15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaká je historie mé písně?

Vzhledem k tomu, že hledáte formát HTML bez použití konkrétních značek HTML, zde je příklad toho, jak lze text naformátovat:

Shrnutí článku:

1. Jak najdu historii hledání písně?
Najděte skladby, které jste nedávno slyšeli, otevřením aplikace nastavení telefonu, klepnutím na zvuk a vibrace a poté klepnutím na přehrávání. Odtud si můžete prohlédnout svou nyní hrací historii.

2. Jak mohu přimět Google, aby identifikoval píseň?
Chcete -li přimět Google, aby identifikoval píseň, můžete se buď zeptat „Co je tato píseň“ ve vyhledávacím panelu nebo klepnout na “Vyhledat píseň.„Můžete také hrát skladbu, hum, píšťalku nebo zpívat melodii pro Google, abyste ji identifikovali.

3. Jak vidím všechny mé historie hudby na YouTube?
Chcete -li zobrazit historii hudebních hodinek na YouTube, klepněte na svou profilovou fotografii, přejděte do Nastavení, vyberte soukromí a umístění a poté klepněte na Správa přizpůsobit historii hodinek.

4. Může můj telefon identifikovat písně?
Ano, váš telefon může identifikovat písně pomocí automatického shazamu. Pro iPhone, iPad nebo Android můžete otevřít aplikaci Shazam a dotknout se a podržet tlačítko Shazam nebo klepnout na Auto Shazam po dotyku a držení ikony aplikace Shazam App icon.

5. Jak najdu historii své písně na iPhone?
Na vašem iPhone nebo iPadu přejděte na Nastavení> Hudba a zapněte historii poslechu. Na vašem Mac přejděte do aplikace Apple Music, vyberte hudbu> Nastavení, klikněte na kartu General a vyberte Použít historii poslechu.

6. Jak najdu historii rozpoznávání hudby na mém iPhone?
Chcete -li najít historii rozpoznávání hudby na vašem iPhone, musíte shazam píseň z ovládacího centra. Ujistěte se, že máte nejnovější verzi Shazam a dvoufaktorovou ověřování povoleno pro váš účet iCloud.

7. Jak identifikuji skladbu na mém iPhone?
Chcete -li identifikovat skladby na vašem iPhone nebo iPadu, otevřete ovládací centrum a klepněte na tlačítko Shazam. I když používáte sluchátka, Shazam může stále identifikovat písně hrající se na vašem zařízení. Chcete -li zobrazit své identifikované písně, dotkněte se a podržte tlačítko Shazam v kontrolním centru a otevřete svůj pohled na historii.

8. Proč můj google neidentifikuje písničky?
Pokud Google neidentifikuje písně, ujistěte se, že jazyk písně je podporován asistentem Google. Pokud tomu tak není, nemusí být schopen rozpoznat píseň. Můžete také zkusit vyčistit mezipaměť Assistant Assistant Assistant a aktualizovat aplikaci.

Otázky:

1. Jak najdu historii hledání písně?
Chcete -li najít historii vyhledávání skladby, otevřete aplikaci Nastavení telefonu, klepněte na zvuk a vibrace a poté klepněte na přehrávání.

2. Jak mohu přimět Google, aby identifikoval píseň?
Chcete -li přimět Google, aby identifikoval píseň, můžete se buď zeptat „Co je tato píseň“ ve vyhledávacím panelu nebo klepnout na “Vyhledat píseň.„Můžete také hrát píseň, hum, píšťalku nebo zpívat melodii.

3. Jak vidím všechny mé historie hudby na YouTube?
Chcete -li zobrazit historii hudebních hodinek na YouTube, přejděte na své profilové fotografie, klepněte na Nastavení, vyberte soukromí a umístění a poté klepněte na správu.

4. Může můj telefon identifikovat písně?
Ano, váš telefon může identifikovat písně pomocí automatického shazamu. Otevřete aplikaci Shazam a dotkněte se a podržte tlačítko Shazam nebo klepněte na Auto Shazam.

5. Jak najdu historii své písně na iPhone?
Chcete -li najít historii své písně na iPhone, přejděte na Nastavení> Hudba a zapněte historii poslechu.

6. Jak najdu historii rozpoznávání hudby na mém iPhone?
Chcete-li najít historii rozpoznávání hudby na vašem iPhone, musíte shazam skladbu z Control Center s nejnovější verzí Shazamu a dvoufaktorovou ověřování povolenou pro váš účet iCloud.

7. Jak identifikuji skladbu na mém iPhone?
Chcete -li identifikovat skladby na vašem iPhone, otevřete ovládací centrum a klepněte na tlačítko Shazam. I když používáte sluchátka, Shazam dokáže identifikovat písně přehrávání na vašem zařízení. Chcete -li zobrazit své identifikované písně, dotkněte se a podržte tlačítko Shazam v kontrolním centru.

8. Proč můj google neidentifikuje písničky?
Google nemusí identifikovat písně, pokud jazyk skladby není podporován asistentem Google. Můžete také zkusit vyčistit mezipaměť Assistant Assistant Assistant a aktualizovat aplikaci.

Jaká je moje historie písně?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii hledání písně

Najděte písně, které jste nedávno slyšeli, aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na zvuk & vibrace. Nyní hraje.Klepněte na nyní hraní historie.Pokud jste poslouchali nějaké písně, získáte seznam skladby, které hrály.Chcete -li sdílet skladbu nebo ji poslouchat v hudební aplikaci, klepněte na píseň. Na Pixel 3 a později si můžete také vybrat více písní na:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Google, aby identifikoval píseň

Ve vyhledávacím panelu klepněte na mikrofon . Dotázat se "Co je tato píseň" nebo klepněte na vyhledávání skladby. Zahrajte si píseň nebo hučení, píšťalku nebo zpívejte melodii písně. Přehrát píseň: Google identifikuje píseň.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím všechny mé historie hudby na YouTube

Můžete zobrazit smazat a pozastavit historii hodinek a přizpůsobit svůj hudební zážitek na YouTube a zobrazit historii hodinek Klepnutím na vaše profilové fotografie Nastavení Photo Klepnutím Vyberte soukromí a umístění a poté Klepněte na Správa Spravujte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může můj telefon identifikovat písně

Identifikujte písně pomocí automatického shazamu

Na iPhone, iPad nebo Android proveďte jednu z následujících: Otevřete aplikaci Shazam, poté se dotkněte a podržte tlačítko Shazam . Dotkněte se a podržte ikonu aplikace Shazam a poté klepněte na Auto Shazam. Auto Shazam je zapnuto.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii své písně na iPhone

Na vašem iPhone nebo iPad: Přejděte do nastavení > Hudba a zapněte historii poslechu. Na vašem Mac: V aplikaci Apple Music si vyberte hudbu > Nastavení, klikněte na kartu General a poté vyberte použijte historii poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu historii rozpoznávání hudby na mém iPhone

Když Shazam skladbu z Control Center Syncs Syncs do aplikace Shazam Nejprve potřebujete nejnovější verzi Shazamu. A ověřování dvoufaktorů na vašem iCloudu. Účet ve vašem iCloudu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak identifikuji skladbu na mém iPhone

Identifikujte písně v kontrolním centru na iPhone nebo iPad

Chcete -li identifikovat skladby, Otevřete ovládací centrum a poté klepněte na tlačítko Shazam . Shazam může identifikovat písně hrající se na vašem zařízení, i když používáte sluchátka. Chcete -li najít písně, které jste identifikovali, dotkněte se a držte tlačítko Shazam v kontrolním centru, abyste otevřeli svůj pohled na historii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál mé google identifikovat písně

Ujistěte se, že jazyk písně je podporovaným jazykem asistenta Google. Pokud to není, pak to není možné slyšet. Poté zkuste vymazat mezipaměť Assistant Assistant Google a aktualizovat aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má na youtube hudba historie

Z historie hodinek si můžete prohlédnout a smazat v nastavení z aplikace YouTube Music. Chcete -li zobrazit nebo smazat historii hodinek: Klepněte na svůj profilový obrázek. Nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje historie aktivity

Na vašem telefonu nebo tabletu Android přejděte na Myactivity.Google.com. Přejděte dolů na vaši činnost. Filtrujte svou aktivitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone rozpoznávání písní

Otevřete nastavení na vašem iPhone. Klepněte na ovládací centrum. Přejděte dolů pod „více“ a klepněte na tlačítko Green ‘+’ vedle rozpoznávání hudby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu identifikovat skladbu na mém telefonu Android

Vyhledejte skladbu, která dosud není identifikována přehrávání aplikace Nastavení a klepněte na zvuk & Vibrace.Přejděte dolů a stiskněte nyní hraní.Klepněte na tlačítko pro vyhledávání zobrazení na přepnutí zámku.Pokud není na obrazovce zámku rozpoznána skladba, klepněte na ikonu vyhledávání ve spodním středu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje hudební knihovna

Otevřete správce souborů ve svém zařízení Android. Je to také jménem mých souborů na většině telefonů Android. Přejetím a přejděte na interní úložiště nebo SD kartu, v závislosti na vašich preferencích. Najděte složku hudby a na zařízení Android uvidíte všechny své hudební knihovny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje hudební knihovna Apple

Otevřete aplikaci Apple Music. Na liště nabídek vyberte účet a ujistěte se, že jste přihlášeni se stejným Apple ID, který používáte s předplatným Apple Music. Vyberte soubor > Knihovna > Organizovat knihovnu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde jsou moji staří shazamové

Chcete -li najít předchozí shazamy na iPhone nebo iPadu, přejděte na hlavní obrazovku Shazam a získejte přístup k mé hudbě. Chcete -li smazat shazam, klepněte na tlačítko více vedle tohoto shazamu a poté klepněte na „Odebrat z mé hudby.„Na Mac se pod tlačítkem Shazam objevují nedávné shazamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit ztracenou hudbu na svém iPhone

Obnovte svou hudbu do zařízení

Otevřete aplikaci iTunes Store na vašem zařízení. Z verze iPhone přejděte na další > Zakoupeno > Hudba. Ve verzi iPad klepněte na zakoupenou ikonu dole a vyberte hudbu. Měli byste být schopni najít svou chybějící hudbu odtud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může google identifikovat písně na iPhone

Pokaždé, když zveřejním nové video, tak skočte. In Android pro použití funkce, kterou jednoduše potřebujete spustit svého asistenta Google. A pak řekněte, jak se jmenuje tato skladba, Google Assistant začne

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu požádat Siri, aby identifikoval píseň

Aplikace Nejprve potřebujete nejnovější verzi Shazamu. A dvoufaktorové ověřování nastavení pro vaše Apple ID v nastavení iCloud zajistit, aby rozpoznávání hudby a Shazam zapnuli aktivaci Siri a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu píseň podle zvuku

Identifikujte písně s aplikací Shazamopen The Shazam na vašem zařízení.Klepnutím na tlačítko Shazam zjistíte, co se hraje kolem vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete si shazam svůj vlastní telefon

Chcete -li Shazam automaticky identifikovat, co se kolem vás hraje, zapněte Auto Shazam: Dotkněte se a podržte aplikaci Shazam v zásuvce aplikace a poté klepněte na Auto Shazam. Otevřete aplikaci Shazam na vašem zařízení, poté se dotkněte a podržte tlačítko Shazam .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je historie YouTube opravdu smazána

Pokud smažete historii na YouTube, už neukáže historii na aplikaci YouTube ani na vašem účtu YouTube. Ale zůstane na aktivitě Google. Klepněte na osobní informace & Soukromí a přejděte dolů k mé činnosti. Zde bude uvedeno vše, co jste udělali od přihlášení na svůj účet Google.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Smazá se historie YouTube smazána

Klikněte na Spravujte veškerou historii. Na iPhone nebo Android klepněte na svůj profilový obrázek a přejděte na Nastavení > Spravujte veškerou historii. Vyberte auto-delete. Ve výchozím nastavení YouTube vyčistí historii hodinek a historii vyhledávání za 36 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kam šla moje historie na můj iPhone

Klepnutím na ikonu hodin – Třetí ikona napříč horní nabídkou – to otevírá historii prohlížeče a zobrazuje všechny navštívené stránky, které byly navštíveny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím veškerou historii vyhledávání v nastavení

Prohlížení historie vyhledávání Google na Androidu

Otevřete aplikaci Chrome a poté zadejte myaktivitu.Google.com bez citátů do adresního řádku nebo vyhledávacího pole. Přejděte dolů na stránku, dokud se nedostanete do pole pro vyhledávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji rozpoznávání hudby na iPhone

Když chcete identifikovat píseň. Otevřené ovládací centrum a poté klepněte na hudbu. Uznání, které je na mém seznamu skladeb.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué sucede si el consumo excede mis créditos de nube prepaga??
Next Post
Jak fungují bezpečnostní kamery senzoru pohybu?