15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak odstraním IE z okraje BHO?

Shrnutí článku

1. Jak se mohu zbavit IE režimu na okraji?
Chcete -li povolit nebo deaktivovat režim Internet Explorer v Microsoft Edge, otevřete Microsoft Edge a klikněte na výchozí možnost prohlížeče. V rámci nastavení „Povolte znovu načtení stránek v režimu Internet Explorer“ vyberte požadovanou možnost.

2. Jak zabráním IE v přesměrování na okraj?
Chcete -li deaktivovat přesměrování na Microsoft Edge, povolte zásadu „RedirectSitesFrominterNeteNexplorRereReReredMode“ a vyberte „Zakázat“ pod „přesměrovacími nekompatibilními weby z Internet Explorer na Microsoft Edge“ rozbalovací nabídky.

3. Proč se otevírá můj internetový průzkumník v Microsoft Edge?
V nastavení kompatibility Internet Explorer můžete změnit možnost „Nechte Internet Explorer otevřít weby v Microsoft Edge“ na „nikdy“, abyste zabránili Internet Explorer v otevření na okraji.

4. Jak přepínám režim IE na okraji?
Chcete -li povolit režim IE na Microsoft Edge, přejděte na Nastavení a další, vyberte možnost Nastavení, klikněte na výchozí prohlížeč a zapněte „Povolte, aby se weby načtěly v režimu Internet Explorer“ přepínače pod sekcí kompatibility Internet Explorer v sekci Internet Explorer Compatibility.

5. Je režim Internet Explorer na Edge Permanent?
IE režim nepodporuje určité funkce a bude trvale deaktivován 14. února 2023. Používá se jako přechodný nástroj pro organizace migrované z internetového průzkumníka.

6. Jak se zbavím režimu kompatibility IE?
Chcete -li odstranit režim kompatibility IE, otevřete internetový průzkumník, přejděte na nástroje a vyberte Nastavení zobrazení kompatibility. Odstraňte web ze seznamu Zobrazit kompatibilitu a vymažte zaškrtávací políčka pro zobrazení intranetu a všech webových stránek v zobrazení kompatibility.

7. Jak mohu změnit svůj výchozí prohlížeč z IE na Edge v systému Windows 10?
Otevřete nabídku Start, zadejte „výchozí aplikace“ a z výsledků vyhledávání vyberte možnost Výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč, který jej nastaví jako výchozí.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu zakázat režim IE na Microsoft Edge?
Režim IE v Microsoft Edge můžete deaktivovat výběrem možnosti „Never“ v rámci nastavení „Nechte Internet Explorer Otevřít weby v Microsoft Edge“.

2. Mohu zabránit v otevření Internet Explorer v Microsoft Edge?
Ano, můžete zabránit v otevření Internet Explorer na Microsoft Edge změnou výchozí hodnoty nastavení „Let Internet Explorer Otevřete se v Microsoft Edge“.”

3. Jak povolím režim Internet Explorer na Microsoft Edge?
Chcete -li povolit režim Internet Explorer na Microsoft Edge, přejděte na Nastavení, vyberte výchozí prohlížeč a zapněte „Povolte, aby se weby načtěly v režimu Internet Explorer“.

4. Jaká jsou omezení používání režimu Internet Explorer v Microsoft Edge?
Režim Internet Explorer nepodporuje funkce, jako jsou panely nástrojů Internet Explorer, zásady nabídky navigace nebo nástroje pro vývojáře Edge F12.

5. Jak mohu odstranit režim kompatibility IE?
Chcete -li odstranit režim kompatibility IE, otevřete internetový průzkumník, přejděte na nástroje, vyberte Nastavení zobrazení kompatibility, odstraňte web ze seznamu a vymažte zaškrtávací políčka pro zobrazení intranetu a všech webových stránek v zobrazení kompatibility v zobrazení kompatibility.

6. Jak mohu změnit svůj výchozí prohlížeč z Internet Explorer na Edge?
V systému Windows 10 přejděte do nabídky Start, vyhledejte „Výchozí aplikace“ a vyberte možnost Výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč, který jej nastaví jako výchozí.

7. Je režim Internet Explorer je trvalou funkcí?
Ne, režim Internet Explorer není trvalá funkce. Je určen jako přechodný nástroj pro organizace, které se pohybují od Internet Explorer, a bude trvale deaktivován 14. února 2023.

Jak mohu odstranit IE z Edge BHO?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit IE režimu na okraji

[Windows 11/10] Jak povolit/zakázat režim Internet Explorer v Microsoft Edgeopen Microsoft Edge.Klikněte na [Výchozí prohlížeč] ③.V rámci povolení, aby se weby objevily v režimu Internet Explorer (tj. Režim) ④, můžete vybrat potřebné nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním IE v přesměrování na okraj

Zakázat přesměrování na Microsoft Edge

Nastavte politiku RedirectSitesFrominterNexplorerRereReRerentMode tak, aby byla povolena a poté v rozbalovacích možnostech v rámci možností: Přesměrování nekompatibilních webů z Internet Explorer na Microsoft Edge, vyberte Zakázat deaktivaci. Toto nastavení přestane přesměrovat přesměrování, jakmile se politika projeví.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se otevírá můj internetový průzkumník v Microsoft Edge

V nastavení kompatibility Internet Explorer uvidíte možnost "Nechte Internet Explorer otevřít weby na Microsoft Edge" , Výchozí hodnota je pouze nekompatibilní weby (doporučeno). Můžete to změnit na nikdy. 5. Otevřete prohlížeč Internet Explorer a znovu zkontrolujte, zda se otevře okraj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přepínám režim IE na okraji

Povolte režim IE na Microsoft Edgeopen Edge na Windows 10.Klikněte na Nastavení a další (elipsis) tlačítko v pravém horním rohu.Vyberte možnost Nastavení.Klikněte na výchozí prohlížeč.V sekci kompatibility internetového průzkumníka zapněte přepínač přepínače Internet Explorer Režis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je režim Internet Explorer na Edge Permanent

Režim IE však nepodporuje funkce, jako jsou panely nástrojů Internet Explorer, zásady nabídky navigace nebo nástroje vývojáře Edge F12. Organizace mohou používat režim Internet Explorer k pokračování v prohlížení webových stránek založených na IE při přechodu od Internet Explorer, který bude trvale deaktivován 14. února 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím režimu kompatibility IE

ProcedureOpen Internet Explorer a klikněte na Nástroje → Nastavení zobrazení kompatibility.Pokud je administrativní konzole přidána do seznamu zobrazení kompatibility, vyberte web a klikněte na Odebrat.Vymažte zobrazení intranetových webů v zobrazení kompatibility a zobrazujte všechny webové stránky za zaškrtávací políčka Zobrazit pohledu a poté klikněte na zavřít.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj výchozí prohlížeč z IE na Edge v systému Windows 10

Vyberte tlačítko Start a poté zadejte výchozí aplikace. Ve výsledcích vyhledávání vyberte výchozí aplikace. Podle webového prohlížeče vyberte prohlížeč, který je aktuálně uveden, a poté vyberte Microsoft Edge nebo jiný prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat internetový průzkumník

V klientských systémech postupujte podle těchto kroků a deaktivujte internetový průzkumník pomocí volitelných funkcí na ovládacím panelu: Vyberte Start > Nastavení.Vyberte aplikace.Vyberte volitelné funkce.V seznamu nainstalovaných funkcí najděte Internet Explorer 11, vyberte jej a poté vyberte Odinstalovat.Při výzvě k restartu restartujte počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat tj. Do výchozího nastavení

Resetujte nastavení Internet Explorer.Otevřete Internet Explorer, vyberte nástroje > Možnosti internetu.Vyberte kartu Advanced.V dialogovém okně Reseset Internet Explorer Nastavení vyberte Reset.V poli, jste si jisti, že chcete resetovat všechna nastavení Internet Explorer, vyberte Reset.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení kompatibility IE

Změnit nastavení zobrazení kompatibility

Otevřete Internet Explorer pro plochu, klikněte na nástroje a poté klikněte na Nastavení kompatibility. Do pole Settings Zobrazit na pohledu kompatibility přidejte problematickou adresu URL webových stránek a poté klikněte na Přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj výchozí prohlížeč neustále mění na hranu

Existuje několik důvodů. Microsoft se spoléhá na ctižádostivou taktiku, která vás nutí používat Microsoft Edge v různých částech operačního systému. Kromě toho mohou rozbité konfigurace, únosci prohlížeče a konfliktní nastavení nepříznivě ovlivnit vaše výchozí preference programu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení prohlížeče na Microsoft Edge

V horním rohu okna prohlížeče vyberte Nastavení a další, nebo použijte zkratku klávesnice Alt+F a vyberte Nastavení a vyberte Nastavení .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku deaktivovat internetový průzkumník

Veškerý software a prohlížeče mají obecně zranitelnosti zabezpečení. Zakázáním Internet Explorer je to o jeden méně softwarového balíčku, který lze aktualizovat, a jednu aplikaci, kterou lze využít – tedy zajišťuje, aby váš systém zajistil bezpečnější systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat Microsoft Edge My Default

V obecné části klikněte na Pro Make Default. V Microsoft Edge klikněte na ikonu tři tečky v pravém horním rohu a přejděte do nastavení > Výchozí prohlížeč. Kliknutím na tlačítko pro výchozí nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu zbavit tj. V systému Windows 10

V klientských systémech postupujte podle těchto kroků a deaktivujte internetový průzkumník pomocí volitelných funkcí na ovládacím panelu: Vyberte Start > Nastavení.Vyberte aplikace.Vyberte volitelné funkce.V seznamu nainstalovaných funkcí najděte Internet Explorer 11, vyberte jej a poté vyberte Odinstalovat.Při výzvě k restartu restartujte počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svůj výchozí prohlížeč

Jak změnit výchozí prohlížeč na AndroidMake Ujistěte se, že je nainstalována vaše aplikace preferovaného prohlížeče.Otevřené nastavení > Aplikace. Poté vyberte Vyberte výchozí aplikace.Klepněte na aplikaci prohlížeče a poté vyberte svou preferovanou aplikaci pro prohlížeč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout režim kompatibility

V tomto videu se naučíme, jak vypnout režim kompatibility v dokumentu Microsoft Word. Režim kompatibility je funkce v MS Word, která uživatelům umožňuje otevírat a upravovat dokumenty vytvořené v předchozím

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořím Google svůj výchozí prohlížeč na Microsoft Edge

Vyberte nastavení a další > Nastavení . Vyberte soukromí, vyhledávání a služby. Přejděte celou cestu dolů do sekce Služby a vyberte řádek adresy a vyhledávání. Vyberte svůj preferovaný vyhledávač z vyhledávače použitého v nabídce adres.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je výchozí stránka prohlížeče pro Microsoft Edge

Otevřete Microsoft Edge, vyberte Nastavení a další > Nastavení . Vyberte vzhled. Zapněte tlačítko Zobrazit domů. Pro stránku, kterou chcete použít jako svou domovskou stránku, si můžete vybrat novou stránku na kartě, nebo vybrat adresu URL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se mohu vrátit k normálnímu prohlížení na Edge App

Um, pokud používáte jiný prohlížeč než Microsoft Edge a chcete skutečně získat váš prohlížeč. Zpět přejděte do aplikace Nastavení zde, přejdete do aplikací. A na levé straně vidíte výchozí aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když deaktivuji Internet Explorer 11

Ikony IE11 v nabídce Start a na panelu úloh budou odstraněny. Když se uživatelé pokusí spustit zkratky nebo sdružení souborů, které používají IE11, budou přesměrovány tak, aby otevřely stejný soubor/url v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit Microsoft Edge z změny výchozího prohlížeče

Pokud byste je chtěli zcela zakázat, musíte udělat několik věcí.Krok 1: Změňte nastavení na okraji.Krok 2: Zkontrolujte, zda je Edge uvedena jako aplikace na pozadí.Krok 3: Zakázat naplánované aktualizační úkoly Edge.Krok 4: Ujistěte se, že Edge není výchozí prohlížeč.Krok 5: Upravit registr.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstalovat Internet Explorer

Vyberte Start > Nastavení. Vyberte aplikace. Vyberte volitelné funkce. V seznamu nainstalovaných funkcí najděte Internet Explorer 11, vyberte jej a poté vyberte Odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude IE automaticky odstraněn z Windows 10

Některé verze Windows 10 uvidí vizuální odkazy Internet Explorer odstraněny dříve, v květnu 2023, další volitelnou aktualizací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je IE stále na Windows 10

Hlavním důvodem pro vedení Internet Explorer v systému Windows 10 je provozování webových stránek na základě starších technologií HTML, které nejsou nebo nesprávně podporovány v Microsoft Edge.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es la mejor calificación progresiva??
Next Post
Co se stane, když jsou solární baterie plné?