15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Villa design i Indien med et naturligt og farverigt design

villa design terrasse have udendørs seng moderne

Dette landhus ligger i Indien, og mere præcist i Raigad. Det indiske firma Krishnan + Parvez + Architects er ansvarlig for designet. Det her Villa design er det perfekte tilbagetog, hvis du vil tilbringe weekenden i rolige, naturskønne omgivelser. Det moderne hus blev designet i en minimalistisk stil, men modtager stadig mange farverige accenter, som det er typisk for indisk kultur.

Villa design i den rummelige stue

stue stengulvet trappe brun sofa sofabord villa

Villaens design består også af store værelser, som er præget af natursten og store vinduer. Sidstnævnte giver ikke kun interiøret meget lys, men giver det også en masse frisk, landlig luft. Da selve ejendommen ikke er særlig stor, blev alle ledige rum med en åbning til huset brugt til at skabe en terrasse.

Villa design i soveværelset med gule accenter

soveværelse gule lagner stole rød moderne tæppe design

Huset er opdelt i to etager. I den første er der stuen, køkkenet, spisestuen, et opbevaringsrum og to gæsteværelser. De private soveværelser er igen på anden sal. Til villaens design i soveværelserne blev der opsat dekorative paneler med orientalske mønstre. Disse giver interessante og beroligende lyseffekter. For at bringe naturen ind i huset blev der brugt naturmaterialer til villaens design. Dette omfatter mursten, kalkpuds og cementmosaik fremstillet på stedet. Især den brune sten giver værelserne et naturligt udtryk.

Soveværelsesdesign af villaen i orange

soveværelse design seng pude orange væg billede

Et gulv af ægte sten blev valgt til villaens design af stuen. Dette passer også perfekt til den varme, brune vægfarve. Denne kombination er mulig takket være de store vinduer og væggen lavet af lyse mursten, hvilket undgår en mørk, ubehagelig atmosfære. Farverige dekorative puder og billeder tjener som et supplement til at skabe en glad atmosfære. Det er også særligt effektivt, at stuen består af to niveauer. De trin, der forbinder disse to niveauer, fungerer også bekvemt som en base for sofaen. Det betyder, at et ellers “dødt” område bruges i praksis.

Designidé med paneler i stedet for vinduer

design idé soveværelse villa panel seng lænestol skammel

Til villaens design af soveværelserne blev træ brugt som gulv i stedet for sten. Igen tillader lysets overflod at bruge mørke farver. Sengen i træ passer perfekt til parketten og fremhæves vidunderligt med en lys og varm appelsin til puder og sengetæppe. Rammen giver også mulighed for at oprette en himmelseng med baldakin. Det effektive vægdesign bag sengen er også munter. Dette består af indiske motiver, herunder en elefant som et af Indiens symboler. Panelerne er fastgjort i midten af ​​loftet og gulvet og kan åbnes eller lukkes ved at dreje om deres egen akse, hvis det er nødvendigt. Afhængigt af solens position skaber dette store lyseffekter i rummet. Samtidig er det muligt at komme ind på en lille altan, som igen giver en fantastisk udsigt over de naturlige omgivelser.

Design af træ i soveværelserne

soveværelse tæppe parket træ seng skrivebord design villa

Alt i alt, som vi tror, ​​er dette villa design perfekt til afslapning i weekenden, men også til et permanent ophold. I sit valg af farver og materialer, som alle skaber en vidunderlig atmosfære, understreger det placeringen af ​​huset midt i naturen. Derfor garanterer den fuldstændig afslapning til enhver tid, både indendørs og udendørs. I det følgende har vi leveret flere fotos af villaens design til dig. lad dig inspirere!

Paneler skaber lyseffekter

villa design paneler soveværelse lys effekt vindue

Hyggeligt badeværelsesdesign med masser af lys

badeværelse design parket bademåtte konsol håndvask spejlstol

Anden sal i villaen

villa design anden sal siddeområde liggestol væg mursten

Villa design med balkon på anden sal

indvendig villa balkon stue siddeområde vindue have

Andet badeværelsesdesign med stenfliser

badeværelse design villa sten fliser konsol moderne bænk træ

Stenflisedesignet ser meget godt ud

villa ferie sten vindue design kast puder farverige

Villaens design udefra – indgangen

villa design indkørsel udvendige mursten gate anlæg

Villa design lavet af smuk mursten

villa design india udendørs indgang garage væg mursten

Villaen om natten

husdesign nat udendørs belysning haveplanter

Et design af Krishnan + Parvez + Arkitekter.

Previous Post
54 ideer til laminat – ubegrænset designsortiment til moderne værelser
Next Post
Tæppedesign med farverige mønstre