15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je účel zvonění?




Zvono zvonu


Potřebuji zvonek se svým zvonem?

Ring Chime nebo Ring Chime Pro je samostatný zvonek/zvonek pro váš prsten zvonek. Není to nezbytné, ale umožní vám to mít zvonek zvonku v jiných místnostech domu, takže nejste závislí na upozornění na smartphony.

Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř?

Automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj zvonek doma:

  1. Otevřete aplikaci prstenu.
  2. Klepněte na zařízení.
  3. Klepněte na nastavení zařízení.
  4. Klepněte na nastavení zvonění domácího.
  5. Klepněte na automatickou detekci zvonku.
  6. Klepněte na Ring My Home Chime.
  7. Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

Jaký je rozdíl mezi prstenem s zvohem a bez?

Hlavní rozdíly jsou:

  • Chime Pro rozšiřuje pokrytí WiFi pro prstencová zařízení.
  • Chime Pro má duální pásmo 2.4GHz & 5GHz WIFI Connectivity (vs 2.Pouze 4GHz).
  • Chime Pro má vestavěné noční světlo.
  • Chime Pro poskytuje během procesu nastavení řízenou zpětnou vazbu, která vám pomůže najít nejlepší umístění.

Zaznamená vás zvonek zvonění?

Pokud jste nezměnili žádné nastavení na svém prstencovém zařízení, automaticky zaznamená to video a zvuk, jakmile detekuje pohyb. Pokračuje dvě minuty nebo dokud již nezjistí pohyb. Chcete -li zabránit prstenu v nahrávání zvuku, otevřete aplikaci prstenu.

Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu?

Pokud máte prstencový zvonek, který je pevně zapojen do vašeho domácího zapojení a neslyšíte zvonek uvnitř, existuje několik potenciálních důvodů:

  1. Nestavili jste si zvonek v aplikaci Ring.
  2. Váš zvonek je odpojen od WiFi. Podívejte se na níže uvedené pokyny o tom, jak znovu připojit k WiFi.

Je nezbytný chime?

Navzdory funkčnosti Ring Chime to nemusíte nutně mít. Je to jen další zařízení na váš zvonek a bezpečnostní kameru. Připojí se do nástěnné zásuvky a může se připojit k síti Wi-Fi.

Je prsten chime a wifi prodlužovač?

Ne, zvonění prstenu není prodlužovač wifi. Je to samostatné zařízení, které funguje jako zvonek pro váš zvonek.

Funguje prsten uvnitř domu?

Ano, stále můžete používat prstencové zvonky a bezpečnostní kamery k hlídání domů a odpovědět na dveře odkudkoli, a to i bez předplatného, ​​aby se chránila prsten.

Otázky:

1. Potřebuji zvonění prstenu s prstenem?
Ano, zvonění prstenu vám umožňuje mít zvonek v jiných místnostech domu, takže nejste závislí na upozornění na smartphony.
2. Jak mohu nakonfigurovat svůj domácí zvonek pro zvonek?
Chcete-li nakonfigurovat svůj domácí zvonek, otevřete aplikaci prstenu, přejděte na nastavení zařízení, poté nastavení zvonění domácích. Nezapomeňte stisknout tlačítko na zvonek.
3. Jaké jsou rozdíly mezi prstenem s zvohem a bez?
Hlavní rozdíly spočívají v tom, že Ring Chime Pro rozšiřuje pokrytí WiFi pro prstencová zařízení, má duální pásmové připojení WiFi, vestavěné noční světlo a během procesu nastavení poskytuje řízenou zpětnou vazbu.
4. Zvuk zaznamenává zvuk zvonění prstenu?
Ano, pokud jste nezměnili žádná nastavení, zvonek Ring automaticky zaznamenává video a zvuk, když detekuje pohyb. Chcete -li zastavit prsten v nahrávání zvuku, otevřete aplikaci prstenu.
5. Proč nevodí můj prstencový zvonek v mém domě?
Pro tento problém by mohlo existovat několik důvodů:

  • Nestavili jste si zvonek v aplikaci Ring.
  • Váš zvonek je odpojen od WiFi.

Podívejte se na pokyny v aplikaci Ring o tom, jak nastavit zvonek a znovu se připojit k WiFi.

6. Je nezbytný zvonek?
Ne, zvonění prstenu není nutné. Je to další zařízení, které umožňuje zvonění zvonku v jiných místnostech. Není však nezbytné, pokud již dostáváte upozornění na smartphony.
7. Může prsten chime působit jako prodlužovač wifi?
Ne, zvonění prstenu není navrženo jako prodlužovač wifi. Funguje to jako zvonek pro zvonek.
8. Funguje prsten uvnitř domu bez předplatného?
Ano, stále můžete používat prstencové zvonky a bezpečnostní kamery ve vašem domě i bez předplatného, ​​aby se chránila prsten. Stále budou poskytovat sledování videa a umožní vám na dálku odpovědět.


Jaký je účel zvonění?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji zvonek se svým zvonem

Potřebuji prsten zvonění Ring Chime nebo Ring Chime Pro je samostatný zvonek/zvonek pro váš prsten zvonek. Není to nezbytné, ale umožní vám to mít zvonek zvonku v jiných místnostech domu, takže nejste závislí na upozornění na smartphony.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět svůj prstenový zvonek, aby zazvonil dovnitř

Chcete-li automaticky detekovat a nakonfigurovat svůj domácí zvonek: Otevřete aplikaci Ring.Klepněte na zařízení.Klepněte na nastavení zařízení.Klepněte na nastavení zvonění domácího.Klepněte na automatickou detekci zvonku.Klepněte na Ring My Home Chime.Postupujte podle pokynů a stiskněte tlačítko na zvonek prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prstenem s zvohem a bez

Hlavními rozdíly jsou Chime Pro rozšiřují pokrytí WiFi pro prstencová zařízení, má duální pásmo 2.4GHz & Připojení WiFi 5GHz (vs 2.Pouze 4GHz), vestavěné noční světlo a vedená zpětná vazba během procesu nastavení, která vám pomůže najít nejlepší umístění pro váš Chime Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zaznamená vás zvonek zvonění

Pokud jste nezměnili žádné nastavení na svém prstencovém zařízení, automaticky zaznamená to video a zvuk, jakmile detekuje pohyb. Pokračuje dvě minuty nebo dokud již nezjistí pohyb. Chcete -li zabránit prstenu v nahrávání zvuku: Otevřete aplikaci prstenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj prsten zvonek nevonící uvnitř mého domu

Pokud máte prstenový zvonek, který je pevně zapojen do vašeho domácího zapojení a nelze slyšet zvonek uvnitř, existuje několik potenciálních důvodů: Nestavili jste si v aplikaci pro prsten zvonek. Váš zvonek je odpojen od WiFi. Podívejte se na níže uvedené pokyny o tom, jak znovu připojit k WiFi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezbytný chime

Navzdory funkčnosti Ring Chime to nemusíte nutně mít. Je to jen další zařízení na váš zvonek a bezpečnostní kameru. Připojí se do nástěnné zásuvky a může se připojit k síti Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je prsten chime a wifi prodlužovač

Router. Otevřete aplikaci prstenu na mobilním zařízení a klepněte na nastavení zařízení klepněte na Chime Pro v seznamu zařízení. Poté postupujte podle pokynů v aplikaci a dokončete nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje prsten uvnitř domu

Stále můžete používat prstencové zvonky a bezpečnostní kamery k hlídání domova a odpovědět na dveře odkudkoli, a to i bez předplatného, ​​aby se chránila prsten.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání chime

Nevýhody: Poplatky za vklady hotovosti a použití ATM mimo síť: Zúčastněné poplatky 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a jediný způsob, jak vložit hotovost, je v místech partnerů v uložení hotovosti (včetně maloobchodních prodejen, jako je 7-Eleven a Walmart).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit měsíčně za zvonek

Potřebujete předplatné pro použití zařízení prstenců nevyžadují plán předplatného pro ochranu prstenu. Bez předplatného si můžete prohlédnout video v reálném čase pro prstencové zvonky a bezpečnostní kamery a odpovědět na oznámení o zvonku, jak k nim dochází.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné zaznamenávat na zvonek

Jako obrys federálních zákonů byste neměli mít žádné právní záležitosti při používání zvonku nebo jiného podobného zařízení, pokud zaznamenává veřejnou oblast bez očekávání soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Chime vaši polohu

Můžeme požádat o přístup nebo povolení a sledovat informace založené na poloze z vašeho mobilního zařízení, a to buď nepřetržitě, nebo při používání naší mobilní aplikace, abychom poskytovali služby založené na poloze. Pokud si přejete změnit náš přístup nebo oprávnění, můžete tak učinit v nastavení vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Udělejte všechny prstenové zvonky v domě zazvoní všechny prsteny

Zvonek prstenu, který je 100% napájený baterií, bude slyšitelný mimo váš domov, ale ne uvnitř. Zvonek s baterií napájeným baterií může zahrnovat baterii, která není viditelná, jako je prstencové video zvonek (2. generace) nebo může mít zcela vyjímatelnou baterii. jako je prsten video zvonek 4.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody používání chime

Nevýhody: Poplatky za vklady hotovosti a použití ATM mimo síť: Zúčastněné poplatky 2 $.50 za transakci na bankomatech mimo síť a jediný způsob, jak vložit hotovost, je v místech partnerů v uložení hotovosti (včetně maloobchodních prodejen, jako je 7-Eleven a Walmart).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Rozšiřuje se prstencový chime wifi

Když je zapojen do standardní stěnové zásuvky, Ring Chime Pro rozšiřuje dosah sítě WiFi routeru a rozšiřuje ji na kamkoli jste umístili prstencové zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje zvonění, pokud je wifi dole

Zvody prstenců nefungují bez připojení WiFi. Neexistuje žádná omezená funkce, protože zvonek vyžaduje stabilní připojení k internetu, aby bylo možné fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zvonek rozšiřuje wifi

Když tedy někdo stiskne tlačítko na prstencovém zvonu nebo triky emoční senzor, můžete slyšet upozornění v celém domě, druhý Chime Pro působí jako prodlužovač Wi-Fi, pokud je nainstalováno prstencové zařízení

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji sousedé zazvonit v mém domě

Pokud žijete blízko uživatele prstenu nebo uživateli jakékoli inteligentní bezpečnostní kamery, ujistěte se, že je nepravděpodobné, že se na vás váš soused snaží špehovat. Tyto kamery jsou navrženy tak, aby poskytovaly bezpečnost svému vlastnímu domovu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou prstencové kamery za to

Jsme velcí fanoušci instalace DIY bez ozdravného kutily a přiměřené a konkurenční ceny jejich kamer a také si vážíme kvality jejich vybavení-některé modely nabízejí noční vidění, pokročilé detekce pohybu a zaznamenávají vše v rozlišení 1080p.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to, že se zazvoní

Je chime legitimní ano. I když to není banka, Chime nabízí pojištění FDIC až 250 000 dolarů na zákaznické účty prostřednictvím svých partnerských bank. V současné době služby 14.5 milionů zákazníků – více než kterákoli jiná online banka s velkou marží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to opravdu za to

Chime je vhodný pro zákazníky, kteří hledají jednoduché bankovní služby bez měsíčních poplatků za údržbu nebo požadavky na minimální zůstatek. Chime umožňuje zákazníkům: otevřít spořicí účet bez požadavku na minimální rovnováhu. Otevřete si kontrolní účet pomocí debetní karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se prsten účtuje měsíčně

Měsíční předplatné Ring patří mezi nejdostupnější, jaké jsme kdy viděli. Prsten chrání základní náklady 3 $ měsíčně nebo 30 $ ročně, plus náklady 10 $ měsíčně nebo 100 $ ročně a Pro stojí 20 $ měsíčně nebo 200 $ ročně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu zablokovat zvonek svých sousedů

Jak deaktivujete sousedy, aby deaktivovali sousedy, navštívili řídicí centrum z aplikace Ring nebo na prstenu.com a přepněte sousedy. Tím se deaktivuje živé sousedy a oznámení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat prsten

Ano, zlodějové mohou deaktivovat váš prstenový zvonek. Nejedná se o odolnost proti odolnosti vůči a zloděj může použít konkrétní způsoby k deaktivaci zvonu prstenu a narušení schopnosti zařízení zaznamenávat data a odeslat vám je prostřednictvím svého serveru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze chime monitorovat

AWS poskytuje následující nástroje pro sledování Amazon Chime, nahlásit problémy a podnikat automatické kroky, pokud je to vhodné: Amazon CloudWatch Monitory v reálném čase vaše zdroje AWS a aplikace, které spustíte na AWS.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuántas veces puede abrir la puerta de garaje con respaldo de la batería??
Next Post
Jak Tinder zná vaši polohu?