15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Který VPN je nejlepší pro synologii?

Shrnutí: Co VPN použít se synologií

Klíčové body:
1. Doporučujeme používat L2TP/IPSEC VPN nebo OpenVPN pro vyšší zabezpečení připojení.
2. Přeskočte tento krok, pokud váš ISP přiřadil veřejnou IP adresu vaší synologii NAS.
3. VPN routeru poskytuje další ochranu pro synologii NAS.
4. Nainstalujte VPN do vašeho routeru a poté se připojte k zařízení Synology NAS.
5. Rychlý přehled – Nejlepší VPN pro synologii NAS v USA 2023:
– Expressvpn
– Surfshark
– Nordvpn
– Cyberghost
– Pia
6. VPN na NAS zajišťuje, že veškerý provoz je odeslán přes síť VPN pro soukromí a zabezpečení.
7. Synologie OpenVPN je k dispozici zdarma u každého synologického produktu, který podporuje VPN Plus.
8. Na dálku přístupová synologie NAS Používání:
– QuickConnect
– DDNS s přizpůsobeným ID nebo adresou
– Předávání portů
9. Synologie OpenVPN nabízí bezplatné licence pro další souběžné uživatelské účty.
10. Důvody nepoužívat VPN:
– VPN může snížit rychlost připojení
– Zvýšené využití mobilních dat
– Použití VPN může být v některých zemích považováno za trestný čin.

15 jedinečných otázek o Synology VPN

  1. Co je VPN doporučeno používat se synologií?
    Doporučujeme používat L2TP/IPSEC VPN nebo OpenVPN pro vyšší zabezpečení připojení.
  2. Měl bych použít VPN na své synologii NAS?
    Ano, použití routeru VPN je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Zajišťuje, že všechna zařízení připojená k routeru budou anonymizována.
  3. Jaký je nejlepší VPN pro router synologie?
    Nejlepší VPN pro synologii NAS v USA jsou ExpressVPN, Surfshark, Nordvpn, Cyberghost a PIA.
  4. Proč bych měl použít VPN na NAS?
    VPN nainstalovaná na zařízení NAS zajišťuje, že veškerý provoz bude odeslán přes síť VPN, udržuje vaše soubory soukromé a zabezpečené.
  5. Je synologie OpenVPN zdarma?
    Ano, každý synologický produkt, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci. Další bezplatné licence lze aktivovat prostřednictvím Synology Router Manager (SRM).
  6. Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS?
    Následující metody jsou k dispozici pro vzdálený přístup k Synologii NAS:

    • Vytvoření přizpůsobeného ID nebo adresy pomocí QuickConnect.
    • Nastavení názvu hostitele pro IP adresu NAS pomocí DDNS.
    • Mapování portu na routeru na IP adresu NAS pomocí předávání portů.
  7. Jak mohu vzdáleně přistupovat k mé synologii NAS?
    Můžete vzdáleně přistupovat ke své synologii NAS pomocí QuickConnect, nastavením názvu hostitele s DDN nebo mapováním portu na routeru pro předávání portů.
  8. Mohu přidat další souběžné uživatelské účty pro synologii OpenVPN?
    Ano, další souběžné uživatelské účty pro Synology OpenVPN lze přidat bez dalších nákladů přihlášením do Synology Router Manager (SRM) jako správce k aktivaci licencí zdarma.
  9. Co bych měl dělat, pokud můj ISP přidělil veřejnou IP adresu mé synologii NAS?
    V tomto případě není třeba používat VPN pro vaši synologii NAS, protože veřejná IP adresa již poskytuje určitou úroveň zabezpečení.
  10. Mohu použít VPN na mobilních zařízeních s Synology NAS?
    Ano, můžete použít VPN na mobilních zařízeních s Synology NAS. Mějte však na paměti, že to může zvýšit využití vašich mobilních dat.
  11. Používá VPN považovanou za trestný čin v některých zemích?
    Ano, použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. Uvědomte si právní předpisy týkající se využití VPN ve vaší poloze.
  12. Sníží použití VPN mé rychlosti připojení?
    Použití VPN může snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb neztrácí vaši rychlost.
  13. Který VPN je pro synologii NAS přátelský k rozpočtu?
    SurfShark je možnost VPN vhodná k rozpočtu pro Synology NAS.
  14. Mohu použít synologii openvpn na více zařízeních současně?
    Ano, Synologie OpenVPN podporuje více připojení zařízení, což vám umožňuje mít současné připojení na více zařízeních.
  15. Jak mohu zajistit soukromí a zabezpečení mých souborů o synologii NAS?
    Použitím VPN na vaší synologii NAS bude veškerý provoz odeslán přes síť VPN a poskytne pro vaše soubory ochranu osobních údajů a zabezpečení.

Která VPN je nejlepší pro synologii?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co VPN použít se synologií

Doporučujeme používat L2TP/IPSEC VPN nebo OpenVPN, který poskytuje vyšší zabezpečení připojení oproti PPTP VPN. Přeskočte tento krok, pokud váš ISP (poskytovatel internetových služeb) přiřadil veřejnou IP adresu vaší synologii NAS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na své synologii NAS

VPN routeru je skvělý způsob, jak poskytnout další ochranu pro synologii NAS. Tím je zajištěno, že všechna zařízení připojená k routeru budou anonymizována. Nejjednodušší metodou je nainstalovat VPN k routeru a poté se připojit k synologickému zařízení NAS.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší VPN pro router synologie

Rychlý přehled – Nejlepší VPN pro synologii NAS v USA 2023EXPRESSVPN – Nejlepší VPN pro synologii NAS v USA.SurfShark-VPN přátelská k rozpočtu pro synologii NAS.Nordvpn – největší serverová síť VPN pro synologii.Cyberghost-uživatelsky přívětivá VPN pro synologii.PIA – spolehlivá VPN pro synologii.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít VPN na NAS

Zařízení NAS je připojeno k vaší síti, takže všichni uživatelé mohou snadno přistupovat k souborům z centrálního umístění. S nainstalovanou VPN na instalaci NAS bude odeslán veškerý provoz přes síť VPN, což zajistí, že vaše soubory zůstanou soukromé a zabezpečené.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je synologie OpenVPN zdarma

Každý produkt synologie, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci. Chcete -li přidat další souběžné uživatelské účty bez dodatečných nákladů, jednoduše se přihlaste do Synology Router Manager (SRM) jako správce k aktivaci dalších volných licencí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat přístup k synologii NAS

Jaké metody jsou k dispozici pro dálkový přístup k mé synologii nascreating přizpůsobené ID nebo adresu s QuickConnect.Nastavení název hostitele pro IP adresu vašeho NAS pomocí DDNS.Mapování portu na routeru na IP adresu vašeho NAS pomocí předávání portů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je synologie OpenVPN zdarma

Každý produkt synologie, který podporuje VPN Plus, přichází s bezplatnou licenci. Chcete -li přidat další souběžné uživatelské účty bez dodatečných nákladů, jednoduše se přihlaste do Synology Router Manager (SRM) jako správce k aktivaci dalších volných licencí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Když bych neměl používat VPN

Proč bych neměl používat VPNA VPN by mohl snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; použití VPN na mobilu zvýší využití vašich mobilních dat; použití VPN je v některých zemích považováno za trestný čin. a můžete za to uvěznit pokutu nebo dokonce být uvězněni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není openvpn již není zdarma

OpenVPN je protokol Open-Source VPN, který umožňuje bezpečný online přístup od bodu od bodu k pocitu zcela zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je OpenVPN bezpečný pro použití zdarma

Pokud jde o šifrování, OpenVPN používá knihovnu OpenSSL a protokol TLS. Podporuje až 256bitové šifrování, což je velmi bezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k synologii na dálku s VPN

Obecná managementClick Synology VPN na levém panelu a přejděte na vzdálenou plochu.Tick ​​Povolit vzdálenou plochu.Zadejte níže uvedené nastavení: Název domény samoobsluhy: Klepnutím na Upravit nakonfigurujte nastavení domény.Kliknutím na Použít dokončit nastavení. Pro použití se zobrazí přizpůsobená adresa URL pro webový portál VPN Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Synology SSL VPN bezpečná

Rychlejší a jednodušší nastavení než tradiční protokoly VPN, Synology SSL VPN umožňuje zabezpečené připojení k místní síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu vás VPN nebude chránit

VPN vám pomůže zůstat neviditelný a v zákulisí, ale nedává vám imunitu proti online rizikům, jako je malware, ransomware, phishingové útoky nebo dokonce počítačové viry. To je místo, kde přichází váš antivirový software.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Na co byste měli být opatrní při používání VPN

VPN vás neudělá úplně anonymní.Vaše soukromí závisí na vaší službě VPN.V některých zemích je nezákonné používat VPN.Dobré služby VPN stojí peníze.Použití VPN zpomaluje rychlosti vašeho připojení.VPN zvyšují spotřebu dat.Některé online služby zakazují uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který VPN je lepší než OpenVPN

Wireguard i OpenVPN jsou zabezpečené protokoly, ale Wireguard je považován za bezpečnější kvůli použití moderních kryptografických protokolů a jeho menší kódové základny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je OpenVPN dobrý nebo špatný VPN

OpenVPN podporuje silné, současné šifry

Dokud je správně nakonfigurován, OpenVPN poskytuje silnou kryptografii, která udržuje vaše online aktivity soukromé. Silné šifrování a šifry spojené s dokonalou podporou tajemství vpřed (viz výše) činí OpenVPN velmi bezpečný – a tedy bezpečný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi OpenVPN a VPN

Moderní VPN používají Wireguard, což je rychlejší protokol, zatímco OpenVPN ne. Oba nabízejí podobnou úroveň zabezpečení, ale šifrování OpenVPN lze nastavit na nižší úroveň-od 256bitových do 128bitových.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup ke své synologii NAS odkudkoli

Přejděte na ovládací panel > QuickConnect. Zaškrtněte políčko Enable QuickConnect. Pokud nemáte účet synologie, klikněte na přihlášení nebo zaregistrujte účet synologie. Zadejte požadované informace a klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší SSL nebo IKEV2 VPN

Stručně řečeno: Oba jsou přiměřeně rychlé, ale IKEV2/IPsec vyjednává spojení nejrychlejší. Většina protokolů založených na VPN založené na IPSec trvá déle vyjednávání spojení než protokoly založené na SSL, ale to není případ IKEV2/IPSEC.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se stále hacknout s VPN

Stručně řečeno, stále můžete být hacknut při používání VPN. Některé služby VPN poskytují funkce správy hrozeb, jako je NordVPN Cybersec. Při používání těchto služeb je však stále možné napadat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste neměli používat VPN po celou dobu

Proč bych neměl používat VPN a VPN by mohla snížit rychlost připojení, i když váš poskytovatel internetových služeb nebude škrtit vaši rychlost; Použití VPN na mobilu zvýší vaše využití mobilních dat; Používání VPN je v některých zemích považováno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, pokud používám VPN

Ne, váš webový provoz a IP nelze sledovat, pokud používáte spolehlivou službu VPN. Pokud však používáte nekvalitní VPN, můžete být stále sledováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych použít IKEV2 nebo OpenVPN

Protokol IKEV2 je rychlejší a stabilnější než OpenVPN a nabízí průlomovou funkci automatického připojení, která zlepšuje jak zabezpečení, tak snadné použití. To znamená, že automaticky obnoví připojení vašeho VPN, i když vaše zařízení přepne z jednoho zdroje internetu na druhý.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nordvpn lepší než OpenVPN

OpenVPN je zcela open-source a je volný k použití.

Na druhé straně je NordvPN prémiovou službou, která nabízí vše, co potřebujete za dostupnou cenu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo me deshizo del video casero de Xfinity??
Next Post
Jak mohu vybrat bitcoin?