15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Potřebuji kabelovou krabici pro každou televizi?

Mohu spustit 2 televizory z 1 kabelové skříňky?

Chcete-li připojit více televizorů k jediné kabelové skříňce, budete potřebovat vysoce kvalitní hdmi video Splitter. Je důležité si vybrat kvalitní rozdělovač, abyste zajistili lepší výsledky. Typ splitteru, který si vyberete, bude záviset na počtu televizorů, které chcete připojit.

Jak mohu připojit televizi bez kabelové skříňky?

Chcete -li připojit televizor bez kabelové skříňky, můžete použít koaxiální kabel. Připojte jeden konec koaxiálního kabelu k mravence/kabelu v konektoru na zadní straně televizoru a druhý konec do nástěnné antény nebo kabelové televizory. Připojte napájecí adaptér televizoru a zapněte televizi. Stisknutím tlačítka Zadávání na dálkovém ovladači otevřete seznam zdrojů vstupu, vyberte televizi a stiskněte klávesu Enter.

Potřebuji kabelovou krabici s inteligentní televizí?

Ne, inteligentní televize nevyžaduje kabelový nebo anténní krabici. Smart TV můžete připojit k síti Wi-Fi a streamovat požadovaný obsah. Inteligentní televizory nabízejí širokou škálu streamovacích kanálů a aplikací, které vám umožňují snadno sledovat televizní pořady, filmy, webové seriály nebo sportovní akce.

Potřebuji druhou kabelovou krabici pro druhou televizi?

Pokud chcete sledovat televizi v jiné místnosti bez kabelové skříňky, můžete toho dosáhnout zrcadlením informací z hlavní kabelové skříňky. Nainstalujte kabelový rozprašovač mezi výstup hlavní kabelové skříňky a první televizi a poté spusťte jednu nebo více sekundárních řádků do jiných televizorů.

Bude moje kabelová skříň fungovat v jiné místnosti?

Ano, vaše kabelová krabice může být použita v jiné místnosti. Budete však muset zajistit podobný nebo dostatečný signál na koaxiálním konektoru v druhé místnosti. Možná budete také muset spustit dlouhý kabel, abyste dosáhli požadovaného umístění. V závislosti na vašem nastavení můžete také vyžadovat dlouhý ethernetový drát RJ45 Hardwire.

Existuje bezdrátová kabelová skříňka?

Ano, bezdrátové televizní krabice X1 (Xione, XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím sítě Xfinity bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu.

Mohu připojit televizi s bezdrátovým kabelem?

Ano, můžete televizi připojit bezdrátově pomocí kabelu pomocí bezdrátového videa HDMI Kit. Jednoduše připojte vysílač k vašemu stávajícímu set-top boxu v obývacím pokoji a přijímačem k televizi. Tato možnost je ideální pro ty, kteří nechtějí provozovat kabely po celém domě.

Potřebujete kabelovou krabici s kabelovou šňůrou?

Příběh:

Vzhledem k tomu, že téměř veškerý obsah je nyní chráněn a míchán kopií, potřebujete externí krabici od kabelové společnosti, abyste získali i základní kabelové signály.

  1. Proč potřebuji rozprašovač videa HDMI pro připojení více televizorů k jedné kabelové skříňce?
  2. Mohu k tomuto účelu použít levnější splitter?
  3. Jaká je alternativní metoda pro připojení televizoru bez kabelové skříňky?
  4. Ztrácím jakékoli funkce nebo kanály při používání inteligentní televize bez kabelové skříňky?
  5. Jak funguje rozdělovač kabelů pro připojení více televizorů?
  6. Je možné používat mou kabelovou krabici v jiné místnosti bez dalších zařízení?
  7. Co je nutné pro nastavení bezdrátové kabelové skříňky?
  8. Existují nějaké nevýhody nebo omezení používání sady bezdrátového videa HDMI?
  9. Mohu stále přistupovat ke všem kanálům a obsahu bez kabelové skříňky?
  10. Jaké jsou výhody používání kabelové krabice s kabelovým kabelem?
  11. Mohu připojit více kabelových boxů k jedné televizi?
  12. Je možné mít více kabelových krabic s různými poskytovateli?
  13. Jaké jsou náklady spojené s dalšími kabelovými boxy?
  14. Jak mohu řešit problémy s připojením s kabelovou skříňkou?
  15. Existují žádná regionální omezení, pokud jde o připojení více televizorů s jednou kabelovou skříní?

Odpověď 1:

Chcete -li připojit více televizorů k jedné kabelové skříňce, musíte použít Splitter HDMI Video. Toto zařízení umožňuje sdílet signál z kabelové skříňky mezi více televizory.

Odpověď 2:

Zatímco jsou k dispozici levnější rozdělení, nemusí poskytovat optimální výsledky. Doporučuje se investovat do vysoce kvalitního rozbočovače videa HDMI, aby bylo zajištěno lepší výkon.

Odpověď 3:

Pokud nemáte kabelovou krabici, můžete televizi stále připojit pomocí koaxiálního kabelu. To vám umožní přijímat kabelové signály přímo na televizi. Můžete však mít omezený přístup k šifrovaným kanálům.

Odpověď 4:

Ne, neztratíte žádné funkce ani kanály při používání inteligentní televize bez kabelové skříňky. Chytré televizory nabízejí různé možnosti streamování, včetně aplikací a kanálů, což vám umožňuje vychutnat si širokou škálu obsahu.

Odpověď 5:

Kabelový rozbočovač rozděluje signál z kabelové skříňky a odešle jej do více televizorů. Tímto způsobem můžete sledovat stejný obsah v různých televizích současně.

Odpověď 6:

Chcete -li používat kabelovou krabici v jiné místnosti, musíte zajistit správné připojení signálu. To může zahrnovat použití dlouhého koaxiálního kabelu nebo ethernetového drátu v závislosti na vašem nastavení.

Odpověď 7:

Sada bezdrátového videa HDMI vám umožňuje bezdrátově připojit televizi s kabelovou skříní. To eliminuje potřebu spuštění kabelů po celém domě.

Odpověď 8:

Zatímco bezdrátová sada HDMI nabízí pohodlí, mohou existovat omezení související s silou a rušení signálu. Před rozhodnutím pro bezdrátové řešení je důležité zvážit tyto faktory.

Odpověď 9:

Ano, máte přístup ke všem kanálům a obsahu bez kabelové skříňky. Kabelová skříňka však může poskytnout další funkce, jako jsou schopnosti DVR nebo obsah na vyžádání.

Odpověď 10:

Použití kabelové skříňky s kabelovým šňůrou zajišťuje spolehlivé připojení signálu a lepší příjem kanálu. Nabízí také další funkce v závislosti na poskytovateli kabelu.

Odpověď 11:

Ne, nemůžete připojit více kabelových boxů k jedné televizi. Každá kabelová skříňka je navržena tak, aby pracovala s jedinou televizí a nelze ji sdílet mezi více televizory.

Odpověď 12:

Není možné použít více kabelových krabic s různými poskytovateli. Každá kabelová skříňka je speciálně propojena se sítí poskytovatele a nelze ji používat zaměnitelně.

Odpověď 13:

Náklady na další kabelové krabice se mohou lišit v závislosti na poskytovateli kabelu a jakýchkoli příslušných poplatcích za předplatné. Nejlepší je zkontrolovat u poskytovatele konkrétní podrobnosti o cenách.

Odpověď 14:

Pokud se s vaším kabelovým boxem setkáváte s problémy s připojením, můžete vyzkoušet kroky odstraňování problémů, jako je kontrola kabelových připojení, restartování pole nebo kontaktování poskytovatele kabelu o pomoc.

Odpověď 15:

Při připojení více televizorů k jedné kabelové skříňce se mohou vztahovat regionální omezení. Je důležité zkontrolovat s poskytovatelem kabelů jakékoli omezení nebo požadavky specifické pro vaši oblast.

Potřebuji kabelovou krabici pro každou televizi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu spustit 2 televizory z 1 kabelové skříňky

Chcete-li připojit více televizorů k jedné kabelové skříňce, budete potřebovat vysoce kvalitní, HDMI Video Splitter. Existuje několik možností rozbočovače, ale nižší nákladové rozdělení přinesou špatné výsledky. Splitter, který vyberete, závisí na počtu televizorů, které se chcete připojit k kabelové skříňce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit televizi bez kabelové skříňky

Připojte koaxiální kabel (není poskytnut) s mravencem/kabelem v konektoru na zadní straně televize a do antény nebo kabelové televizorové nástěnné jack. Připojte napájecí adaptér televizoru do zásuvky a poté zapněte televizi. Stisknutím vstupu otevřete seznam zdrojů vstupu. Chcete -li zvýraznit televizi, stiskněte klávesu Enter.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabelovou krabici s inteligentní televizí

Ne, inteligentní televize funguje bez kabelu nebo anténní krabice! Smart TV můžete připojit k připojení WiFi a streamovat, co chcete sledovat. Smart TV umožňuje uživatelům streamovat jakoukoli televizní pořad, film, webovou seriál nebo sportovní událost s pouhým stisknutím tlačítka, díky široké škále streamovacích kanálů a aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji druhou kabelovou krabici pro druhou televizi

Chcete -li však sledovat televizi v jiné místnosti bez kabelové skříňky, bude však třeba se zrcadlit informace. Chcete -li toho dosáhnout, můžete připojit kabelový rozprašovač mezi výstup hlavní kabelové skříňky a první televizi a poté spustit jednu nebo více sekundárních řádků k jiným televizorům.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude moje kabelová skříň fungovat v jiné místnosti

ANO. Musíte uspořádat podobný/přiměřený signál na koaxiálním konektoru na zdi v této jiné místnosti však. Nebo musíte běžet dlouhý kabel kamkoli je dobré spojení. V závislosti na vašem nastavení také budete potřebovat dlouhý dráty RJ45-hardwire-ethernet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezdrátová kabelová skříňka

X1 bezdrátové televizní boxy (Xione,* XI5 a XI6) vám umožňují sledovat živou televizi prostřednictvím vaší domácí sítě Xfinity, bez nutnosti připojení koaxiálního kabelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit televizi s bezdrátovým kabelem

Se sadou bezdrátového videa HDMI jednoduše připojte vysílač k existujícímu sestavě top boxu ve vašem obývacím pokoji a přijímačem do televize. Je to skvělá volba pro lidi, kteří nechtějí provozovat kabely po celém domě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete kabelovou krabici s kabelovou šňůrou

Příběh

Vzhledem k tomu, že téměř veškerý obsah je nyní chráněn a míchán kopírovací a míchán, pro přijímání i základních kabelových signálů ze služby potřebujete externí krabici od kabelové společnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi kabelovou krabicí a nastavenou top box

Kabelová skříňka je elektronické zařízení, které převádí digitální televizní signály na analogové. Mezitím satelitní přijímač přijímá a dekóduje rádiové signály vhodné pro bezdrátové prohlížení televize. Set Top Box umožňuje televizní sadě přijímat a dekódovat vysílání digitální televize (DTV).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabelovou krabici s inteligentní TV Xfinity

Pro sledování instantní televize Xfinity není nutné žádné televizní box. Můžete také sledovat pomocí aplikace XFinity Stream ve svém kompatibilním smartphonu, smartphonu, tabletu nebo roku zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často byste měli získat novou kabelovou krabici

Obvykle byste se měli podívat na upgrade nebo výměnu kabelového modemu každé dva až čtyři roky. Novější technologie modemu kabelového modemu, jako je DOCSIS 3.1, může mít řadu vylepšení, včetně rychlejších rychlostí stahování, rychlejší rychlosti uplink, vylepšené schopnosti streamování, DOCSIS 3.1 schopnosti a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabelovou krabici v každé místnosti pro Xfinity

Ne, nepotřebujete kabelové krabice, abyste mohli sledovat živou televizi, nahrávky nebo na vyžádání obsahu. Můžete si stáhnout naši aplikaci Xfinity Stream k dispozici ve většině televizorů, tabletů, telefonů a počítačů. Potřebovali byste službu DVR, abyste mohli nahrávat a sledovat vaše nahrávky z aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít Wi-Fi bez kabelové skříňky

Pokud nemáte (nebo nechcete) fyzický kabel spojující dům s internetem, můžete se stále spojit s bezdrátovým připojením k internetu. Existuje spousta různých možností, včetně pevného bezdrátového, 4G a 5G domácího internetu, mobilních hotspotů a satelitu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí bezdrátová kabelová skříňka Xfinity

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní box pro streamování Flex je jen 5 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje něco jako bezdrátová kabelová skříňka

Kromě schopnosti sledovat televizi nad domácím připojením mají bezdrátové televizní boxy X1 stejnou funkci jako ostatní zařízení bez DVR X1.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se inteligentní televize připojit k Wi-Fi bez kabelu

Inteligentní televizory jsou vyrobeny tak, aby se připojily k internetu a provozovaly aplikace – je to trochu jejich věc. Takže jejich připojení k vaší bezdrátové síti je stejně snadné jako 1, 2, 3: s dálkovým dálkovým televizním dálkem přejděte do nabídky Nastavení sítě. Skenujte svou síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji pouze kabelovou krabici pro internet

Nemusíte nutně potřebovat předplatné kabelové televize, abyste získali internet od kabelové společnosti. Některé společnosti nabízejí samostatné internetové plány a mohou být skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vysokorychlostní spojení, ale nežijí v oblasti s vláknem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji kabelovou krabici a tyčinku roku

Vše, co potřebujete, je vysokorychlostní připojení k internetu, streamovací zařízení a streamovací kanály. S bezplatnými kanály, jako je kanál Roku a Tubi, služby na vyžádání, jako jsou Netflix a Disney+, a alternativy kabelů, jako je Sling, je snadné si užít stejnou zábavu a každý měsíc šetřit peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli potřebuji set top box

Kdy je nastavená top box nezbytný pro sledování digitálních kanálů, musí mít vaše televize digitální přijímač. Většina moderních (ditigálních) televizorů má zabudovanou digtal tuner – ale ti, kteří stále mají analogovou televizi, budou potřebovat set top box. Převádí digitální signály na analog, takže je lze zobrazit na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je kabelová skříň stejná jako krabice převodníku

Televizní skříňka (známá také jako digitální kabelová skříňka, digitální převodník nebo digitální přijímač) zpracovává signály digitální kvality. U televizního boxu si můžete prohlédnout náš průvodce kanálem na obrazovce, který zahrnuje přístup k televizním seznamům, informace o programu, vyhledávací nástroje, rodičovské kontroly a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si koupit vlastní kabelovou krabici pro Xfinity

Pokud se přihlásíte k odběru služby XFinity TV, máte možnost zakoupit zařízení kompatibilní s CableCard od maloobchodníka. Můžete si také zakoupit kabelovou televizi kompatibilní s kabelovou kartou od prodejce. Toto zařízení lze také použít k přístupu k omezeným televizním službám Xfinity.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí pronájem krabice od Xfinity

Kolik stojí DVR XFinity X1 DVR Služba XFINITY X1 DVR stojí 0 $ za 20 hodin úložiště DVR, 10 $ měsíčně za 150 SD hodin úložiště DVR nebo 20 $ měsíčně za 300 SD hodin. Set-top box Xfinity X1 stojí 7 $.50 za měsíc pro každou krabici, kterou si objednáte pro svůj domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí další kabelové krabice

Obecný shoda však byla, že Arris prodává základní krabice společnosti placené tv za asi 150 $ za kus a pokročilejší krabice za blíže 250 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost kabelové skříňky

V U je více než 225 milionů sestavených top boxů.S. domácnosti a mají typický život asi pět let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik se za každou kabelovou krabici nabíjí

Vaše první televizní box pro streamování Xfinity Flex je zahrnut bez dalších měsíčních nákladů s vaší internetovou službou Xfinity. Každá další televizní box pro streamování Flex je jen 5 $ měsíčně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es el crédito el karma lo suficientemente bueno??
Next Post
Jak mohu vypnout alarm v aplikaci Xfinity?