15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lze aktualizovat starší TV Vizio?

Shrnutí článku:

1. Chcete -li ručně aktualizovat inteligentní televizi Vizio, stiskněte klávesu V na dálkovém ovladači, vyberte systém z nabídky a poté vyberte Zkontrolujte aktualizace.
2. Chcete -li aktualizovat aplikace na starší televizi Vizio, stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači, vyberte připojený televizní obchod a poté nainstalujte požadovanou aplikaci.
3. Pokud požadovaná aplikace není uvedena, přístupu k aplikacím ve vaší Smartcast TV stisknutím tlačítka vstupu a výběrem vstupu „Smartcast“.
4. Životnost televize Vizio se může lišit, ale jeho používání může často trvat asi 3-6 let, zatímco ji používání může vydržet alespoň 5-8 let.
5. Chcete -li proměnit starý televizor Vizio na chytrou televizi, připojte notebook s kabelem HDMI a použijte jej jako obrazovku počítače.
6. Pokud v nabídce Nastavení není možnost „kontrolovat aktualizace“, může to být proto, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. Počkejte na automatické aktualizace od společnosti.
7. Chcete -li aktualizovat aplikace na starší inteligentní televizi Vizio bez tlačítka V, dvakrát stiskněte tlačítko Domů na dálkovém ovladači, přejděte do všech aplikací, vyhledejte aplikaci a stisknutím OK ji nainstalujte.

Otázky:

  1. Jak mohu ručně aktualizovat svůj starý Vizio TV od roku 2014?
  2. Stiskněte klávesu V na dálkovém ovladači, vyberte systém z nabídky a poté zvolte zkontrolovat aktualizace. Potvrďte instalaci jakýchkoli dostupných aktualizací a počkejte na dokončení procesu.

  3. Jaký je proces aktualizace aplikací na starší televizi Vizio?
  4. Stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači, vyberte připojený televizní obchod a poté přejděte na požadovanou aplikaci. Zvolte nainstalovat aplikaci pro aktualizaci aplikace.

  5. Jak mohu přidat aplikace do své starší inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny?
  6. Chcete -li získat přístup k aplikacím na vaší televizi Smartcast, stiskněte tlačítko INPUT a vyberte vstup „Smartcast“. Alternativně stiskněte klávesu V nebo domovský klíč poblíž středu vašeho dálkového ovladače. Všechny dostupné aplikace se zobrazí v řadě aplikací Smartcast Home.

  7. Jak dlouho by měla televizor Vizio v ideálním případě vydržet?
  8. Životnost televize Vizio se může pohybovat od 3 do 8 let. Pokud se často používá po celý den, může to trvat asi 3-6 let. Pokud se používá střídmě s několika hodinami volného času každý den, může to trvat v průměru nejméně 5-8 let.

  9. Jak mohu proměnit svůj starý televizor Vizio v chytré televizi?
  10. Snadný způsob, jak přimět vaši televizi, je připojení notebooku k němu. To lze provést pomocí kabelu HDMI, aby vaše televizor mohla fungovat jako velká obrazovka počítače.

  11. Proč moje televize Vizio nemá možnost „Zkontrolujte aktualizace“?
  12. Pokud v nabídce Nastavení není k dispozici možnost „Zkontrolujte aktualizace“, je to pravděpodobně proto, že váš televizní model nepodporuje manuální aktualizace. V tomto případě budete muset počkat, až společnost uvolní nejnovější verzi přímo do vaší televize.

  13. Jak mohu aktualizovat aplikace na starší inteligentní televizi Vizio bez tlačítka V?
  14. Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via se zobrazí na obrazovce. Najděte možnosti, dokud nedosáhnete všech aplikací a použijte funkci vyhledávání k nalezení a instalaci požadované aplikace.

Lze aktualizovat starší TV Vizio?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj starý Vizio TV 2014

Jak aktualizovat inteligentní televizi Vizio ručně upíšejte klíč v na dálkovém ovladači.Vyberte systém z nabídky.Poté vyberte Zkontrolujte aktualizace.Televizor začne kontrolovat aktualizace.Pokud je k dispozici nová aktualizace, potvrďte, že ji chcete nainstalovat a počkat na dokončení procesu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat aplikace na mé starší televizi Vizio

Platforma Vizio Internet Apps Platform zobrazuje vaše aplikace ve spodní části obrazovky.Stiskněte tlačítko Via na dálkovém ovladači.V dolní části obrazovky vyberte připojený televizní obchod.Vyberte všechny aplikace, nejnovější, představené nebo kategorie, abyste našli aplikaci, kterou chcete přidat.Poté vyberte Nainstalovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat aplikace do své starší inteligentní televize Vizio, které nejsou uvedeny

Chcete -li získat přístup k aplikacím na vaší televizi Smartcast, stiskněte tlačítko vstupu a vyberte vstup „Smartcast“. Nebo stiskněte klávesu V nebo domovské klávesy poblíž středu vašeho dálkového ovladače. V současné době jsou všechny dostupné aplikace zobrazeny v řadě aplikací Smartcast Home.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let by měla televize Vizio Last

Pokud používáte svůj Vizio TV často, kde je přepínán celý den, pak očekávejte, že bude trvat asi 3-6 let. Pokud jej však používáte střídmě a je vypnut na několik hodin denně, měl by to trvat nejméně 5-8 let. Průměrné televizní jednotky Vizio mají průměrnou životnost přibližně 7 let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu proměnit svůj starý televizor Vizio v chytré televizi

Snadný způsob, jak chytré televizi, je jednoduše zapojit do něj váš notebook. To v podstatě mění jakoukoli televizi s připojením HDMI na počítač s velkým obrazovkou. Téměř všechny nové notebooky se mohou rychle připojit k televizoru pomocí přímého připojení kabelu HDMI (musíte si jen koupit kabel HDMI, který by měl stát kolem 20 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemá můj vizio televize možnost kontroly aktualizací

Pokud neexistuje "Kontrola aktualizací" Možnost v nabídce Nastavení pak může být případ, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. V těchto případech bude uživatel muset počkat, až společnost automaticky zavede nejnovější verzi přímo do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemá můj vizio televize možnost kontroly aktualizací

Pokud neexistuje "Kontrola aktualizací" Možnost v nabídce Nastavení pak může být případ, že televizní model nepodporuje manuální aktualizace. V těchto případech bude uživatel muset počkat, až společnost automaticky zavede nejnovější verzi přímo do televize.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete přidat aplikace do starší inteligentní televize Vizio

Aplikace můžete přidat do svého staršího Vizio Smart TV (2015 nebo starší modely) prostřednictvím Via nebo Via+ TV. U televizních jednotek vydaných od roku 2016 do roku 2017 můžete přidat aplikace prostřednictvím Smartcast nebo Via+.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou běžné problémy s televizory Vizio

Černá obrazovka není jediným běžným problémem Vizio TV. Můžete se také setkat s blikající nebo blikající obrazovkou na televizích Vizio. Dokonce i špičkové značky inteligentních televize se s tímto problémem také zabývají. Než uděláte cokoli jiného, ​​odpojte všechny své kabely a externí zařízení z napájení a restartujte televizi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, kdy vyměnit televizi

Popisy Je čas na nový účet TVYHER ELECTRICE BILD je příliš vysoký.Nebude to fungovat s vašimi dalšími gadgety a službami.Na obrazovce jsou barevné čáry.Vaše televizní obrazovka chodí nebo vybledne.Vaše televize trvá navždy, než start.Zažíváte špatnou kvalitu zvuku.Máte případ Burn-in televizní obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dělat se svou starou televizí Vizio

Vizio přijme všechna zařízení pro recyklaci značky Vizio a při jakémkoli nákupu nové televize Vizio bude Vizio recyklovat svou starou značku televize bez nákladů. Pro více informací kontaktujte podporu Vizio nebo volejte 844-254-8087.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upgradovat svou televizi Vizio

V tomto videu vám ukážu, jak aktualizovat. Vaše televize Vizio. Nejprve získejte dálkový ovladač. A měli byste vidět tlačítko nabídky, které by mělo být v pravém horním rohu klepnutím na něj jednou a měli byste mít nabídku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktualizovat svou televizi Vizio

V tomto videu vám ukážu, jak aktualizovat. Vaše televize Vizio. Nejprve získejte dálkový ovladač. A měli byste vidět tlačítko nabídky, které by mělo být v pravém horním rohu klepnutím na něj jednou a měli byste mít nabídku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktualizovat svou televizi Vizio

V tomto videu vám ukážu, jak aktualizovat. Vaše televize Vizio. Nejprve získejte dálkový ovladač. A měli byste vidět tlačítko nabídky, které by mělo být v pravém horním rohu klepnutím na něj jednou a měli byste mít nabídku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu proměnit svůj starý televizor Vizio v chytré televizi

Snadný způsob, jak chytré televizi, je jednoduše zapojit do něj váš notebook. To v podstatě mění jakoukoli televizi s připojením HDMI na počítač s velkým obrazovkou. Téměř všechny nové notebooky se mohou rychle připojit k televizoru pomocí přímého připojení kabelu HDMI (musíte si jen koupit kabel HDMI, který by měl stát kolem 20 $).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktualizovat aplikace na starší TVIZIO Smart TV bez tlačítka V

Na dálkovém ovládání Vizio TV dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Aplikace Via bude na obrazovce bliká. Manipulujte s možnostmi, dokud nedosáhnete všech aplikací a vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat. Vyberte aplikaci a stiskněte tlačítko OK na dálkovém ovladači TV nainstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Vizio stále dobrá značka

Celkově jsou televizory Vizio cenově dostupné a mají skvělou kvalitu obrazu. Nemají však špičkový pocit některých jiných značek a jejich operační systém je občas opožděný a ne tak plnohodnotný jako konkurenti, protože často existuje spousta chyb spojených s jejich televizory, které mohou dokonce získat Horší v průběhu času.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zlepšit kvalitu mé televize Vizio

Vaše televize je dodávána s několika přednastavenými režimy obrázků pro různé prostředí prohlížení. Chcete -li získat přístup k režimům obrázků, stiskněte tlačítko „Nabídka“ na svém dálkovém ovladači & Poté použijte klávesy se šipkami na vysokou možnost „Obrázek“. Nyní byste měli vidět možnost „režimu obrázku“, kterou lze upravit. Vyberte si jakýkoli režim, který dáváte přednost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám upgradovat svou 10letou televizi

V ideálním případě by každá televize měla trvat nejméně deset let, než začne jab. Totéž platí i při pohledu na déle, než je celostátní průměr přibližně tři hodiny denně. Kromě toho mohou televizory vydržet ještě déle, když jsou chráněny rozšířenou televizní zárukou od Upsie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám nahradit svou 7letou televizi

Společná moudrost říká, že průměrná televize může trvat 4 až 7 let, v závislosti na použití, potenciálním poškození a dalších faktorech. Takže, pokud jste měli televizi déle než 5 let a máte pocit, že váš domov je kvůli upgradu, pak je naprosto rozumné začít zkoumat nejlepší značky a funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upgradovat svou televizi Vizio

V tomto videu vám ukážu, jak aktualizovat. Vaše televize Vizio. Nejprve získejte dálkový ovladač. A měli byste vidět tlačítko nabídky, které by mělo být v pravém horním rohu klepnutím na něj jednou a měli byste mít nabídku

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu upgradovat na nejnovější verzi mého televize

televize. Takže první musíte jít do pravého horního rohu Otevřete nastavení. Dále musíte jít na předvolby zařízení. A právě teď jděte. Vyberte aktualizaci systému. Právě teď je vaše televize

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svou televizi Vizio 2016

A pak restartujte. Jakmile se ponoří zpět, použije aktualizaci. A může se po druhém restartu televizního firmwaru aktualizovat a připraven k použití a zpět.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo funcionan las cámaras de seguridad del sensor de movimiento??
Next Post
Kolik stojí Satoshi?