vinduer

seng uden sengegavl apollo-arkitekter-associerede-vindue-for-soveværelse-moderne

Soveværelser med så store vinduesfronter er vidunderligt indrettet af naturen alene. Denne kendsgerning kræver til gengæld enkle møbler i selve rummet, hvilket gør brugen af ​​en seng uden sengegavl perfekt. Ifølge dette princip er virksomheden Apollo Achitects & Associates indrettede også dette soveværelse. Der blev simpelthen undværet dekorationer af enhver art.

Brug kun madrassen i stedet for sengen

seng-sengegavl-madras-gulv-parket-sildebensmønster

Har du bemærket, at en seng uden sengegavl ofte ser meget hyggeligere ud? For en enkel og moderne indretning i soveværelset kan du vælge en lav ramme eller blot placere madrassen på gulvet, som med dette design fra Destilat. Den attraktive lejlighed ligger i Wien.

Lamper i stedet for en sengegavl

seng-sengegavl-grå-skillevæg-idé-enkel-møblering-soveværelse

En hjemlig atmosfære opnås frem for alt ved lamperne, der er fastgjort til skillevæggen. Det minimalistiske soveværelse ligger i Villa R i Danmark og er designet af C. F. Maller Architects. Sengen uden sengegavl er et rigtigt blikfang og et bevis på, at selv den mærkbare mangel på hovedgærde kan være behagelig.

Previous Post
Interessante uldtæppet designs af Gan Rugs
Next Post
Italienske møblerideer – kongelig spisestue og soveværelsesmøbler