15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se považuje za vzdálené monitorování pacienta?



Vzdálené monitorování pacienta

Shrnutí článku:

Vzdálené monitorování pacientů (RPM) je typ telehealth, kde poskytovatelé zdravotní péče používají digitální zdravotnické prostředky ke sledování pacientů mimo tradiční nastavení péče. To zahrnuje zařízení, jako jsou hmotnostní měřítka, monitory krevního tlaku, pulzní oximetry a měřiče glukózy v krvi. RPM umožňuje poskytovatelům řídit akutní a chronické stavy a zároveň snižovat cestovní náklady a rizika infekce pro pacienty.

Klíčové body:

1. Vzdálené monitorování pacientů (RPM) je forma telehealthu, která umožňuje poskytovatelům zdravotní péče na dálku sledovat pacienty pomocí digitálních lékařských zařízení.

2. RPM umožňuje poskytovatelům řídit akutní a chronické stavy a zároveň snižovat cestovní náklady pacientů a rizika infekce.

3. CMS definuje vzdálené monitorování pacientů jako model poskytování zdravotní péče, který používá technologii ke sledování zdraví pacientů mimo kliniku nebo ve spojení se službou správy péče.

4. Vzdálené monitorování pacientů zahrnuje shromažďování široké škály zdravotních údajů z místa péče, jako jsou vitální příznaky, hmotnost a krevní tlak.

5. Athelas je jedním z nejpopulárnějších poskytovatelů odlehlých služeb pro sledování pacientů, pomáhá zdravotnickým společnostem shromažďovat údaje o pacientech a zlepšovat výsledky.

6. Hlavní rozdíl mezi telehealthem a vzdáleným monitorováním pacientů spočívá v tom, že RPM konkrétně používá technologie k interakci s pacienty z dálky, zatímco telehealth zahrnuje širší průmysl a technologie používané pro vzdálenou zdravotní péči.

7. Služby telemedicíny především zahrnují spolupráci s pacienty na dálku, zatímco vzdálené monitorování pacientů je jen jednou aplikací telehealth.

Otázky:

1. Jaký je příklad vzdáleného sledování pacienta?

Odpovědět: Příkladem vzdáleného monitorování pacientů je použití digitálních lékařských zařízení, jako jsou hmotnostní stupnice, monitory krevního tlaku, oxymetry pulsu a měřiče glukózy v krvi pro sledování pacientů mimo tradiční nastavení péče.

2. Jak CMS definuje vzdálené monitorování pacienta?

Odpovědět: CMS definuje vzdálené monitorování pacientů jako model poskytování zdravotní péče, který používá technologii ke sledování zdraví pacientů mimo kliniku nebo ve spojení se službou správy péče.

3. Co se považuje za sledování pacienta?

Odpovědět: Monitorování pacientů zahrnuje shromažďování široké škály zdravotních údajů, jako jsou životně důležité příznaky, hmotnost a krevní tlak, od místa péče.

4. Jaký je nejoblíbenější poskytovatel sledování pacientů?

Odpovědět: Athelas je jedním z předních poskytovatelů služeb sledování vzdálených pacientů.

5. Jaký je rozdíl mezi monitorováním telehealthu a vzdáleným pacientem?

Odpovědět: Hlavní rozdíl spočívá v tom, že vzdálené monitorování pacientů používá technologie k interakci s pacienty z dálky, zatímco telehealth zahrnuje celé odvětví a technologie používané pro vzdálenou zdravotní péči.

6. Jaký je rozdíl mezi telemedicínem a vzdáleným monitorováním pacienta?

Odpovědět: Telemedicína primárně zahrnuje spolupráci s pacienty na dálku, zatímco vzdálené monitorování pacientů je jen jednou aplikací telehealth.

Co se považuje za vzdálené monitorování pacientů?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příklad vzdáleného sledování pacienta

Vzdálené monitorování pacientů (RPM) je typ telehealthu, ve kterém poskytovatelé zdravotní péče monitorují pacienty mimo tradiční nastavení péče pomocí digitálních zdravotnických prostředků, jako jsou hmotnostní stupnice, monitory krevního tlaku, pulzní oxymetry a měřiče krve glukózy.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to sledování vzdáleného pacienta

Schopnost sledovat určité aspekty zdraví pacienta z jejich vlastního domu se stala stále populárnější možností telehealth. Vzdálené monitorování pacientů umožňuje poskytovatelům řídit akutní a chronické stavy. A sníží se na cestovní náklady pacientů a riziko infekce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak CMS definuje vzdálené monitorování pacienta

Vzdálené monitorování pacientů (RPM) je model poskytování zdravotní péče, který používá technologii ke sledování zdraví pacientů mimo vaši kliniku/praxi nebo ve spojení se službou řízení péče. V podstatě vzdálené monitorování pacientů používá elektronicky přenášené údaje o pacientech k na dálku hodnocení a monitorování vitálů pacienta.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se považuje za sledování pacienta

Shromážděná data umožňují lékaři sledovat změny v životně důležitých znacích pacienta a podle toho jednat.“CCHP stavy.”, "Vzdálené monitorování pacientů (RPM) je sběr široké škály zdravotních údajů z bodu péče, jako jsou životně důležité znaky, hmotnost a krevní tlak.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je nejoblíbenější sledování vzdáleného pacienta

Athelas. Athelas je předním poskytovatelem vzdálených služeb pro sledování pacientů, což umožňuje zdravotnickým společnostem shromažďovat údaje o pacientech, zatímco jsou doma, zlepšovat výsledky pacientů a generovat nové toky příjmů pro tuto praxi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi monitorováním telehealthu a vzdáleným pacientem

Zjednodušeně nejde největší rozdíl mezi sledováním vzdáleného pacienta a telehealth je to, že RPM používá technologie k interakci s pacienty k interakci s nimi z dálky, zatímco telehealth zahrnuje průmysl jako celek a technologie používané k poskytování tohoto typu zdravotní péče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi telemedicínem a vzdáleným monitorováním pacienta

Primární rozlišení mezi telemedicínskými službami a RPM je, že první používá technologie k zapojení s pacienty na dálku. Místo toho „Telehealth“ odkazuje na širší pole a přidruženou technologii. RPM je tedy jen jednou z několika aplikací telehealth.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké je další slovo pro vzdálené monitorování pacienta

"Telehealth" vyvinul se ze slova "Telemedicína." "Telecare" je podobný pojem, který v Evropě obecně slyšíte. Všechna tři tato slova jsou často – ale ne vždy – používána zaměnitelně.

[/WPRemark]

Previous Post
Es un sótano seguro durante una bomba nuclear?
Next Post
Jak mohu zabránit v otevření Internet Explorer místo Edge?