15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co zvyklý přenos přepínače?

Shrnutí článku: Problémy a řešení přenosu inteligentního přepínače

1. Jaký inteligentní přepínač nemůže přenést: Kontakty uložené na kartě SIM, kontakty v sociálních sítích, účtech Google a pracovní e -mailové účty nelze zálohovat pomocí Smart Switch. Kromě toho jsou vyloučeny schůzky synchronizované s externími účty a nálepkami kalendáře.

2. Proč Smart Switch nepřenesl všechno: Pokud došlo k chybě při přenosu obsahu pomocí inteligentního přepínače, může problém s mezipamětí a zbytkové soubory aplikace často vyřešit. Dostupné obrazovky a nastavení se mohou lišit v závislosti na vašem poskytovateli bezdrátových služeb, verzi softwaru a modelu telefonu.

3. Will Samsung Smart Switch přenos vše: Při nastavování nového telefonu pomocí Smart Switch si můžete vybrat, co chcete přenést. Pokud je váš starý telefon galaxií, můžete přenést téměř všechno, včetně textů, mediálního obsahu, detailů Wi-Fi a nastavení domovské obrazovky.

4. Proč moje zařízení není kompatibilní s inteligentním přepínačem: Ujistěte se, že jste správně označili svůj starý telefon jako Android nebo iPhone. Ujistěte se také, že jste jako přijímač vybrali svůj starý telefon jako odesílatel a zařízení Samsung. Pokud cílové zařízení není Samsung, inteligentní přepínač nemusí fungovat.

5. Proč Smart Switch stále selhává: Nedostatečný volný úložný prostor na obou zařízeních může způsobit selhání inteligentního přepínače. Odstraňte zbytečné položky na vašich zařízeních a uvolníte skladovací místnost.

6. Proč se moje data přenášejí na můj nový přepínač: Zajistěte, aby obě konzoly byly připojeny k internetu, nainstalovali nejnovější aktualizaci systému a jsou blízko sebe. Navíc se ujistěte, že stejný účet Nintendo je propojen s uživatelem na každé konzole.

7. Proč se moje přenos dat uložte do mého nového přepínače: Postupujte podle stejných kroků výše uvedených pro přenos dat, abyste zajistili, že obě konzole jsou připojeny k internetu, aktualizovány a propojeny se stejným účtem Nintendo.

8. Co dělat, pokud se moje aplikace nepřenesly do mého nového telefonu: Pokud jste svůj nový telefon ještě nenastavili, můžete svá data obnovit pomocí těchto kroků:

  1. Připojte svůj nový telefon ke svému starému telefonu pomocí inteligentního přepínače.
  2. Na svém novém telefonu vyberte „Obnovit“ nebo „Přenést“.
  3. Vyberte záložní soubor ze starého telefonu, který obsahuje vaše aplikace.
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete proces obnovy aplikace.

Otázky:

1. Jaké položky nelze zálohovat s inteligentním přepínačem?
Kontakty uložené na kartě SIM, kontakty sociálních sítí, účty Google a pracovních e -mailových účtů jsou vyloučeny.

2. Jak můžete vyřešit chyby přepínače inteligentního přepínače?
Vymažte mezipaměť a zbytkové soubory aplikace.

3. Může inteligentní přepínač přenést vše ze starého telefonu Galaxy?
Ano, inteligentní přepínač může přenášet texty, mediální obsah, podrobnosti Wi-Fi a nastavení domovské obrazovky.

4. Co by se mělo udělat, pokud zařízení není kompatibilní s inteligentním přepínačem?
Zajistěte, aby bylo zařízení označeno jako Android nebo iPhone a vyberte starý telefon jako odesílatel a zařízení Samsung jako přijímač.

5. Co může způsobit selhání inteligentního přepínače?
Nedostatečný volný úložný prostor na obou zařízeních.

6. Jaké jsou požadavky na úspěšný přenos dat do nové konzoly přepínače?
Obě konzoly musí být připojeny k internetu, mít nainstalovanou nejnovější aktualizaci systému a být blízko sebe. Kromě toho by měli mít stejný účet Nintendo propojený s uživatelem na každé konzole.

7. Jak můžete obnovit uložení dat do nové přepínací konzole?
Postupujte podle stejných kroků výše uvedených pro úspěšný přenos dat.

8. Co by se mělo udělat, pokud se aplikace nepřenesly do nového telefonu?
Připojte nový telefon ke starému telefonu pomocí Smart Switch a obnovte data výběrem příslušného záložního souboru a podle pokynů na obrazovce.

Co nebude chytrý přepínač přepínače?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký inteligentní přepínač nemůže přenést

Položky, které nelze zálohovat pomocí inteligentních přepínačů: Kontakty uložené na kartě SIM, sociální sítě (Facebook, Twitter atd.), Účty Google a e -mailové účty práce jsou vyloučeny.Kalendář: Jmenování synchronizované s externími účty, jako je Google a nálepky na kalendář, jsou vyloučeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Smart Switch nepřenesl všechno

Pokud došlo k chybě, když jste přenášeli obsah prostřednictvím inteligentního přepínače, existuje jednoduchý způsob, jak problém vyřešit: Vymazání mezipaměti a zbytkových souborů aplikace. Dostupné obrazovky a nastavení se mohou lišit podle poskytovatele bezdrátových služeb, verzí softwaru a modelu telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Samsung Smart Switch přenášet vše

Když používáte Smart Switch k nastavení nového telefonu, můžete se přesně rozhodnout, co chcete na svém novém zařízení. Pokud je váš starý telefon galaxií, budete moci přenést téměř všechno, včetně všech vašich textů, mediálního obsahu, detailů Wi-Fi a dokonce i nastavení domovské obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není moje zařízení kompatibilní s inteligentním přepínačem

Nejprve se musíte ujistit, že jste jej správně označili jako Android nebo iPhone. Později se ujistěte, že starý telefon je vybrán jako odesílatel, zatímco váš Samsung je přijímací zařízení. Pokud je cílové zařízení jiné než Samsung, pak by Smart Switch nefungoval.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Smart Switch stále selhává

Inteligentní přenos přepínače může selhat, pokud na obou zařízeních není k dispozici dostatek volného úložného prostoru. Některé z zbytečných položek na svých zařízeních můžete odstranit a uvolnit úložnou místnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje data přenášejí na můj nový přepínač

Zajistěte, aby byly obě konzole připojeny k internetu. Ověřte, že obě konzoly mají nainstalovanou nejnovější aktualizaci systému. Ověřte, že stejný účet Nintendo je propojen s uživatelem na každé konzole. Zajistěte, aby byly obě konzole blízko sebe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje přenos dat uložte do mého nového přepínače

Zajistěte, aby byly obě konzole připojeny k internetu. Ověřte, že obě konzoly mají nainstalovanou nejnovější aktualizaci systému. Ověřte, že stejný účet Nintendo je propojen s uživatelem na každé konzole. Zajistěte, aby byly obě konzole blízko sebe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, pokud se moje aplikace nepřenesly do mého nového telefonu

Obnovte svá data do nového telefonu

Pokud jste nenastavili nový telefon, během tohoto procesu budete moci obnovit svá data, včetně aplikací. Pokud nastavíte telefon a neobnovíte svá data, resetujte je na nastavení továrny a znovu spusťte proces nastavení. Nabijte svůj nový Android a zapněte jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fotografie přepínače inteligentního přepínače

Mobilní aplikace Samsung Smart Switch ™ umožňuje uživatelům snadno přenášet obsah (kontakty, fotografie, hudbu, poznámky atd.) do nového zařízení Samsung Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přenosuje přepínač Smart Smart Smart All Apps

Stejně tak dobře aplikace Smart Switch přepínače Samsung, ve skutečnosti nepodporuje přenos všech typů aplikací a dat mezi zařízeními. Jednou takových dat, která nemůže přenést, jsou aplikace aplikací v systému vaší aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Smart Switch na jakémkoli zařízení

Aplikace Smart Switch pro Android může být nainstalována na jakémkoli mobilním zařízení, dokud a pokud neběží na Android verzi 4.0 nebo vyšší. Je v pořádku nainstalovat aplikaci do jakéhokoli zařízení Android pro přenos dat, dokud cílovým zařízením není Samsung Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní spínač rychleji s kabelem nebo bezdrátovým

Je inteligentní spínač rychlejší s kabelem nebo bezdrátovým přenosem USB kabelem pomocí inteligentního přepínače pro Android je ve srovnání s bezdrátovým přenosem rychlejší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj přepínač nepřipojí k mým datům

Možná řešení: Restartujte konzolu Nintendo Switch. Chcete -li restartovat konzolu, podržte tlačítko napájení na tři sekundy a poté vyberte "Možnosti napájení", následován "Restart". Ujistěte se, že nastavení bezdrátového zabezpečení vašeho routeru je kompatibilní s přepínačem Nintendo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Všechny mé přenos dat uložení do nového přepínače

Pokud máte novou konzolu, kterou máte v úmyslu použít místo své staré konzole, můžete současně přenést (přesunout) svého uživatele a uložit data do nové konzole. *S rodinou Nintendo Switch můžete přenést mezi každý typy konzoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Všechny mé přenos dat uložení do nového přepínače

Pokud máte novou konzolu, kterou máte v úmyslu použít místo své staré konzole, můžete současně přenést (přesunout) svého uživatele a uložit data do nové konzole. *S rodinou Nintendo Switch můžete přenést mezi každý typy konzoly.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vše přenést na nový přepínač

V nabídce Home vyberte Nastavení systému, poté správu dat a poté přeneste data uložení. Vyberte Odeslat uložit data do jiné konzole a poté vyberte uživatele, jehož soubor uložení dat chcete přenést. Vyberte soubor uložit datový soubor pro název softwaru, který chcete odeslat do jiného systému. Vyberte Odeslat uložit data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje aplikace nepřenesly

Z mnoha důvodů můžete mít aplikace, které se nepřenášejí na nový vydání pro iPhone. Některé z těch běžných jsou: Různé Apple ID: Na obou telefonech iPhones musíte použít různá ID Apple. Nestabilní připojení Wi-Fi: Můžete mít nestabilní připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přenést své aplikace a všechno do svého nového telefonu

Zapněte své nové zařízení.Klepněte na Start.Na otázku, ujistěte se, že se připojíte k síti Wi-Fi.Zvolte zkopírovat aplikace a data z vašeho starého zařízení. Doporučeno: Pokud máte kabel pro připojení vašich zařízení, postupujte podle pokynů na obrazovce a zkopírujte svá data.Zkontrolujte své texty, fotografie a videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Smart Switch nepřenesl mé fotografie

Pokud Smart Switch nedokáže dokončit přenos, nerozpozná vaše zařízení při používání PC nebo Mac, nebo najednou havaruje, můžete udělat několik věcí pro vyřešení problému. Můžete zkusit vymazat data aplikace nebo smazat zbytečné položky z vašeho zařízení, abyste vytvořili prostor pro přenos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přenosuje Smart Switch vše na vašem telefonu

Smart Switch může přenášet všechna vaše data, včetně nastavení vašeho zařízení, abyste si mohli vyzvednout nové zařízení a pokračovat v tom, kde jste skončili. Můžete dokonce vytvořit zálohu pro soubory vašeho starého telefonu na počítači nebo Macu, poté přenést nebo synchronizovat data do nového telefonu Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude inteligentní přepínač přenos textových zpráv

Smart Switch je aplikace pro přenos dat, kterou lze použít k přenosu obsahu, jako jsou aplikace, kontakty, zprávy, protokoly hovorů, fotografie, videa, kalendáře, nastavení zařízení, dokumenty atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přenosu přepínače Samsung přenos

Smart Switch vám dává svobodu přesunout vaše kontakty, hudbu, fotografie, kalendář, textové zprávy, nastavení zařízení a další do vašeho nového zařízení Galaxy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká data lze přenést s inteligentním přepínačem

Smart Switch Samsung vám může pomoci přenést soubory, aplikace, obrázky, kontakty, zprávy, kalendáře, videa a dokonce i protokoly volání do nového telefonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Smart Switch na jiných zařízeních pro Android

POZNÁMKA: Obsah můžete přenášet pouze z negalaxového telefonu do telefonu Galaxy s inteligentním přepínačem; nefunguje to naopak.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Smart Switch přes Wi-Fi

Než začnete používat Smart Switch, nezapomeňte zálohovat svá data do iCloud, zaregistrujete svůj účet iMessage a nechte si po ruce ID a heslo iCloud. Ještě jedna poznámka Nepřepněte si SIM kartu

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar whatsapp en China??
Next Post
Který zdarma VPN má japonský server?